Desert Rats vs. Afrika Korps

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
Hát ez hihhetetlen.
Magyar fejlesztõ csapat és ennyi a magyar támogatás benne.

GYÖNYÖRÛ!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Tuvok
Nem, a magyar verzióban is csak a feliratok magyarok, a hangok nem . 😞

KranaZoli
Hali!

Érdeklõdnék, hogy ez a gamma full magyar nyelvû?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Timber
Spinko??? ^.^

Amugy az a tigrisecske rejt egy apro easter-egget ^.^ Figyelmesen tanulmanyozd azt is meg a logomat ^.^

Tenyleg a Haegemonia urhajot hanyan talaltatok meg?

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Creator
Egy van még hátra, amikor a spinkoért kell a szállodához menni, ott elégbrutál a beásott Tigris. Ennek a pályának a megoldása a jobboldalt levõ javító kocsi és a középen levõ sérült Tigris, vagy két hatfontos a megfelelõ helyre.
Timber
szerintem en igen ^.^

A lenyeg, hogy ne hagyd, hogy felszalljanak ... amit a pilotak leolesevel mar is el tudsz erni ^.^

Spenser
HI
Oké azt eddig én is tudttam újat nem modtál (vagy írtatok) csakhogy van + rejtett feladatkét hogy foglaljak el egy pár repülõt na erre nem tudom a választ de úgy látom hogy itt senki semm 😞((...

Timber
Irtam neked egy privat uzit ... ^.~

Shep
ez mûr az utolsó pálya, vagy van mág bõven?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TORO
Bingó! Nagyjából én is így csináltam, azzal a különbséggel, hogy a légicsapást és a tüzérséget is bátran alkalmaztam.
Elég sima ügy volt, fõleg a rádiótoronynál. A hegytetõn én a német SIG-et foglaltam el, küldtem 3 tankot mögé fedezetnek, meg egy javítót. A bázis (HQ): elõszörmindenki középrõl védekezett, aztán ahogy jött a páncélos erõsítés, úgy tudtam az HQ mindkét oldalát tartani. Légitámadásokkal legyengítettem az outpostot és odaballagtam 5 tankkal (2 Tigris) meg egy javítóval.
Szóval ennyi.

Creator
Ezt a pályát is elég egyszerû megcsinálni, csak idõigényes. Az elsõt az elején elbukod, a rádiótoronynál 3 tank beásása +egy javitó a hátamögött a többi tank le középre, egy priest a hátul levõ hegytetõre a hegy lábához két tank, állandóan próbálkoznak egy SIG felvitelével, középre /HQ/ tankok beásása, + nemárt két priest, esetleg 6 fontos tanelháritó se, itt már csak arra kell összpontosítani hogy sikerüljön minnél több Tigrist szerezni /célzott lövés a toronyra/ ha megvannak /kb3 elég/ feljavitod és vissza foglalod az elsõ pontot.
Shep
Azon a pályán ahol az angolokkal 3 pontot kell megvédeni a rohamozó németekkel szemben, az elsõt persze kapásból elfoglalják, na ott elfogynak egyszer a németek, vagy ne is álmodjak róla, és így védekezés közben támadjam meg az elfoglalt outpostot és úgy védjem le a 3 helyet 5 percig, mondjuk elég húzósnak tûnik, mert a légierõ szódát nem ér, mert kapásból leszedik a gépeket, a németek meg özönlenek mint az állat, és szinte minden tankomra a védelemben van szükség, kivel támadjak, mert ugyan lehet kérni erõsítést, de azok mire megérkeznek jó ha él a 3-ból 2

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azt tudtátok, hogy az angol verzióban is van magyar szöveg, mégpedig azon a pályán, ahol az angolokkal kel a parti ágyúkat szétlõni, na itt nekem letelt az idõ és azt írta, hogy Ha ezt látod akkor mérd az idõt, mennyire lenne még szükséged, mert az a Mission End, én tovább folytattam és ugyanúgy Victory is Yours lett a vége 😊 Ez a magyar verzióban is így van?

Timber
Az editorral csak multi palyat lehet csinalni ... tehat szepsegeben lehet, hogy hasonlot tudsz majd csinalni ... de jatekmenetben tuti nem ^.^

Bar az AK multija jo, de erzeseim szerint a D-Day multija majd sokkal szelesebb retegeket fog vonzani. Szerintem az otleteid tartogasd arra ^.^

Curze
Csak 10 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod... 😞

Spenser
Szasztok van egy pálya az angoloknál már nem tudom hogy hanyas de valami repûlõ teret kell elfoglani van egy olyan külön feladat hogy foglaljak amennyi repülöt csak tudok, de akármejjik emberemet (lövész ,gránátos stb..) rakokbele azt irja nem vagyok pilóta és akkor pilótát honnan a francból szerezzek???
Na szal erre valaki valamijjen megoldást???

TORO
A pályaszerkesztõhöz kell crack? Nekem eredeti van, azzal megy, de a haveromnak is kellene az editor, nála viszont crackes a cucc. Tud valaki valamit?

Randal
felraktam a cd-rõl, meg a géprõl is, de mindegyiknél ezt csinálja.

TORO
Utólag visszatekintve abszolút király! 😊)))
Az editorral én is képes lehetek íly csoda megalkotására?

Timber
Ezt tolem kerdezted???? ^.^ Szerintem zsenialis a palya! Aki csinalta az tuti egy kiraly csavo!!!

TORO
Jó-jó, már rájöttem, hogy hol ba*tam el… Teljes páncélos haderõ, meg 2 sniper a gyors jeep-be. A reptér elõtti bázisra betörtem, majd jobbra haladtam a kerítés mentén. Így a 88-asokat oldalba támadva, egyesével, minimális veszteséggel elintéztem. A sniperek a jeeppel beszáguldottak a reptérre, és kilõdözgették a felszálló gépek pilótáit. Nagyjából ennyi volt.

Most tobrukban vagyok a parti erõdöknél. Az elsõ könnyû volt, a másodiknál elvéreztem. Ma balról megyek be tobrukba és a tengerbe szorítom a németeket. Gondolkodtam légi csapáson is a második erõd ellen. Majd kipróbálom.
😊)

Creator
Nem tudom mit kinlódtok ezzel a repteres küldetéssel. Megveszed a gyors jeep-et négy emberrel felküldöd jobb oldalt oda ahol a tankok parkiroznak, magadévá teszed és indulhat a támadás az elsõ Tigrist érdemes megszerezni a tüzerõ miatt /irányitott lövés a toronyra, ekkor kiugranak belõlle/ a 88-asokat meg egy felderitõ és két Priest simán intézi, légi csapást nem is igazán érdemes venni.
TORO
Köszi! Mennyire értesz egyet azzal, hogy ez egy szivatós küldetés? Eddig ezzel tököltem a legtöbbet... A többi milyen? A német küldetések már készen vannak, szinte 100%-osan sikerültek.

Timber
igen ^.^ mind 3 kerdesedre ^.^

TORO
Álljam el az útjukat tankokkal, vagy a sniperek kilövik a pilótákat? A tankok egytõl egyig rongyá lövik a repcsiket...

Timber
Csak ne hagyd felszallni ... nem kell beleultetni senkit.

TORO
Sziasztok!
Német repülõket kell ellopni a szövetséges 4. küldetésnél. Hogyan és kit tudok beleültetni? A puskás ember nem mer beszáéllni, lévén õ nem pilóta. De akkor ki?!

Creator
Valaki próbálta már multiba, mi a tapasztalat?
Mi hárman próbáltuk és állandóan leszakadtunk.
Timber
LOL ... a cimet nezem ... ~reptile ... ^.^

gy.k.: csekk kredicc

TORO
Több crackfix is van, melyik müxik?

olvass lejjebb, crackfix kell hozzá. Be van linkelve valahol.

TORO
vkinek volt már olyan problémája hogy egyszerûen kilép a játékból? lenyomtam a német küldetéseket most az angolt csinálnám de a 3. küldetésnél lemegy az átvezetõ videó majd kilép a játékból. ha vki tud vmi 5letet szóljon

Curze
Hagy ne soroljam fel hogy a csodálatos Microsoft termékek hány ezer féle képpen tudnak megsérülni... 😊 Sztem az a tuti, ha a directx9.0b-t felrakod újra. Egy próbát mindenképp megér!

Randal
hogy a viharba? asszem a saját cd-jérõl nyomtam fel.

Curze
Akkor sérült. Ez könnyen elõfordulhat!
Tedd fel újra.

Randal
directX 9.0b van fennt..

Curze
Akkor tedd fel neki 😊
Lehet, hogy ami fent van megsérült, de az is lehet hogy a DirectX9b-t keresi.
De ezek csak ötletek.

Randal
sziasztok!
van egy Gef 3ti 200-am, directX 9, meg a 53vlahanyas driver és azt nyomja ki, hogy directx9-es driver kell neki...

TORO
Nálam hasonló a probléma. Van már valami megoldás?
Elõre is köszi!

Toro

mármint neked, Rover623, a mailt
nagyon thx
nem tom hol kell megadni a címet, úgyhogy itt van: [email protected], és lécci akkor küldd át, thx
robotnyk
szivatósak, idõ-, veszteség limit, egyéb nyalánkságok
TORO
Szövetséges küldetések milyenek?

TORO
TOBRUK:
A megoldaás az én részemrõl a következõ volt: csak páncélost vittem, no teherautó, no felderítõ. Páncélosból meg a legjobbakat. Minden páncéloshoz választottam 1 felderítõt (nõ a látótáv) 1 gránátost (nõ az üteg ereje), 1 mesterlövészt (pontosabb célzás) és egy géppuskást (nõ a másodlagos fegyver ereje). A tankok eredeti legénységét várattam, majd kilõtt egységekbe ültettem.
A pályán a hegytetõnek adtam a Stukával, egész jól megszórta õket. Aztán a 16-17 páncélosból 6-ot felküldtem rendet tenni. Több nem kell, csak zavarják egymást. Hegytetõ veszteség nélkül. Középsõ úton Tobrukba, elõször kikötõ, egy tankot (Crusader) hátrahagyva palota, elõtte itt is Stuka, végül a depó. Na, ide a teljes palotát támadó egységet elvittem, de elõtte Stuka. Ha kész, 4 tank vissza a palotához, egy Tigris pedig a kikötõbe. Kb. ennyi volt. Ja, Tobrukba az úton kell menni, aknák miatt.
Jó háborút!
TORO

Matheus!
Természetesen!
Privát üzibe add meg az e-mail címedet és küldöm!

Morex Cubid 3677 ITX ház (60W táp),EPIA ME6000,VIA Eden 600MHz@733MHz,512MB PC3200 RAM,40GB Samsung 3.5\'\'HDD Acer 1722HS LCD,Logitech M-SBF96,Genius Comfy KB-09e,KTI KWB-3112 WiFi

én csak azt szeretném megkérdezni, hogy pl.: Rover623 azt mondta hogy átírta a Ak vs Dr. nyelvét, hogy nincs ékezet, de nincs is kocka, azt el tudná nekem küldeni ha adok mail címet? PLEASE HELP
tibor16
Nem jáccottam vele, csak felraktam, de -
a betûtipust le lehet cserélni. Tudom nem nagy ász, de én a következõt csináltam, -kerestem egy megközelítõleg hasonló keskeny!!! betûtipust, egy fontszerkesztõben átneveztem!!! a belsõ nevét is, majd kivettem a font mappából az eredetit és betettem helyette az általam kreáltat. A menüben volt egy kis összecsúszás, mert a sortávolságon is kellett volna változtatnom, de a szövegek már kiválóan jelentek meg. Ennyi..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Eisenhower
vkinek volt már olyan problémája hogy egszerûen kilép a játékból? haverom lenyomta a német küldetéseket most az angolt csinálná de a 3. küldetésnél lemegy az átvezetõ videó majd kilép a játékból. ha vki tud vmi 5letet szóljon^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

LSC!
Egy verzión belül teljesen átjárhatóak a nyelvi változatok. Amennyiben a te verziódhoz létezik magyar nyelvû LockitText.txt, egyszerûen másold be a játék alkönyvtárán belül a Local\English könyvtárba!

Morex Cubid 3677 ITX ház (60W táp),EPIA ME6000,VIA Eden 600MHz@733MHz,512MB PC3200 RAM,40GB Samsung 3.5\'\'HDD Acer 1722HS LCD,Logitech M-SBF96,Genius Comfy KB-09e,KTI KWB-3112 WiFi