Homeworld Remastered
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Meg az volt qrvaállat, hogy ki lehetett lõni az alrendszereit, fegyvereit a cirkálónak... A kisebb fregattgyártó hajóját támadtam elõször, mert azt relatíve hamarább kiszedte, mint a kikötõt(shipyard). Annak asszem' elõször csak a csatahajógyárát lõttem ki a bombázókkal...
Meg amikor a mozgékonyabb flottával elõretolva harcoltam, akkor néha a légvédelmi- és a rakétakorvettekkel, vagy a vadászgépekkel célszerû volt (asszem') elcsalni a szállítókra és a bombázókra veszélyes fregattokat, egységeket.
Meg késõbb a felderítéssel meg kell találni a sokkal messzebb, a háttérben lévõ gyárakat.
Mondom, Gamespoton érdemes nézgelõdni, mert szerintem ott van a legtöbb, legrészletesebb leírás általában a játékokról...
Jönne már egy harmadik rész!:)
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Már azóta lehet, hogy megcsináltad, de pár dolgot mondok, mert jó visszaemlékezni... (Meg most tolom az elsõ részt).
Már nem emlékszem mindenre, de én ezt asszem' úgy csináltam meg, hogy aknarakót gyártottam az elõzõ küldetés végén (vagy ötöt) és azután amikor kezdõdött az csata, akkor körbeaknásítottam az anyjahajót annyi ''szeretetcsomaggal'' :) amenyivel csak bírtam!...(Háromdimenzióban is ki lehet jelölni az aknamezõt ugye:)...) Ez poén volt, mert úgyis egy irányba jöttek a hajói, csak az aknarakó kúrvetteket:) hátra kelett mozgatni ha valamelyik nekitámadott volna, majd vissza...
Közben használtam a pajzsgeneráló fregattokat, mint állat!Felváltva kapcsolgatva a pajzsaikat, míg az egyiket (hátrébb vonva) töltött,a másik védte az istencsászárkirály dreadnoughtot!Az nagy zúzás volt!Közben meg a nyersanyaggyûjtõkkel javítgattam a hajók sérülését.
Az volt a taktikám, hogy megpróbáltam mihamarabb kiütni az utánpótlását, a gyárait... Hogy kisebb legyen a nyomás a védelmemen (és hogy ne szedje el a nyersanyagot elõlem), és ez mûködött is!
Ehhez létrehoztam egy mozgékonyabb támadóerõt, lényegileg bombázókból és szállítókból (mover, gép többjátékos / gép elleni módban a vaygr lézerkorvettjével azonos kategóriájú egység, 350-es sebzéssel... Ez volt a kecvencem:) ).Ezeket kiegészítve pár korvettel, vadászgéppel...
Ezt több hullámban(3?) kellett a frontvonal mögé küldeni, mert ezeket feláldoztam.
A lasabb fregattokat és rombolókat és a dreadnoughtot az anyhajó védelmére hagytam.Már nem emlékszem, de lehet hogy a szállítókat az elsõ támadóhullám ellen még lehet, hogy be kellett vetnem, mert ez igencsak megszedi a fregattjait, nagyobb csatahajóit:).
IGN-en és a GAMESPOTon vannak hasznos infók, végigjátszások (walktrough).
Mission 11: Sacrifice
A Bentusi anyahajó megsemmisülése után feladatunk a belõle megmaradt hyperspace core megszerzése. Sajnos 3 darabra szakadt, ráadásul a darabok megint radioaktív felhõt hoztak létre maguk körül. Rögtön a küldetés elején figyelmeztetést kapunk, hogy lehet, a vaygr flotta érzékelte a nagy robbanást. Nos, nem lehet, hanem biztos :). Emiatt egyenlõre ne foglalkozzunk a core darabjainak megszerzésével – erre majd ráérünk a vaygr flotta megsemmisítése után.
Bombázóinkkal, vadászainkal, az anyahajóval valamint a csatahajóinkkal azonnal induljunk meg a középsõ core darab jobb oldalához – ide fog ugyanis megérkezni a vaygr flotta egyik fele – 1 carrier, 3-4 destroyer és fregatt kíséretében. Maradék erõinkkel (fregattok, korvettek, 1-2 carrier) irány a bal oldali core darab – ide egy shipyard érkezik, díszkíséretben. Az itteni anyahajóval termeljünk le pár ion/gun platformot, hasznos segítséget jelentenek. Amint a vaygr erõk megérkeznek, mehet a csata – elsõsorban a vaygr carriernél figyeljünk a harcra, ott lesz nagyobb kavarodás – ügyeljünk rá, hogy csapataink egy csoportban maradjanak és ne bóklásszanak a radioaktív magok körül . Ha idõben indultunk, a BC-k és a Dreadnaught jó kis mészárlást rendeznek az ellenséges destroyerek között. A másik oldalon a vaygr shipyardot minél elõbb elimináljuk, így gyakorlatilag megszûntetjük a vaygr utánpótlást. Még egy csapat bóklászik a térképen – a középsõ core darab fölött. Ez egy BC-t és néhány missile fregattot jelent. Destroyereinket és BC-inket javítsuk meg, majd végezzünk elõször a fregattokkal aztán a vaygr csatahajóval. Ezzel a nehezebb részen túl is vagyunk.
Harc közben amint üzenetet kapunk, fejlesszük ki a sugárzásvédõ pajzsot – ezután gyártsunk 2 defense field fregattot. Ezekhez csapjunk 2-3 resource collectort, és menjünk begyûjteni a core fragmenteket. A pajzsot csak akkor kapcsoljuk be, ha a mag közelében járunk – ez védelmet ad a sugárzás ellen. Felváltva használjuk a két fregattot, akkor veszteségek nélkül kihozhatjuk a darabokat. Ha mindhárom megvan, a küldetésnek vége – azonban az utolsó megszerzése elõtt kicsit alakítsuk át flottánk összetételét. A következõ küldetés ugyanis – tapasztalatok szerint – annál nehezebb, minél több egységünk van a flottában, mert a gép ennek megfelelõen alapból több csapattal indul. Ezért tegyük a következõeket: bontsuk le az összes fregattot és destroyert. Ha voltak vadászaink, azokat is zúzzuk be – helyettük építsünk kizárólag bombázókat, amennyit csak lehet (14 darab). Maximáljuk a korvettek számát is – fõként gunshipeket építsünk. Végül legyen legalább 3 carrierünk, és mindegyik tudjon weapon platformokat, bombázókat illetve korvetteket építeni. Ezen kívül maximáljuk a moverek/resource collectorok illetve a szondáink (sensor distortion probe) számát is. Miután így felkészültünk, gyûjtsük be az utolsó core darabot, és már megyünk is a következõ küldetésre.
nem tudnátok megmondani, hogy a 11. pályát hogyan lehet megcsinálni??
Egy ûrhajóban a legénységet is számon lehetne tartani, és mennyiségük befolyással lenne azûrhajó mûködésére, mint pl a Star Trek: armada 1-2c. játékokban.
Egy biztos, az elsõt hangulatban utolérni nem lehet, szóval én inkább gyönyörû grafikai megoldásokra és egy közepes történetre számítok. Azt nagyon remélem, hogy a hiperûrrel kezdenek majd valamit, mert ha a 3.-ban is egy blueprintbe "süllyesztik" be a hajókat, akkor kitépem a hajam:)
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Már lebontottam az összes corvettet, de így sem engedi, hogy szállító hajót építsek. Elakadtam. De lehet újra kezdem az egészet.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Na, erre kíváncsi lennék.
Mondjuk THQ-tól nekem bejött a Red Faction, meg a Summoner is.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
szeró: Homeworld2-HUN-public
jelszó: sg
Jöhet akárki! Ritka ha ritkán nézek fel Hamachira!
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
\SIERRA\Homeworld2\Bin\Profiles\Profile*\Campaign\ASCENSION
itt található
[email protected]
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
http://www.homeworld2complex.com/lastversion.htm
region.lua fájl tartalma amit be kell másolni a fájlba:
-- format:
-- distributionID = nnn
-- where nnn is the distribution ID for a region of Homeworld2 as given by GameSpy
-- US distribution id is 842
distributionID = 842
locale = "english"
ezután pach
játsz