Desert Rats vs. Afrika Korps
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Itt a kép a hibáról ami jelentkezik nálam! Valaki mondjon már valami orvoslást!
Valaki mondjon valami okosat mert a falra mászok

A 61.77 az a verzió szám!
Windows xp pro
Geforce 2 MX/MX 400 64MB
Diectx 9.0
nVidia 61.77 -es driver, tegnap töltötem le a nvidia.comról
Le tudnad irni pontosan milyen videokartya, driver es directx mellett jon elo?
Van egy gondom a játékkal kapcsolatban!
A pályákon fügölegesen csíkok vannak homok helyet! Ezt hogy lehet orvosolni?? Van a játékhoz valami patch?????
Lécccccccciiike segítsetek!!
Üdv.
Csoder
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ezután írta ki, hogy konvoj megy át a falun, ekkor az út két oldalán 1-1 házba elhelyeztem 3-3 embert. Akkor tudnak kilõni, ha van ablak arrafelé, amerre állnak. A teljes konvojt elfoglaltam sima lövészekkel, megint lett pár egységem.
Továbbmentem gyalogosokkal jobbszélen, meglett a Bedford is, kijavítottam az egységeket, szereztem még pár cuccot, elindultam jobbszélen mindenkivel, a térkép tetején átmentem baloldalra, hátulról lerohantam a tábort és kész.
A teljes küldetés alatt 2 ember halt meg (lövészek), most tartok annál a küldetésnél ami Tobruk bevétele elõtt van (gondolom ez az utolsó, vagy max. utolsó elõtti) és eddig _összesen_ nem halt meg 10 emberem se. Kicsit sokat töltögetek, de pályánként 2 ember ha meghal az már sok 😊
A 2 ember akivel elõre szoktam menni: 1 felderítõ, 1 mesterlövész. Mögöttük haladnak a tankok, a gyalogosok ahogy meglátják õket, már lõnek is. Esetleg kapnak néha egy BMW oldalkocsis motort, 2 kredit nem pénz érte.
Van egy rakás elit egység már, és annyi szövetséges cuccot zsákmányoltam hogy nem tudok mit kezdeni vele.
😄
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Keves az emberem, nem tudok eleg jarmuvet elfoglalni, tulero van.
Milyen taktikaval lehet itt nyerni?
Amugy ha beviszem egy hazba az embert akkor miert nem lo onnan ki?
Csak ott benn van de semmit nem csinal.
Es erdekes hogy ha a hazre kattintok, a lohelyek szama nem csokken ha beviszek valakit.
Szoval elso inditasnal meg semmi gond nem volt, aztan a masidoknal jocskan megnovekedtek a betumeretek egy csomo helyen.
Mi a teendo hogy visszaaljon a rendesre?
A magyar verzio van meg.
jelent már meg valami patch ehez a jatékhoz?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Nem találkozott valaki ilyesmivel ? Mitõl lehet ?
Esetleg küldene valaki mentés a pálya elejérõl ?
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Spinkó=spiné, k..va, stb enyit dolgozik az ember érte és ahelyett hogy vállasztana a három közzül inkább lelép 😊, ja és mi a husvéti tojás a Tigris-be?
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?