677
-
413, vagy 405, vazz egy oldalt sem kellene visszanézni :D -
antijedi #476 gamecopyworld...
-
Azt honnan szedhetném le? -
crackfix-et kéne felrakni -
Át lehet, de ugyanúgy kifagy. :( -
antijedi #472 nem lehet átugrani a videot valahogy? -
Erre valaki választ pls!! :(( -
Valaki nem tudja, hogy a szövetségesek 3. pályáján, azaz a Fáklya (Torch) hadmüvelet pályáján mitől fagy ki állandóan a játék? Odáig megy az anim, hogy partraszálló csónak teli katonával megy a vizen, aztán kivág a desktopra. -
#180 (Mimis)
"Hehe... :)
Luzer várja az ISO-t... :) hát csak várd szorgalmasan... :)
Amúgy pedig Ahoj Timber... :)"
Szóba került itt is a progi, persze más környezetben.
#113 (SinZemillah)
"Utánanéztem mi is lehetett a FLT bukásának a közvetlen oka :
Az utolsó BEFEJEZETT release-ük az Afrika Korps vs. Desert Rats volt. Szóval igy törjetek magyar játékokat krekkerek...ehehe. ;)" -
látjom-látom, de a választ nem tudom -
HAHO! -
Erre a válasz, valaki????? -
Én is ennél szopok már 2 napja.Van még ilyen geci pálya? -
Most raktam bele még 256 RAM ot és most is ugyan ezt csinálja! Amúgy én nem húztam semmit sem...Hol lehet ezt megnézni? Hogy mi van felhúzva? (memória) -
ulrik #463 na 7. majd holnap csinálom, 6-os pályára elég volt 5-6 tank 2 szerelő, 1 derítő, 2 tűzérség, tankelhárító, önjáró, páncélozott vontató amibe befért vagy 6 utász meg egy nővér aki férfi:(
középen van egy kis sáv amit nem lőnek az ellenséges tüzérek, azt megtisztít elég széles sávban akna felszed át árkon dróton, balra el aki jön annak viszlát(halál), majd irány fel a tüzérséghez pár szarházi védi őket (jópár), de 5 tankot vittem azt mire felocsúdtak volna a kajás csajkájukból már holtan hevertek szanaszéjjel:)
'aufwiedersehen '
mondtam, majd aki netán még jött utánunk
az már csak a port nyelt nyomunkat nem lelte
ámátörök:)
-
ulrik #462 bakker nem is volt olyan nehéz a 6-os pálya harmadjára sikerált, miután rájöttem, hogy légicsapást nem érdemes vinni és kell egy pár utász is:) -
ulrik #461 blitz 2 frankó lesz legalábis a képek alapján:) -
van +2 blitzkrieg módos pálya, de én nem próbáltam ki őket, mert azthittem, hogy valami hülyeség, ezekszerint nem :) -
A tengelyhatalmakkal végig is vittem csak 8 pálya volt:(
Most kezdek bele a másikba. -
Elbaszta a mentésem ...
-
Hogy lehet megnézni a hatótávolságot, úgy hogy ne kelljen az egeret a tankon tartanom? Kicsit idegesítő, hogy az önjárő tűzérség hatótávját nem tudom megnézni, mert nem fér bele a képernyőbe :( Controlsban meg csak ki-be lehet kapcsolgatni, mutatni sehogy nem lehet :( -
antijedi #456 készül...
igaz nem szigoruan vett foyltatás de készül... :) -
Nekem percről percre egyre jobban tetszik.
Bejelenthetnék már hogy készül a folytatása
-
Nemhogy örülnénk hogy van csapat Magyarországon aki képes olyan játékokat összehozni, amik nemzetközi szinten is megállják a helyüket! lásd: Imperium galaktika, Haegemonia, stb.. -
Bakker, azért szarozod mert nem veszed az eredetit és a crack miatt fagy??? Beszarok.... De gecik ezek a DR-es fiúk! -
És a betűs gondjaim még mindíg nem oldóttak meg! ....:(((
Valaki lécci! Tanácstalan vagyok! -
A hivatalos FAQ amit lejjebb már belinkeltem, azt írja a játék különösen érzékeny a húzásra! Úgyhogy ez lehet 1 probléma!
De inkább szerintem is a memóriával vannak gondjaid! Egy ilyen konfigban mint a tied, már megbocsáss, de szemetszúróan alacsony... (de szépen fogalmaztam :)) Pláne ahogy antijedi is írta, xp alá! -
antijedi #450 hát dr-ből nem ezel kéne kezdeni hanem imperium galacticával..., az votl dr fénykora...
amugy meg 256 ram ha xp van nagyon kevéss örülj ha passziánsz emgy anyival :) -
A sok szarakodás után úgy döntöttem tesóm gépén játszom tovább...
DE AZON IS SZAR!!! OTT ELINDULÁS UTÁN 1-2 PERCEL KIAKAD, LEFAGY!!!!
Config:
P4 2.4
256MB
Radeon 9600
Na? Mi a baj?
De az má tuti, hogy nem játszom több digital reality játékokkal soha többé! Kicsit rossz első benyomás nem? (második, először jó volt)...grrr -
A másik gondom viszont továbbra is fennál: az ű, ő betűk helyén a kockák. Próbáltam amit robotnyk írt a #437-ben de nem lőn változás. Vagy vmit nem jól csinálok. Szal erre ha vki tudna gyógyírt hálás lennék! -
Kipróbáltam MŰKÖDIK! :))
Összefoglalva: akinek ATI kártyája van, és az árnyékok vibrálnak, próbálja ki ezt:
Töltsd le az Unofficial patch-et, majd tömörítsd ki a játék Inf könyvtárába.
Ez remélhetőleg megoldja a gondunkat, nVidia-ra ez nem vonatkozik!
Köszi Ren!!! :) -
Ren #446 Curze: Koszi. A file-okat az Inf konyvtarba kell masolni. Kiprobalni meg nem tudtam. -
Bocsi a hibás link miatt!
Itt van újra:
http://www.demoscene.hu/~reptile/drvsak-temporary-atishadow-fix.zip
Itt egy másik, hogy honnan van:
DR vs AK technical FAQ -
Az elérhető egységek közül hogy lehet repülőket venni hogy a küldetésbe szerepeljenek is?
-
Ren #443 Curze: nem jo link -
Az elérhető egységek közül hogy lehet repülőket venni hogy a küldetésbe szerepeljenek is? -
antijedi #441 ott a pont... :) -
dejo h ide is beneztem :)
ICram: ATIn pont annyi game hibazik, mint nvidian :) nehany jatek nehany gepen :) ennyi. Ezek nagyresze raadasul user-error :) Amit te leirtal, egy nvidia fan elfogult, szubjektiv velemenye, 0 tapasztalattal ... :)
Nekem az utobbi evekben egy ATI9600 FarCry beli texturagondon (drv 4.1 -> 4.3 csere megoldotta) ill. a geforce4ti4200asomon a Splinter cell vilagitas/villogo texturai eseten (drv 44.03 -> 45.xx frissites megoldotta) kivul semmi problemam soha nemvolt. Errol ennyit. bocs az OFFert, csak szemet szurt ... -
Nekem a 4.4-es van fent de semmi ( a "fixed in this driver" sem tesz erről említést).
A hivatalos fórum FAQ-ban a 4.1-et javasolja :(
Találtam még 1 unofficial javítást is de abban csak 3 bin fájlocska van amivel nem tudom mit kezdjek...
azért itt a link hátha ti tudtok csinálni vele vmit:
Unofficial patch -
Ha jól tudom, van vmi hibajavítás a 4.4-es Catalyst-ban erre a gámára, érdemes feltenni.