389
Videóklipek!
-
#269 indult egy magyar videóklipes klub youtube.com-on
elérhetősége:
http://youtube.com/group/hunmusicvid
aki szereti a magyar klipeket, az csatlakozzon, nézelődjön, töltsön fel klipeket -
blackgamer #268 ha jobb minőségben kell, elsőnek nézz utána hogy megjelent-e DVD-n, utána irány az eMule -
putyu17 #267 sziasztok!
nem tudtok olyan oldalt ahonnan U2 klippektet lehetne letölteni?
Már mindenhol kerestem de nem találtam csak rossz minőségbe v nem az eredetit..
köszi -
blackgamer #266 ez a klip nagyon megtetszett, egy baleset történt benne, nagyon jók a képek profi stáb forgathatta -
blackgamer #265 valami olasz punk zenekar animációs klipje -
TEG #264 ha vkinek vannak még ilyen nem hivatalos, összevágott videóklippjei bedobhatná őket. -
TEG #263 Tankcsapda - Mennyország Tourist
Tankcsapda - Mennyország Tourist klip :)
Aki szereti a Mátrixot nézze meg. -
#262 Tudna valaki olyan oldalakat mondani ahonnan jó minőségű videóklippeket lehet letőlteni??? -
#261 egy pár 50Cent,G-Unit,Eminem klippet is tudnátok linkelni? :) -
#260 a Rammstein - Mann gegen Mann-t láttátok? Iszonyat jó! -
Nokifirst #259 Én találtam egy oldalt ahol több mint harminc magyar klip van kíváló minőségben és más más stílusból de csak a legjava...
http://community.livejournal.com/euromusicvideos/ -
Fabsy #258 naggyából eztcsinálom naphoszat hogy megtaláljam de nemtudom már hogy hol keressem -
Fabsy #257 Hello!
Nemtudja valaki megmondani hogy honnan tudom leszdeni a Kozmix-Holnapután című klippet? egyszer látam a VIVÁN és töbet sosem,ha valaki tudna segíteni annak nagyon hálőás lennék
-
#256 nekem nagyonkéne a kamikaze ha majd ott tartotok és ll junior éjszakákat járom számok klippjei ha valaki tudja hogy hol lehet leszedni kérem szóljon!!! -
blackgamer #255 megfogott ez a kis videó
annyi a lényeg, hogy LEDeket dobálnak egy ház falára, szerintem nagyon poén -
lord nihilus #254 www.puxando.com
lent bal oldalon a clipes menüpontnál, aztán elküld a rapidshare-re -
#253 berczelypéter és laura111 : yahoo.com -
#252 honnan lehet korn klippet letölteni???,
-
laura111 #251 Mármint a videoklippje!! -
laura111 #250 'N Sync - Bye Bye Bye - nincs meg valakinek? Vagy nem tudjátok, honnan lehet letölteni?? Előre is kösz... -
#249 Hello!
Nem tudjátok, honnan tudnám letölteni a KoRn-Twisted Transistor klippet?
Előre is kössz! -
#248 Msn-en keresztül el tudod küldeni? -
blackgamer #247 sajna már nem emlékszem -
#246 Betudnád linkelni azt az oldalt! -
#245 Már kerestem google-lal de nem találtam! -
blackgamer #244 nekem megvan, amúgy bármely fájlcserélőről levadászhatod, de a múltkor szembejött valamelyik klipes lapon online, google kidobja -
#243 Nincs valakinek valami ötlete hogy honnan tölthetném le a Bloodhound gan: THE BALLAD OF CHASEY LAIN klippjét!!!A vágatlan verzió kéne!!!!! -
reder45 #242 valaki tudna adni honlapot ahol megvan az éjel érkezem kllip
kösiiii
-
The GRIFF #241 Helló itt van a Love generation linkje. Ha megfelel.
http://video.google.com/videoplay?docid=5827711531508302539&q=love+generation -
us021 #240 Ramms+ein - Rosenrot.avi -
PixelFilm #239 Véglegesített adatok a Kerozin klipforgatással kapcsolatban!
Keresünk fiatal (18-30 közötti) lányokat statiszta szerepre. Öltözet: 70-es évekbeli ruhák (trapézgatya, garbó, ingek tömkelege, stb. Ha nincs, akkor márkajelzés nélküli ruhák.) Kontakt és infók: [email protected], www.kerozin.hu és www.pixelfilm.hu.
Forgatás helye és időpontja: Debrecen, Klinika Mozi. Január 29. (vasárnap) 15:00 kezdettel. -
reggie #238 Valaki nem tudna adni egy linket vagy pedig hogy honnan tudnám leszedni ezt a videóklipet : "Bob Sincler - Love Generation'
Köszi elöre is -
blackgamer #237 FreshFabrik új klipje -
blackgamer #236 a Nyers felbomlása után Belmondo néven indult egy új banda, aki szerette a Nyers-t annak bejön szerintem ez is
Lesz, volt, van... (weblapon) (T-online klip) -
#235 vagy ahoz regisztrálva keel legyek hogy lássam ,? -
#234 amugy holtalálom akosarat it a t-Online zene áruházban ? -
blackgamer #233 József Attila - Óh szív! Nyugodj! (Ágnes Vanilla feldolgozás) -
PixelFilm #232 Pixel Film weblapján a Filmek menüpont alatt egy csomó klipet, werkfilmet és egyéb rövidfilmet láthattok! Jó töltögetést! -
blackgamer #231 Bloodhound Gang - Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss.mov
asszem most jelent meg, nemrég láttam mtv-n, amolyan disco style zene, de a klip hű maradt elődeihez :) -
#230 aha vágom csak vakon mia hivatalos honlapjuk cime ami kézenkekvö azt mát probáltam de nincs !
na mindegy majd akkor dc++ csak meg lesz valakinek _-!