Homeworld Remastered
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
www..KALOZOK.com
Ki kell cserélni három fájlt az angolban lévõ változatra:
Ezek akövetkezõk: data\english.big, data\Englishspeech.big, és bin\region.lua. Ha ezeket kicseréltétek, a játék már angol lesz, és patchelhetõ. Ha ezután patchelitek, és utána megint kicserélitek ezt a három fájlt magyarra, akkor lesz egy magyar, patchelt játékotok.
Emlékeim szerint a kis vadászok (bombázók) is sokat segitenek, csoportokba foglalva és a nagy hajók alkatrészeit (torpedóvetõk, hajtómûvek) támadva. A nagy monstrumok szinte semmit nem tudnak tenni a kicsi szúnyogok ellen, akik viszot jól harapnak 😊
Bár el tudom képzelni, hoyg sokat számíthatnak, ha egyesíted õket a flottád erejével. Mondjuk elküldöd a platformokat kollektívan az ellenség közelébe, és a többi hajódat meg rájuk állítod, hogy védjék õket.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Nem bírom megvédeni a tartályokat...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Szóval, ha már nyerésre álsz, mindig vonasd vissza az összes kis hajódat, csak a nagayok maradjanak. Az sme baj, ha teljesen visszavonulsz, ha már alig van ellenség, és minden nyersanyagot betakarítasz, mielõtt lenyomod a surmákokat. Ja és az legyen az elsõ, hogy elvágod a nyersanyag utánpótlását a baromarcúnak (ezt könnyen kilesheted az elsõ felderítés alkalmával).
És persze az egyik leglényegesebb dolog, hogy egyszerre mindig egy hajót támadj, hacsak nem sok kicsivel jön (akkor csoportonként), mert így egyesével villámgyorsan leszeded õket. És mindig teddd csoportokba fajtánként a hajóidat, és harc közben figyeld õket. Ha valamelyiknek fogyóban van az élete, akkor dokkoltasd, hogy megint maxra nõjjön (D betû). Persze az egészhez meg kell tanulni egy kis mikromenedzsmentet, de hamar bele lehet jönni.
Ha végképp rossrza fordulnak a dolgok (értem ez alatt azt is, hogy úgy végzel a páylán, hogy alig maradt hajód és nyersanyagod), akkor inkább kezd újra a pályát.
Én tegnap újra kezdtem a játékot (már sokadszorra), és most kb a 10 pályán vagyok, ahol már 120-130 ezer nyersanygom van, melyeket a fenti taktikával gyûjtöttem.
Másik trükk: a gyorsan legyártható hajókat vissza kell vonatni (retire) mielõtt befejezitek a küldiket, mert a köv. pályán attól függ, hogy mennyi és milyen ellen lesz, hogy te mennyi és milyen hajóval kezdesz. Ha minden hajódat megsemmisíted, akkor szinte nem lesz ellen. Persze a pályák elején kell ezerrel gyártani.
www..KALOZOK.com
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
mod mégtöbb
itt meg editorok(reg kell)
hirtelen ennyi....mindenkinek jo 7végét,és játékot😊)))
U.I.:azééé láccik egy gamén ha jo...tessék,itt éled a topic,pedig nem mai csirke ez a game...de joooo😊))
Valójában nemcsak a single miatt kéne (bár az elsõ résznek nagy rajongója voltam), hanem létezik egy Warlords nevû Star Wars mod a homeworld2 höz, és az kéri a readme-ben, hogy tegyem fel a patchet. Én meg felhajtom ezt a progit a világ végérõl is, mert ez a warlords mod lazán üti az Empire At Wart.
Amúgy meg nem játszhatatlanul nehéz patch nélkül, én is végignyomtam amint kijött a game és még sokan mások. Legalább nem olyan lemonádé mint a mostani tendencia (lásd StarWars EAW stb.) A patch ezen hogy javít? Kevesebb egysége lesz a gépnek? Egész kedvet kaptam, mindjárt elõ is kerítem.
Erre mit mondasz?
Abból gondoltam, az 1.1 es patchnek van külön angol, francia, spanyol stb változata. Magyar nincs. 1.1-es magyar cracket sem láttam hozzá. Ezért volt a kérdés.
Az király, mert a Homeworld 2 arról volt híres megjelenésekor, hogy játszhatatlanul nehéz patch nélkül?
Az angol verziót nem lehet letölteni valahonnan?
Wanadoon csak a gagyi magyar verzió van. <#shakehead>#shakehead>
link
pl a haegemoiában is a szánalmas magyar szinkron idegesitett...föleg az a hang,amiben eröltetett orosz akcentust nyomattak..
www..KALOZOK.com
Modokat régebben összegyüjtöttem párat azóta sincs rá idõm. A star wars igéretes, talán pár hét és kijön a 0.5 változat, a gyerek sajnos az Empire at war-hoz moddolgat. Esetleg a classic rebalance-be nézek majd bele ill. a Point Defense System nevû néz ki jópofának.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Az is kihagyhatatlan.
Kiegészítõlemez? Lemaradtam valamirõl?
Közben direkt rákerestem, nincs semmilyen kiegészítõ lemez.
D.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"