Desert Rats vs. Afrika Korps
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar fejlesztõ csapat és ennyi a magyar támogatás benne.
GYÖNYÖRÛ!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Érdeklõdnék, hogy ez a gamma full magyar nyelvû?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Amugy az a tigrisecske rejt egy apro easter-egget ^.^ Figyelmesen tanulmanyozd azt is meg a logomat ^.^
Tenyleg a Haegemonia urhajot hanyan talaltatok meg?
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
A lenyeg, hogy ne hagyd, hogy felszalljanak ... amit a pilotak leolesevel mar is el tudsz erni ^.^
Oké azt eddig én is tudttam újat nem modtál (vagy írtatok) csakhogy van + rejtett feladatkét hogy foglaljak el egy pár repülõt na erre nem tudom a választ de úgy látom hogy itt senki semm 😞((...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elég sima ügy volt, fõleg a rádiótoronynál. A hegytetõn én a német SIG-et foglaltam el, küldtem 3 tankot mögé fedezetnek, meg egy javítót. A bázis (HQ): elõszörmindenki középrõl védekezett, aztán ahogy jött a páncélos erõsítés, úgy tudtam az HQ mindkét oldalát tartani. Légitámadásokkal legyengítettem az outpostot és odaballagtam 5 tankkal (2 Tigris) meg egy javítóval.
Szóval ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bar az AK multija jo, de erzeseim szerint a D-Day multija majd sokkal szelesebb retegeket fog vonzani. Szerintem az otleteid tartogasd arra ^.^
Na szal erre valaki valamijjen megoldást???
Az editorral én is képes lehetek íly csoda megalkotására?

Most tobrukban vagyok a parti erõdöknél. Az elsõ könnyû volt, a másodiknál elvéreztem. Ma balról megyek be tobrukba és a tengerbe szorítom a németeket. Gondolkodtam légi csapáson is a második erõd ellen. Majd kipróbálom.
😊)
Német repülõket kell ellopni a szövetséges 4. küldetésnél. Hogyan és kit tudok beleültetni? A puskás ember nem mer beszáéllni, lévén õ nem pilóta. De akkor ki?!
gy.k.: csekk kredicc

Lehet, hogy ami fent van megsérült, de az is lehet hogy a DirectX9b-t keresi.
De ezek csak ötletek.
van egy Gef 3ti 200-am, directX 9, meg a 53vlahanyas driver és azt nyomja ki, hogy directx9-es driver kell neki...
A megoldaás az én részemrõl a következõ volt: csak páncélost vittem, no teherautó, no felderítõ. Páncélosból meg a legjobbakat. Minden páncéloshoz választottam 1 felderítõt (nõ a látótáv) 1 gránátost (nõ az üteg ereje), 1 mesterlövészt (pontosabb célzás) és egy géppuskást (nõ a másodlagos fegyver ereje). A tankok eredeti legénységét várattam, majd kilõtt egységekbe ültettem.
A pályán a hegytetõnek adtam a Stukával, egész jól megszórta õket. Aztán a 16-17 páncélosból 6-ot felküldtem rendet tenni. Több nem kell, csak zavarják egymást. Hegytetõ veszteség nélkül. Középsõ úton Tobrukba, elõször kikötõ, egy tankot (Crusader) hátrahagyva palota, elõtte itt is Stuka, végül a depó. Na, ide a teljes palotát támadó egységet elvittem, de elõtte Stuka. Ha kész, 4 tank vissza a palotához, egy Tigris pedig a kikötõbe. Kb. ennyi volt. Ja, Tobrukba az úton kell menni, aknák miatt.
Jó háborút!
TORO

Természetesen!
Privát üzibe add meg az e-mail címedet és küldöm!
Morex Cubid 3677 ITX ház (60W táp),EPIA ME6000,VIA Eden 600MHz@733MHz,512MB PC3200 RAM,40GB Samsung 3.5\'\'HDD Acer 1722HS LCD,Logitech M-SBF96,Genius Comfy KB-09e,KTI KWB-3112 WiFi
a betûtipust le lehet cserélni. Tudom nem nagy ász, de én a következõt csináltam, -kerestem egy megközelítõleg hasonló keskeny!!! betûtipust, egy fontszerkesztõben átneveztem!!! a belsõ nevét is, majd kivettem a font mappából az eredetit és betettem helyette az általam kreáltat. A menüben volt egy kis összecsúszás, mert a sortávolságon is kellett volna változtatnom, de a szövegek már kiválóan jelentek meg. Ennyi..
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Egy verzión belül teljesen átjárhatóak a nyelvi változatok. Amennyiben a te verziódhoz létezik magyar nyelvû LockitText.txt, egyszerûen másold be a játék alkönyvtárán belül a Local\English könyvtárba!
Morex Cubid 3677 ITX ház (60W táp),EPIA ME6000,VIA Eden 600MHz@733MHz,512MB PC3200 RAM,40GB Samsung 3.5\'\'HDD Acer 1722HS LCD,Logitech M-SBF96,Genius Comfy KB-09e,KTI KWB-3112 WiFi