677
  • Sheke
    ok köszz
  • Timber
    probalj meg elobb par jarmuvet lopni a nemetektol es csak utana tamadni a bazist.
  • Sheke
    valaki nem tudja hogyan kell a 3dik pályán a bázist elfoglalni a Tengelyhatalmakkal,mert mindig megölnek.
  • Timber
    a patch akkor megoldotta ^.^

folytatas ... nem lathatok a jovobe igy nem tudhatom, hogy csak a Solon heritage volt-e az utolso darab a Haegemonia sorozatban vagy .... ^.^

Miert? Szeretnetek folytatast?
  • maniac001
    Tárgytalan...
    Letöltöttem a patch-et a DR honlapról.
  • maniac001
    Hello!

Bocs az OFF-ért...
    Nekem olyan gondom van a Haegemoniával hogy ha betöltök egy pályát, a hajók nagy része totál átlátszó.
    AMD 2500+
    ATI radeon 9800PRO
    WinXP Prof.
    Catalyst 4.11

Nem lesz folytatása a Haegemoniának?
  • Bal1
    Senkit nem mozgat a játék multi része már találtam egy-két embert aki játszik de sajnos magyart nem :( valaki jelentkezhetne egy jó kis partira :).
  • Bal1
    Multizni jó lenne de nem találok senkit ez csak az időpont miatt van így? Nem akar velem valaki játszani?
  • Csoder
    Nah, még senki nem írt mailban:(
  • Timber
    oke koszi, megkaptam
    tovabbitottam is az illetekesnek ... innentol rajta mulik a dolog ^.^
  • Csoder
    privátban elküldtem a mailcímem!
  • Timber
    Csoder: A hiba ismert, de egyelore nem sokat lehet vele kezdeni mert csak teljesen veletlenszeruen jon elo. Ha megadod az email cimed privatba akkor szolok idebent, hogy kontaktoljanak veled.
  • Shep
    Kép alapján szerintem simán driverhiba, de lehet, hogy nem, 51.35 öst szedd le lehet, hogy nem 35 hanem 45 vagy vmi ilysmi
  • Shep
    itt nézz szét
  • Csoder
    http://rombi.atw.hu/hiba.html
    Itt a kép a hibáról ami jelentkezik nálam! Valaki mondjon már valami orvoslást!
  • Csoder
    Nem tudsz írni egy pontos címet ahol azt az 51.xx drivert találhatom??
  • Csoder
    Nem is tudom bekapcsolni az árnyékokat!
    Valaki mondjon valami okosat mert a falra mászok
  • Shep
    árnyékok kikapcsolása nem segít? Amúgy szerintem ahhoz a kártyához az 51.xx es drivert használdd az újabbak lehet gond.
  • Csoder
    Tudok küldeni mailben képet a hibáról!
    A 61.77 az a verzió szám!
  • Csoder
    Hy!

Windows xp pro
    Geforce 2 MX/MX 400 64MB
    Diectx 9.0
    nVidia 61.77 -es driver, tegnap töltötem le a nvidia.comról
  • Timber
    Szia!

Le tudnad irni pontosan milyen videokartya, driver es directx mellett jon elo?
  • Csoder
    Hello!
    Van egy gondom a játékkal kapcsolatban!
    A pályákon fügölegesen csíkok vannak homok helyet! Ezt hogy lehet orvosolni?? Van a játékhoz valami patch?????
    Lécccccccciiike segítsetek!!

Üdv.
    Csoder
  • bricsi01
    bocs mégis jó csak 1:00-kor nem jó.
  • bricsi01
    22:00-kor már nem jó.
  • bricsi01
    szolj ha láttad és belépek.
  • bricsi01
    az ip számom:81.183.148.108.de légyszives ne gyere a gépemre!!!!
  • bricsi01
    parti?adjátok meg az ipszámot és mehet.
  • Timber
    bricsi01: Azt a tankot nem tudod megszerezni. Az a zaro missionben szerepel a Story modeban. Ez egyfajta Boss Monster ^.^
  • dikki*yysw
    Vidd magaddal az eligazításnál. Vagy mi, hogyhogy hol?
  • dikki*yysw
    Hogyhogy hol, az egy tank.
  • bricsi01
    bocsi, az #583 hozzászólásra gondoltam.
  • dikki*yysw
    melyiket, melyik pályán
  • bricsi01
    azt a tankot hol kell beszerezni?
  • dikki*yysw
    Én 2 emberrel elmentem az úton pár métert, ott volt néhány jármű. Elfoglaltam, visszavittem a többi gyalogoshoz. Aztán pár emberrel elmentem jobbra a térkép szélén, jött egy repülő és pár ember, lelőttem őket. Egy dzsip, őket is.
    Ezután írta ki, hogy konvoj megy át a falun, ekkor az út két oldalán 1-1 házba elhelyeztem 3-3 embert. Akkor tudnak kilőni, ha van ablak arrafelé, amerre állnak. A teljes konvojt elfoglaltam sima lövészekkel, megint lett pár egységem.

Továbbmentem gyalogosokkal jobbszélen, meglett a Bedford is, kijavítottam az egységeket, szereztem még pár cuccot, elindultam jobbszélen mindenkivel, a térkép tetején átmentem baloldalra, hátulról lerohantam a tábort és kész.

A teljes küldetés alatt 2 ember halt meg (lövészek), most tartok annál a küldetésnél ami Tobruk bevétele előtt van (gondolom ez az utolsó, vagy max. utolsó előtti) és eddig _összesen_ nem halt meg 10 emberem se. Kicsit sokat töltögetek, de pályánként 2 ember ha meghal az már sok :)

A 2 ember akivel előre szoktam menni: 1 felderítő, 1 mesterlövész. Mögöttük haladnak a tankok, a gyalogosok ahogy meglátják őket, már lőnek is. Esetleg kapnak néha egy BMW oldalkocsis motort, 2 kredit nem pénz érte.

Van egy rakás elit egység már, és annyi szövetséges cuccot zsákmányoltam hogy nem tudok mit kezdeni vele.

:D
  • bricsi01
    figyu a pályákon csikok vannak, és a feliratok egymásba csúsznak mit tegyek?
  • bricsi01
    hello.multhoz adgyatok ip számot mert kiakarom probáli a multit, parti?
  • Serpa
    holnaptól a boltokban.
  • rolcsi01
    Hát ezzel nem sokra megyek.
  • Tuvok #599
    Nekem a Black & White jött ezzel a hibaüzenettel .
  • jocika
    Ez egészen pontosan melyik is?