677
-
ok köszz
-
probalj meg elobb par jarmuvet lopni a nemetektol es csak utana tamadni a bazist. -
valaki nem tudja hogyan kell a 3dik pályán a bázist elfoglalni a Tengelyhatalmakkal,mert mindig megölnek. -
a patch akkor megoldotta ^.^
folytatas ... nem lathatok a jovobe igy nem tudhatom, hogy csak a Solon heritage volt-e az utolso darab a Haegemonia sorozatban vagy .... ^.^
Miert? Szeretnetek folytatast? -
maniac001 #633 Tárgytalan...
Letöltöttem a patch-et a DR honlapról. -
maniac001 #632 Hello!
Bocs az OFF-ért...
Nekem olyan gondom van a Haegemoniával hogy ha betöltök egy pályát, a hajók nagy része totál átlátszó.
AMD 2500+
ATI radeon 9800PRO
WinXP Prof.
Catalyst 4.11
Nem lesz folytatása a Haegemoniának? -
Bal1 #631 Senkit nem mozgat a játék multi része már találtam egy-két embert aki játszik de sajnos magyart nem :( valaki jelentkezhetne egy jó kis partira :). -
Bal1 #630 Multizni jó lenne de nem találok senkit ez csak az időpont miatt van így? Nem akar velem valaki játszani? -
Csoder #629 Nah, még senki nem írt mailban:( -
oke koszi, megkaptam
tovabbitottam is az illetekesnek ... innentol rajta mulik a dolog ^.^ -
Csoder #627 privátban elküldtem a mailcímem! -
Csoder: A hiba ismert, de egyelore nem sokat lehet vele kezdeni mert csak teljesen veletlenszeruen jon elo. Ha megadod az email cimed privatba akkor szolok idebent, hogy kontaktoljanak veled. -
Kép alapján szerintem simán driverhiba, de lehet, hogy nem, 51.35 öst szedd le lehet, hogy nem 35 hanem 45 vagy vmi ilysmi -
itt nézz szét -
Csoder #623 http://rombi.atw.hu/hiba.html
Itt a kép a hibáról ami jelentkezik nálam! Valaki mondjon már valami orvoslást! -
Csoder #622 Nem tudsz írni egy pontos címet ahol azt az 51.xx drivert találhatom?? -
Csoder #621 Nem is tudom bekapcsolni az árnyékokat!
Valaki mondjon valami okosat mert a falra mászok

-
árnyékok kikapcsolása nem segít? Amúgy szerintem ahhoz a kártyához az 51.xx es drivert használdd az újabbak lehet gond. -
Csoder #619 Tudok küldeni mailben képet a hibáról!
A 61.77 az a verzió szám! -
Csoder #618 Hy!
Windows xp pro
Geforce 2 MX/MX 400 64MB
Diectx 9.0
nVidia 61.77 -es driver, tegnap töltötem le a nvidia.comról -
Szia!
Le tudnad irni pontosan milyen videokartya, driver es directx mellett jon elo? -
Csoder #616 Hello!
Van egy gondom a játékkal kapcsolatban!
A pályákon fügölegesen csíkok vannak homok helyet! Ezt hogy lehet orvosolni?? Van a játékhoz valami patch?????
Lécccccccciiike segítsetek!!
Üdv.
Csoder -
bocs mégis jó csak 1:00-kor nem jó. -
22:00-kor már nem jó. -
szolj ha láttad és belépek. -
az ip számom:81.183.148.108.de légyszives ne gyere a gépemre!!!! -
parti?adjátok meg az ipszámot és mehet. -
bricsi01: Azt a tankot nem tudod megszerezni. Az a zaro missionben szerepel a Story modeban. Ez egyfajta Boss Monster ^.^ -
Vidd magaddal az eligazításnál. Vagy mi, hogyhogy hol? -
Hogyhogy hol, az egy tank. -
bocsi, az #583 hozzászólásra gondoltam. -
melyiket, melyik pályán -
azt a tankot hol kell beszerezni? -
Én 2 emberrel elmentem az úton pár métert, ott volt néhány jármű. Elfoglaltam, visszavittem a többi gyalogoshoz. Aztán pár emberrel elmentem jobbra a térkép szélén, jött egy repülő és pár ember, lelőttem őket. Egy dzsip, őket is.
Ezután írta ki, hogy konvoj megy át a falun, ekkor az út két oldalán 1-1 házba elhelyeztem 3-3 embert. Akkor tudnak kilőni, ha van ablak arrafelé, amerre állnak. A teljes konvojt elfoglaltam sima lövészekkel, megint lett pár egységem.
Továbbmentem gyalogosokkal jobbszélen, meglett a Bedford is, kijavítottam az egységeket, szereztem még pár cuccot, elindultam jobbszélen mindenkivel, a térkép tetején átmentem baloldalra, hátulról lerohantam a tábort és kész.
A teljes küldetés alatt 2 ember halt meg (lövészek), most tartok annál a küldetésnél ami Tobruk bevétele előtt van (gondolom ez az utolsó, vagy max. utolsó előtti) és eddig _összesen_ nem halt meg 10 emberem se. Kicsit sokat töltögetek, de pályánként 2 ember ha meghal az már sok :)
A 2 ember akivel előre szoktam menni: 1 felderítő, 1 mesterlövész. Mögöttük haladnak a tankok, a gyalogosok ahogy meglátják őket, már lőnek is. Esetleg kapnak néha egy BMW oldalkocsis motort, 2 kredit nem pénz érte.
Van egy rakás elit egység már, és annyi szövetséges cuccot zsákmányoltam hogy nem tudok mit kezdeni vele.
:D -
figyu a pályákon csikok vannak, és a feliratok egymásba csúsznak mit tegyek? -
hello.multhoz adgyatok ip számot mert kiakarom probáli a multit, parti? -
holnaptól a boltokban. -
rolcsi01 #600 Hát ezzel nem sokra megyek.
-
Nekem a Black & White jött ezzel a hibaüzenettel . -
jocika #598 Ez egészen pontosan melyik is?