389
Videóklipek!
  • blackgamer
    találtal egy érdekes klipet yahoo klipsite-ján, angol ének, fekete-fehér kép, szétlőtt ház, tankok (eddig semmi érdekes)
    aztán a házon egy kiírás "SZABAD EURÓPA RÁDIÓ" , mondom mi a fene? nem értettem az egészet, gondoltam beírom ide (nem a Szabad Európa Rádiót nem értem, hanem ezt a klipet, lehet elemezni)

Kasabian - Clubfoot itt a link
  • nemcsakfeel
    gondolom ez is riaa vagy hasonló kibaszott szervezetnek köszönhető..
  • blackgamer
    Vége a videoklipek ingyenes internetes sugárzásának

akkor mégis hogyan döntsem el melyik cd-t/dvd-t vegyem meg? remélem csak vaklárma a hír
  • blackgamer

The Offspring - Hit That.mpg
  • blackgamer
    videoklip.lap.hu
  • TBALINT19
    Hello!
    Nem tudtok olyan oldalt ahonnan klippeket lehet leszedni?
    köszi
  • JohnnySmith
    neeem ezeket én is felismerem.Nem ennyire ismert.

A lényeg hogy a csajon mindig más-más stílusú ruha van és az adott stílushoz igazodva táncol.
  • Vlala #179
    elsőre olyan Sophi-Ellis Bextoros, de pontosítani kellene: csaj öltözete, sminkje, mellbősége (bocs, elkalandoztam)

Lehet még Kylie Minogue - Come into my world is, bár abban Kylie nem táncol, csak sétál az utcán, és néha elmegy önmaga mellett. Bár tényleg ennyi Kylie lenne...
  • JohnnySmith
    Valaki segítsen ha tud plz :)
    Egy zenét keresek klipp alapján
    Klipp nagyon egyszerű.
    Egy csaj táncol az utcán mindig más stílusban a zenére.(asszem 4-5 félében) és közben megy az ebmerek között. A vége az hogy beszál egy taxiba.(többek között innen lehet rájönni hogy valahol Angliában játszódik az egész)
  • GrimReaper78
    Sziasztok!

Csajomnak kéne egy klip, illetve maga a nóta. Sajna sem a szám címét, sem az előadót nem tudom (bár gyanítom, hogy ez utóbbi egy bizonyos Damien Sargue nevezetű, idegesítően jóképű, francia srác, vállig érő göndör, barna hajjal). A lényeg, hogy ez az Adonisz egy kövér néger nővel énekel a klipben, és közben táncosok is vannak vmi homokzsákokkal . A dal valami árvíz apropóján íródott, ezért a homokzsákok... És franciául énekelnek benne. Tudna valaki segíteni? A számcím és/vagy előadó sokat jelentene! Ja, igen: nem vmi friss darabról van szó, de úgy fél éve állítólag rengeteget nyomták a különböző zenecsatornák.
  • Desiderata #176
    van egy nagyon jó együttes Honeyball nézzétek meg a Boccaccio című klipjüket

• Scholes18
    Klipp.
    de már csak a "Hangerőmű" kéne mert azt az istenért se lehet leszednia DC-ről.
  • Johnyy
    Album? vagy vklipp??
  • Scholes18
    Ossian - Tűzkeresztség
    Ossian - Hangerőmű
    Megvan vkinek?
  • blackgamer

Jem - They.wmv
    nyugtató zene, helyes benne a lány
  • blackgamer
    Tism - Everyone else has had more sex than me.mov
    érdekes klip :)
  • blackgamer
    Guano Apes videóklipek!!!!

Ezer köszönet az oldal üzemeltetőjének!!!
  • blackgamer
    Placebo - Pure morning
    leugrik a ház ablakából, majd a felénél megáll és lesétál
    érdekes klip, nekem tetszik
  • blackgamer
    Prodigy - Breathe
  • blackgamer

jók a csajok benne, a szám is hallgatható
    Atomic Kitten - If you come to me
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Nekem ez a klipp kellene; Eric Prydz - Call on me (uncensored)
    Előre is köszi!
  • Johnyy
    Tessék!!!!
  • akyyy
    ok
  • Johnyy
    Emberke!!! Leszedtem neked dc-ről Dvd minőségben!!! Minjár feltöltöm az egyik oldalamra! MaJD SZÓLOK,,, OK????
  • Johnyy
    valami Late night version, dvd rip- van! kell, leszedjem???
  • akyyy
    Nincs DC-je, mert suliból van vagy munkahelyen, vagy netteremből, vagy bármi olyan helyen, ahol DC és egyéb fájlcserélő progi nem működik. Nézd meg te neki, azért kéri szievsségedet...
  • Johnyy
    erre si csak az tudom mondani! DC! :((((
  • tomgrey
    Üdv!
    Valaki segítsen légyszi, Eric prydz Call on me című klippjét keresem már 3 órája, de mindenütt csak haloot linkek vannak...basszus.

Ha valaki tudna mondani egy müködő linket azt nagyon megköszönném...
  • Johnyy
    amúgy megkérsz valakit hogy msnen alkalmazásmegosztásal vezérelje a géped és beállítja a dolgokat! Te csak figyelsz,, amúgy rengeteg mniden van rajta,, nem is,, henem minden ami csak kell
  • Dani20
    nem bonyolult az csak megkell kérni valakit mondjuk msnen vagy forumon vagy akárhol h segitsen beállitani. hidd el érdemes letölteni mer szinte bármit letölthetsz onnan.
  • Kata
    Beállítottam mindent a leírás szerint, de üres marad a képernyő, alul valami hibaüzenettel. Asszem ez túl bonyolult program nekem, azért kösz, hogy segítettetek...
  • Johnyy
    nemazért de sztem ez #151 müxik
  • blackgamer
    Hajrá!

Jimmy Eat World - Bleed American (live).wmv

Jimmy Eat World - The Middle.wmv

• Kata
    Letöltöttem, el is indult, de nem tudom beállítani.
  • blackgamer
    megnéztem és dc-n fent van több verzióban is
    még valami 80 megás is van ami valószínű hibás tömörítés eredménye, vagy DVD rip? nem hiszem
    nem töltöttem le, nem tudom a minősége milyen
    jelenleg nem müxik a magyar dc oldal de itt kaphatsz segítséget a működésről
    de ha nem tudod használni és nagyon kell átküldhetem mail-ben a videót
  • Johnyy
    DC++ Amúgy ha zene kell itt 100 hogy minden van és nagyvalószínűséggel klipp is!
  • Kata
    azt nem tudom micsoda...
  • blackgamer
    gondolom DC-n, ott minden van
  • Kata
    Köszi, de nekem sem sikerült lementeni.
    Ennél jobb minőségben nincs meg valahol?
  • blackgamer
    persze, itt a link: Majka - Tündi Bündi.wmv
    nézni tudod, de winyóra még nem sikerült tölteni, ide várom az eredményeket