Homeworld Remastered
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáltam sok verzióval de csak ezzel indult el:
http://kat.ph/homeworld-2-windows-7-repack-t5844878.html
<#violent>#violent>Remélem segíthettem!
üdv.
Nekem elindult win7 alatt csak egy problémám van, szaggat a hang de nagyon. Ezzel mit lehetne csinálni?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
remélem játszik még valaki ezzel a játékkal, vagy legalábbis kapok választ a kérdésemre...
A finomítókat nem tudom kezelni. A magyarosított verzióval játszom, és ezért nem tudom az angol neveket. Abban a küldetésben vagyok - talán a 4. - amikor egy kikötõt kell megmeneteni, és elõször kell finomítókat használni. Elküldöm a finomítókat az adott nyersanyag mezõre, közben megvédem a kikötõt,. A megvédett kikötõbõl elõ kerül, eredmény képpen egy fregatt, 0 nyersanyaggal. Gondolom itt lenne a szerepe a finomítóknak. Hogy veszem le a finomítókra pakolt nyersanyagokat - mert nem mennek vissza a hajókra automatikusan, a nyersanyaggyûjtõk, meg nem landolnak a fregatton, hanem a finomítókra pakolnak...
Most akkor, hogy lesz anyag a fregatton, ha annyi sincs eleve rajta, amibõl az elsõ nyersanyag gyûjtõket el tudnám készíteni, a finomítók meg csak kerülgetik, ha ráirányítom õket.
Szóval, valaki elmagyarázhatná... Gondolom, nagyon láma a kérdés, de nem vágom...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Egy kis segítségért állok sorba. Most töltöttem le a Homeworld 2-t, csakhogy nekem 64 bites Windows 7 fut a gépemen. Megoldható valahogy a kompatibilitás?
Ha valakinek van valamilyen jó tippje, az legyen kedves emailt írni.
[email protected]
Köszöntem!
A probléma az amikor elindítom,bejön egy fekete háttér,kb 3 mp múlva kilép az asztalra és nem történik semmi,nem indul.Hiba üzenet nincs.Segítsetek kérlek.
Gépem adatai: 1.7Ghz proci.256mb ram.32mb video card.Windows xp professional( service pack 3)
Teljesen nem tudom mi tévõ legyek,mert nagyon szeretem ezt a játékot,kérlek ha tudtok segítsetek.
E-mail címem: [email protected]
Peti.
www.hw2.atw.hu Az egyetlen magyar HomeWorld kedvelõ honlap.
Hamachi:
name: HomeWorld2Coplex
pass: hwc
Üdv várok minden érdeklõdõt szeretettel! 😊
(a parancsikon céljának a végére ezt kellett oda biggyeszteni: -noVBO )
Nos, ama kérdéssel fordulok hozzátok, hogy megtudná-e valaki mondani, hogy miért nem látom a hajókat??? 😄
Nemrég felraktam a HW2-t, hogy majd eztán feltelepíthessem a BSG Mod-ot hozzá, ám az alapjátékot elindítván megdöbbenve tapasztaltam, hogy lópikulát sem látok a flottából...sárga-fehér pöttyök, a hajtómûvek "kondenzcsíkjai"...
Elméletileg a gépem ereje bár szerény, de jóval meghaladja a minimumot...
Nos, elõre is köszönöm a jó tanácsokat!
Old file not found.however, a file of the same name was found.
no update done since file contents do not mach.
Ez a hibaüzenet tipikusan arra utal, hogy a patch nem azokat a fájlokat találja amelyeket az 1.0 rak fel.
Pl ha crackeldet a játékot és kicserélted az exe-t a crackelt exe-re, vagy felülirtál a játékban más fájlokat... szóval ahogy alant is irták, friss install, aztán egybõl patch, majd utána mahinálni a játék fájljaival (magyaritások, crackek)
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
talán kellene egy mentés elõször?
hogyan tudom az .exe parancssorába beírni az egyedi felbontást,a win 7 nem engedi? 168X1050
magyar verzió a játék.
hiba üzenet:
Old file not found.however, a file of the same name was found.
no update done since file contents do not mach.
Ha nem akarsz felrakni egy XP-t a Win7 mellé (ami sztem a legjobb ötlet, fõleg ha más régi játékokat is ki akarsz próbálni) akkor még megpróbálhatod a VirtualPC-t egy XPvel. Bár ez mondjuk 3ds játékoknál sanszos hogy nem segit (régebbi 2Ds stratégiáknál nekem mûködött).
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
sajnos nem indul a game, win7-em van.ötlet?
olyan kérdésem lenne hogy ati radeon kártyával a kép úgy jelenik meg hogy a hajok helyett háromszög ugymond "poligonok" jelennek meg! ez mitõl lehet?😞 ha tud valaki valamit dobjon egy emailt ide: [email protected]
elõre is köszi!!!
Egész jó kis pálya volt, de nehezebb volt az átlagnál, viszont jó volt újra játszani ezzel a game-el.
A HW 1 volt az egyik elsõ számítógépes játékom annó, és az elsõ amit végigvittem, elõtte csak Simsel, meg AOE2-vel játszottam.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Ez tartalmazza a Homeworld komplett multi részét, valamint a single kampány elsõ 4 pályáját és egy 5. bónuszt, mely nincs benne a teljes játékban.
10 éve jelent meg a Homeworld elsõ része, a Relic.com -on ezalkalomból felraktak egy háttérképet, egy rövid interjút, meg egy "Raider escape demót" ami nemtudom pontosan, mi (most töltöm).
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Ha sikerült megoldani ezt a problémát, akkor hálás lennék pár ötletnek! 😉
A géppel nincs gond, mert a crysis röccenés nélkül ment high grafon, de ez..😞 Próbáltam azt is, hogy kikapcsoltam minden magot csak 1-et hagytam, de AZ nem segített! 😞
pianista ha van ismerõs, barát, baránõ aki hw-zik terjeszd köztük az igét<#eplus2>#eplus2>
http://hw2.atw.hu/
lenditsük fel a magyar homeword gamereket