389
Videóklipek!
-
blackgamer #186 találtal egy érdekes klipet yahoo klipsite-ján, angol ének, fekete-fehér kép, szétlőtt ház, tankok (eddig semmi érdekes)
aztán a házon egy kiírás "SZABAD EURÓPA RÁDIÓ" , mondom mi a fene? nem értettem az egészet, gondoltam beírom ide (nem a Szabad Európa Rádiót nem értem, hanem ezt a klipet, lehet elemezni)
Kasabian - Clubfoot itt a link -
#185 gondolom ez is riaa vagy hasonló kibaszott szervezetnek köszönhető.. -
blackgamer #184 Vége a videoklipek ingyenes internetes sugárzásának
akkor mégis hogyan döntsem el melyik cd-t/dvd-t vegyem meg? remélem csak vaklárma a hír -
blackgamer #183
The Offspring - Hit That.mpg -
blackgamer #182 videoklip.lap.hu -
TBALINT19 #181 Hello!
Nem tudtok olyan oldalt ahonnan klippeket lehet leszedni?
köszi -
#180 neeem ezeket én is felismerem.Nem ennyire ismert.
A lényeg hogy a csajon mindig más-más stílusú ruha van és az adott stílushoz igazodva táncol. -
Vlala #179 elsőre olyan Sophi-Ellis Bextoros, de pontosítani kellene: csaj öltözete, sminkje, mellbősége (bocs, elkalandoztam)
Lehet még Kylie Minogue - Come into my world is, bár abban Kylie nem táncol, csak sétál az utcán, és néha elmegy önmaga mellett. Bár tényleg ennyi Kylie lenne... -
#178 Valaki segítsen ha tud plz :)
Egy zenét keresek klipp alapján
Klipp nagyon egyszerű.
Egy csaj táncol az utcán mindig más stílusban a zenére.(asszem 4-5 félében) és közben megy az ebmerek között. A vége az hogy beszál egy taxiba.(többek között innen lehet rájönni hogy valahol Angliában játszódik az egész) -
GrimReaper78 #177 Sziasztok!
Csajomnak kéne egy klip, illetve maga a nóta. Sajna sem a szám címét, sem az előadót nem tudom (bár gyanítom, hogy ez utóbbi egy bizonyos Damien Sargue nevezetű, idegesítően jóképű, francia srác, vállig érő göndör, barna hajjal). A lényeg, hogy ez az Adonisz egy kövér néger nővel énekel a klipben, és közben táncosok is vannak vmi homokzsákokkal . A dal valami árvíz apropóján íródott, ezért a homokzsákok... És franciául énekelnek benne. Tudna valaki segíteni? A számcím és/vagy előadó sokat jelentene! Ja, igen: nem vmi friss darabról van szó, de úgy fél éve állítólag rengeteget nyomták a különböző zenecsatornák. -
#176 van egy nagyon jó együttes Honeyball nézzétek meg a Boccaccio című klipjüket
-
#175 Klipp.
de már csak a "Hangerőmű" kéne mert azt az istenért se lehet leszednia DC-ről. -
#174 Album? vagy vklipp?? -
#173 Ossian - Tűzkeresztség
Ossian - Hangerőmű
Megvan vkinek? -
blackgamer #172
Jem - They.wmv
nyugtató zene, helyes benne a lány -
blackgamer #171 Tism - Everyone else has had more sex than me.mov
érdekes klip :) -
blackgamer #170 Guano Apes videóklipek!!!!
Ezer köszönet az oldal üzemeltetőjének!!! -
blackgamer #169 Placebo - Pure morning
leugrik a ház ablakából, majd a felénél megáll és lesétál
érdekes klip, nekem tetszik -
blackgamer #168 Prodigy - Breathe -
blackgamer #167
jók a csajok benne, a szám is hallgatható
Atomic Kitten - If you come to me -
#166 Sziasztok!
Nekem ez a klipp kellene; Eric Prydz - Call on me (uncensored)
Előre is köszi! -
#165 Tessék!!!! -
#164 ok -
#163 Emberke!!! Leszedtem neked dc-ről Dvd minőségben!!! Minjár feltöltöm az egyik oldalamra! MaJD SZÓLOK,,, OK???? -
#162 valami Late night version, dvd rip- van! kell, leszedjem??? -
#161 Nincs DC-je, mert suliból van vagy munkahelyen, vagy netteremből, vagy bármi olyan helyen, ahol DC és egyéb fájlcserélő progi nem működik. Nézd meg te neki, azért kéri szievsségedet... -
#160 erre si csak az tudom mondani! DC! :(((( -
tomgrey #159 Üdv!
Valaki segítsen légyszi, Eric prydz Call on me című klippjét keresem már 3 órája, de mindenütt csak haloot linkek vannak...basszus.
Ha valaki tudna mondani egy müködő linket azt nagyon megköszönném... -
#158 amúgy megkérsz valakit hogy msnen alkalmazásmegosztásal vezérelje a géped és beállítja a dolgokat! Te csak figyelsz,, amúgy rengeteg mniden van rajta,, nem is,, henem minden ami csak kell -
#157 nem bonyolult az csak megkell kérni valakit mondjuk msnen vagy forumon vagy akárhol h segitsen beállitani. hidd el érdemes letölteni mer szinte bármit letölthetsz onnan. -
#156 Beállítottam mindent a leírás szerint, de üres marad a képernyő, alul valami hibaüzenettel. Asszem ez túl bonyolult program nekem, azért kösz, hogy segítettetek... -
#155 nemazért de sztem ez #151 müxik -
blackgamer #154 Hajrá!
Jimmy Eat World - Bleed American (live).wmv
Jimmy Eat World - The Middle.wmv
-
#153 Letöltöttem, el is indult, de nem tudom beállítani. -
blackgamer #152 megnéztem és dc-n fent van több verzióban is
még valami 80 megás is van ami valószínű hibás tömörítés eredménye, vagy DVD rip? nem hiszem
nem töltöttem le, nem tudom a minősége milyen
jelenleg nem müxik a magyar dc oldal de itt kaphatsz segítséget a működésről
de ha nem tudod használni és nagyon kell átküldhetem mail-ben a videót -
#151 DC++ Amúgy ha zene kell itt 100 hogy minden van és nagyvalószínűséggel klipp is! -
#150 azt nem tudom micsoda... -
blackgamer #149 gondolom DC-n, ott minden van -
#148 Köszi, de nekem sem sikerült lementeni.
Ennél jobb minőségben nincs meg valahol? -
blackgamer #147 persze, itt a link: Majka - Tündi Bündi.wmv
nézni tudod, de winyóra még nem sikerült tölteni, ide várom az eredményeket