677
-
antijedi #397 ne csalj nemjó az :) -
madmaxxy #396 Még mindig csalásokat keresek...tud valaki segíteni? -
Roligyilok #395 ÉS MEGTENNÉD HOGY BELINKELED IDE A CRACKFIXET?
KÖSZIKE:)) -
Na tegnap átvittem a 6. pályát a bal oldalon törtem fel azt kész 1 tankot és egy motort vesztettem.
Hány pályás akkor 10???? -
Igaz!!! :) -
antijedi #392 nem kell kidobni.. a cd-k poháralátétnek és falidisznek tökéletesen bevállnak :D -
Na megoldodo a kilépési problémám a crackfix kellet hozzá. Most már csak azt bánom, hogy ugortt egy CD-m lehet kidobni. -
Egyébként szerintem valami nagyon hiányzik ebből a játékből, ami a Blitzkriegben megvolt. Valahogy nem tudom ezt a játékot annyira élvezni mint a Blitzkrieg pályáit. -
Meg még ez is jó jönne: Deserts Rats vs Afrika Korps Keyboard Shortcut Editor Crack Addendum -
Üdv erre lenne szükségem: Deserts Rats vs Afrika Korps *CRACKFIX* köszi -
a sztori folymatason nem vállik ketté oldalanként. a 9. pályán elfoglaltam tobrukot kifüstöltem a tengelyhatalmakat. a 10. pályán már a tengelyhatalmakkal vagyok és menekitem kifelé a csapatokat. a 11pálya a partraszálás lenne ha nem akadna ki a játék -
11. pálya??? Nem csak 10-10 pálya van oldalanként? -
Nekem is hasonló dolog volt...csak nekem újraindult a gép...TELEPÍTSD ÚJRA A GAMMÁT!!!(bizt. másolat a save mappáról!!!!) -
szakember #384 Aha! Gondoltam...
Azért köszi! -
ez valami alaplapra integrált dolog? akkor nem valószinű -
TneX #382 Nem csak a teherautó söfőrei,de még a tankok,és az összes többi járműé is! Eléggé piás banda ez a német hadsereg :D
De most télleg,az egységek néha eléggé hülyén viselkednek,főleg ha nagyon sokan vannak egy helyen...mit meg tudnak bénázni! -
szakember #381 Sziasztok!
Nekem Intel(R) 82845 G/GL Graphics Controllerem van, és jelenleg nem tudom elindítani a játékot. Esetleg tud valaki vmilyen drivert, amivel használhatóvá tudom tenni a video kártyámat, vagy teljesen reménytelen? -
Egy mentes állás is jó lenne a pályárol hátha úgy már nem lépne ki a windowsba. -
Én a fákyla hadművelet (11. pálya) című pályán járok (járnék) de amikor betöltödik a pálya megy 2-3sec-ig és kilép a windowsba mi lehet a baj? Idáig semmi bajom se volt a játékkal tökéletesen futott hiba nélkül. Öleteket várok. -
Csak én tapasztalatam azt, hogy a teherautó vezetők mind részegek ebben a játékban? Össze-vissza kanyarodnak a tök egyenes úton, sivatag közepén Y fordulókat tesznek, meg hasonlók. -
Körkörös védelem a 7.-en. Mert hátulról is jönnek. Van két nagy zsákmányolt Churchillem, meg jópár zsákmányolt Priest lövegem, + az én lövegeim. A PZ-IV tankok mind kétcsillagosak. A Bishopot is megszereztem és Tigris bácsi is befigyel. :)
+ az apró valamint pár 88-as.
A szerelés ugye a lényege a gaménak, meg a zsákmányolás. Jelen pillanatban több tankom van, mint az Afrika Korpsnak anno igazából volt, szóval kiváncsian várom a Force Commander szerű váltást - németből "szövetsegges", mert innen nem lehetne elvileg veszíteni, ráadásul utálom a szöviket. Nyálas banda. :)
Amúgy a sztory alapjában (!!!) nagyon hasonlít egy háborús regényre, de az Istennek sem ugrik be a címe. (Pls. help! -> 3 férfi, 1 nő, ellenfelek, megbeszélik, hogy Párizsban találkoznak. Kb.)
A légierő hol jó, hol nem. Az kedves dolog, hogy nem igazán egységbeli limit van, hanem pontbeli, like FC. Grafikailag nagyon tetszik. Szerdáig vissza kell adnom a tulajnak, akitől kölcsönkaptam, de szerintem én is megveszem, vagy hasonlók. Multiban is érdekes lehet. Minden esetre nem rosszak a pályák ...
-
Gandibá #376 Ha valaki a magyar feliratos verzióval játszik, az légyszi pakolja már fel valahova a "Local/German" könyvtárban lévő "LockitText.txt" fájlt!
(Ez a magyar szövegfájl) -
Én azon a pályán négy nagy tankal támadtam be a városba, és ahogy jelezte a tüzérségi támadást rögtön elmozogtam a helyszínről... Sosem találtak el! -
TneX #374 Köszi,közbe rájöttem magamtól is 
Az ellenséges tüzérségi támogatás egy kicsit erős,a tankjaim 75%-a bepusztult mert nem figyeltem :D
Szal vigyazzatok,majd! -
Be kéne állítani a támadást földiről légire! Talán akkor lőne az égbe is! -
azé lett rája me vidéki vagy
-
TneX #371 rá,nemtom hogy lett rájá,mindegy :DD -
TneX #370 Kérdés: A 7. pályán állandóan szarrá bombázza az egységeimet egy repülő,és a birtokomban lévő két légelhárító semmit nem csinál,baszik rájá,lőni...eléggé idegesítő,ez miért van? -
Fokozzam?! :)
A tengely hatalmak nem nehéz, majd a szövetségesek... :) -
Az első 5 nem nehéz én a tengelyhatalmakkal vagyok.
A 6. pálya az már nehéz nekem. -
Gandibá #367 Ma kezdtem el, most vagyok a 3ik pályán németekkel. Elég durva a game. Nagyon szép, élethű, csak az baj hogy nehéz. -
Na még mindig a 6-os pályán szivok nem értem mi vagy ki lövi ki a tankjaimat amikor már mindenkit kinyirtam körülöttem. -
szgt #365 Nem tudja valaki, hogy lehet a légierőt irányítani. Nem találok semmi gombot, amivel elő lehetne hívni. -
TneX #364 Nah,ma reggel leültem,és elsőre megcsináltam a pályát :)
Az volt a baj,hogyén Blitzkrieg módban mentem tövább az előző pályáról,igy az ottani megmaradt egységeimmel mehettem csak,ami kb 15 tankból,és 2 szervizkocsiból állt,és a tankok igencsak emberhiányosak voltak...(1 tankba egy ember,és egy tankba kb 3-4 fő kéne).Ebből következik hogy légierőt se tudtam használni,de megoldottam...nem indultam egyből fel,hanem lent bevártam hogy jöjjenek le a fenti tankok,és igy kivégeztem egy csomót,mire ugy döntöttem hogy felmegyek alig maradt pár darab,igy simán legyaktam a lövegeket,sőt még egyet pluszba is :)
Jah,és középen az oázisnál érdemes elfoglalni a tankot :)) -
Kösz az infot csak meglesz valamikor.Ha van ujjabb fejlemény irok. -
Tele a hegytető lövegekkel és önjárólövegekkel, szóval vigyázz!
Amúgy ha kiiktatod az ágyúit már rögtön az elején a légierővel, nincs probléma utána, szimplán csak araszolgatni kell előre, na persze óvatosan!
Én 10-ből 8 ágyút leszedtem a légierőúvel, a másik kettőt meg a felderítőm rongálta meg. Ezzel ennyi is volt a távlövészete. Elején kilőttek egy rohamlöveget és két zsákmányolt tankot, de a maradékkal simán fel lehet számolni a védelmüket, csak bal felé kell elindulni és onnan átlósan haladni. Sajna még nem fejeztem be a pályát, mert más dolgom volt, de holnap megejtem a végét. Nem vészes. De ha nem jönne össze, majd találjátok ki mit hogyan kéne.
Soknak tűnnek, de minőségben a két eddig számomra ismeretlen német rohamlöveg - ? - jól teljesít ...
Amúgy sokkal szarabbra számítottam a játékkal kapcsolatban. Nem mondom, hogy eddig meggyőzött, de a német hadjárat tetszik, bár túlzottan nem észlelem páncélzat realitását. Na sebaj, majd a többi hasonszőrű játék ... -
Én azt terveztem hogy amit alapból a gép ad egységeket azzal megyek abban van két lövegágyúm ami messzire elvisz azzal lelövöm az elöttem lévöket és igy tiszta lesz elöttem a terep és mindenem megvan még.Hogy hogyan tovább azt nem tom mert sokan vannak az tény de majd csak lesz valami.
Majd igy fogok szép lassan araszolni előre azt majd csak lesz valami. -
TneX #360 Én a térkép legbalabbik oldalán át tudtam törni ugy hogy egy kis csirke tankot vesztettem,hála a két szervizkocsimnak,de ahogy haladnék felfelé,egyre durvább,és csak ugy hullanak a tankjaim :(
Még nem tudom mihez fogok kezdeni vagy mit lehet itt csinálni,de nem adom fel! :) -
Na kiötlöttem a 6. pályára egy tervet majd holnap kiprobálom hogy beválik-e eddig jó mert leszedtem pár gennyet és nem vesztettem egységet. -
Elindulsz van 3 ember lelövöd öket felveszed a tankot elmész oda ahol van a szervizkocsi kinyirod öket és megjavitod a tankot.Ez nem is nehéz pálya pedig én amig felvettem ezeket 1 db ember veszitettem.