AGON
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem tudja valaki, hogy mikor jelenik meg az Agon 4.epizódja? Már nagyon várom.
Fel tudnátok tenni valahova?
Köszke.
Kiváncsian várom a következõ részt!
Next PC upgrade: 2022
Még nagyon nagyon az elején.Lementem az alaksorba beszéltem az éjjeliõrrel megkaptam tõla a fönök kulcsait bementem a szobájába.Átolvastam átnéztem mindent szemetesbe van egy papipfecni összegyürve azon pedig bekarikázva egy számsor.Átmentem a másik szobába ott ki lehet tölteni egy kérvényt gondolom ez a számsor illik oda beirtam aláirtam lepecsételtem de nemtudom felvenni a lapot.
Mit kell hogy kell ??
Dixie Flatline, 02:01 - PC - Játék: Kaland
A korábban interneten terjesztett epizód alapú kalandjáték, az AGON, a Viva Media képében kiadóra lelt, így Észak-Amerika szerte epizódonkénti 20 dolláros áron mindenki hozzájuthat kedvenc kalandjátékához. Pierrot cége, a Private Moon Studios által fejlesztett játék elsõ epizódjában Samuel Hunt professzorral ismerkedhetünk, aki londoni kutatásai során tiltott ismeretek birtokába jut. A felszín megkapargatása után eszmél, hogy mire is bukkant rá valójában, s mily csodás titkok, karakterek és halálos gonosz vár majd reá felderítõ útja során.
A játék két másik epizódjában egyedi táblajátékban mérhetjük össze tudásunkat a többi online játékossal vagy a számítógéppel. A három epizód:
Episode One: The London Scene
Episode Two: Adventures in Lapland
Episode Three: The Pirates of Madagascar
info: Hardwired
Nyelvi fájl már kilehet választani a magyar nyelvet ezzel!
Ez roppant szomorú egy teljesen magyar- fejlesztõk és kiadó által készített játéknál :-(
Pl a menük azok nem,csomo könyv se de azokat nem is lehet használni csak nézegetni.
Van angol szöveg kattintasz rá egérrel és kijön egy kis ablak benne a magyar forditás.
Majd csinálok pár képet,de még full elején vagyok mert hát khm Oblivionnal töltöm idõmet. 😄
Nyomhatnál pár saját készítésû (magyarított) képet kedvcsinálónak!!!
A Jumurdzsák gyûrûjére magam is kíváncsi leszek, fõleg, hogy végre magyar téma, magyar helyszín - magyar fejlesztõktõl...amire nem is tudom, hogy volt-e már példa...(1848-at leszámítva)
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Pierrot az imént dobott meg egy igen finom levéllel, melynek a tartalma igencsak bõséges volt. Mint kiderült, a The Lost Sword of Toledo címmel készülõ negyedik rész epizód helyett teljes játékká növi ki magát! A dialógusok már most 30 oldal hosszúak, javulnak a karakterek és az animációk, illetve elképzelhetõ, hogy magyar szinkron is készül majd. Õsszel több is kiderül, addig csekkoljátok le ezt a két exkluzív képet, mely a levéllel együtt jött. Ígéretes, nem?
A másik hírünk a Private Moon Studios háza tájékáról, hogy Jumurdzsák gyûrûje címmel interaktív mozit készítenek szeptembertõl. Ennél a résznél átadnám a szót Pierrot-nak:
Jumurdzsák gyûrûje címmel egy újabb kalandjátékot, pontosabban interaktív filmet készítünk a nyáron/õsszel Egerben. A valamiféleképp az Egri csillagok folytatásaként létrejövõ mû egyedülálló, hazánkban ilyen nem készült még. Játékfilmes igénnyel, sztárszereplõk bevonásával készül a movie része, az interaktív szekciót panorámaképek alkotják. A játék majdnem végig a mai Egerben játszódik, izgalmas történelmi nyomozást élhetünk át, amely átnyúlik a török idõkbe, valamint a századfordulóra, azaz Gárdonyi korába, a regény keletkezésének idejére. A produkció teljes egészében Private Moon Studios mû lesz, a forgatókönyvet és a zenéket magam írom - a fõhõs (aki egy magyar származású amerikai újságíró) neve pedig (nem véletlenül) Jonathan Hunt..."
Forrás: HC GAMER
Kép1,Kép2
Ha kész vagytok és úgy gondolod, hogy mégsem akarod/tudod megvenni az AGON-t, akkor csak szólj bátran.
A játékot innen rendeld meg jóval olcsóbb és 1 héten belül küldik!(ha Pesti vagy leht hogy lehet személyesen is)
Egyébként nagyon jó, megéri a pénzét. Én is olvastam, hogy van benne táblás játék is, bár addig még nem jutottam (nem volt még tul sok idõm rá) másrészt nem ez a játék lényege. Mindenképpen érdemes megvenni, ha van rá zsetonod, de ha nincs akkor szólj és megoldjuk.
Gondolkozom rajta, hogy megvegyem, de még dilemmázok, mert úgy hallottam, hogy nem ilyen szokványos kalandjáték ez, hanem fõleg a táblás játékokra fókuszál.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
http://download.agongame.com/AGON3_Madagascar_setup.exe