677
-
polesz #517 Hi lamaaer. Ha leírnál egy használható taktikát a szövetséges tobruki pályához azt megköszönném mert már megőrülök........Köccépen -
lammaer #516 Hali,
Kétszer nyomtam végig a teljes játékot - medium & hard fokozaton. A kevés küldetéssel egyetértek, de csak azért, mert jó volt a játék, és mire jó ütős seregem lett, pont addigra lett vége :). Hogy a német küldik könnyebbek mint a szövetségeseké az SZVSZ normális, hiszen ahogy belejön az ember, úgy kell a játéknak is keményedni. Egyébként főképp a limitek (kötött idő, kötött veszteség) miatt voltak szivatósok az angol küldetések.
Az útkereséssel csak nagy távolságoknál volt bajom - de szinte sose küldtem egyszerre 2 képernyőnél messzebbre az egységeimet. Mindenesetre a tankokat elég jól lehetett formációban tartani, de az tény, hogy ha esetleg ki kellett kerülni egymást, akkor jól elszórakoztak a kocsik.
A tolatással kapcsolatban nem emlékszek problémára - úgy rémlik, simán vissza tudtam vonulni anélkül hogy megfordultak volna a tankjaim.
Ezzel a 2 óra után szarul megy dologgal nem találkoztam, sőt, a program nálam meglepően stabil volt -> szóval nem értem, mitől lett volna "összecsapott" a program. A mai játékokhoz képest szerintem egész bugmentes volt :)
-
Rég jártam erre, de megkaptam, Rover üzenetét! köszi szépen ki fogom próbálni!
Szombati hír a Gamestar Online ról: megjelent a pályaszerkesztő!!!
Lehúzni innen lehet!
Remélem lesznek vállalkozó kedvűek! :)) -
Ja. Az, hogy nem úgy fut, ahogy szeretné ugye az ember, az nem feltétlenül a játék hibája.
Max. azoknál a járműveknél volt probléma a visszafordulással, amelyek kerekesek. egalábbis nálam. :(
Graf okés. Imádtam, hogy nincs egység limit.
Rohadtul nem érdekes, hogy magyarosítás van-e, vagy sem. Ez egy RTS, nem egy kalandjáték. :)
Szerintem nem látszik rajta, hogy idő előtt lenne kiadva. Vannak benne hibák, de közel sem több, mint akármelyik hasonló vagy nem hasonló játékban!
Realizmus is elmegy. Kb.
A lángszórósok voltak csak nagy csalódás. -
Gef3 on 1024 ben, aa es af kivetelevel maxon minden, jol ment. -
Valakinek sikerűlt-e a szövetséges Tobruk visszafoglalása mert akárhányszor nekiindulok azzal a pár tankkal csőstül jönnek Tobrukbol és szétlőnnek mint a szart! -
BlackHawks #511 Na végignyomtam:
Pozitívum: Király grafika, jó effektek, taktikai elemek(nem min1, honnam megyek neki pl. a tigriseknek), jó történet, 1xű kezelhetőség,elég nehéz(nem lehet csak úgy 'átrohanni' rajta)
Hátrány (sajnos nagyonsok): Útvonalkereső algoritmus egyenesen szar, rengetegszer megakadnak, össze-vissza közelítik meg a célt, nálam kb. 2 óra játék után beszaggat, a hiba csak a gép újraindításával szűnik meg, kevés számú küldetés, a németeké nagyon könnyű, ellenben a szöv. oldal iszonyú nehéz, nincs teljes magyarítás, és még sok bosszantó kicsi hiba (pl. a tanknak kiadom a visszavonulást, elkezd szépen lassan megfordulni, pedig csak simán tolatva kihátrálhatna, persze mire megfordulna, szétlövik).
Eddig minden Digital Reality termékem eredetiben van meg(köztük ez is), de most ISZONYATOSAT CSALÓDTAM bennük. Megértem, hogy a határidő meg minden, de ez szerény véleményem szerint 1 erősen félkész játék. Nálam leszerepeltek!!!!!!!!!!!
Tudom, hogy 1 ember nem sokat számít, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
A gépkonfig amin a lassulás jelentkezik: P4 2.8,Asus ATI 9600XT 128MB, 1GB RAM, 120 SATA HDD (más játékoknál semmi hiba).
Na hirtelen felindulásból ennyi
-
OK megvan már megyek is Tobruk belvárosába :) -
Hali emberek azon a pályán vagyok ahol ki kell irtani az angol légeéhárító ágyukat,(ez meg is van) a másik elsődleges cél mag az El Afrit (vagy mi a neve) banditavezér likvidálása ezt a kis szemetet nemtalálom merre van ??? -
A lentebb említett crackfix kell a magyar kiadáshoz is? -
tipikus :D -
troc #506 az ojjektumon szétröhögtem magamat :) -
Rover623 #505 Nos, én segíteni akartam :-(
Két eset lehetséges:
1. mégse olyan q**va nagy gond az a néhány kocka...
2. jó magyar fórumos szokás szerint az "újoncot" levegőnek nézitek... (egy brazil party?)
Pá-Pá!
-
elolvastam
leszedtem
beraktam
mukodik
koszi! :) -
Ati-d van nem?Akkor olvass vissza van patch. -
Rover623 #502 Vazze! Nem hiszem el, hogy letelt a 24 óra :-)
A kockák azért vannak, mert akik magyarították, nem figyeltek a kódkészletre és az "ő" és "ű" betűknek olyan magas UNICODE karaktert választottak aminek nincs megfelelő bittérképe a fontA_000.tga-ban :-)) A szövegek a LockitText.txt UNICODE formátumú szöveges állományban vannak. Ebben kell lecserélni a kérdéses karakterek kódját. Mivel ebben a felemás német-magyar-angol változatban a német karakterkészlet van grafikusan megvalósítva, a lejobb eredmény ami elérhető, hogy az "őŐűŰ" betűk rövid változata jelenik meg. Nyelvtanilag nem tökéletes, de olvasható :-)))
Én lecseréltem, ha valaki fel tudja tenni valami publikus helyre, akkor szívesen elküldöm neki!
(Egyébként megpróbáltam privibe elküldeni Cruze és Serpa sorstársaknak az infot, de ezek szerint nem ért oda...) -
nekem az arnyekkal van gondom :)
egyszeruen olyan mint amikor a tv -ben elmegy az adas.
ha razoomolok max. -al az egysegekre akkor olyan az arnyek mintha sok-sok pici hangya rohangalna benne.
ez me' van ? -
Heh jó game csak nagyon rövid várom már a D-Day-t. -
nálam is a betűkkel volt a gond, 'azzé kérdeztem. (#437)
videók alatti audioval nincs gondom. -
polesz #498 Valaki segííssen plííííz -
polesz #497 Az angol kampány, Tobruk...
Egy használható taktikát a pálya megoldásához mert már fogalmam sincs mit csináljak. Köccépen -
AL=AK -
A WinXP szokásos hibaüzenete...hogy "hibát talált az AL.exe-ben és, hogy a program le fog állni stb..." -
Rossz codecek vannak a gépeden. -
Ren #493 Mi a hibauzenet? -
De ha felülírom a régi cracket (ak.exe) és elindítom a gammát, akkor az kiír egy hibaüzenetet és nem indul. Mi a baj??? -
Ren #491 Az ak.exe-vel felulirod a felinstallalt jateket. Ettol az jo lesz.
A .ppf file es az applyppf.exe arra jo, hogy az image-t lehet vele megpatchelni es akkor az image-n levo ak.exe is jo lesz, tehat mar nem kell a crackfix kulon hozza
-
486???? -
a hang problémát passzolom.
ez a betüs megoldás az eredeti játék dobozának belső felére lett beragasztva utólag, onnan tudom. nekem is furcsa volt, hogy ennyitől megy, valszeg megint a windows varázsolt... -
TTomi #488 elnéztem a cimzettet... -
TTomi #487 kösz! Tényleg rendbe jöttek a betűk. Fura, hogy csak ennyi az egész! Viszont az akadó hang az még mindig problem. Igaz, hogy csak a videok alatt akad. Tud erre valki megoldást? -
Hogy kell használni a crackfixet??? -
na, erre viszont tényleg a #437es a megoldás -
TTomi #484 igen!
másnál is nagyobbak bizonyos betűk mint a hely ahova be kellene férniük? pl főmenüben egymásra vannak iródva a dolgok. mit lehetne ezzel kezdeni? másik problem, hogy a videok alatt akad a hang, bár ezt más játékoknál is tapasztaltam már. erre valaki valamit?
-
játszik itt vki az RND hungarian verzióval ? -
Már próbáltam, de az nem mutatja állandóan, csak akkor, ha az egér rajta van a tankon :( -
ulrik #481 én is a 3-as elején vagyok most engem se dobott ki -
Hali emberek nem is lett olyan rossz ez a game.
#457 CTRL+V remélem segít -
Most csinálom a 3. pályát de nekem nem volt ilyen hogy kidobott volna. -
antijedi #478 ez meg a másik fele :)