677
-
start menü/beállítások/vezérlőpult, betűtípusokat megnyitod. kilépsz, ujraindítod a gépet, és lőn. -
Ok, hogy betűkészlet, de ni a megoldás? :) -
antijedi #435 betükészlet rulz... -
Ati 9600XT szintén vibrál...
De nekem van még 1 plusz gondom: magyar feliratos verzióval játszok és az ő, ű betük helyén kockákat látok, ami engem naon zavar. Valakinek 5lete, megoldása van szivesen fogadom! -
antijedi #433 igen tényleg komolyak vannak mert nekem is atim van és semi bajom nem votl a gamevel... :) -
A 7. pálya a tengelyhatalmakkal nem is volt nehéz szerintem.
De a 8. (még nem kezdtem el )csak a bevezető videót az meg durva. -
Ha felrakom a crackfixet, kiírja, hogy hibát észlelt, és nem indul el a gém...de így meg újraindulgat a gép meg kivág a winfosba! Beszart a hűtés vagy mi van?? -
de német audio nincs benne ? -
igen, ennél magyarabb nincs, a szereplők hanjai sehol sem magyar nyelvűek. -
angol kommentár? -
magyar felirat + angol szöveg ? -
Tudja valaki hoy mi is az az "mp points" ? Mire adja vagy mit számol? -
Látod antijedi, erről beszéltem, mikor mondtam, hogy ATI kártyákkal komoly kompatibilátbeli gondok vannak. :) -
antijedi #424 vagy nem... :) -
Jah én is kikapcsoltam őket. No mindegy, majd a kövektező driverben biztos lesz bugfix :) -
nekem is szar meg szerintem minden radeonon,csak kiadnak majd valamit. -
pauly #421 Hi
Visszáboolvastam,de nem nagyon találtam meg,hogy meilyk a magyar feliratos verzió.
Az FLT-s,ha jol olvastam nem,akkor meilyk?
Előre is kösz! -
ami kijött RNDs verzió (HUNGARIAN), az teljesen magyar ? -
MEDIC! #419 Hali. R9800al nekem is csíkos az árnyék, hát kikapcsoltam. -
Hmmm nem találtam ilyen problémát ebben a topikban még, csak nekem ilyen? Radeon 9800-al az árnyékok "vibrálnak", ill. csíkosak és a csíkok vibrálnak. Elég idegesítő. Rajtam kívül mindenkinek jó? -
Nagyon tetszik a játékan ez a tanklopkodósdi :D
AXIS 7. pályáján vagyok, és jött állandóan a rohadék bombázója. Addig kutattam a pályát, míg nem találtam egy Flak38-as önjárő löveget. Aztán lett nemulass :D -
Ne parasztokkal akarj repülőkre lőni! Nem Chuck Norris akciófilm ez, te! :)
(Van egy gomb az attack gomb mellett közvetlenül. Ott egy repülő ikon. Csak légelhárítóval lehet elvileg gépre lőni: önjárókkal és lövegekkel.) -
Hogyan kell beállitani hogy a parsztok löjjék a repülöket is mert én nem találtam semmi parancsot rá??????? -
Roligyilok #414 ok má megvan köszike:))) -
Így már jónak kell lennie kipróbáltam egyébként az előző linkre ha simán rákatintasz bekel jönnie a letöltő ablaknak ne használj letöltés managert én anélkül próbáltam és úgy jó volt
http://deicde1.atw.hu/crackfix/fdx-drcf.rar
http://deicde1.atw.hu/crackfix/fdx-drcf.r00
http://deicde1.atw.hu/crackfix/fdx-drcf.nfo
http://deicde1.atw.hu/crackfix/fdx-drcf.sfv -
Gandibá #412 Köszi, majd kipróbálom! -
Nem nehezé pedig. Vigyél min 2 db szerelőkocsit, és csak tankokat, meg a maradék pontból gyalogságot., ahogy megszereltél egyet gyorsan töltsd meg ürgével, max eggyel, ha ki akarod menteni, ha harcolni is akarsz vele a pályán, akkor mehet bele több is.
Távól a pálya jobb felső részénél van egy izombrutál sok HP-s Panzer IV G, azt mindeképp szerezd meg. -
Gandibá #410 Hu németeknél az 5ik küldi, amikor egy kanyonban vagyunk, és nemtudom hány tankot kell megjavítani vagy evakuálni, az nagyon szopat. Kegyetlen :) -
Roligyilok #409 próbáld meg még egyszer ide rakni:))légysziiii -
Roligyilok #408 Hát sajna ez nem jó.. -
OK -
magyar felirat, de nem magyar szinkronos. tudom, mert nekem bolti van :) -
ime a crackfix:
fdx-drcf.rar
fdx-drcf.r00
fdx-drcf.nfo
fdx-drcf.sfv
remélem jól linkeltem be -
Roligyilok #404 Valaki please linkelja be má légyszi azt a szerencsétlen crackfixet!! -
De van magyar nyelvű: Digital Reality honlap -
nincs olyan verzió - sem bolti, sem warez - ahol a szereplők magyarul beszélnek -
Hali!
Valaki mondja már el, hogy a most megjelent <b>Afrika.Korps.vs.Desert.Rats.Hungarian-RND</b> féle kiadás netán azt jelenti, hogy a pár napja kiadott csak magyar feliratos verzióval ellentétben ebben már a szereplök is magyarul beszélnek??? -
5 min után kivág a winfosba!!!!! 
-
Nekem is kéne a crack fix!!! -
nemis! Én cheat nélkül a 8. pályán járok...igaz easyben...de a fő, hogy cheat nélkül!!!!