998
  • Masakari
    akkor holnap gazdagabb leszek egy homeworld2-vel:D

amugy multiba vannak netes serverek?v mennyire él még a game?mert sztem multiba rohadt jó..igaz nem sokat játszottam vele lan-ba
  • ollie
    kb 1000 Ft
  • Masakari
    ja törtbe van meg..bár reméltem hogy meg lehet oldani a dolgot..de ezek szerint nem..mennyit kostál most a game?
  • ollie
    Ez valami törés? Ha igen, szerezz be egy eredeti verziót.
  • Masakari
    elkezdem patch-elni..majd 24%-nál amikor az english.big-hez ér akkor kidob 1 olyat hibát hogy missing file stb stb..és félbeszakítja a patchelést..nekem meg kella patch a modhoz..:@^^
  • ollie
    Esetleg ha pontosan leírnád, hogy mi is a baja...
  • Masakari
    üdv!

szeretném feltelepíteni a bsg:fleet commander mod-ot..csak tapasztaltam hogy kell hozzá 1.1-es patch..ez is megvan..csak patchelésnél meg kiirja hogy az english.big-el baja van..nem tudja valaki ohgy tudom megoldani?fontos lenne!
  • JVT6802
    Valaki tudna segíteni a Homeworld 2 Complex 5.5 módjánál. Letöltöttem, a big fájlt bemásoltam a data könyvtárba, átállítanám a célt erre:("F:\Program Files\Sierra\Homeworld2\Bin\Release\Homeworld2.exe -mod Complex55.big"), aztán jön azzal, hogy a megadott név érvénytelen. Ha valakinek ismerős a probléma tudna segíteni?
  • battabikee
    az a lol, h megtettem. hiába hide-oltam, mégis a játék közben szépen ott van alul.
  • ollie
    Esetleg állítsd a taskbart auto hidera, mielőtt a HW2-őt indítod, esetleg teljesen tüntesd el. :)
  • battabikee
    aham, teljes képernyős... feltúrtam az options-t, de öhh... már parancssorból is állítottam felbontást, de semmi.
  • pepino90
    hm..ezt mar olvastam az eloző hsz-ekben, de most kiprobalom, köszi!
    Egyébként jatszik vele valaki neten multiban? kiprobalnam
  • ollie
    Alap taktika:

Minden pályán előszőr gőzerővel termeld be az összes elérhető nyersanyagot, mielőtt bármi mást csinálnál (ne foglalkozz azzal, amit instrukcióban kapsz). szóval a tényleges eksönt húzni kell, amíg lehet. Majd termelj egy kis flottát, gyakd le az ellent, és még mielőtt teljesítenéd az összes célt, a lehető legtöbb hajódat semmisítsd meg (nem vicc, van erre egy visszahívás vagy milyen parancs). Ha ez megvolt, teljesítd a küldit, és máris sokkal könnyebb lesz a következő pálya. Ez azért van, mert a következő pályán az ellenfél mennyisége és milyensége attól függ, hogy az előző pályát mennyi és milyen hajóval fejezed be.
  • pepino90
    Valaki tudna adni tippeket a 3. missio vegigvitelehez?
    Tudom, szegyen hogy mar itt elakadok, de akarmilyen felallasba rendezem a flottam, akarmilyen hajokkal, egyszeruen nem tudom legyurni az ellent...
    Az elso hullamot siman leverem, de mikor jonnek tengereszgyalogos fregattokkal elfoglani a bazist, egyszeruen sokan vannak :S
  • pepino90
    ismerem az oldalt, innen szedtem le a többi mod-ot is, de itt még nincs rola semmi :S mind1
  • ollie
    Itt nézz körül.
  • pepino90
    Valaki tud valamit a StarGate-es mod-rol?
    Nemrég láttam egy video-t YouTube-on, es baromira érdekelne
  • ollie
    Látszik?
    Biztos, hogy teljes képernyős módban van?
  • battabikee
    start menü, idő, ilyesmi...
  • ollie
    milyen tálca?
  • battabikee
    Ahoy! Nemrég kezdtem el játszani vele, és nagyon megfogott. DE: a tálca valamiért mindig látszik, elég idegesítő (pl. nem látom, h mennyi RUm van). Tudtok rá valami megoldást?
  • pepino90
    oh, mar megoldodott a problemam...elnezest a lámáskodásomért :D
  • pepino90
    Üdv! nekem angol verzio van meg, es keresem a magyar nyelvi fileokat...valaki tudna ebben segiteni?
  • ollie
    ?
    Bemásolod notepad-be, és elmented region.lua-ként. Csak arra vigyázz, hogy ne legyen a végén txt.
  • JVT6802
    Van MSN-ed? Ez most így nem világos.
    A címem:[email protected]
  • ollie
    Már sokszor volt ebben a topicban, és nem is kéne sokat visszaolvasnod, 100 hozzászóláson belül is találkoznál vele, vagy 2x.
    De hogy lásd, milyen jó szívem van, itt a region.lua tartalma:

-- format:
    -- distributionID = nnn
    -- where nnn is the distribution ID for a region of Homeworld2 as given by GameSpy
    -- US distribution id is 842
    distributionID = 842
    locale = "english"
  • JVT6802
    Hi! Nem tudja valaki elküldeni, hol tölthetem le a region.lua -t (a 2 english fájlt már letöltöttem és felülírtam).
    Előre is köszi.
  • ollie
    Köszi az infót ;)
  • Trucker39
    Igen, a Refreshlock az egy külön program. Az alábbi linken megtalálható, ha jól emlékszem.
    Refreshlock
    Ide is beírom lépésenként, hogyan csináltam. Hátha még szüksége lesz rá valakinek.
    1. Feltelepítettem egy Home wolrd 2-t
    2. Feltelepítettem az 1.1 patch-t
    3. Kerestem az 1.1 path-hez crack filet
    4. A mod rar file-ban van egy data alkönyvtár, azt bemásoltam a Home world 2 szintén data alkönyvtárába.
    5. Készítettem egy másolatot a Home wold 2 Ikonjáról.
    6. Megnyitottam a másolt ikon tulajdonságait
    7. kicseréltem a a "cél" paramétert erre: "C:\Program Files\Sierra\Homeworld2\Bin\Release\Homeworld2.exe" -overrideBigFile -nomovies -luatrace
    8. kicseréltem a "Indításhelye" paramétert erre: "C:\Program Files\Sierra\Homeworld2\Bin\Release"
    9. Átneveztem az ikont, hogy tudjam, melyik indítja a BSG MOD-t.
    10. Indítottam és játszottam. :)
    Szeretném felhívni a figyelmet a MOD menüje alatt hallható zenére. A BSG számomra legszebb aláfestő zenéjét adja.
    Képes voltam még a neten az albumot is megkeresni ezért a zenéért. A mű szerzője és címe: Bear McCreary: Reuniting The Fleet
    A Második szezon albumán található. Csak azt tudom mondani róla, hogy
  • Esrohnoil
    Refreshlock az egy külön progi?
    V. esetleg vki elmondhatná h. kell Geforce kariknál rögzíteni a képfrissítés frekvenciáját?
  • AngelofDeath
    Trucker39 írd be, ide hogyan csináltad meg. lépésről lépésre előre is kösszi.

Mert én már lassan a , hogy nem akar müködni a dolog.

Angel of Death
  • Trucker39
    Még nem. Szerintem refreslock lesz a dologból.
  • ollie
    Sikerül megoldani a képfrissítést?
  • Trucker39
    Működik a MOD is. Elsőre sikerült összehozni. Szépen megcsinálták a hajókat.
  • Trucker39
    Ok. E****tam. Most már működik. Igaz, csak 60 Hz-n frissiti a képet és kifolyik a szemem.

Megpróbálom feltelepíteni a Battlestar Mod-t.
  • ollie
    nekem jól települt sp2 alá, szintén ATI-val
  • Trucker39
    Nekem is gondom van a progival. Telepítés során kiírja, hogy nem megfelelő Dx van feltelepítve és hibával le áll. Tapasztalt valaki hasonlót? A rendszer, amire telepíteném: Xp SP2 Dx9.0c. Ati kártyával.
    Help!

• AngelofDeath
    most raknám fel a 1.1 patchet hozzá, de mindig kiirja, hogy nem találja az engilsh.big filet. most mi a fenét csináljak?
  • AngelofDeath
    most raknám fel a 1.1 patchet hozzá, de mindig kiirja, hogy nem találja az engilsh.big filet. most mi a fenét csináljak?
  • ollie
    ok, szóval panrancsikon, a tulajdonságainál a CÉL-nál: "C:\Program Files\Sierra\Homeworld2\Bin\Release\Homeworld2.exe" -overrideBigFile -nomovies -luatrace
    az INDUL-ban: "C:\Program Files\Sierra\Homeworld2\Bin\Release"

Az INDUL nemtom hogy van a magyar windowsban, nekem angol van (start in)