677
-
Csak gyalogságot vihetek. A roncs tankba meg beszállok, de mire elérnék a gyalogsággal a szervízkocsihoz már küldik is a gyalogságot. -
Én ugy csináltam meg azt a pályát hogy oda mentem a bázisuk mögé a tankkal egy gépfegyveres teherautóval és a szervizkocsival azt amint félig levitték bármelyik életerejét hátrébb vittem őket az javitottam addig amig ki nem nyirtam mindet. -
TneX #355 Sérült lövegtoronnyal pont az hogy forogni tud,de lőni nem :D
Viszont egy szervizkocsi rendbe tudja hozni sec perc alatt -
antijedi #354 sérült lövegtoronyal asszem nem tud lőni se, szvsz golyofogonak elég jo :) -
antijedi #353 hmmm az indonéziai kisebbségiekkel vagy pl? :) -
De a tanknak sérült a lövegtornya, vagy az lényegtelen, attól még tud lőni, és csak forogni nem?
Eddig nem is nagyon támadtam a tankkal, mert azthittem, hogy tök hatástalan sérült lövegtoronnyal. -
TneX #351 Nagyon jó kis játék ez,én is mint sokan mások,megakadtam a 6. pályán,igaz még csak egyszer próbáltam,de igen csúnya vége lett :D
És kiváncsi leszek a D-day-re,a téma egy kicsit közelebb áll hozzám mint a sivatagi hadszintér,de addig el leszek ezzel :) -
Nem tom tengelyhatalmak???
Ott ha jól tom azon a pályán van egy kis bázis azt kell letámadni.
fel kell venni az árvátlan tankot és atak és ennyi. hátulról támadj ugy könnyebb. -
Ha az angolok lőnek rám, akkor szerinted kikkel? :)) -
Kikkel vagy ?????? -
antijedi #347 tudom én csak unatkoztam azt gondoltam válaszolok :D -
A 3. pályánal vagyok. Berakom az katonáimat a házakba, de valamiért soha nem lőnek kifelé, őket meg szitává lövik az angolok. Pedig elvileg a házból is tudnak lőni, legalábbis az egyik töltés képernyőn ezt írta. Azt nem lehet sehogy kivédeni, hogy felfedezzenek a repcsivel? Mert állandóan amiatt szívok, hogy felfedeznek, aztán küldik rám a tankot, gyalogságot. :( -
Nem is rád gondoltam :) -
antijedi #344 nem tom miért van én csak simán elgépelem a dolgokat de nem direkt mások mért csinálják nemtom :) -
Miért divat mostanában ez az elmebeteg debil stílus, hogy értelmetlen mondatokat írunk, és szándékosan vétünk helyesírási hibákat? Ez a menő vagy mi? Mikor Jano-ék elkezdték jópofa volt, most meg mindenki így beszél mintha az óvodában lennénk... -
Te most normális vagy??? Ne basszál már fel. -
Na a 6-os pályán addig jutottam hogy 2 szart leszedtem de csak 1 tankom maradt addigra ,azt hirtelen jött vagy 5 ellene és vége is. -
nehezemre megy!!! :O) -
nekem nem kért semmiféle cd kulcsot -
antijedi #338 mivel az hogy az alap telepitő nyelve nem a gametöl függ hanem a winedtől..., gondolkozz már néha pls... -
de akkor az elején miért magyar??????? amikor a Cd kulcsot kéri, de az nincs.... -
antijedi #336 igen... -
Ugyan nem nekem szólt, de az flt az full angol míg a másik az kevert nyelvű? -
rájöttem.. :O( ez van! -
antijedi #333 de nem kellene annak lennie... gondolkozz és olvass vissza...
az flt verzio angol! -
és csak azért kérdeztem mert ennek magyarnak kéne lennie! -
tudom! tényleg...
picit visszább vehetnél.... -
Igen angolul, és akkor mivan?? Játékok 99,99% angol, mégis játszik vele az ember. -
??? andolul? :(
feliratot le tudok töltani? -
Asszem inkább normálon kezdem el játszani. -
hm érdekes!!! esetleg valaki nem tud egy Cd-kulcsot a magyarhoz??? kaki, mert amikor felteszem meg minden kér, és akkor még magyar nyelvű! de mivel nem tudom, ezért a Cd-n lévő FLT mappából mindent bemásolok a játék könyvtárába, el is indul. Csak van egy kis bibi, nem magyar ezekután, és be sem birom állytani! Ötlet? -
Mi a különbség a HUNSUB-GameLibrary-s és az FLT-s ISO között? -
Easyn játsz nyugodtan egy idö után 6 pálya körül már nehéz. -
antijedi #324 jaccal hardon és akkor nem csalodhatsz :D -
Easyn játszható még, vagy olyan könnyű mint Blitzkriegben az easy?
Valaki nyomja easy-n? -
BlackHawks #322 Axon: minden pálya előtt, te magad állíthatod össze a csapatodat. Minden egység bizonyos pontba kerül, a gép alapban berak neked egységeket, de te ezt szabadon változtathatod. A betútípust telepítetted a gépre?
Én a szövetségesek pályályán ott szívok, mikor meg kell védenem a partraszálló amcsikat. Már 5x kezdtem újra, különböző összetételben, de még nem sikerült végigvinnem :(
Valakinek valami tipp??? -
Két probléma:
1. Nekem nincs ő,ű betű a szövegekben, csak egy négyzet jelenik meg a helyükön. Monjuk ettől még olvasható a szöveg csak elég hülyén néz ki.
2. Hogyan lehet plusz egységeket venni. Tengelyhatalmakkal járok a 3. pályán (éppen kommandózom egy laktanya felé csupán gyalogosokkal) de még nem tudtam plusz dolgot venni. Az előző küldetés végén annyira "megajó" voltam, hogy a gép felajánlott egy bónusz egységet. Ezt sem tudom megkapni. -
Jaja én is itt járokk...sokkkoló a helyzet... -
Na ez már nem semmi ez a 6 pálya a hajam kihullik.
El kell pusztitani 10 lövegtornyot.
Én meg a tankjaimmal max 50 métert ha meg tudtam tenni azt leszedték mindet. :( -
Na ez a 6-os pálya már kicsit huzos nekem.