410
Szal...
-
Ember 123 #90 Üdv!
Valaki tudna segíteni egy ps2-s problémában?
Letöltöttem a netröl az age of empires 2 ps2-re, amikor kiirom
nemjátsza le.(1 CD-s a játék)
Még egy uj verziot is leszedtem de ugyse..
(nemirtam rosszul ki mert minden játékot eddig ugy irtam ki, és nem ez az elsö cd-s) -
#89 jó majd.
MÁS!
Van itt aki nagymester töltögetésben?
kellene egy játék PS2-re,namcollection a neve,de se torrentet nem talalok,se semmitse -
bummm15 #88 banyapapa látom te értessz ehez:D légyszi vegyél fel és majd ott kérdezek:D előre is köszi:P [email protected] -
playstationchip #87 Üdv! Akit érdekelnek ps2 játékok írjon erre az emailre: [email protected] -
mikiking #86 Sziasztok.... chippelt ps2-őm van... letöltöttema tekken 5 öt ..iso fájl..... elég ha rendesen neroval kiirom a képfájlt ??? -
koj #85 Valahol olvastam asszem, hogy van progi ami megváltoztatja a játék nemtom valami fájlát , és becsapja a Ps2-őt. És elvileg lejátsza a játékot. -
#84 akkor buko,de cd-t ne eröltessél benne.
másolt/irott dvd-böl is max igy a irott dvd filmek mennek benne,más nem,ha nix csip -
koj #83 Ok.!!Megpróbálom, kösz hogy segítettél de van 1 probléma. Most jutott eszembe hogy nincs kicsipeltetve a Ps2, így hát másoltcd-t nem játszik le vagy igen? -
#82 winrar kicsomagolod valahova,kapsz egy ISO-t (jobb esetben:P)
letöltöd a dvd decrypter/imgburn progit (ez szabadon választott :).
decrypter/imgburn-ben,MODE menüben ISO-WRITE.
beadod fennt a ISO-t,beállitod a irás sebbeségét,és go!
Irás sebbesége,nekem a 8* verbatim (mig az volt) a 4szeres irást, a 16* irhato verb. meg a 8szorost csipi -
koj #81 PS2 játékot akarok írni dvd re. És azt az Imgburnot hogy kell használni? -
#80 mit akarsz,mire irni?
énmég imgburnél nem láttam hibát,ha csak nem cd-re akarsz dvd nagyságut irni,vagy egy dvd9es játékot akarnál sima dvd-re nyomatni. -
koj #79 Elolvastam a lentieket. NEM TUDOM MEGÍRI! Beraktam a DVD t és a Nero-val akartam kiírni de vmi írási hibát írt ki. Ok Aztán amir banyapapa írt lejebb megróbáltam az se ment. Majd olvastem hogy ps2 eumulátorra lis lehet az se ment. A kérdésem.
1. Milyen program kell az íráshoz? (daemon vagy nemtom)
2. Hogy kell kiírni? Mivel, és milyen cd re?
-
#78 legálisan nem -
Travelos #77 ok, köszi, de gondolom NTSC is elindul valahogy? -
#76 nem mind1,itthon vett gépen,eredetiben csak PAL lemez indul el -
Travelos #75 Sziasztok, mi a különbség az NTCS meg a PAL között? Mindegy melyiket veszem meg? -
#74 Uncsi vagy, ráadásul nem lány, hanem valami elmeroggyant alregje.
Winrar --->iso
Kiír imgburn, örül.
Most már törölheted az alreged. -
#73 vissza kell olvasni mit-hogyan -
#72 Úgy kell hogy bemész a boltba, leveszed a polcrol és a pénztárnál fizetsz.
-
margó9 #71 valaki leírná nekem.
aki ért hozzá!!!!!!! -
#70 És ha neked ezt valaki megmondja ( én ehhez nemértek:) ) akkor utána levő lépést tudni fogod? és az utána? -
#69 Warezolni nem!? -
margó9 #68 gyerekes nem!? -
#67 Általános suliban a tanítónéni mindig kérte, hogy szünetben húzzuk meg a margót. Ez most csak úgy eszembe jutott...
-
margó9 #66 sziasztok.
nemrég van gépem és nem tudok ps2-es játékot kiírni.
írjátok meg légyszi hogyan kell.winrar archivum
köszi -
jepy #65 Sziasztok.
segítséget szeretnék kérni. mit jelent egy "DL patch" nevű fájl? hogyan tudnám DL-es lemezre kiírni a sima dvd-nél nagyobb tartalommal rendelkező programot? -
örültspanyol #64 Sziasztok!! ha valaki tudna nekem PS2 Network Adaptert szerzni vastag ps2-höz az azzonal JELENTKEZZEN!!!!pü-be -
Gulyi98 #63 Sziasztok én egy kezdő vagyok a Ps2-vel és csak azt szeretném tudni hogy hogyan és hogy mivel lehetne kiírni a játékokat Ps2-re mert nekem gépen csak az van.ha valaki le tudná írni részletesen annak megköszönném.Kérlek vagy itt közöld vagy pedig ird meg nekem e-mailban:[email protected]
Előre is köszi mindenkinek. -
rumkola #62 teljesen mindegy mivel ír az ember.... -
hpnx9020 #61 Alcohol 120% 1.4.8 ver
És ez tuti.
Ne frissítsd!
Ne keress új verziót! -
hpnx9020 #60 Komolyan nem szeretnék megsérteni senkit de a ps2 lemez írás lassan már ovodás korban is megy mia gond ezzel? -
hpnx9020 #59 Miért azzal írod????????????????????
Aki ezzel foglalkozik mind tudja ,hogy az egyetlen megbízható megoldás az ALCOHOL 120%.
Nem kell álítgatni programozni varázsolni.
Felmásolod vele.
Kiírod vele.
Hiba nincs pláne eredeti lemeznél.
Másolhatatlan lemez nincs. -
hpnx9020 #58 DVD dao?
Miről beszélsz?
Alcohollal felmásolod a gépre majd azzal a képfájlt kiírod dvd re.
Miért kell állítgatni egy programot az úgy működik tökéletesen ahogy feltelepíted.Vagy attól vagy nagyobb hekker ,hogy összevissza állítgatsz mindent?
Bakker ez már vagy 5 éves sztori nehogy most kezdj el agyalni,hogy kell kiírni egy ps2 es lemezt. -
hpnx9020 #57 A cd s játékok 99% ban nem mennek mert a fej nem érzékeli őket ez az 50xxx szériától így van.Néha bejön ha előtte egy eredetit indítasz ps logó és mehet bele az írt de nem mindíg működik.A 30xxx széria egytől egyig indítja mégha dzsuva is a lemez.
Ez van sajna -
Bullitt #56 ŐŐ lenne olyan gondom, hogy egy CD-re kiégetem a cuccost, de a PS2 csk pörgeti. A logo még bejön, utána se kép se hang. Számít az, hogy hányszorosan írunk egy CD-t? -
Héeder #55 [email protected]
-
Héeder #54 igen
-
#53 msn? -
Héeder #52 az oké ellolvastam de ezer féle válszték, meg nekem a programok beállítása ,tanácsok ilyenek miatt kellene a segítség!
2 DVD írtam(szarul) meg az alapján amit lent olvastam!
Amatőr vok!! -
#51 lapozz lejjeb