677
  • polesz
    Hi lamaaer. Ha leírnál egy használható taktikát a szövetséges tobruki pályához azt megköszönném mert már megőrülök........Köccépen
  • lammaer
    Hali,

Kétszer nyomtam végig a teljes játékot - medium & hard fokozaton. A kevés küldetéssel egyetértek, de csak azért, mert jó volt a játék, és mire jó ütős seregem lett, pont addigra lett vége :). Hogy a német küldik könnyebbek mint a szövetségeseké az SZVSZ normális, hiszen ahogy belejön az ember, úgy kell a játéknak is keményedni. Egyébként főképp a limitek (kötött idő, kötött veszteség) miatt voltak szivatósok az angol küldetések.

Az útkereséssel csak nagy távolságoknál volt bajom - de szinte sose küldtem egyszerre 2 képernyőnél messzebbre az egységeimet. Mindenesetre a tankokat elég jól lehetett formációban tartani, de az tény, hogy ha esetleg ki kellett kerülni egymást, akkor jól elszórakoztak a kocsik.
    A tolatással kapcsolatban nem emlékszek problémára - úgy rémlik, simán vissza tudtam vonulni anélkül hogy megfordultak volna a tankjaim.

Ezzel a 2 óra után szarul megy dologgal nem találkoztam, sőt, a program nálam meglepően stabil volt -> szóval nem értem, mitől lett volna "összecsapott" a program. A mai játékokhoz képest szerintem egész bugmentes volt :)

• Curze
    Rég jártam erre, de megkaptam, Rover üzenetét! köszi szépen ki fogom próbálni!

Szombati hír a Gamestar Online ról: megjelent a pályaszerkesztő!!!
    Lehúzni innen lehet!
    Remélem lesznek vállalkozó kedvűek! :))
  • a.carkey
    Ja. Az, hogy nem úgy fut, ahogy szeretné ugye az ember, az nem feltétlenül a játék hibája.

Max. azoknál a járműveknél volt probléma a visszafordulással, amelyek kerekesek. egalábbis nálam. :(

Graf okés. Imádtam, hogy nincs egység limit.
    Rohadtul nem érdekes, hogy magyarosítás van-e, vagy sem. Ez egy RTS, nem egy kalandjáték. :)

Szerintem nem látszik rajta, hogy idő előtt lenne kiadva. Vannak benne hibák, de közel sem több, mint akármelyik hasonló vagy nem hasonló játékban!

Realizmus is elmegy. Kb.

A lángszórósok voltak csak nagy csalódás.
  • Evil
    Gef3 on 1024 ben, aa es af kivetelevel maxon minden, jol ment.
  • nagykispeter
    Valakinek sikerűlt-e a szövetséges Tobruk visszafoglalása mert akárhányszor nekiindulok azzal a pár tankkal csőstül jönnek Tobrukbol és szétlőnnek mint a szart!
  • BlackHawks
    Na végignyomtam:

Pozitívum: Király grafika, jó effektek, taktikai elemek(nem min1, honnam megyek neki pl. a tigriseknek), jó történet, 1xű kezelhetőség,elég nehéz(nem lehet csak úgy 'átrohanni' rajta)

Hátrány (sajnos nagyonsok): Útvonalkereső algoritmus egyenesen szar, rengetegszer megakadnak, össze-vissza közelítik meg a célt, nálam kb. 2 óra játék után beszaggat, a hiba csak a gép újraindításával szűnik meg, kevés számú küldetés, a németeké nagyon könnyű, ellenben a szöv. oldal iszonyú nehéz, nincs teljes magyarítás, és még sok bosszantó kicsi hiba (pl. a tanknak kiadom a visszavonulást, elkezd szépen lassan megfordulni, pedig csak simán tolatva kihátrálhatna, persze mire megfordulna, szétlövik).

Eddig minden Digital Reality termékem eredetiben van meg(köztük ez is), de most ISZONYATOSAT CSALÓDTAM bennük. Megértem, hogy a határidő meg minden, de ez szerény véleményem szerint 1 erősen félkész játék. Nálam leszerepeltek!!!!!!!!!!!
    Tudom, hogy 1 ember nem sokat számít, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
    A gépkonfig amin a lassulás jelentkezik: P4 2.8,Asus ATI 9600XT 128MB, 1GB RAM, 120 SATA HDD (más játékoknál semmi hiba).
    Na hirtelen felindulásból ennyi
  • gvarga12
    OK megvan már megyek is Tobruk belvárosába :)
  • gvarga12
    Hali emberek azon a pályán vagyok ahol ki kell irtani az angol légeéhárító ágyukat,(ez meg is van) a másik elsődleges cél mag az El Afrit (vagy mi a neve) banditavezér likvidálása ezt a kis szemetet nemtalálom merre van ???
  • Aramir
    A lentebb említett crackfix kell a magyar kiadáshoz is?
  • PeeTeR
    tipikus :D
  • troc
    az ojjektumon szétröhögtem magamat :)
  • Rover623
    Nos, én segíteni akartam :-(
    Két eset lehetséges:
    1. mégse olyan q**va nagy gond az a néhány kocka...
    2. jó magyar fórumos szokás szerint az "újoncot" levegőnek nézitek... (egy brazil party?)
    Pá-Pá!
  • PeeTeR
    elolvastam
    leszedtem
    beraktam
    mukodik

koszi! :)
  • grebber
    Ati-d van nem?Akkor olvass vissza van patch.
  • Rover623
    Vazze! Nem hiszem el, hogy letelt a 24 óra :-)

A kockák azért vannak, mert akik magyarították, nem figyeltek a kódkészletre és az "ő" és "ű" betűknek olyan magas UNICODE karaktert választottak aminek nincs megfelelő bittérképe a fontA_000.tga-ban :-)) A szövegek a LockitText.txt UNICODE formátumú szöveges állományban vannak. Ebben kell lecserélni a kérdéses karakterek kódját. Mivel ebben a felemás német-magyar-angol változatban a német karakterkészlet van grafikusan megvalósítva, a lejobb eredmény ami elérhető, hogy az "őŐűŰ" betűk rövid változata jelenik meg. Nyelvtanilag nem tökéletes, de olvasható :-)))
    Én lecseréltem, ha valaki fel tudja tenni valami publikus helyre, akkor szívesen elküldöm neki!

(Egyébként megpróbáltam privibe elküldeni Cruze és Serpa sorstársaknak az infot, de ezek szerint nem ért oda...)
  • PeeTeR
    nekem az arnyekkal van gondom :)
    egyszeruen olyan mint amikor a tv -ben elmegy az adas.
    ha razoomolok max. -al az egysegekre akkor olyan az arnyek mintha sok-sok pici hangya rohangalna benne.
    ez me' van ?
  • grebber
    Heh jó game csak nagyon rövid várom már a D-Day-t.
  • Serpa
    nálam is a betűkkel volt a gond, 'azzé kérdeztem. (#437)
    videók alatti audioval nincs gondom.
  • polesz
    Valaki segííssen plííííz
  • polesz
    Az angol kampány, Tobruk...
    Egy használható taktikát a pálya megoldásához mert már fogalmam sincs mit csináljak. Köccépen
  • bazza
    AL=AK
  • bazza
    A WinXP szokásos hibaüzenete...hogy "hibát talált az AL.exe-ben és, hogy a program le fog állni stb..."
  • I.C.ram
    Rossz codecek vannak a gépeden.
  • Ren
    Mi a hibauzenet?
  • bazza
    De ha felülírom a régi cracket (ak.exe) és elindítom a gammát, akkor az kiír egy hibaüzenetet és nem indul. Mi a baj???
  • Ren
    Az ak.exe-vel felulirod a felinstallalt jateket. Ettol az jo lesz.
    A .ppf file es az applyppf.exe arra jo, hogy az image-t lehet vele megpatchelni es akkor az image-n levo ak.exe is jo lesz, tehat mar nem kell a crackfix kulon hozza

• bazza
    486????
  • robotnyk
    a hang problémát passzolom.

ez a betüs megoldás az eredeti játék dobozának belső felére lett beragasztva utólag, onnan tudom. nekem is furcsa volt, hogy ennyitől megy, valszeg megint a windows varázsolt...
  • TTomi
    elnéztem a cimzettet...
  • TTomi
    kösz! Tényleg rendbe jöttek a betűk. Fura, hogy csak ennyi az egész! Viszont az akadó hang az még mindig problem. Igaz, hogy csak a videok alatt akad. Tud erre valki megoldást?
  • bazza
    Hogy kell használni a crackfixet???
  • robotnyk
    na, erre viszont tényleg a #437es a megoldás
  • TTomi
    igen!
    másnál is nagyobbak bizonyos betűk mint a hely ahova be kellene férniük? pl főmenüben egymásra vannak iródva a dolgok. mit lehetne ezzel kezdeni? másik problem, hogy a videok alatt akad a hang, bár ezt más játékoknál is tapasztaltam már. erre valaki valamit?
  • Serpa
    játszik itt vki az RND hungarian verzióval ?
  • I.C.ram
    Már próbáltam, de az nem mutatja állandóan, csak akkor, ha az egér rajta van a tankon :(
  • ulrik
    én is a 3-as elején vagyok most engem se dobott ki
  • gvarga12
    Hali emberek nem is lett olyan rossz ez a game.
    #457 CTRL+V remélem segít
  • grebber
    Most csinálom a 3. pályát de nekem nem volt ilyen hogy kidobott volna.
  • antijedi
    ez meg a másik fele :)