677
  • robotnyk
    start menü/beállítások/vezérlőpult, betűtípusokat megnyitod. kilépsz, ujraindítod a gépet, és lőn.
  • Curze
    Ok, hogy betűkészlet, de ni a megoldás? :)
  • antijedi
    betükészlet rulz...
  • Curze
    Ati 9600XT szintén vibrál...
    De nekem van még 1 plusz gondom: magyar feliratos verzióval játszok és az ő, ű betük helyén kockákat látok, ami engem naon zavar. Valakinek 5lete, megoldása van szivesen fogadom!
  • antijedi
    igen tényleg komolyak vannak mert nekem is atim van és semi bajom nem votl a gamevel... :)
  • grebber
    A 7. pálya a tengelyhatalmakkal nem is volt nehéz szerintem.
    De a 8. (még nem kezdtem el )csak a bevezető videót az meg durva.
  • bazza
    Ha felrakom a crackfixet, kiírja, hogy hibát észlelt, és nem indul el a gém...de így meg újraindulgat a gép meg kivág a winfosba! Beszart a hűtés vagy mi van??
  • Serpa
    de német audio nincs benne ?
  • robotnyk
    igen, ennél magyarabb nincs, a szereplők hanjai sehol sem magyar nyelvűek.
  • Serpa
    angol kommentár?
  • Serpa
    magyar felirat + angol szöveg ?
  • JohnnySmith
    Tudja valaki hoy mi is az az "mp points" ? Mire adja vagy mit számol?
  • I.C.ram
    Látod antijedi, erről beszéltem, mikor mondtam, hogy ATI kártyákkal komoly kompatibilátbeli gondok vannak. :)
  • antijedi
    vagy nem... :)
  • Lacc
    Jah én is kikapcsoltam őket. No mindegy, majd a kövektező driverben biztos lesz bugfix :)
  • zoli80
    nekem is szar meg szerintem minden radeonon,csak kiadnak majd valamit.
  • pauly
    Hi

Visszáboolvastam,de nem nagyon találtam meg,hogy meilyk a magyar feliratos verzió.
    Az FLT-s,ha jol olvastam nem,akkor meilyk?
    Előre is kösz!
  • Serpa
    ami kijött RNDs verzió (HUNGARIAN), az teljesen magyar ?
  • MEDIC!
    Hali. R9800al nekem is csíkos az árnyék, hát kikapcsoltam.
  • Lacc
    Hmmm nem találtam ilyen problémát ebben a topikban még, csak nekem ilyen? Radeon 9800-al az árnyékok "vibrálnak", ill. csíkosak és a csíkok vibrálnak. Elég idegesítő. Rajtam kívül mindenkinek jó?
  • I.C.ram
    Nagyon tetszik a játékan ez a tanklopkodósdi :D

AXIS 7. pályáján vagyok, és jött állandóan a rohadék bombázója. Addig kutattam a pályát, míg nem találtam egy Flak38-as önjárő löveget. Aztán lett nemulass :D
  • a.carkey
    Ne parasztokkal akarj repülőkre lőni! Nem Chuck Norris akciófilm ez, te! :)

(Van egy gomb az attack gomb mellett közvetlenül. Ott egy repülő ikon. Csak légelhárítóval lehet elvileg gépre lőni: önjárókkal és lövegekkel.)
  • grebber
    Hogyan kell beállitani hogy a parsztok löjjék a repülöket is mert én nem találtam semmi parancsot rá???????
  • Roligyilok
    ok má megvan köszike:)))
  • bon
    Így már jónak kell lennie kipróbáltam egyébként az előző linkre ha simán rákatintasz bekel jönnie a letöltő ablaknak ne használj letöltés managert én anélkül próbáltam és úgy jó volt

http://deicde1.atw.hu/crackfix/fdx-drcf.rar
    http://deicde1.atw.hu/crackfix/fdx-drcf.r00
    http://deicde1.atw.hu/crackfix/fdx-drcf.nfo
    http://deicde1.atw.hu/crackfix/fdx-drcf.sfv
  • Gandibá
    Köszi, majd kipróbálom!
  • I.C.ram
    Nem nehezé pedig. Vigyél min 2 db szerelőkocsit, és csak tankokat, meg a maradék pontból gyalogságot., ahogy megszereltél egyet gyorsan töltsd meg ürgével, max eggyel, ha ki akarod menteni, ha harcolni is akarsz vele a pályán, akkor mehet bele több is.

Távól a pálya jobb felső részénél van egy izombrutál sok HP-s Panzer IV G, azt mindeképp szerezd meg.
  • Gandibá
    Hu németeknél az 5ik küldi, amikor egy kanyonban vagyunk, és nemtudom hány tankot kell megjavítani vagy evakuálni, az nagyon szopat. Kegyetlen :)
  • Roligyilok
    próbáld meg még egyszer ide rakni:))légysziiii
  • Roligyilok
    Hát sajna ez nem jó..
  • ibrik
    OK
  • robotnyk
    magyar felirat, de nem magyar szinkronos. tudom, mert nekem bolti van :)
  • bon
    ime a crackfix:

fdx-drcf.rar
    fdx-drcf.r00
    fdx-drcf.nfo
    fdx-drcf.sfv

remélem jól linkeltem be
  • Roligyilok
    Valaki please linkelja be má légyszi azt a szerencsétlen crackfixet!!
  • ibrik
    De van magyar nyelvű: Digital Reality honlap
  • robotnyk
    nincs olyan verzió - sem bolti, sem warez - ahol a szereplők magyarul beszélnek
  • ibrik
    Hali!
    Valaki mondja már el, hogy a most megjelent <b>Afrika.Korps.vs.Desert.Rats.Hungarian-RND</b> féle kiadás netán azt jelenti, hogy a pár napja kiadott csak magyar feliratos verzióval ellentétben ebben már a szereplök is magyarul beszélnek???
  • bazza
    5 min után kivág a winfosba!!!!!
  • bazza
    Nekem is kéne a crack fix!!!
  • bazza
    nemis! Én cheat nélkül a 8. pályán járok...igaz easyben...de a fő, hogy cheat nélkül!!!!