Desert Rats vs. Afrika Korps

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
413, vagy 405, vazz egy oldalt sem kellene visszanézni 😄
gamecopyworld...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Azt honnan szedhetném le?
bon
crackfix-et kéne felrakni

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

I.C.ram
Át lehet, de ugyanúgy kifagy. 😞
nem lehet átugrani a videot valahogy?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Erre valaki választ pls!! 😞(
I.C.ram
Valaki nem tudja, hogy a szövetségesek 3. pályáján, azaz a Fáklya (Torch) hadmüvelet pályáján mitõl fagy ki állandóan a játék? Odáig megy az anim, hogy partraszálló csónak teli katonával megy a vizen, aztán kivág a desktopra.
PREMIERE1
#180 (Mimis)

"Hehe... 😊
Luzer várja az ISO-t... 😊 hát csak várd szorgalmasan... 😊

Amúgy pedig Ahoj Timber... 😊"

Szóba került itt is a progi, persze más környezetben.

#113 (SinZemillah)
"Utánanéztem mi is lehetett a FLT bukásának a közvetlen oka :
Az utolsó BEFEJEZETT release-ük az Afrika Korps vs. Desert Rats volt. Szóval igy törjetek magyar játékokat krekkerek...ehehe. 😉"

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

robotnyk
látjom-látom, de a választ nem tudom
I.C.ram
HAHO!
I.C.ram
Erre a válasz, valaki?????
nagykispeter
Én is ennél szopok már 2 napja.Van még ilyen geci pálya?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

bazza
Most raktam bele még 256 RAM ot és most is ugyan ezt csinálja! Amúgy én nem húztam semmit sem...Hol lehet ezt megnézni? Hogy mi van felhúzva? (memória)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

na 7. majd holnap csinálom, 6-os pályára elég volt 5-6 tank 2 szerelõ, 1 derítõ, 2 tûzérség, tankelhárító, önjáró, páncélozott vontató amibe befért vagy 6 utász meg egy nõvér aki férfi😞
középen van egy kis sáv amit nem lõnek az ellenséges tüzérek, azt megtisztít elég széles sávban akna felszed át árkon dróton, balra el aki jön annak viszlát(halál), majd irány fel a tüzérséghez pár szarházi védi õket (jópár), de 5 tankot vittem azt mire felocsúdtak volna a kajás csajkájukból már holtan hevertek szanaszéjjel😊
'aufwiedersehen '
mondtam, majd aki netán még jött utánunk
az már csak a port nyelt nyomunkat nem lelte
ámátörök😊
bakker nem is volt olyan nehéz a 6-os pálya harmadjára sikerált, miután rájöttem, hogy légicsapást nem érdemes vinni és kell egy pár utász is😊
blitz 2 frankó lesz legalábis a képek alapján😊
I.C.ram
van +2 blitzkrieg módos pálya, de én nem próbáltam ki õket, mert azthittem, hogy valami hülyeség, ezekszerint nem 😊
grebber
A tengelyhatalmakkal végig is vittem csak 8 pálya volt😞
Most kezdek bele a másikba.

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
Elbaszta a mentésem ...

A medve nem játék.

I.C.ram
Hogy lehet megnézni a hatótávolságot, úgy hogy ne kelljen az egeret a tankon tartanom? Kicsit idegesítõ, hogy az önjárõ tûzérség hatótávját nem tudom megnézni, mert nem fér bele a képernyõbe 😞 Controlsban meg csak ki-be lehet kapcsolgatni, mutatni sehogy nem lehet 😞
készül...
igaz nem szigoruan vett foyltatás de készül... 😊

grebber
Nekem percrõl percre egyre jobban tetszik.

Bejelenthetnék már hogy készül a folytatása

Curze
Nemhogy örülnénk hogy van csapat Magyarországon aki képes olyan játékokat összehozni, amik nemzetközi szinten is megállják a helyüket! lásd: Imperium galaktika, Haegemonia, stb..

Vukodlav
Bakker, azért szarozod mert nem veszed az eredetit és a crack miatt fagy??? Beszarok.... De gecik ezek a DR-es fiúk!

HIP-HOP jön Vuk

Curze
És a betûs gondjaim még mindíg nem oldóttak meg! ....😞((
Valaki lécci! Tanácstalan vagyok!

Curze
A hivatalos FAQ amit lejjebb már belinkeltem, azt írja a játék különösen érzékeny a húzásra! Úgyhogy ez lehet 1 probléma!
De inkább szerintem is a memóriával vannak gondjaid! Egy ilyen konfigban mint a tied, már megbocsáss, de szemetszúróan alacsony... (de szépen fogalmaztam 😊) Pláne ahogy antijedi is írta, xp alá!

hát dr-bõl nem ezel kéne kezdeni hanem imperium galacticával..., az votl dr fénykora...
amugy meg 256 ram ha xp van nagyon kevéss örülj ha passziánsz emgy anyival 😊

bazza
A sok szarakodás után úgy döntöttem tesóm gépén játszom tovább...

DE AZON IS SZAR!!! OTT ELINDULÁS UTÁN 1-2 PERCEL KIAKAD, LEFAGY!!!!

Config:

P4 2.4
256MB
Radeon 9600
Na? Mi a baj?

De az má tuti, hogy nem játszom több digital reality játékokkal soha többé! Kicsit rossz elsõ benyomás nem? (második, elõször jó volt)...grrr

Curze
A másik gondom viszont továbbra is fennál: az û, õ betûk helyén a kockák. Próbáltam amit robotnyk írt a #437-ben de nem lõn változás. Vagy vmit nem jól csinálok. Szal erre ha vki tudna gyógyírt hálás lennék!

Curze
Kipróbáltam MÛKÖDIK! 😊)

Összefoglalva: akinek ATI kártyája van, és az árnyékok vibrálnak, próbálja ki ezt:
Töltsd le az Unofficial patch-et, majd tömörítsd ki a játék Inf könyvtárába.
Ez remélhetõleg megoldja a gondunkat, nVidia-ra ez nem vonatkozik!

Köszi Ren!!! 😊

Curze: Koszi. A file-okat az Inf konyvtarba kell masolni. Kiprobalni meg nem tudtam.

Curze
Bocsi a hibás link miatt!
Itt van újra:
http://www.demoscene.hu/~reptile/drvsak-temporary-atishadow-fix.zip
Itt egy másik, hogy honnan van:
DR vs AK technical FAQ

nagykispeter
Az elérhetõ egységek közül hogy lehet repülõket venni hogy a küldetésbe szerepeljenek is?

Curze: nem jo link

nagykispeter
Az elérhetõ egységek közül hogy lehet repülõket venni hogy a küldetésbe szerepeljenek is?

ott a pont... 😊

arty
dejo h ide is beneztem 😊

ICram: ATIn pont annyi game hibazik, mint nvidian 😊 nehany jatek nehany gepen 😊 ennyi. Ezek nagyresze raadasul user-error 😊 Amit te leirtal, egy nvidia fan elfogult, szubjektiv velemenye, 0 tapasztalattal ... 😊

Nekem az utobbi evekben egy ATI9600 FarCry beli texturagondon (drv 4.1 -> 4.3 csere megoldotta) ill. a geforce4ti4200asomon a Splinter cell vilagitas/villogo texturai eseten (drv 44.03 -> 45.xx frissites megoldotta) kivul semmi problemam soha nemvolt. Errol ennyit. bocs az OFFert, csak szemet szurt ...

Forza.

Curze
Nekem a 4.4-es van fent de semmi ( a "fixed in this driver" sem tesz errõl említést).
A hivatalos fórum FAQ-ban a 4.1-et javasolja 😞
Találtam még 1 unofficial javítást is de abban csak 3 bin fájlocska van amivel nem tudom mit kezdjek...
azért itt a link hátha ti tudtok csinálni vele vmit:
Unofficial patch

artschi
Ha jól tudom, van vmi hibajavítás a 4.4-es Catalyst-ban erre a gámára, érdemes feltenni.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

robotnyk
start menü/beállítások/vezérlõpult, betûtípusokat megnyitod. kilépsz, ujraindítod a gépet, és lõn.
Curze
Ok, hogy betûkészlet, de ni a megoldás? 😊

betükészlet rulz...

Curze
Ati 9600XT szintén vibrál...
De nekem van még 1 plusz gondom: magyar feliratos verzióval játszok és az õ, û betük helyén kockákat látok, ami engem naon zavar. Valakinek 5lete, megoldása van szivesen fogadom!

igen tényleg komolyak vannak mert nekem is atim van és semi bajom nem votl a gamevel... 😊

grebber
A 7. pálya a tengelyhatalmakkal nem is volt nehéz szerintem.
De a 8. (még nem kezdtem el )csak a bevezetõ videót az meg durva.

bazza
Ha felrakom a crackfixet, kiírja, hogy hibát észlelt, és nem indul el a gém...de így meg újraindulgat a gép meg kivág a winfosba! Beszart a hûtés vagy mi van??

Serpa
de német audio nincs benne ?

robotnyk
igen, ennél magyarabb nincs, a szereplõk hanjai sehol sem magyar nyelvûek.
Serpa
angol kommentár?