303
  • nagykispeter
    Nagyon!
    1-2 kis hibát kivéve...
  • Lyan Kyj
    Kérdésem lenne:

A részek mennyire függnek össze, ha nem sorrendben játszom elmulasztok nagyobb összefüggéseket/karakterjellemzést?
  • hykao #61
    Van a játéknak topikja itt az SG-n, ott már írt róla. Kukkants be oda.
  • Axon
    Az írás is azt sugalja, hogy hamarosan kész van, így 2007 első negyedévi időpont reálisnak tünik.
    Beírásodból arra következtetek, hogy megvetted a játékot (Jumurdzsák gyűrűjére gondolok). Mennyire jön be neked?
  • nagykispeter
    Nem tudom mire gondoltak,de a Jumurdzsák dobozába 2007 első negyedéve van írva.
  • Axon
    Itt egy cik erről a témáról, Piero írta:
    http://www.pcdome.hu/devblog.php?id=14

Valami válságot emleget ami megakasztotta a munkát, de gyorsan kimentek a csigaevőkhöz és újrakezdték az egészet, ha jól értem. Elvileg hamarosan kész a Toledó, ami a negyedik része lesz a történetnek, ha jól számolom.
  • Little Bean
    Tehát szerinted 2007 első negyedévére gondoltak, mikor a cikket írták? Hiszen 2006. január 3.-án írták és ott nem az volt, hogy 2007-re lesz kész (,bár azt sem, hogy 2006-ra). Azt írták, hogy március-áprilisre elkészül.
  • nagykispeter
    2007 első negyedéve.
    Gondolom a Jumurdzsák miatt késik.
  • Little Bean
    Megnéztem, de ott is csak azt írták, hogy március-áprilisre kész lesz. De hiszen már november van!
  • Tpe
    A Pierro írt valamit róla a PC-Dome oldalon.
  • Little Bean
    Senki nem jár már ebbe a fórumba? Igazán válaszolhatna már valaki.
  • Little Bean
    Én úgy láttam, hogy a 44.üzenetben valami nyelvfájlról volt szó.
    Egyébként nem tudja valaki, hogy mikor jelenik meg az Agon 4.epizódja? Már nagyon várom.
  • groni
    Nincs meg valakinek a magyar fájl, mert az angollal eléggé sokat bajlódom.
    Fel tudnátok tenni valahova?
    Köszke.
  • Tpe
    Ha jól tudom már 3 része van.

1. London
    2. Lappföld
    3. Madagaszkár
  • grebber
    Végigvittem végre igaz segítség nélül még mindig a kulcsok helyes sorrendját keresgetném.

Kiváncsian várom a következő részt!
  • Tpe
    Van egy végigjátszásom. Ha még érdekel írj egy levelet és elküldöm.
  • grebber
    Senki nem tolja a gamet?
  • grebber
    Elakadtam valaki tudna segíteni?

Még nagyon nagyon az elején.Lementem az alaksorba beszéltem az éjjeliőrrel megkaptam tőla a fönök kulcsait bementem a szobájába.Átolvastam átnéztem mindent szemetesbe van egy papipfecni összegyürve azon pedig bekarikázva egy számsor.Átmentem a másik szobába ott ki lehet tölteni egy kérvényt gondolom ez a számsor illik oda beirtam aláirtam lepecsételtem de nemtudom felvenni a lapot.
    Mit kell hogy kell ??
  • kukori
    Hálás köszönet néked, Grebber:-)
  • grebber
    Kiadóra lelt az AGON

Dixie Flatline, 02:01 - PC - Játék: Kaland

A korábban interneten terjesztett epizód alapú kalandjáték, az AGON, a Viva Media képében kiadóra lelt, így Észak-Amerika szerte epizódonkénti 20 dolláros áron mindenki hozzájuthat kedvenc kalandjátékához. Pierrot cége, a Private Moon Studios által fejlesztett játék első epizódjában Samuel Hunt professzorral ismerkedhetünk, aki londoni kutatásai során tiltott ismeretek birtokába jut. A felszín megkapargatása után eszmél, hogy mire is bukkant rá valójában, s mily csodás titkok, karakterek és halálos gonosz vár majd reá felderítő útja során.
    A játék két másik epizódjában egyedi táblajátékban mérhetjük össze tudásunkat a többi online játékossal vagy a számítógéppel. A három epizód:

Episode One: The London Scene
    Episode Two: Adventures in Lapland
    Episode Three: The Pirates of Madagascar

info: Hardwired

Nyelvi fájl már kilehet választani a magyar nyelvet ezzel!
  • kukori
    Nekem a AGON-Rejtélyes kódex van meg.Ehez kellene a magyar fájl.Előre is köszi
  • kukori
    Szia! Engem érdekelne a magyar fájl.Nekem sajnos csak angol nyelvű a játék.Tudnál segíteni, hogyan lehetne "magyarított"?
  • Axon
    Én már régebben megvettem a magyar verziót és bizony nem sok időt fordítottak a magyarításra. Tényleg csak egy kis négyzetben jelenik meg a magyar szöveg, ha az angol felé viszed a nyilat.
    Ez roppant szomorú egy teljesen magyar- fejlesztők és kiadó által készített játéknál :-(
  • grebber
    Hát úgy "magyarított" mint anno a demo volt.

Pl a menük azok nem,csomo könyv se de azokat nem is lehet használni csak nézegetni.
    Van angol szöveg kattintasz rá egérrel és kijön egy kis ablak benne a magyar forditás.
    Majd csinálok pár képet,de még full elején vagyok mert hát khm Oblivionnal töltöm időmet. :D
  • hykao #39
    Engem érdekel, nagyon is, csak még mindig nem volt időm foglalkozni vele sajna.

Nyomhatnál pár saját készítésű (magyarított) képet kedvcsinálónak!!!
  • grebber
    Már magyar is :D csak kelett kis fájl!

Senkit nem érdekel ez a kalandgame?

• grebber
    Kijött! Csak nem magyarul :D
  • hykao #36
    Nem! Nekem a cikkből úgy fest, hogy a TOLEDÓ nem egy epizód lesz végül, hanem egy külön kiadásra kerülő AGON játék! (mint ami már megjelent...)

A Jumurdzsák gyűrűjére magam is kíváncsi leszek, főleg, hogy végre magyar téma, magyar helyszín - magyar fejlesztőktől...amire nem is tudom, hogy volt-e már példa...(1848-at leszámítva)
  • nagykispeter
    Végülis lehet hogy csak a következő 3 epizód?De DVD-n lehet az összes is!Erre:Jumurdzsák gyűrűje,pedig nagyon kíváncsi leszek!
  • hykao #34
    Nekem a cikk alapján úgy tűnik, hogy a TOLEDO egy epizód helyett EGY teljes játék lesz.
  • nagykispeter
    Szerintem a 12 rész kerül 1-be.Vagy a hátralevő 9
  • Atomreaktor
    Hmmmmmm. De ettől még folytatódik az AGON ugye? Illetve aki nem ismeri az előzményeket annak is teljes értékkel fog bírni?
  • nagykispeter
    Akkor ez a Toledo most nem fog megjelenni,hanem a hátralevő (úgytudom 9)ország egybe?!Hát ezek ha így lesznek az nagyszerű lessz!Az AGON-ba pedig nem fogsz csalódni eddig aki szereti a kalandjátékokat az senki sem írt rolla rosszat!A 3. rész egy kicsit nehéz néhol de nem vészes
  • hykao #30
    "A.G.O.N. hírek!

Pierrot az imént dobott meg egy igen finom levéllel, melynek a tartalma igencsak bőséges volt. Mint kiderült, a The Lost Sword of Toledo címmel készülő negyedik rész epizód helyett teljes játékká növi ki magát! A dialógusok már most 30 oldal hosszúak, javulnak a karakterek és az animációk, illetve elképzelhető, hogy magyar szinkron is készül majd. Ősszel több is kiderül, addig csekkoljátok le ezt a két exkluzív képet, mely a levéllel együtt jött. Ígéretes, nem?

A másik hírünk a Private Moon Studios háza tájékáról, hogy Jumurdzsák gyűrűje címmel interaktív mozit készítenek szeptembertől. Ennél a résznél átadnám a szót Pierrot-nak:

Jumurdzsák gyűrűje címmel egy újabb kalandjátékot, pontosabban interaktív filmet készítünk a nyáron/ősszel Egerben. A valamiféleképp az Egri csillagok folytatásaként létrejövő mű egyedülálló, hazánkban ilyen nem készült még. Játékfilmes igénnyel, sztárszereplők bevonásával készül a movie része, az interaktív szekciót panorámaképek alkotják. A játék majdnem végig a mai Egerben játszódik, izgalmas történelmi nyomozást élhetünk át, amely átnyúlik a török időkbe, valamint a századfordulóra, azaz Gárdonyi korába, a regény keletkezésének idejére. A produkció teljes egészében Private Moon Studios mű lesz, a forgatókönyvet és a zenéket magam írom - a főhős (aki egy magyar származású amerikai újságíró) neve pedig (nem véletlenül) Jonathan Hunt..."

Forrás: HC GAMER

Kép1,Kép2
  • hykao #29
    Oks, köszi mégegyszer. Előbb majd kipróbálom a pályákat az időkorlátos demóval, aztán meglátjuk.
  • Axon
    A Sherlockot már én is nagyon várom :-)
    Ha kész vagytok és úgy gondolod, hogy mégsem akarod/tudod megvenni az AGON-t, akkor csak szólj bátran.
  • hykao #27
    Oks, köszi! Sherlock pedig mostmár hamarosan el kell, hogy készüljön, csak ezek a grafikus pepecselések elég időrablóak sajna...de megéri várakozni egy kicsit! :)
  • nagykispeter
    Aha már nagyon várom a Sherlockot!Az Agonba ha kell tudok majd segíteni végigjátszást nem találsz hozzá!
  • hykao #25
    Majd megnézek mindent, de ahogy említettem, csak a Sherlock befejezte után.
  • nagykispeter
    Mármint a fejtörők megoldásához értettem!A letőltést megtaláltad?A 2 táblásjátékot is le lehet szedni!Azok se rosszak 1-2 játszmát megérnek!