677
  • robotnyk
    413, vagy 405, vazz egy oldalt sem kellene visszanézni :D
  • antijedi
    gamecopyworld...
  • I.C.ram
    Azt honnan szedhetném le?
  • bon
    crackfix-et kéne felrakni
  • I.C.ram
    Át lehet, de ugyanúgy kifagy. :(
  • antijedi
    nem lehet átugrani a videot valahogy?
  • I.C.ram
    Erre valaki választ pls!! :((
  • I.C.ram
    Valaki nem tudja, hogy a szövetségesek 3. pályáján, azaz a Fáklya (Torch) hadmüvelet pályáján mitől fagy ki állandóan a játék? Odáig megy az anim, hogy partraszálló csónak teli katonával megy a vizen, aztán kivág a desktopra.
  • PREMIERE1
    #180 (Mimis)

"Hehe... :)
    Luzer várja az ISO-t... :) hát csak várd szorgalmasan... :)

Amúgy pedig Ahoj Timber... :)"

Szóba került itt is a progi, persze más környezetben.

#113 (SinZemillah)
    "Utánanéztem mi is lehetett a FLT bukásának a közvetlen oka :
    Az utolsó BEFEJEZETT release-ük az Afrika Korps vs. Desert Rats volt. Szóval igy törjetek magyar játékokat krekkerek...ehehe. ;)"
  • robotnyk
    látjom-látom, de a választ nem tudom
  • I.C.ram
    HAHO!
  • I.C.ram
    Erre a válasz, valaki?????
  • nagykispeter
    Én is ennél szopok már 2 napja.Van még ilyen geci pálya?
  • bazza
    Most raktam bele még 256 RAM ot és most is ugyan ezt csinálja! Amúgy én nem húztam semmit sem...Hol lehet ezt megnézni? Hogy mi van felhúzva? (memória)
  • ulrik
    na 7. majd holnap csinálom, 6-os pályára elég volt 5-6 tank 2 szerelő, 1 derítő, 2 tűzérség, tankelhárító, önjáró, páncélozott vontató amibe befért vagy 6 utász meg egy nővér aki férfi:(
    középen van egy kis sáv amit nem lőnek az ellenséges tüzérek, azt megtisztít elég széles sávban akna felszed át árkon dróton, balra el aki jön annak viszlát(halál), majd irány fel a tüzérséghez pár szarházi védi őket (jópár), de 5 tankot vittem azt mire felocsúdtak volna a kajás csajkájukból már holtan hevertek szanaszéjjel:)
    'aufwiedersehen '
    mondtam, majd aki netán még jött utánunk
    az már csak a port nyelt nyomunkat nem lelte
    ámátörök:)
  • ulrik
    bakker nem is volt olyan nehéz a 6-os pálya harmadjára sikerált, miután rájöttem, hogy légicsapást nem érdemes vinni és kell egy pár utász is:)
  • ulrik
    blitz 2 frankó lesz legalábis a képek alapján:)
  • I.C.ram
    van +2 blitzkrieg módos pálya, de én nem próbáltam ki őket, mert azthittem, hogy valami hülyeség, ezekszerint nem :)
  • grebber
    A tengelyhatalmakkal végig is vittem csak 8 pálya volt:(
    Most kezdek bele a másikba.
  • a.carkey
    Elbaszta a mentésem ...
  • I.C.ram
    Hogy lehet megnézni a hatótávolságot, úgy hogy ne kelljen az egeret a tankon tartanom? Kicsit idegesítő, hogy az önjárő tűzérség hatótávját nem tudom megnézni, mert nem fér bele a képernyőbe :( Controlsban meg csak ki-be lehet kapcsolgatni, mutatni sehogy nem lehet :(
  • antijedi
    készül...
    igaz nem szigoruan vett foyltatás de készül... :)
  • grebber
    Nekem percről percre egyre jobban tetszik.

Bejelenthetnék már hogy készül a folytatása
  • Curze
    Nemhogy örülnénk hogy van csapat Magyarországon aki képes olyan játékokat összehozni, amik nemzetközi szinten is megállják a helyüket! lásd: Imperium galaktika, Haegemonia, stb..
  • Vukodlav
    Bakker, azért szarozod mert nem veszed az eredetit és a crack miatt fagy??? Beszarok.... De gecik ezek a DR-es fiúk!
  • Curze
    És a betűs gondjaim még mindíg nem oldóttak meg! ....:(((
    Valaki lécci! Tanácstalan vagyok!
  • Curze
    A hivatalos FAQ amit lejjebb már belinkeltem, azt írja a játék különösen érzékeny a húzásra! Úgyhogy ez lehet 1 probléma!
    De inkább szerintem is a memóriával vannak gondjaid! Egy ilyen konfigban mint a tied, már megbocsáss, de szemetszúróan alacsony... (de szépen fogalmaztam :)) Pláne ahogy antijedi is írta, xp alá!
  • antijedi
    hát dr-ből nem ezel kéne kezdeni hanem imperium galacticával..., az votl dr fénykora...
    amugy meg 256 ram ha xp van nagyon kevéss örülj ha passziánsz emgy anyival :)
  • bazza
    A sok szarakodás után úgy döntöttem tesóm gépén játszom tovább...

DE AZON IS SZAR!!! OTT ELINDULÁS UTÁN 1-2 PERCEL KIAKAD, LEFAGY!!!!

Config:

P4 2.4
    256MB
    Radeon 9600
    Na? Mi a baj?

De az má tuti, hogy nem játszom több digital reality játékokkal soha többé! Kicsit rossz első benyomás nem? (második, először jó volt)...grrr
  • Curze
    A másik gondom viszont továbbra is fennál: az ű, ő betűk helyén a kockák. Próbáltam amit robotnyk írt a #437-ben de nem lőn változás. Vagy vmit nem jól csinálok. Szal erre ha vki tudna gyógyírt hálás lennék!
  • Curze
    Kipróbáltam MŰKÖDIK! :))

Összefoglalva: akinek ATI kártyája van, és az árnyékok vibrálnak, próbálja ki ezt:
    Töltsd le az Unofficial patch-et, majd tömörítsd ki a játék Inf könyvtárába.
    Ez remélhetőleg megoldja a gondunkat, nVidia-ra ez nem vonatkozik!

Köszi Ren!!! :)
  • Ren
    Curze: Koszi. A file-okat az Inf konyvtarba kell masolni. Kiprobalni meg nem tudtam.
  • Curze
    Bocsi a hibás link miatt!
    Itt van újra:
    http://www.demoscene.hu/~reptile/drvsak-temporary-atishadow-fix.zip
    Itt egy másik, hogy honnan van:
    DR vs AK technical FAQ
  • nagykispeter
    Az elérhető egységek közül hogy lehet repülőket venni hogy a küldetésbe szerepeljenek is?
  • Ren
    Curze: nem jo link
  • nagykispeter
    Az elérhető egységek közül hogy lehet repülőket venni hogy a küldetésbe szerepeljenek is?
  • antijedi
    ott a pont... :)
  • arty
    dejo h ide is beneztem :)

ICram: ATIn pont annyi game hibazik, mint nvidian :) nehany jatek nehany gepen :) ennyi. Ezek nagyresze raadasul user-error :) Amit te leirtal, egy nvidia fan elfogult, szubjektiv velemenye, 0 tapasztalattal ... :)

Nekem az utobbi evekben egy ATI9600 FarCry beli texturagondon (drv 4.1 -> 4.3 csere megoldotta) ill. a geforce4ti4200asomon a Splinter cell vilagitas/villogo texturai eseten (drv 44.03 -> 45.xx frissites megoldotta) kivul semmi problemam soha nemvolt. Errol ennyit. bocs az OFFert, csak szemet szurt ...
  • Curze
    Nekem a 4.4-es van fent de semmi ( a "fixed in this driver" sem tesz erről említést).
    A hivatalos fórum FAQ-ban a 4.1-et javasolja :(
    Találtam még 1 unofficial javítást is de abban csak 3 bin fájlocska van amivel nem tudom mit kezdjek...
    azért itt a link hátha ti tudtok csinálni vele vmit:
    Unofficial patch
  • artschi
    Ha jól tudom, van vmi hibajavítás a 4.4-es Catalyst-ban erre a gámára, érdemes feltenni.