Homeworld Remastered

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aham, teljes képernyõs... feltúrtam az options-t, de öhh... már parancssorból is állítottam felbontást, de semmi.
hm..ezt mar olvastam az elozõ hsz-ekben, de most kiprobalom, köszi!
Egyébként jatszik vele valaki neten multiban? kiprobalnam

ollie
Alap taktika:

Minden pályán elõszõr gõzerõvel termeld be az összes elérhetõ nyersanyagot, mielõtt bármi mást csinálnál (ne foglalkozz azzal, amit instrukcióban kapsz). szóval a tényleges eksönt húzni kell, amíg lehet. Majd termelj egy kis flottát, gyakd le az ellent, és még mielõtt teljesítenéd az összes célt, a lehetõ legtöbb hajódat semmisítsd meg (nem vicc, van erre egy visszahívás vagy milyen parancs). Ha ez megvolt, teljesítd a küldit, és máris sokkal könnyebb lesz a következõ pálya. Ez azért van, mert a következõ pályán az ellenfél mennyisége és milyensége attól függ, hogy az elõzõ pályát mennyi és milyen hajóval fejezed be.

Valaki tudna adni tippeket a 3. missio vegigvitelehez?
Tudom, szegyen hogy mar itt elakadok, de akarmilyen felallasba rendezem a flottam, akarmilyen hajokkal, egyszeruen nem tudom legyurni az ellent...
Az elso hullamot siman leverem, de mikor jonnek tengereszgyalogos fregattokkal elfoglani a bazist, egyszeruen sokan vannak :S

ismerem az oldalt, innen szedtem le a többi mod-ot is, de itt még nincs rola semmi :S mind1

ollie
Itt nézz körül.

Valaki tud valamit a StarGate-es mod-rol?
Nemrég láttam egy video-t YouTube-on, es baromira érdekelne

ollie
Látszik?
Biztos, hogy teljes képernyõs módban van?

start menü, idõ, ilyesmi...
ollie
milyen tálca?

Ahoy! Nemrég kezdtem el játszani vele, és nagyon megfogott. DE: a tálca valamiért mindig látszik, elég idegesítõ (pl. nem látom, h mennyi RUm van). Tudtok rá valami megoldást?
oh, mar megoldodott a problemam...elnezest a lámáskodásomért 😄

Üdv! nekem angol verzio van meg, es keresem a magyar nyelvi fileokat...valaki tudna ebben segiteni?

ollie
?
Bemásolod notepad-be, és elmented region.lua-ként. Csak arra vigyázz, hogy ne legyen a végén txt.

Van MSN-ed? Ez most így nem világos.
A címem:[email protected]
ollie
Már sokszor volt ebben a topicban, és nem is kéne sokat visszaolvasnod, 100 hozzászóláson belül is találkoznál vele, vagy 2x.
De hogy lásd, milyen jó szívem van, itt a region.lua tartalma:

-- format:
-- distributionID = nnn
-- where nnn is the distribution ID for a region of Homeworld2 as given by GameSpy
-- US distribution id is 842
distributionID = 842
locale = "english"

Hi! Nem tudja valaki elküldeni, hol tölthetem le a region.lua -t (a 2 english fájlt már letöltöttem és felülírtam).
Elõre is köszi.
ollie
Köszi az infót 😉

Trucker39
Igen, a Refreshlock az egy külön program. Az alábbi linken megtalálható, ha jól emlékszem.
Refreshlock
Ide is beírom lépésenként, hogyan csináltam. Hátha még szüksége lesz rá valakinek.
1. Feltelepítettem egy Home wolrd 2-t
2. Feltelepítettem az 1.1 patch-t
3. Kerestem az 1.1 path-hez crack filet
4. A mod rar file-ban van egy data alkönyvtár, azt bemásoltam a Home world 2 szintén data alkönyvtárába.
5. Készítettem egy másolatot a Home wold 2 Ikonjáról.
6. Megnyitottam a másolt ikon tulajdonságait
7. kicseréltem a a "cél" paramétert erre: "C:\Program Files\Sierra\Homeworld2\Bin\Release\Homeworld2.exe" -overrideBigFile -nomovies -luatrace
8. kicseréltem a "Indításhelye" paramétert erre: "C:\Program Files\Sierra\Homeworld2\Bin\Release"
9. Átneveztem az ikont, hogy tudjam, melyik indítja a BSG MOD-t.
10. Indítottam és játszottam. 😊
Szeretném felhívni a figyelmet a MOD menüje alatt hallható zenére. A BSG számomra legszebb aláfestõ zenéjét adja.
Képes voltam még a neten az albumot is megkeresni ezért a zenéért. A mû szerzõje és címe: Bear McCreary: Reuniting The Fleet
A Második szezon albumán található. Csak azt tudom mondani róla, hogy <#worship><#worship><#worship>

Esrohnoil
Refreshlock az egy külön progi?
V. esetleg vki elmondhatná h. kell Geforce kariknál rögzíteni a képfrissítés frekvenciáját?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Trucker39 írd be, ide hogyan csináltad meg. lépésrõl lépésre elõre is kösszi.

Mert én már lassan a <#falbav><#falbav> , hogy nem akar müködni a dolog.

Angel of Death<#help><#help><#help><#help><#falbav><#falbav>
Trucker39
Még nem. Szerintem refreslock lesz a dologból.

ollie
Sikerül megoldani a képfrissítést?

Trucker39
Mûködik a MOD is. Elsõre sikerült összehozni. Szépen megcsinálták a hajókat. <#worship>

Trucker39
Ok. E****tam. Most már mûködik. Igaz, csak 60 Hz-n frissiti a képet és kifolyik a szemem. <#rinya>

Megpróbálom feltelepíteni a Battlestar Mod-t.

ollie
nekem jól települt sp2 alá, szintén ATI-val

Trucker39
Nekem is gondom van a progival. Telepítés során kiírja, hogy nem megfelelõ Dx van feltelepítve és hibával le áll. Tapasztalt valaki hasonlót? A rendszer, amire telepíteném: Xp SP2 Dx9.0c. Ati kártyával.
Help!

most raknám fel a 1.1 patchet hozzá, de mindig kiirja, hogy nem találja az engilsh.big filet. most mi a fenét csináljak?
most raknám fel a 1.1 patchet hozzá, de mindig kiirja, hogy nem találja az engilsh.big filet. most mi a fenét csináljak?
ollie
ok, szóval panrancsikon, a tulajdonságainál a CÉL-nál: "C:\Program Files\Sierra\Homeworld2\Bin\Release\Homeworld2.exe" -overrideBigFile -nomovies -luatrace
az INDUL-ban: "C:\Program Files\Sierra\Homeworld2\Bin\Release"

Az INDUL nemtom hogy van a magyar windowsban, nekem angol van (start in)

megpróbáltam... semmi csak a menü jön föl, meg a háttér. de amint elinditom a hadjáratott ismét az asztalon kötök ki. most mondjál vmit lécives!
van msned?
ollie
Ez nem egyértelmû?

You've extracted the mod rar to the Homeworld 2 Data directory

1. Then you make a short cut to homeworld2.exe
2. Right click the shortcut and select properties
3. In the "target" box paste: "C:\Program Files\Sierra\Homeworld2\Bin\Release\Homeworld2.exe" -overrideBigFile -nomovies -luatrace in the "start in" box paste: "C:\Program Files\Sierra\Homeworld2\Bin\Release"

Put that short cut wherever you want (desktop or hot bar recommended). Using that shortcut will start HW2 loaded with the BSG mod.

A HW2 Data könyvtéáréba kell kitömöríteni, majd létrehozni egy parancsikont amiben a 3. pontban levõ karaktersor van. Persze értelemszerûen a helyes install útvonallal.

hát ha te kitudzs ebbõl valamit hámozni akkor nagyon szívesen venném ha megosztanád vlünk itt a link róla: http://sourceforge.net/docman/display_doc.php?docid=33824&group_id=162250
ollie
És nincs hozzá info a letöltõoldalon?

Siasztok remélem tudtok segiteni. találtam a neten Battlestar Galactica modot a játékhoz és sehogysem tudom felrakni. nagyon küszönöm a segitségeteket.
Esrohnoil
Jah, az elsõt én annyiért vettem. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ollie
2 napja láttam 990-ért a Media Marktban.

homeworld 1+2 pcdome-on 2790 ft, csak a második 1790, ha jól emlékszem.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Nemtom mennyibe kerül.Nemszoktam nézni.

\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"

ollie
Mivel nincs nvidia kártyám, ezért nem tudom fejbõl.

ollie
1000Ft-ot nem agy képes kiadni egy játékért? Gratulálok!

Hali!
Nem tudja vki h honnan lehet letölteni?
Elõre is kössz!(légyszi privibe küld el)

\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"

Esrohnoil
Akkor pls mondd meg h. hol. 😊

ollie
pedig ott is van

Esrohnoil
Csak mert én itt nem találtam ilyet, pedig jónéhányszor végignéztem.

ollie
Értelemszerûen hasonló. De mivel nekem ATI van, ezért nem tudom fejbõl pontosan mire kell bökni.

Esrohnoil
Geforce kariknál? 😊

ollie
A videokari drive beállításainál kell lennie valami force screen refresh rate, vagy valami hasonló.
ATI-nál: Catalyst Control Center -> Display Options -> 3D Refresh Rate Override (magyarban nemtom hogyírták)
Na itt beállítod mondjuk 85Hz-re.

Csero90
Mindenhol 85hz re van állítva csak ha indítom a játékot akkor átvált 60hz-re és a játékon belül nem találam állítási lehetõséget!!