Desert Rats vs. Afrika Korps

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Körkörös védelem a 7.-en. Mert hátulról is jönnek. Van két nagy zsákmányolt Churchillem, meg jópár zsákmányolt Priest lövegem, + az én lövegeim. A PZ-IV tankok mind kétcsillagosak. A Bishopot is megszereztem és Tigris bácsi is befigyel. 😊

+ az apró valamint pár 88-as.
A szerelés ugye a lényege a gaménak, meg a zsákmányolás. Jelen pillanatban több tankom van, mint az Afrika Korpsnak anno igazából volt, szóval kiváncsian várom a Force Commander szerû váltást - németbõl "szövetsegges", mert innen nem lehetne elvileg veszíteni, ráadásul utálom a szöviket. Nyálas banda. 😊

Amúgy a sztory alapjában (!!!) nagyon hasonlít egy háborús regényre, de az Istennek sem ugrik be a címe. (Pls. help! -> 3 férfi, 1 nõ, ellenfelek, megbeszélik, hogy Párizsban találkoznak. Kb.)

A légierõ hol jó, hol nem. Az kedves dolog, hogy nem igazán egységbeli limit van, hanem pontbeli, like FC. Grafikailag nagyon tetszik. Szerdáig vissza kell adnom a tulajnak, akitõl kölcsönkaptam, de szerintem én is megveszem, vagy hasonlók. Multiban is érdekes lehet. Minden esetre nem rosszak a pályák ...

A medve nem játék.

Ha valaki a magyar feliratos verzióval játszik, az légyszi pakolja már fel valahova a "Local/German" könyvtárban lévõ "LockitText.txt" fájlt!
(Ez a magyar szövegfájl)

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Vukodlav
Én azon a pályán négy nagy tankal támadtam be a városba, és ahogy jelezte a tüzérségi támadást rögtön elmozogtam a helyszínrõl... Sosem találtak el!

HIP-HOP jön Vuk

Köszi,közbe rájöttem magamtól is

Az ellenséges tüzérségi támogatás egy kicsit erõs,a tankjaim 75%-a bepusztult mert nem figyeltem 😄
Szal vigyazzatok,majd!

Vukodlav
Be kéne állítani a támadást földirõl légire! Talán akkor lõne az égbe is!

HIP-HOP jön Vuk

Met
azé lett rája me vidéki vagy

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

rá,nemtom hogy lett rájá,mindegy 😄D

Kérdés: A 7. pályán állandóan szarrá bombázza az egységeimet egy repülõ,és a birtokomban lévõ két légelhárító semmit nem csinál,baszik rájá,lõni...eléggé idegesítõ,ez miért van?

3P
Fokozzam?! 😊
A tengely hatalmak nem nehéz, majd a szövetségesek... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

grebber
Az elsõ 5 nem nehéz én a tengelyhatalmakkal vagyok.
A 6. pálya az már nehéz nekem.

Next PC upgrade: 2022

Ma kezdtem el, most vagyok a 3ik pályán németekkel. Elég durva a game. Nagyon szép, élethû, csak az baj hogy nehéz.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

grebber
Na még mindig a 6-os pályán szivok nem értem mi vagy ki lövi ki a tankjaimat amikor már mindenkit kinyirtam körülöttem.

Nem tudja valaki, hogy lehet a légierõt irányítani. Nem találok semmi gombot, amivel elõ lehetne hívni.
Nah,ma reggel leültem,és elsõre megcsináltam a pályát 😊
Az volt a baj,hogyén Blitzkrieg módban mentem tövább az elõzõ pályáról,igy az ottani megmaradt egységeimmel mehettem csak,ami kb 15 tankból,és 2 szervizkocsiból állt,és a tankok igencsak emberhiányosak voltak...(1 tankba egy ember,és egy tankba kb 3-4 fõ kéne).Ebbõl következik hogy légierõt se tudtam használni,de megoldottam...nem indultam egybõl fel,hanem lent bevártam hogy jöjjenek le a fenti tankok,és igy kivégeztem egy csomót,mire ugy döntöttem hogy felmegyek alig maradt pár darab,igy simán legyaktam a lövegeket,sõt még egyet pluszba is 😊
Jah,és középen az oázisnál érdemes elfoglalni a tankot 😊)

grebber
Kösz az infot csak meglesz valamikor.Ha van ujjabb fejlemény irok.

a.carkey
Tele a hegytetõ lövegekkel és önjárólövegekkel, szóval vigyázz!

Amúgy ha kiiktatod az ágyúit már rögtön az elején a légierõvel, nincs probléma utána, szimplán csak araszolgatni kell elõre, na persze óvatosan!

Én 10-bõl 8 ágyút leszedtem a légierõúvel, a másik kettõt meg a felderítõm rongálta meg. Ezzel ennyi is volt a távlövészete. Elején kilõttek egy rohamlöveget és két zsákmányolt tankot, de a maradékkal simán fel lehet számolni a védelmüket, csak bal felé kell elindulni és onnan átlósan haladni. Sajna még nem fejeztem be a pályát, mert más dolgom volt, de holnap megejtem a végét. Nem vészes. De ha nem jönne össze, majd találjátok ki mit hogyan kéne.
Soknak tûnnek, de minõségben a két eddig számomra ismeretlen német rohamlöveg - ? - jól teljesít ...

Amúgy sokkal szarabbra számítottam a játékkal kapcsolatban. Nem mondom, hogy eddig meggyõzött, de a német hadjárat tetszik, bár túlzottan nem észlelem páncélzat realitását. Na sebaj, majd a többi hasonszõrû játék ...

A medve nem játék.

grebber
Én azt terveztem hogy amit alapból a gép ad egységeket azzal megyek abban van két lövegágyúm ami messzire elvisz azzal lelövöm az elöttem lévöket és igy tiszta lesz elöttem a terep és mindenem megvan még.Hogy hogyan tovább azt nem tom mert sokan vannak az tény de majd csak lesz valami.
Majd igy fogok szép lassan araszolni elõre azt majd csak lesz valami.

Én a térkép legbalabbik oldalán át tudtam törni ugy hogy egy kis csirke tankot vesztettem,hála a két szervizkocsimnak,de ahogy haladnék felfelé,egyre durvább,és csak ugy hullanak a tankjaim 😞
Még nem tudom mihez fogok kezdeni vagy mit lehet itt csinálni,de nem adom fel! 😊

grebber
Na kiötlöttem a 6. pályára egy tervet majd holnap kiprobálom hogy beválik-e eddig jó mert leszedtem pár gennyet és nem vesztettem egységet.

grebber
Elindulsz van 3 ember lelövöd öket felveszed a tankot elmész oda ahol van a szervizkocsi kinyirod öket és megjavitod a tankot.Ez nem is nehéz pálya pedig én amig felvettem ezeket 1 db ember veszitettem.

I.C.ram
Csak gyalogságot vihetek. A roncs tankba meg beszállok, de mire elérnék a gyalogsággal a szervízkocsihoz már küldik is a gyalogságot.
grebber
Én ugy csináltam meg azt a pályát hogy oda mentem a bázisuk mögé a tankkal egy gépfegyveres teherautóval és a szervizkocsival azt amint félig levitték bármelyik életerejét hátrébb vittem õket az javitottam addig amig ki nem nyirtam mindet.

Sérült lövegtoronnyal pont az hogy forogni tud,de lõni nem 😄
Viszont egy szervizkocsi rendbe tudja hozni sec perc alatt

sérült lövegtoronyal asszem nem tud lõni se, szvsz golyofogonak elég jo 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hmmm az indonéziai kisebbségiekkel vagy pl? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
De a tanknak sérült a lövegtornya, vagy az lényegtelen, attól még tud lõni, és csak forogni nem?

Eddig nem is nagyon támadtam a tankkal, mert azthittem, hogy tök hatástalan sérült lövegtoronnyal.
Nagyon jó kis játék ez,én is mint sokan mások,megakadtam a 6. pályán,igaz még csak egyszer próbáltam,de igen csúnya vége lett 😄

És kiváncsi leszek a D-day-re,a téma egy kicsit közelebb áll hozzám mint a sivatagi hadszintér,de addig el leszek ezzel 😊

grebber
Nem tom tengelyhatalmak???

Ott ha jól tom azon a pályán van egy kis bázis azt kell letámadni.
fel kell venni az árvátlan tankot és atak és ennyi. hátulról támadj ugy könnyebb.

I.C.ram
Ha az angolok lõnek rám, akkor szerinted kikkel? 😊)
grebber
Kikkel vagy ??????

tudom én csak unatkoztam azt gondoltam válaszolok 😄

I.C.ram
A 3. pályánal vagyok. Berakom az katonáimat a házakba, de valamiért soha nem lõnek kifelé, õket meg szitává lövik az angolok. Pedig elvileg a házból is tudnak lõni, legalábbis az egyik töltés képernyõn ezt írta. Azt nem lehet sehogy kivédeni, hogy felfedezzenek a repcsivel? Mert állandóan amiatt szívok, hogy felfedeznek, aztán küldik rám a tankot, gyalogságot. 😞
I.C.ram
Nem is rád gondoltam 😊
nem tom miért van én csak simán elgépelem a dolgokat de nem direkt mások mért csinálják nemtom 😊

I.C.ram
Miért divat mostanában ez az elmebeteg debil stílus, hogy értelmetlen mondatokat írunk, és szándékosan vétünk helyesírási hibákat? Ez a menõ vagy mi? Mikor Jano-ék elkezdték jópofa volt, most meg mindenki így beszél mintha az óvodában lennénk...
I.C.ram
Te most normális vagy??? Ne basszál már fel.
grebber
Na a 6-os pályán addig jutottam hogy 2 szart leszedtem de csak 1 tankom maradt addigra ,azt hirtelen jött vagy 5 ellene és vége is.

mukika
nehezemre megy!!! 😮)

grebber
nekem nem kért semmiféle cd kulcsot

mivel az hogy az alap telepitõ nyelve nem a gametöl függ hanem a winedtõl..., gondolkozz már néha pls...

mukika
de akkor az elején miért magyar??????? amikor a Cd kulcsot kéri, de az nincs....

igen...

Met
Ugyan nem nekem szólt, de az flt az full angol míg a másik az kevert nyelvû?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

mukika
rájöttem.. 😮( ez van!

de nem kellene annak lennie... gondolkozz és olvass vissza...
az flt verzio angol!

mukika
és csak azért kérdeztem mert ennek magyarnak kéne lennie!

mukika
tudom! tényleg...
picit visszább vehetnél....

I.C.ram
Igen angolul, és akkor mivan?? Játékok 99,99% angol, mégis játszik vele az ember.
mukika
??? andolul? 😞

feliratot le tudok töltani?

I.C.ram
Asszem inkább normálon kezdem el játszani.