Desert Rats vs. Afrika Korps
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal elég gagyi
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Mer hiába ad a gép 10 sok tankot, az elsõ áttörésnél szétrobbanok az aknamezõn...ha meg utászokat viszek oda, hát akkor kampec lesz nekik...?Ja és így nem birom szétlõni a 10 ágyút....Tipp?
Köszike...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Amúgy én most húztam le, mindjárt rakom, fel, már várom!!!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Lassan megyek, mert szerintem nehézzzzzzzz...De amúgy király!
Eddig én is vettem a DR játékokat, de ezt nem fogom. Már a Platoonban elcseszték a kameraállásokat. Mindig figyelni kell hogy ne álljon függõlegesebbre a kamera. Qrvára zavaró. A másik hogy ezt kifejezetten német piacra készítették. És mi az hogy egy magyar játékban NINCS magyar szinkron csak felirat?!? Ha elvárják hogy a magyarok megvegyék, akkor elégítsék is ki jogos igényünket... Csalódtam a DR-ben, remélem a D-Day jobb lesz kameraállásban is és szinkronban is. Úgy legyen.
A S.W.I.N.E 1000000000000000000x gagyibb.
Én szivesebben lövök németeket or angolokat, mint disznókat és nyulakat...Azt csak a poén kedvéért minõsítem OK-ra...
Szal ez a te véleményed...
Olyan gagyi...!!!!
a S.W.I.N.E. 1000x jobb!!
Glory Glory Man United!!
, hogy én nem támogattam a fejlesztõket, de hát istenem...Na mindegy...Nekem nagyon bejön. És épp azért mert nem túl bonyolult és király! Sosem szerezzem a túlbonyolított kavalkát stratégiákat. Most vagyok a harmadik küldinél a németekkel.\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
De azé bekszítem a viruskillert...
Next PC upgrade: 2022
Miként tudok a bolti verzióról normális (értsd) mûködõ biztonsági másolatot csinálni?
Most nem warezre gondolok, hanem valódi biztonsági másolatra! Sajnos jártam már úgy eredeti CD-vel (Heroes of Might & Magic 3), hogy a lemez simán felrobbant a CD meghajtóban. Akkor azt hittem, hogy hülyét kapok, azóta készítek minden eredeti CD-rõl másolatot. Na ok, de itt milyen védelem van a CD-n?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Gratulálok! 😊
Þór vígi þessi rúnar
Nem volna olyan kedves valaki, hogy elérhetõvé tegye az angol nyelvû változat hangfájljait? (kb. 50 megz) :-)
\"Hogymi?!\"
Afrika Korps Vs. Desert Rats magyar feliratos ISO változat van fenn.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)