Homeworld Remastered
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aahh kigördült egy két könnycsepp <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.01.27. 22:21:38
Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.01.27. 22:21:38
37 perc gameplay + beszélgetés a fejlesztőkkel
Szerintem a HW1 esetén nem akarták, hogy lényegesen eltérjenek a felújított egységek az eredetiektől, a HW2-n pedig nem kellett sokat javítani az űrhajók kinézetén, még most is jól néz ki az eredeti játék.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
nem vitték túlzásba a hajók részletességét...úgy látszik a fényekre mentek rá inkább.
nekem tetszik a hud,valami ilyesmit képzeltem el én is.
nem hallom azt a szigorú mély hangot amikor bejön a sonar,radar képe. <#rinya>#rinya>
nekem tetszik a hud,valami ilyesmit képzeltem el én is.
nem hallom azt a szigorú mély hangot amikor bejön a sonar,radar képe. <#rinya>#rinya>
Egy kis gameplay:
Nagyon jól néz ki, kivéve a HUD-ot, világos háttérnél alig látszik belőle valami, de ezt leszámítva nagyon ott van.
Utoljára szerkesztette: Cef, 2015.01.25. 22:15:14
Nagyon jól néz ki, kivéve a HUD-ot, világos háttérnél alig látszik belőle valami, de ezt leszámítva nagyon ott van.
Utoljára szerkesztette: Cef, 2015.01.25. 22:15:14
jók a plusz képek!<#eljen>#eljen>
Megjelenési dátum: 2015 február 25.
27 euró a Steam-en
Utoljára szerkesztette: ZSOOLT2, 2015.01.25. 20:53:10
27 euró a Steam-en
Utoljára szerkesztette: ZSOOLT2, 2015.01.25. 20:53:10
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Hmm elég gyengére sikerült.
Sunday, Jan 25
3:15 PM – 4:15 PM – Homeworld Behind-The-Scenes -- Gearbox Theatre (217 CD)
Developers from Gearbox and Blackbird Interactive discuss Homeworld: Remastered Collection, Homeworld Shipbreakers, and the legacy of the series.
3:15 PM – 4:15 PM – Homeworld Behind-The-Scenes -- Gearbox Theatre (217 CD)
Developers from Gearbox and Blackbird Interactive discuss Homeworld: Remastered Collection, Homeworld Shipbreakers, and the legacy of the series.
<#eljen>#eljen>
remélem most már beszorítanak a műsorukba egy párperces gameplayt is....
remélem most már beszorítanak a műsorukba egy párperces gameplayt is....
Új hír csak január 25-én a PAX south-on lesz?
http://www.gamestar.hu/gearbox-software-pax-south-2015-bejelentesek.html
http://www.gamestar.hu/gearbox-software-pax-south-2015-bejelentesek.html
Pax Australia 2014: Inside Gearbox Software - Homeworld Remastered
Egy pár screenshot a játékból,pár infó...(3:00tól)
Megjelenés 2015 februárra várható
Egy pár screenshot a játékból,pár infó...(3:00tól)
Megjelenés 2015 februárra várható
Just announced at the PAX Australia panel: International pre-orders for the Collector's Edition of Homeworld Remastered are now open!
ennek örömére felkerültek új képek a kész collector's edition-hoz tartozó Hiigara makett.
(bár azt nem tudom,h melyik méret?!)

ennek örömére felkerültek új képek a kész collector's edition-hoz tartozó Hiigara makett.
(bár azt nem tudom,h melyik méret?!)

Jo, de amikor mar a CE doboz tartalmat is bemutattak, akkor azert csak jobban kellene duborognie a marketing gepezetnek, nem? Meg mindig nem tudtak egy ertelmes honlapot sem osszehozni....
Most nem kell koncepciokat kitalalniuk, jatektortenetet, vilagot, stb... most `csak` HD-ban kell kiadniuk a korabbi jatekot. Persze, az is nagy melo, nem mondom, hogy nem, de a fejlesztes azon evei, amikor mindent kitalalnak, megalmodnak, az most kiesik, hiszen minden megvan, mar csak vegre kell hajtani a konkret feladatokat. Mas jatekoknal az elso honapok, vagy akar evek azzal mennek el, hogy a koncepciot kitalaljak, lefektessek a jatek alapjait, es sokszor a nullarol kezdik elorol... ezzel szemben, itt meg arra is keptelenek, hogy havonta kiadjanak valami hirmorzsat...
Most nem kell koncepciokat kitalalniuk, jatektortenetet, vilagot, stb... most `csak` HD-ban kell kiadniuk a korabbi jatekot. Persze, az is nagy melo, nem mondom, hogy nem, de a fejlesztes azon evei, amikor mindent kitalalnak, megalmodnak, az most kiesik, hiszen minden megvan, mar csak vegre kell hajtani a konkret feladatokat. Mas jatekoknal az elso honapok, vagy akar evek azzal mennek el, hogy a koncepciot kitalaljak, lefektessek a jatek alapjait, es sokszor a nullarol kezdik elorol... ezzel szemben, itt meg arra is keptelenek, hogy havonta kiadjanak valami hirmorzsat...
a maga ~180 alkalmazottjával .(ubisoft ~9000fős) nem épp nagy cég
Battleborn ; Borderlands ezek mind új és várt játékok a gearbox fejlesztőitől.
Valószínű most mindenki erre van rá állítva.
Valószínű most mindenki erre van rá állítva.
Amúgy nem értem miért tart ennyi ideig egy ekkora cégnek egy HD remake elkészítése. Moderek pár hónap alatt elkészítenek egy HD mod-ot egyedül. 😄 Vicc.......
Hát félek ebből nem lesz idei megjelenés... még a nyamvadt honlapjukat sem sikerült megcsinálniuk rendesen... és hónapok óta csak a "European pre-orders coming soon"-nál tartanak 😞
Ha szerencsénk van, ezzel elüthetjük az időt ősztől...
http://sg.hu/forum/tema/1408722889?no=1 Ancient Space 😊
http://sg.hu/forum/tema/1408722889?no=1 Ancient Space 😊
13:15nél van egy kép....
nem viszik túlzásba
nem viszik túlzásba
nem kényeztetnek el az tény...
egy két screenshotnak örülnék már
egy két screenshotnak örülnék már
Csak ne kapkodnák el az információk megosztását... meg egy rendes honlap se lenne rossz 😊 Persze tudom, messze van még karácsony.
<#finom>#finom>
Ebbõl kis országunkba sanszos,h nem fog érkezni semmi<#szomoru1>#szomoru1>
Ebbõl kis országunkba sanszos,h nem fog érkezni semmi<#szomoru1>#szomoru1>
Az oldalon ezt írják:
"Keep in mind that the release date listed on Amazon is just a placeholder. We'll have specifics for you in the future, so stay tuned!"
"Keep in mind that the release date listed on Amazon is just a placeholder. We'll have specifics for you in the future, so stay tuned!"
Feliratkoztam a hírlevelükre,tegnap kaptam én is,h elõ lehet rendelni a gyûjtõi változatra amazonon. Elég nagy az esély rá,h valós!
Én azt hittem,h összel már lesz valami...<#szomoru1>#szomoru1>
Én azt hittem,h összel már lesz valami...<#szomoru1>#szomoru1>
A gyûjtõi kiadás persze egyebeket is tartalmazni fog, többek között mûvészeti albumot, kulcstartót és letöltõ kódokat, bár a hivatalos oldal szerint ez még nem végleges. A terv szerint a Homeworld Remastered Collector's Editionbõl mindösszesen 1000 darab fog készülni, s nagyjából 100 dollárt kell majd a kasszáknál hagynunk.
wtf<#conf>#conf>
wtf<#conf>#conf>
Ha ezt a topicot szeretnéd használni a HD-k verzióhoz, akkor tolj be egy banner képet, meg irasd át a banner szöveget - szvsz.
Ha bárkinek ellenvetése lenne, úgy is szól.
Ha bárkinek ellenvetése lenne, úgy is szól.
homeworld remake infók,ha még nem olvastátok volna.
Esetleg a kérdõívet kihagytátok volna <#vigyor3>#vigyor3>
Esetleg a kérdõívet kihagytátok volna <#vigyor3>#vigyor3>
Kis off (Hasonló MMORTS játék):
Novus Aeterno Sci-fi MMORTS
Eszméletlen durvának néz ki. És csak 1x-i díja van. Lehet még én is beszerzem áprilisban.
Novus Aeterno Sci-fi MMORTS
Eszméletlen durvának néz ki. És csak 1x-i díja van. Lehet még én is beszerzem áprilisban.
Hamachi azaz COMODO 😊
Sziasztok!
www.hw2.atw.hu Az egyetlen magyar HomeWorld kedvelõ honlap.
Hamachi:
name: HomeWorld2Coplex
pass: hwc
Üdv várok minden érdeklõdõt szeretettel! 😊
www.hw2.atw.hu Az egyetlen magyar HomeWorld kedvelõ honlap.
Hamachi:
name: HomeWorld2Coplex
pass: hwc
Üdv várok minden érdeklõdõt szeretettel! 😊
Hacsak HD remake lesz, akkor abban az esetben nagyon csalódott leszek......
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Isten áldja a pogányokat!
Közben lett Complex 8.4.1.
Isten áldja a pogányokat!