Videóklipek!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helló itt van a Love generation linkje. Ha megfelel.
http://video.google.com/videoplay?docid=5827711531508302539&q=love+generation
http://video.google.com/videoplay?docid=5827711531508302539&q=love+generation
Ramms+ein - Rosenrot.avi
Véglegesített adatok a Kerozin klipforgatással kapcsolatban!
Keresünk fiatal (18-30 közötti) lányokat statiszta szerepre. Öltözet: 70-es évekbeli ruhák (trapézgatya, garbó, ingek tömkelege, stb. Ha nincs, akkor márkajelzés nélküli ruhák.) Kontakt és infók: [email protected], www.kerozin.hu és www.pixelfilm.hu.
Forgatás helye és idõpontja: Debrecen, Klinika Mozi. Január 29. (vasárnap) 15:00 kezdettel.
Keresünk fiatal (18-30 közötti) lányokat statiszta szerepre. Öltözet: 70-es évekbeli ruhák (trapézgatya, garbó, ingek tömkelege, stb. Ha nincs, akkor márkajelzés nélküli ruhák.) Kontakt és infók: [email protected], www.kerozin.hu és www.pixelfilm.hu.
Forgatás helye és idõpontja: Debrecen, Klinika Mozi. Január 29. (vasárnap) 15:00 kezdettel.
Valaki nem tudna adni egy linket vagy pedig hogy honnan tudnám leszedni ezt a videóklipet : "Bob Sincler - Love Generation'
Köszi elöre is
Köszi elöre is
a Nyers felbomlása után Belmondo néven indult egy új banda, aki szerette a Nyers-t annak bejön szerintem ez is
Lesz, volt, van... (weblapon) (T-online klip)
Lesz, volt, van... (weblapon) (T-online klip)
Pixel Film weblapján a Filmek menüpont alatt egy csomó klipet, werkfilmet és egyéb rövidfilmet láthattok! Jó töltögetést!
Bloodhound Gang - Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss.mov
asszem most jelent meg, nemrég láttam mtv-n, amolyan disco style zene, de a klip hû maradt elõdeihez 😊
asszem most jelent meg, nemrég láttam mtv-n, amolyan disco style zene, de a klip hû maradt elõdeihez 😊
aha vágom csak vakon mia hivatalos honlapjuk cime ami kézenkekvö azt mát probáltam de nincs !
na mindegy majd akkor dc++ csak meg lesz valakinek _-!
na mindegy majd akkor dc++ csak meg lesz valakinek _-!
nem feltétlen lopás, a klip promóciós eszköz, sok helyen ingyen tölthetõ zenekar/kiadó oldaláról
írj nekik hátha azt mondják hogy feldobják a lapjukra
próba szerencse
de mivel már van pár klipjük, lehet dvd kiadásra várnak, akkor pedig nem hiszem hogy jó minõségbe letölthetõvé tennék, mint pl Tankcsapda se
írj nekik hátha azt mondják hogy feldobják a lapjukra
próba szerencse
de mivel már van pár klipjük, lehet dvd kiadásra várnak, akkor pedig nem hiszem hogy jó minõségbe letölthetõvé tennék, mint pl Tankcsapda se
csak gondoltam hogy tudtok valami jó óldalt ahonan lehet tölteni Videoklippeket de ha nem akkor mindegy !
jah gondolom hogy örülnének hogy el akkarom lopni a klippjüket !
akkor marad a dc++ + persze a több órás töltögetés !
akkor marad a dc++ + persze a több órás töltögetés !
akkor írj Náksiéknak, biztos örülni fognak neked
hi nem tudja valaki honan lehet letölteni a Náksi vs Bruner 2005 perádé videoklippet ?
amugy bár milyen más video kéippek is érdekelnek ugyhogy ha vanak linkeitej nyugodtan adhatok !
UI: dc++-nem töltök mert nagyon lassú !
amugy bár milyen más video kéippek is érdekelnek ugyhogy ha vanak linkeitej nyugodtan adhatok !
UI: dc++-nem töltök mert nagyon lassú !
sziasztok!
Ha esetleg '90es évek klipeket szeretnétek gyüjtögetni gyertek a 90es évek topicba! Info szintén ott.
Ha esetleg '90es évek klipeket szeretnétek gyüjtögetni gyertek a 90es évek topicba! Info szintén ott.
Kozmix új klipje milyen gyengus <#levele>#levele> , kár volt a helikopternek felszállni
ok, alternative-el nem ment, de eredeti Quicktime viszi
amúgy érdemes netes klipnézõ portálokat böngészni, én már hónapok óta nem nézek zenetévét, max Hazai pályát, minden klip megtalálható legálisan nézhetõen (kivéve magyarok sajna 😞 )
amúgy érdemes netes klipnézõ portálokat böngészni, én már hónapok óta nem nézek zenetévét, max Hazai pályát, minden klip megtalálható legálisan nézhetõen (kivéve magyarok sajna 😞 )
sok helyen fent van a klip, klipnézõ portálokon nézhetõ/tölthetõ
nekem sikerült elvileg letöltenem Wellget segítségével a lenti linkrõl, csak a letöltött mov fájl-t nem akarja valami miatt lejátszani, lehet stream mov volt? és csak trükkel tölthetõ/lejátszható?
nekem sikerült elvileg letöltenem Wellget segítségével a lenti linkrõl, csak a letöltött mov fájl-t nem akarja valami miatt lejátszani, lehet stream mov volt? és csak trükkel tölthetõ/lejátszható?
letöltés link esetleg?
vagy nem tudsz normális letöltõ oldalt ? torrenteken is csak full nigás klipek vannak :C
vagy nem tudsz normális letöltõ oldalt ? torrenteken is csak full nigás klipek vannak :C
Resurrection!
Prodigy - Voodoo People Remix klipjét láttátok? szerintem tök poén
annyi a story, hogy bekötött szemmel futnak <#hawaii>#hawaii>
annyi a story, hogy bekötött szemmel futnak <#hawaii>#hawaii>
Sajnos a magyar videoklipek 90%-ának képminõsége kritikán aluli.
https://supermario4ever.wordpress.com
valaki próbált letölteni a musicbrigade.com-ról, leírás alapján?
nekem 500 hibakód meg runtime error-t ír ki, lehet már foltozták a bugot?
nekem 500 hibakód meg runtime error-t ír ki, lehet már foltozták a bugot?
All is full of Love
help kéne Björk-nek van 1 olyan klippje amiben két fehér robot csaj csókólózik(és aszem közbe szétszerelik õket) annak a klippnek mi a címe?ebben kéne help,elõre is köszi
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
egy aranyos klip <#wave>#wave>
Weezer - Island In The Sun.avi (41 M😎
Weezer - Island In The Sun.avi (41 M😎
újabb videó, állítólag külföldön nagy keletje van, remélem hozzánk nem fog betörni, utoljára a gerappa tûnt ilyennek

ez a klip nagyon <#lama>#lama>
ez +18-as videoklip
hátha felpörög a topic <#vigyor5>#vigyor5>
hátha felpörög a topic <#vigyor5>#vigyor5>
ez aranyos klip: Brendan Benson - Cold Hands Warm Heart
rajzfilm figurák és emberek is vannak a klipben
rajzfilm figurák és emberek is vannak a klipben
a mai naptól látható az Eleven Hold új klipje Ha így állunk, arra
hát mit mondjak... "video kill the radio star" <#crazya>#crazya>
de Zsófi nagyon helyes <#szeret>#szeret>
szóval nézzétek meg ti is a klipet, a szám viszont nem túl ütõs
hát mit mondjak... "video kill the radio star" <#crazya>#crazya>
de Zsófi nagyon helyes <#szeret>#szeret>
szóval nézzétek meg ti is a klipet, a szám viszont nem túl ütõs
Köszönöm szépen, próbálkozom. <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy van nekem egy dvd-ém amin videó klipek vannak. Szét lehet e szedni a klipet, hogy a zenét audió cd-re ki tudjam írni??
A segítséget köszönöm.
Olyan kérdésem lenne, hogy van nekem egy dvd-ém amin videó klipek vannak. Szét lehet e szedni a klipet, hogy a zenét audió cd-re ki tudjam írni??
A segítséget köszönöm.
Nem szoktam ide járni, de ezt ki kell adnom magamból.
Nemrég láttam a VIVA-n véletlenül a SPY THE GHOST - Éjjel érkezem c. MEGAPRODUKCIÓT!!!!!!!
Azt hiszem ennél szarabb, szánalmasabb, gagyibb magyar klippet még nem láttam. Ahogy a zene is a house zene legalját képviseli. Valami szánalom, szívesen elbeszélgetnék a készítõkkel...
Nemrég láttam a VIVA-n véletlenül a SPY THE GHOST - Éjjel érkezem c. MEGAPRODUKCIÓT!!!!!!!
Azt hiszem ennél szarabb, szánalmasabb, gagyibb magyar klippet még nem láttam. Ahogy a zene is a house zene legalját képviseli. Valami szánalom, szívesen elbeszélgetnék a készítõkkel...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ajánlom mindenkinek ezt a progit: onlineTV 2
millió csatorna, és rég elfeledett klipek is vannak, lehet nosztalgiázni <#circling>#circling>
millió csatorna, és rég elfeledett klipek is vannak, lehet nosztalgiázni <#circling>#circling>
György
megvan amit mondál, megyek megnézem..
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
hát, mindne greendayas klip kéne!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
azyo?, akor éyszakára meglesz!!!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?