AGON

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senki nem jár már ebbe a fórumba? Igazán válaszolhatna már valaki.
Én úgy láttam, hogy a 44.üzenetben valami nyelvfájlról volt szó.
Egyébként nem tudja valaki, hogy mikor jelenik meg az Agon 4.epizódja? Már nagyon várom.
Nincs meg valakinek a magyar fájl, mert az angollal eléggé sokat bajlódom.
Fel tudnátok tenni valahova?
Köszke.
Tpe
Ha jól tudom már 3 része van.

1. London
2. Lappföld
3. Madagaszkár

Tpe - http://www.daciaklub.hu

grebber
Végigvittem végre igaz segítség nélül még mindig a kulcsok helyes sorrendját keresgetném.

Kiváncsian várom a következõ részt!

Next PC upgrade: 2022

Tpe
Van egy végigjátszásom. Ha még érdekel írj egy levelet és elküldöm.

Tpe - http://www.daciaklub.hu

grebber
Senki nem tolja a gamet?

grebber
Elakadtam valaki tudna segíteni?

Még nagyon nagyon az elején.Lementem az alaksorba beszéltem az éjjeliõrrel megkaptam tõla a fönök kulcsait bementem a szobájába.Átolvastam átnéztem mindent szemetesbe van egy papipfecni összegyürve azon pedig bekarikázva egy számsor.Átmentem a másik szobába ott ki lehet tölteni egy kérvényt gondolom ez a számsor illik oda beirtam aláirtam lepecsételtem de nemtudom felvenni a lapot.
Mit kell hogy kell ??

Hálás köszönet néked, Grebber:-)
grebber
Kiadóra lelt az AGON

Dixie Flatline, 02:01 - PC - Játék: Kaland

A korábban interneten terjesztett epizód alapú kalandjáték, az AGON, a Viva Media képében kiadóra lelt, így Észak-Amerika szerte epizódonkénti 20 dolláros áron mindenki hozzájuthat kedvenc kalandjátékához. Pierrot cége, a Private Moon Studios által fejlesztett játék elsõ epizódjában Samuel Hunt professzorral ismerkedhetünk, aki londoni kutatásai során tiltott ismeretek birtokába jut. A felszín megkapargatása után eszmél, hogy mire is bukkant rá valójában, s mily csodás titkok, karakterek és halálos gonosz vár majd reá felderítõ útja során.
A játék két másik epizódjában egyedi táblajátékban mérhetjük össze tudásunkat a többi online játékossal vagy a számítógéppel. A három epizód:

Episode One: The London Scene
Episode Two: Adventures in Lapland
Episode Three: The Pirates of Madagascar

info: Hardwired

Nyelvi fájl már kilehet választani a magyar nyelvet ezzel!

Nekem a AGON-Rejtélyes kódex van meg.Ehez kellene a magyar fájl.Elõre is köszi
Szia! Engem érdekelne a magyar fájl.Nekem sajnos csak angol nyelvû a játék.Tudnál segíteni, hogyan lehetne "magyarított"?
Axon
Én már régebben megvettem a magyar verziót és bizony nem sok idõt fordítottak a magyarításra. Tényleg csak egy kis négyzetben jelenik meg a magyar szöveg, ha az angol felé viszed a nyilat.
Ez roppant szomorú egy teljesen magyar- fejlesztõk és kiadó által készített játéknál :-(

grebber
Hát úgy "magyarított" mint anno a demo volt.

Pl a menük azok nem,csomo könyv se de azokat nem is lehet használni csak nézegetni.
Van angol szöveg kattintasz rá egérrel és kijön egy kis ablak benne a magyar forditás.
Majd csinálok pár képet,de még full elején vagyok mert hát khm Oblivionnal töltöm idõmet. 😄

hykao
Engem érdekel, nagyon is, csak még mindig nem volt idõm foglalkozni vele sajna.

Nyomhatnál pár saját készítésû (magyarított) képet kedvcsinálónak!!!
grebber
Már magyar is 😄 csak kelett kis fájl!

Senkit nem érdekel ez a kalandgame?

grebber
Kijött! Csak nem magyarul 😄

hykao
Nem! Nekem a cikkbõl úgy fest, hogy a TOLEDÓ nem egy epizód lesz végül, hanem egy külön kiadásra kerülõ AGON játék! (mint ami már megjelent...)

A Jumurdzsák gyûrûjére magam is kíváncsi leszek, fõleg, hogy végre magyar téma, magyar helyszín - magyar fejlesztõktõl...amire nem is tudom, hogy volt-e már példa...(1848-at leszámítva)
nagykispeter
Végülis lehet hogy csak a következõ 3 epizód?De DVD-n lehet az összes is!Erre:Jumurdzsák gyûrûje,pedig nagyon kíváncsi leszek!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hykao
Nekem a cikk alapján úgy tûnik, hogy a TOLEDO egy epizód helyett EGY teljes játék lesz.
nagykispeter
Szerintem a 12 rész kerül 1-be.Vagy a hátralevõ 9

Atomreaktor
Hmmmmmm. De ettõl még folytatódik az AGON ugye? Illetve aki nem ismeri az elõzményeket annak is teljes értékkel fog bírni?

nagykispeter
Akkor ez a Toledo most nem fog megjelenni,hanem a hátralevõ (úgytudom 9)ország egybe?!Hát ezek ha így lesznek az nagyszerû lessz!Az AGON-ba pedig nem fogsz csalódni eddig aki szereti a kalandjátékokat az senki sem írt rolla rosszat!A 3. rész egy kicsit nehéz néhol de nem vészes

hykao
"A.G.O.N. hírek!

Pierrot az imént dobott meg egy igen finom levéllel, melynek a tartalma igencsak bõséges volt. Mint kiderült, a The Lost Sword of Toledo címmel készülõ negyedik rész epizód helyett teljes játékká növi ki magát! A dialógusok már most 30 oldal hosszúak, javulnak a karakterek és az animációk, illetve elképzelhetõ, hogy magyar szinkron is készül majd. Õsszel több is kiderül, addig csekkoljátok le ezt a két exkluzív képet, mely a levéllel együtt jött. Ígéretes, nem?

A másik hírünk a Private Moon Studios háza tájékáról, hogy Jumurdzsák gyûrûje címmel interaktív mozit készítenek szeptembertõl. Ennél a résznél átadnám a szót Pierrot-nak:

Jumurdzsák gyûrûje címmel egy újabb kalandjátékot, pontosabban interaktív filmet készítünk a nyáron/õsszel Egerben. A valamiféleképp az Egri csillagok folytatásaként létrejövõ mû egyedülálló, hazánkban ilyen nem készült még. Játékfilmes igénnyel, sztárszereplõk bevonásával készül a movie része, az interaktív szekciót panorámaképek alkotják. A játék majdnem végig a mai Egerben játszódik, izgalmas történelmi nyomozást élhetünk át, amely átnyúlik a török idõkbe, valamint a századfordulóra, azaz Gárdonyi korába, a regény keletkezésének idejére. A produkció teljes egészében Private Moon Studios mû lesz, a forgatókönyvet és a zenéket magam írom - a fõhõs (aki egy magyar származású amerikai újságíró) neve pedig (nem véletlenül) Jonathan Hunt..."

Forrás: HC GAMER

Kép1,Kép2
hykao
Oks, köszi mégegyszer. Elõbb majd kipróbálom a pályákat az idõkorlátos demóval, aztán meglátjuk.
Axon
A Sherlockot már én is nagyon várom :-)
Ha kész vagytok és úgy gondolod, hogy mégsem akarod/tudod megvenni az AGON-t, akkor csak szólj bátran.

hykao
Oks, köszi! Sherlock pedig mostmár hamarosan el kell, hogy készüljön, csak ezek a grafikus pepecselések elég idõrablóak sajna...de megéri várakozni egy kicsit! 😊
nagykispeter
Aha már nagyon várom a Sherlockot!Az Agonba ha kell tudok majd segíteni végigjátszást nem találsz hozzá!

hykao
Majd megnézek mindent, de ahogy említettem, csak a Sherlock befejezte után.
nagykispeter
Mármint a fejtörõk megoldásához értettem!A letõltést megtaláltad?A 2 táblásjátékot is le lehet szedni!Azok se rosszak 1-2 játszmát megérnek!

nagykispeter
Szegeden a Médiába meg a Corába is 8000-ft!

nagykispeter
Nagyrésze igen!Amire szükséged van az biztos

hykao
Okok, igen ott csak 5200,--ba kerül valóban. Grafikus magyarítással mi a helyzet? Úgy értem a játékban fölbukkanó könyvek, ilyesmik is magyarul jelennek meg vagy mi az ábra?
nagykispeter
Nem arra épül!A különbözõ országok végén van egy egy táblásjáték!A többi aza szokványos sõt szerintem az eggyik legjobb kaland!De a felirat maggyar csak hozzá!itt a három demot letõltheted
A játékot innen rendeld meg jóval olcsóbb és 1 héten belül küldik!(ha Pesti vagy leht hogy lehet személyesen is)

hykao
Ok, köszi az infót és a felajánlást! Ahogy vége a Sherlock fordításnak, visszatérünk rá! 😊
Axon
Megvettem eredetiben. Csak magyar feliratok vannak benne, magyar szinkron nincs. Az elsõ 3 részt egybegyúrták és ez került fel a cd-re. Egyébként ha érdekel akkor el tudom küldeni neked. A cd-n nincs védelem, csak a cd-key-t kéri. Egyetlen setup.exe van a cd-n, védelem nélkül. Szokványos belsõ nézetes kaland, mint pl. a Drakula, Necronomicon, Saalambo, Crystal Key, stb.
Egyébként nagyon jó, megéri a pénzét. Én is olvastam, hogy van benne táblás játék is, bár addig még nem jutottam (nem volt még tul sok idõm rá) másrészt nem ez a játék lényege. Mindenképpen érdemes megvenni, ha van rá zsetonod, de ha nincs akkor szólj és megoldjuk.

hykao
A magyar verzió van meg, ami a boltban is kapható? Mondanál pár szót a fordításról és a szinkronhangokról, hogy milyenek?
Gondolkozom rajta, hogy megvegyem, de még dilemmázok, mert úgy hallottam, hogy nem ilyen szokványos kalandjáték ez, hanem fõleg a táblás játékokra fókuszál.
Axon
Nekem megvan. Remek kaland játék. Nem az egyszerûbbek közé való, de nem is ez volt a cél.

hykao
Nem, ez a Pierrot féle kalandjáték... 😊
[Jakuza]
Ah hirtelen azt hittem az Agony. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hykao
Nos, valaki próbálta már a demót vagy esetleg a teljes magyar változatot?
nagykispeter
Nincs feltõrve ne is keresd,pedig jó

Ez a progi miért nincs feltörve? Vagy csak én nem találtam meg a megfelelõ cracket? Egyáltalán hol keressem?
dikki*yysw
Má vót topik sztem

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Igen idõkorlátos, ha veszel licencet akkor fel lehet oldani az idõkorlátot...

grebber
Az lehet.
Biztos idõkorlátos.

BBird
Ingyenes lenne? Szerintem inkább csak Trial, nem? :-)
grebber
Hogyhogy ingyen tölthetõ?

Szerintem a 3. rész lett eddig a legszebb!!!
http://download.agongame.com/AGON3_Madagascar_setup.exe

grebber
Honlap

Aki kiváncsi:Demo (~70M😎