302
Hangkártya probléma
-
Skyline #182 Kellene egy kis help!
Szerváltam egy Sb X-fi audio kártyát a gondom az hogy 5.1-es hangfalrendszerre van rátéve de akármit csinálok nincs basszus vista alatt...Bekapcsoltam a bass redirectiont nem segített akárhogy állítgattam...Befrissítettem az összes drivert,nem segített...5let?
Thx! -
grezoli #181 Sziasztok!Lenne nekem is problémám.Amióta feltelepítettem az sp2-es xp-t inditás után kb. fél percel eltünik a hangeszköz.Kicseréltem a hangkártyát egy újra, de azzal is csinálja.Ha tudtok segítsetek. -
Solt #180 az integrált gagyival megy rendesen, csak annak meg játék alatt fos a hangja az audigy 2zs-hez képest... -
Solt #179 hiába cserélem, akkor meg a hátsó hangfal nem szól... -
#178 Ne kínlódj tovább! Az a probléma, hogy cseréld fel a sárga és a fekete kábelt és elvileg jó lesz. Nekem is ezt kellett csinálnom, amikor a genius hangfalat használtam a géphez... -
Solt #177 nem kínlódok tovább, eladom az audigy 2 zs-t! annyit segítsen valaki, hogy X-FI extrem gamer-t érdemes megvenni? jobb mint az audigy 2 zs? köszi -
Solt #176 Sziasztok! Vettem egy SW-HF5.1 5000-et. Gondoltam de jól fog szólni az audigy 2 zs-el. Akárhogy dugom össze a hangkártyával, valamelyik hangfal nem szól. Úgy vettem észre, hogy szemből nézve a balszélső csatlakozó a ludas. Létezik, hogy nem jó? A legújabb driver van fent... A kártya már legalább 2 éves, de eddig csak 2 hangfallal használtam és így nem tünt fel... Mi lehet a zűr? Köszi -
frame120 #175 Hello.Az lenne a problémám,hogy van egy sb live hangkártyám(model:sb0060) es sp2-es win alatt a windowsos driverrel,csak mono-ban hajlandó működni.Kerestem hozzá való divert(creative honlapján is) és mindegyik azt irja,hogy nincs ilyen kártya a gépben.Kx projectes drivert,meg nemtom feltenni,mert telepitővel semmit nem csinál,marad a régi wines driver,manuálisan telepitve,meg azt irja,hogy az inf nem tartalmaz a hardverre vonatkozó információt.Valaki tudna ebben segiteni?(azon kivül hogy dobjam ki) -
#174 omg,van jelszó,saját profilján játszott...vagy mitudomén mit csinált -
#173 Nekem X-FI gamer van /volt nagyon jó , ha régebbi a procid 10-15% -ot dob a teljesitményen. a hsz izlés+ ft kérdés -
#172 Sziasztok!
Mi a véleményetek:
Melyik hangkártya tud többet?
Creative Labs SB X-FI X-MOD USB-hangkártya
Creative Labs X-Fi XtremeGamer
Szerintetek melyik hangszóró a jobb és miért?
Logitech Z-5500
Logitech Z-5450
Még azt is szeretném kérdezni, hogy ezek közül az eszközök közül, ha csak 1-et választhatnátok, melyik dobna a legtöbbet a hanghatásokon? Ugyanis jelenleg egy soundblaster 5.1-es hangkártyám van és márkátlan 5.1 hangszóróm...
Előre is köszi a véleményeket! -
#171 Tipikus! XD
Jelszó 4EVA! -
AnonymouS #170 Sziasztok! Tudtok olyan hangkártyáról, ami 5.1-es hangot tud átvinni optikai kábelen? Valamiért az én Creative X-fi Fatality-m csak 2.1-et tud. -
#169 Hali! VGA csere volt, az előző konfival/X1650pro 512AGP,SB X-FI Gamer h.kari a gép tökéletesen ment. Új VGA :X1950 pro 512mb üti egymást. h.kari nélkül tökéletes, amint bármelyik slotba beteszem rögtön elbaltázza a képfelbontást. kérdezném: mit lehet esetleg állitani /BIOS/ vagy mit frissitsek , a vga a legújabb catalysttal 7.6 van fenn + a win újra lett telepitve Köszi előre is! -
#168 újraindítás valamiért megoldotta,tipikus,a hugom után ültem le... -
#167 Azt ajánlom, új driver (www.driverek.hu) , ha az se segit akkor kussz a gép mogé és kukolld meg a kábeleket, és végső esetben ilyedj meg! Mert akkor ez valszeg HARDVER PROBLÉMA! (Szerelő, Szakember hawer!) -
Varga10 #166 Hello!
Van egy Genius Sound Maker Value 5.1 hangkártyám, ehhze egy 2.1 -es hangfalam.Nincs is vele probléma csak az a gond hogy rákötöttem a hangkártyára egy Genius Multimedia 2-Channel Speakers hangfalat a rear-out bemenetbe. Még működik is csak az a baj hogy a két hátsó hangfalat megcserélte a program, és ezeket hogyan lehetne átállítani szoftveresen, nem földrajzilag (Nincs elég kábel, meg másik áramforrás sincs a közelben). Meg az ezzel még az baj hogy nem működik ez a rendszer a Winampban, tehát nem szól a két hátsó hangfal de a WMP-ben pedig igen. A hangkártya driver neve Multi-Channel Audio Demo, ha ezt ki kellene cserélni akkor adjatok már egy linket is. Ez lenne a gondom.
Kösz. -
#165 sziasztok
van egy nagy problémám,egyszerüen elment minden hang a gépről :S hangkártya driver fennt van,de egyszerüen meghalt:( hiába huzogatom őket nem akar semmit sem csinálni:( -
#164 Ezer köcce már megy! És már Dájvert is szedtem le a lent emlitett címről! -
gadna #163 Az everesten belül:
-Multimédia
-PCI/Pnp audió
-
#162 www.drivers.hu
Ha vkinek driver kéne!
-
#161 HALLELÚJA! Megoldódott! 10000 Kössz mindenkinek! -
#160 Hát ez se akarja kimutatni!!! BZD+ -
#159 MOst nyomom föl! De azért kössz! -
gadna #158 everest home edition
-
#157 Hardware-be láma vok!
És most raktam újra a windowst! Természetesen nem szól a hangkari!
A driver CD-t nem találom!
De nem tom a hangkártyám GYÁRTÓját és TÍPUSát!!!
Vki help hogy ezt hol/hogy tom megnézni!
Bármi érdekel! (Pl vmi szoftver is!)
-
#156 OKé már megtaláéltam a megoldást :D -
#155 hali lecseréltem a gépem => új hangkari, ami alaplapi.
Realtek a neve, és ha bekapcsolom a hangszórómat búg a center!
Ezm iért van?
THX a helpet előre is . -
#154 még nem -
janika15 #153 helló!
tudna nekem vki segítani h a sound blaster audigy hangkarimhoz taálható-e magyar driver vistához? -
Gascan #152 Sziasztok, lenne egy olyan problémám, hogy az alaplapomon az integrált hangkártya AC97. Battlefield 2 közben mikor a csapatommal szeretnék VOIPon kommunikálni a mikrofonom 3-5 perc után önszorgalomból elnémul. Máshol(skype közben pl.) nincs ilyen gondom. Valószinűleg driver problémám lehet, amit nem tudok orvosolni mert már 4 fajta drivert töltöttem le a magyar nyelvű Win XP SP2 -tőmhöz de egyiket sem tudtam felinstalálni mert instalálás közben kijött egy kis ablak, hogy ha folytatom a telepitést akkor valószinűleg rendszerhibát kapok, amit kaptam is mind a 4 alkalommal vagy pedig be kell fejeznem a telepitést. Hogyan tudom orvosolni a problémát? -
#151 szerintem az a hangkártya már olyan régi, hogy nem támogatja az XP-t!
De nem biztos, ez csak egy TIPP -
#150 nah várjatok ebben a progiban mit kell nézni? PCP/PnP audió vagy Windows Audio? mert a windows audióra szürke ablakot dob
de PCP/PnP audióra eztet:Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0] -
#149 légyszi keressetek nekem erre rá mert nekem nem működik a kereső :( -
#148 a hangkártyám: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
nos...(asszem... :S )
-
#147 Ahogy olvasgattam a fórumot, látom hogy a http://so.driverchina.com/html/47824.html honlap nem jön rosszkor.
Ne ilyedjetek meg, a kínai betűktől, a lényeg mellette van angolul.
Egész sok ritkaság tömkelege kínálkozik.
Csá! -
#146 Mellékelem hol is keresgéltem, hátha valaki egyszer hasznát veszi.
http://www.esstech.com/techsupp/drivers.shtm
http://so.driverchina.com/html/47824.html -
#145 Hangártyám pontos neve.
ess technology es1970 canyon 3d/es1978 maestro 2-e
Remélem valakinek már akadt hasonló problémája.
Mert már rengeteg driver-t kipróbáltam, sajnos eredménytelenül.
thanks -
#144 Én is kérnék egy kis segítséget.
Vettem egy régi laptopot (433 mhz 128 mb ram, trident 9525 vga, ess 1978 maestro 2 hangártya), és problémába ütköztem.
Két operációs rendszert (98 és wxp) telepítettem, csak akadt egy kis bibi.
Sajnos az xp-re nem lehet a hangkártya driverét feltelepíteni. Sok honlapon keresgéltem már driver után, találtam is elvileg hozzá valót, de nem működött sajnos.
Egyébként az xp telepítése után megjelent a tálcán a hangerőszabályzó ikonja, de hang nem jött létre. A ess hivatalos honlapján is keresgéltem, mindhiába.
A 98 alatt van rendesen van hang, minden ok.
Ötleteteknek, esetleg honlap címeknek, linkeknek örülnék.
Köszönöm előre is.
sziasztok
-
#143 Talán egy újabb driver lenne a megoldás.
Talán.......