998
-
#878 jah igen... az angol nyelvi fájlokat le kell tölteni, a magyart kimásolni, betenni az angolt majd patch, vissza a magyar fájlokat és íme... magyar 1.1-es verzsön:) a linket már nem tudom hogy mi, talán valakinek megvan. -
tazis #877 sikerült elindítanom, de az 1.1-es javítás nem akar települni.
talán kellene egy mentés először?
hogyan tudom az .exe parancssorába beírni az egyedi felbontást,a win 7 nem engedi? 168X1050
magyar verzió a játék.
hiba üzenet:
Old file not found.however, a file of the same name was found.
no update done since file contents do not mach. -
lammaer #876 Azon nem szabad csodálkozni, hogy egy 7 (atyaég, tényleg 2003-as!!!) éves játékkal problémák vannak egy vadi új oprendszer alatt és az külön csodaszámba megy ha sikerülne beinditanod :)
Ha nem akarsz felrakni egy XP-t a Win7 mellé (ami sztem a legjobb ötlet, főleg ha más régi játékokat is ki akarsz próbálni) akkor még megpróbálhatod a VirtualPC-t egy XPvel. Bár ez mondjuk 3ds játékoknál sanszos hogy nem segit (régebbi 2Ds stratégiáknál nekem működött).
-
#875 1.1 patch-el is próbáltad?? ha igen akkor a vindóz nem szereti... -
tazis #874 ezzel már én is próbálkoztam de semmi, egyetlenegy beállítással sem -
#873 *kompatibilitást -
#872 tulajdonságokban állítsd át a kompatzibilitást, ha az se akkor futtatás rendszergazdaként(vagy hasonló) -
tazis #871 üdv!
sajnos nem indul a game, win7-em van.ötlet? -
szídzsé #870 Üdv!
olyan kérdésem lenne hogy ati radeon kártyával a kép úgy jelenik meg hogy a hajok helyett háromszög ugymond "poligonok" jelennek meg! ez mitől lehet?:( ha tud valaki valamit dobjon egy emailt ide: [email protected]
előre is köszi!!! -
ZSOOLT2 #869 Megcsináltam a bónuszküldetést, elsőre (8 Ion fregattal nem volt nehéz).
Egész jó kis pálya volt, de nehezebb volt az átlagnál, viszont jó volt újra játszani ezzel a game-el.
A HW 1 volt az egyik első számítógépes játékom annó, és az első amit végigvittem, előtte csak Simsel, meg AOE2-vel játszottam. -
#868 Raider Retreat.
Ez tartalmazza a Homeworld komplett multi részét, valamint a single kampány első 4 pályáját és egy 5. bónuszt, mely nincs benne a teljes játékban. -
ZSOOLT2 #867 Hello!
10 éve jelent meg a Homeworld első része, a Relic.com -on ezalkalomból felraktak egy háttérképet, egy rövid interjút, meg egy [URL=http://worthplaying.com/article/2009/9/26/news/68821/]"Raider escape demót"[/URL] ami nemtudom pontosan, mi (most töltöm). -
#866 Olvastam lentebb, hogy volt másnak is olyan gondja, hogy a játék teljesen irányíthatatlan, mert akkora grafikai lagok vannak! Értem ez alatt, hogy pl. a kamerakezelés késik jó pár másodpercet!
Ha sikerült megoldani ezt a problémát, akkor hálás lennék pár ötletnek! ;)
A géppel nincs gond, mert a crysis röccenés nélkül ment high grafon, de ez..:( Próbáltam azt is, hogy kikapcsoltam minden magot csak 1-et hagytam, de AZ nem segített! :( -
kobra223 #865 várunk másokat is
pianista ha van ismerős, barát, baránő aki hw-zik terjeszd köztük az igét -
#864 ezen reggelve vok:) -
kobra223 #863 sziasztok van egy forum ott kilehet tárgyalni mindent ami homeworld-e kapcsolatos egy ismerős csinálta ezen a cimen található:
http://hw2.atw.hu/
lenditsük fel a magyar homeword gamereket -
#862 lehet... de ha az is eredeti akkor nem tudom. -
Daniel928 #861 a vicces az h nekem eredeti és magyar, a haveromnak angol és letöltötte de neki is a region.lua-nál áll meg, gondoljátok azzal az angollal meg az én szériálommal működne? -
#860 az én úgy csináltam meg hogy letöltöttem torrentel az angolt, telepítettem a magyar szériaszámmal, peccseltem, átmásoltam a magyar nyelvi fájlokat, és örültem:) -
Daniel928 #859 Hy nekem is az a problémám van mint Pianistának, mindent kicseréltem és a region.lua-t is megcsináltam és mégis megakad, vagy lehet 1.0-val is valahogy hamachin játszani? -
#858 A Homeworld Cataclysm gémhez van honosítás?? Ezt feltétlen ki kell próbálnom magyarban is! egyszerűen annyira el lehet merülni benne hogy az hihetetlen! -
kobra223 #857 üdv hódítók nem régen nyílt egy fórum a www.hw2.atw.hu címen mindenkit várunk sok szeretettel. akit érdekel a hw sorozat és a multi szívesen segítünk mindenkinek és mindenben -
#856 olvasd el mégegyszer... -
#855 #799 -
#854 lenne egy olyan kérdésem hogy magyar a game és fel akarom peccselni... az english.big és englishspeech.big fájl cserélve a region.lua bütykölve de nem akar peccselni:( a region.lua fájlnál akad meg mindig... -
kobra223 #853 hehe -
Llew #852 Megoldottam. Egy marine frigaddal elfoglaltam, igaz kicsit lassan ment. A másikat kilőtte idő előtt, mert túl közel vittem, mielőtt a bombázók leszedték volna a rakéta indítóját. Mondjuk nem sok értelme van, mert a következő pályán a keeperek ellen talán egy kicsit segített, de az 11-en, meg már tudok gyártani sajátot amit ráadásul tudok fejleszteni is, meg lehet rá fire control towert telepíteni. -
kobra223 #851 nem nagyon:D -
Llew #850 A 9. pálya Counter Attack (Dreadnaught javítás a Shipyardban) végén van rá mód/esély, hogy marine frigadekkel elfoglajm a végső támadás során érkező battlecruisert? -
#849 Ez jó hír! :))) -
ZSOOLT2 #848 Készül a Homeworld 3!!!!!! -
#847 Na, megvan a megoldás a belassulásra. Nem szereti a játék a többmagos procikat, ezért vagy le kell tiltani mindet (persze egy kivételével), vagy be kell állítani a processzor affinitást egy magra, a folyamatkezelőben. -
#846 hali...hun verzios H2 -m van....lehet ezt patchelni,vagy eleve halott az ügy?....(modok miatt kellene) -
kobra223 #845 sziasztok valami hír van a homeworld 3-ról? -
Llew #844 Basszus ez a 1.1 patch annyira nevetséges, hogy hihetetlen. Régebben lenyomtam az 1.0-as verziót igaz, hogy első nekifutásra a 4. pályánál félre raktam vagy másfél évre, de utána egyszer végig játszottam. Nehéz volt, de legalább megvolt a jutalma, amikor a fregatt hegyeken keresztül elértem az űrállomást. Erre most kinyírtam minden hajót, elfoglaltam a rombolót, elpusztítottam az inhibitorokat, és amikor ez egész flotta beugrik az állomáshoz, akkor kezdett el fregattokat gyártani a hajógyár és a hordozó. Egyetlen heavy missile frigate árválkodott. Oké, hogy gyengítik a pályát, de ez inkább kiherélés volt. -
Llew #843 Konkrét pályán csinálja, vagy csak rendszertelenül? Azért kérdem, mert a hétvégén én is újra felraktam, de nem tapasztaltam ilyesmit. Igaz csak egy E8200/8800GT/2GB-val játszok. -
#842 elolvastad milyen konfigja van? gondolom nem, akkor nem írnál ilyeneket -
kobra223 #841 hello lehet túl sok egység van a pályán attól is be lassúlhat -
False #840 oks,megnézem,thx! -
#839 Lehet, hogy nem szereti a többmagos procit. MEg kéne próbálni egy magon futtatni.