Desert Rats vs. Afrika Korps
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ az apró valamint pár 88-as.
A szerelés ugye a lényege a gaménak, meg a zsákmányolás. Jelen pillanatban több tankom van, mint az Afrika Korpsnak anno igazából volt, szóval kiváncsian várom a Force Commander szerû váltást - németbõl "szövetsegges", mert innen nem lehetne elvileg veszíteni, ráadásul utálom a szöviket. Nyálas banda. 😊
Amúgy a sztory alapjában (!!!) nagyon hasonlít egy háborús regényre, de az Istennek sem ugrik be a címe. (Pls. help! -> 3 férfi, 1 nõ, ellenfelek, megbeszélik, hogy Párizsban találkoznak. Kb.)
A légierõ hol jó, hol nem. Az kedves dolog, hogy nem igazán egységbeli limit van, hanem pontbeli, like FC. Grafikailag nagyon tetszik. Szerdáig vissza kell adnom a tulajnak, akitõl kölcsönkaptam, de szerintem én is megveszem, vagy hasonlók. Multiban is érdekes lehet. Minden esetre nem rosszak a pályák ...
A medve nem játék.
(Ez a magyar szövegfájl)
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
HIP-HOP jön Vuk
Az ellenséges tüzérségi támogatás egy kicsit erõs,a tankjaim 75%-a bepusztult mert nem figyeltem 😄
Szal vigyazzatok,majd!
A tengely hatalmak nem nehéz, majd a szövetségesek... 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A 6. pálya az már nehéz nekem.
Next PC upgrade: 2022
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Az volt a baj,hogyén Blitzkrieg módban mentem tövább az elõzõ pályáról,igy az ottani megmaradt egységeimmel mehettem csak,ami kb 15 tankból,és 2 szervizkocsiból állt,és a tankok igencsak emberhiányosak voltak...(1 tankba egy ember,és egy tankba kb 3-4 fõ kéne).Ebbõl következik hogy légierõt se tudtam használni,de megoldottam...nem indultam egybõl fel,hanem lent bevártam hogy jöjjenek le a fenti tankok,és igy kivégeztem egy csomót,mire ugy döntöttem hogy felmegyek alig maradt pár darab,igy simán legyaktam a lövegeket,sõt még egyet pluszba is 😊
Jah,és középen az oázisnál érdemes elfoglalni a tankot 😊)
Amúgy ha kiiktatod az ágyúit már rögtön az elején a légierõvel, nincs probléma utána, szimplán csak araszolgatni kell elõre, na persze óvatosan!
Én 10-bõl 8 ágyút leszedtem a légierõúvel, a másik kettõt meg a felderítõm rongálta meg. Ezzel ennyi is volt a távlövészete. Elején kilõttek egy rohamlöveget és két zsákmányolt tankot, de a maradékkal simán fel lehet számolni a védelmüket, csak bal felé kell elindulni és onnan átlósan haladni. Sajna még nem fejeztem be a pályát, mert más dolgom volt, de holnap megejtem a végét. Nem vészes. De ha nem jönne össze, majd találjátok ki mit hogyan kéne.
Soknak tûnnek, de minõségben a két eddig számomra ismeretlen német rohamlöveg - ? - jól teljesít ...
Amúgy sokkal szarabbra számítottam a játékkal kapcsolatban. Nem mondom, hogy eddig meggyõzött, de a német hadjárat tetszik, bár túlzottan nem észlelem páncélzat realitását. Na sebaj, majd a többi hasonszõrû játék ...
A medve nem játék.
Majd igy fogok szép lassan araszolni elõre azt majd csak lesz valami.
Még nem tudom mihez fogok kezdeni vagy mit lehet itt csinálni,de nem adom fel! 😊
Viszont egy szervizkocsi rendbe tudja hozni sec perc alatt
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Eddig nem is nagyon támadtam a tankkal, mert azthittem, hogy tök hatástalan sérült lövegtoronnyal.
És kiváncsi leszek a D-day-re,a téma egy kicsit közelebb áll hozzám mint a sivatagi hadszintér,de addig el leszek ezzel 😊
Ott ha jól tom azon a pályán van egy kis bázis azt kell letámadni.
fel kell venni az árvátlan tankot és atak és ennyi. hátulról támadj ugy könnyebb.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
az flt verzio angol!