410
Szal...
  • Wucc
    egyszerre nem megy.a bin és a cue ugyanazt tartalmazza csak nem tudom melyiket írjam ki, 1 lemezt már elcsesztem.
  • Wucc
    Banyapapa?a bin-t is cue-t is egyszerre irom ki?köszi a segítséged!
  • csani8
    banyapapa és csak az iso-t írjam ki?? és mennie kell? mert megcsináltam imgburn-ban... ne azt ami az eredetin volt? mert az eredetiken nem iso file szokott lenni...
  • Banyapapa
    nemkell konvertálni.
  • Banyapapa
    nem baj ha eredeti,az is mehet imgburn-be,abbol is csinál iso-t,és utána kiirva mennie kell.
  • csani8
    banyapapa a gta sanandreas on ami eredeti azt ha ugyanúgyátmásolom az jó? vagy imgburn-el isová átkell alakítani? de miért iso az összes eredeti játék ilye fájlok vannakak nem isok-nem?
  • csani8
    oké és miből vegyem meg ? nem mindenki gazdag!
  • Smithie
    És?Nem tudsz olvasni?Jobban jársz ha megveszed eredetiben mindet!Megkímélnéd magadat és a fórumos társaidat az idióta warez témáktól...
  • Wucc
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.Lehet már volt téma,de nem találtam sehol vagy vak vagyok.Cd-s játékot szeretnék kiírni ps2-re.Már írtam dvd-re sok játékot gond nélkül.Van 1 cue és 1 bin file-om.
    Mind a kettőt kikell írnom?A bin-t konvertáltam csak iso-ba,de nem olvassa a gép.Vagy talán nem is kell konvertálnom?
    Cd-re szeretném írni. köszi előre is
  • csani8
    jöszi köszi csak már magyar nyelvű az imgburn-om:D:D:D
  • Banyapapa
    nem.
    ott az imgburn,fennt az ablakában mode fül,ott belövöd read-ra,és a lemezt megcsinálja ISOvá a gépedre,utána visszaállitod write a mode menüt,és ki tudod irni az elkészitett isot.
  • csani8
    helló!

most megvan nálam eredetiben kölcsön a gta sa. és ha ezt betolom a gépbe és rámásolom a gépre és azt ami az eredetin volt ráírom egy üresre akkor működni fog?
  • jaszy
    Kicsit érthetetlen számomra....
  • koj
    Letöltöttem 1 játékot, kíírtam a képfájlt beraktam ps2-be. nem indul, tom miért mert be van chippeltetve. Úgy nem játszik le másolt cd-t ha be van chippelve? Vagy vmi program ami becsaphatja??
  • Banyapapa
    csak a cd képet kell kiirni,ha nem jó akkor vagy a gép nem csipi a cd-t,vagy nem jo amit letöltöttél.
    Esetleg ismerösödet kérdezd meg hogy csinálta,vagy kérd el a lemezt
  • csani8
    na akk haggyuk a daemont -ot alapból volt egy cd képem vhol hallottam a "power ISO" nevezetű progit na a cd képet ezzel átcsináltam " POWER ISO FILE"-ra és ezt kiírtam meg simán a cd képet az első-t de eggyik sem jó az eggyiknél azt írja ki a ps2-m hogy a cd-t nem tudja olvasni lehetséges hogy a letöltött dologgal van a baj? meret az eggyik ismerősöm azt mondta hogy ő csak cd-képet írt ki...és jó neki...
  • Banyapapa
    daemon tools hagyd a francba,ugy fos,az kell amit a demontoolsba adsz be,az a 1-2 esetleg 3 fájl,na az micsoda?
  • Banyapapa
    mi volt az amit letöltöttél?

ISOt igy általánositva irják,én is ugy irtam,ami a képen mutattam végülis az mind 1-1 "ISO":P
    Pl: cd-knél van a BIN mellete CUE, az NRG a nero "isoja" azt hiszem, stbstb
  • csani8
    oké de ez daemon toolsban van ami egy cd kép eredetileg ... ezt 1xer már kiírtam de nem jártam sikerrel de az alkohol soft nem magyar és nem tudom használni...
  • csani8
    honnan lehet felismerni egy file-t hogy ISO? ha a tulajdonságokra megyek és ott fájltípus
  • Banyapapa
    de akkor az nem irhato ki igy,lehet az már kibontva van,és nem "ISO".
  • csani8
    na szóval nekem igazából az ISO fájlal van próblémám szerintem hogy mit kellc csinálnom hogy olyan legyen ... msn-em [email protected] aki tud segíten írjon!!!!!!!!!!
  • csani8
    de több bin is van és az egy vlc fájl ( a vlc az egy zene lejátszó!)
  • Banyapapa
    ha bin amit irni akarsz,probáld ki az imgburn progit.
    lemezt berakod,programba beadod amit kér,a bin-t,belövöd a sebbeséget,és irsz,ennyi lesz.
  • csani8
    pl betettem a cd képet és rámentem olyan parancsikonra ami olyan mint ha videó vagy zene lenne a tulajdonságai és "VLC media files(bin)
  • csani8
    hogy érted hogy melyik van nekem ezek közül hol vagy hogy?
  • Banyapapa
    Melyik van neked ezekböl?
  • csani8
    az ISO az micsoda azt hogy jelölik vagy a nevéhez oda van írva hogy ISO? vagy mi?
  • csani8
    őőőő a cd képet kiírtam 4x sebességben a nero7eggyik változatával de nem jó ha daemon toolsba beteszem a cd képet ott nincsen semmilyen ISO fájl mert többen azt mondták csak azt kell kiírni de nincsen meg hallottam vmi alcohol softról de azt nem tom mi és hogy kell!
  • overx
    Elvileg jó.
    Egy próbát megér :)
  • Agent087
    tudom hogy nem konkrétan ide való.

de tudjátok szeretnék játszani a biztonsági mentésnek kiírt jákommal:) és ezér chipeltetném a ps2-m. tudok pár helyet ahol lehet de az egyiket drágának találtam (8ezer) a másik meg kint van az isten picsájában.
    Pesti vagyok. Valaki tud mondani egy helyet ahol tudnak segíteni nekem? Belváros, zugló, rákospalota. Kb?

Előre is köszi!!!
  • csani8
    nekem egy cd-képem van ha azt kiírom az jó?
  • overx
    Az iso az egy fomrátum amit a deamon is fölismer de az ugye pc.
    Deamonozni nem kell sztem.
    Lehet hogy képzavarban vagyok énis de azthiszem hogy úgy jön létre egy iso ha pl letöltesz egy játékot ami sok fájlből áll (pl sok rarba tömörített fájl ) ha azokat kicsomagolod akkor kapsz egy iso fájlt. amit ki kell írni dvd re. AZ alcohol 120 pedig egy cd író program. De van a dvddecrypter nevű író program is
    A programban keress olyat ahol be lehet állítani hogy milyen formátumú fájlt akarsz kiírni. megkeresed az iso-t. Kiégeted a cdre.
    lehetőleg 4x es sebességgel.
  • erik10
    Néddmáá mennyien vannak, pfff.
  • csani8
    oké és mi az az ISO? meg az alcoholsoft? ezt h kell használni??
    én egy cd képet töltöttem le ha ezt kiírom az jó vagy daemon toolsba betegyem és ott mi az iso? vagy mi?:D
  • overx
    Veszel egy Márkás dvd-t ha lehet dvd-R est
    fogod az iso fájlt kiégeted alcohollal (120) lehetőleg 4x sebességgel( ha gyorsan írod kisebb a valószínűsége hogy beolvassa vagy ha mégis akkor azthiszem hamarabb megeszi az olvasódat).
    Nálam kb eddig tartott és ment is.
  • csani8
    Helló

ha kéhetném vki mondjon el mindent h kell kiírni egy játékot?( milyen cd/dvd mit kell kiírni...)
    minden üzenetet szeretettel várok
  • DJS8
    nem igaz hogy sok low nem tud annyit megjegyezni hogy max. 4x legyen az írás sebesség
  • jaszy
    Ugyan már.......nincs mit!
  • BlueJersey
    az ilyen és egyéb értelmes hozzászólásokat megköszöntük...