Ki mit dolgozik?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de érdemes elolvasni
http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=17503

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
😄One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

most eppen nyolc csajszi dolgozik nekem,de hat eleg szar melo,mert sok a balhe es mindig hurcolni kell valami onvedelmi szerszamot...
ugy tervezem ket ev mulva nyugdijaba megyek,addig megszedem magam,hogy 30 eves korom utan ne legyen gondom....
jah,es neha foglalkozom embercsempeszettel is,de az is nagyon rizikos,szoval nem szeretem.
Jómagam építészmérnök vagyok/leszek. Fizetés teljesítményarányos, elég változó. Ösztöndíj meg ugye köztudottan nem sok. 😊
kitûnõ üzlet! összehaverkodsz egy kamionossal (ha épp nem ismersz egyet). Megbeszéled vele, hogy hadd rabolhasd ki a kamiont, továbbá lazán verd meg! Lesz sok cigid olcsón, és még kártérítést is kap a kamionos! eladod 100 Ft-tal olcsóban.
Valakinek már bejött!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Nem kapok zsebpénzt, ha kell kérek, ennyi.
Extra bevétel: tippmix 😄 ( mínuszban vagyok) 😄
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
de azért ez az "üzletelés" részét is kifejthetnétek kicsit jobban
ehhez szintén nincs érzékem, de látom azért van aki keres vele
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
tehát valamilyen pszihológus. Tán a reklámpszihológia lenne a legjobb nekem. Nemhiszem hogy embereket is tudnék kezelni.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
bölcsésznek tanulok
(mikike kérte azt is, hog írjuk le minek tanulunk, tehát a "mi szeretnél lenni, ha nagy leszel" részét is.)
Az, hogy mennyi jon belole nem tartozik ratok😊
Mellesleg en is kapok zsebpenzt. Azt megmondom: havi 25 rongy. Klassz?
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
És lécci, akik tudják, azok se mondják meg!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
én is Gimnáziumban tanulok de ezért nem kapok zsebpénzt

elég lesz?😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
és honnan szerzik a zsét
Vagy ha igen, akkor milyen területen? Esetleg mennyit keresnek?
Na kezdem magammal: állástalan informatikus
nem érdekel a terület húznék át valami másra (humán/mûvészeti), de erre a környéken nem sok esélyem van.
Ha változás áll be módosítom.