303
-
enrico21 #143 Nyolan: Nem ez nem bug, egyszerűen addig találkozol ezzel a szituval, amig nem változtatsz valamit ami továbblendít a megoldás felé!
Az akcentus az első részben is jelen volt már (nagyon érdekes volt a lapp, vagy a madagaszkári variáció), itt azért egyértelműen hiba, hiszen végig magyar nyelvű a játék. -
Nyolan #142 És az összes szereplőnek ilyen akcentusa van? Nekem magyarul van meg, úgyhogy nem tudom, miylen angolul. Magyarul nincs akcentusuk. Idegesítene is, ha lenne. -
Nyolan #141 Na szerintem találtam egy bugot. Leraktam a fényképezőgépet, mindent beállítottam rajta. Majd beállítottam a kereskedőhöz másodjára is. Megmutattam neki az anyagot, erre másodszorra is megmutatta a titkait. Csakhogy nem tudok kimenni a szobából. Megpróbáltam felhúzni a redőnyt a fényképezőgép miatt, de nem lehet. (már a redőnyhöz van kötve minden) -
gautama #140 Hát nem gondoltam volna hogy ennyire nem hagyják az ember gyerekét szabadon gondolkodni!Sokatszorra sülök be és kezdem újra!De ha bele is szakadok megleszel te te.........ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
Idhren #139 Nyolan: Direkt volt akcentusos, méghozzá valszeg spanyol akcentusos :)
Amúgy le lehet tölteni a játékhoz egy path-et, ami többek között ezt a hibát is kijavítja ;) -
Nyolan #138 Nagyon jó játék. Megérte az árát. Bár az előző kiadásban három helyszín volt, de ahogy látom, Toledo majdnem akkora mint az előző három helyszín. Még nem fejeztem be a keresést. Most tartok a harmadik rekesznél. Remélem, lesz folytatás. Nem értettem, hogy a levelet miért nem szinkronizálták. Amúgy igen akcentusos volt az angol kiejtés. Direkt? -
gautama #137 Ne aggódjatok amíg lesznek ilyen jó játékok addig össze fogunk jönnikitartás!!!! -
miszkó81 #136 Sziasztok! Tényleg várható volt, bár nem tudtam elsőre lementeni a doksit.
Idhren: nagyon sokat segítettél nekem, a prividben is, nemcsak a leírással! köszönöm!
Tegnap már tovább haladtam, alapvetően ott volt a gond, hogy valamilyen oknál fogva én azt gondoltam, hogy a festő szobája az emeleten van! így aztán nem próbálkoztam a kulccsal a lenti ajtónál! De most már haladok ezerrel és csak néha kukkantok segítségért.
További jó szórakozást mindenkinek! -
zsoffancs #135 -
littlefisch #134 Ez bizony várható volt -
Idhren #133 Megöltem a fórumot... -
Idhren #132 AGON Toledo végigjátszás
Az utolsó szalmaszálnak.
Igazából kéne minden játékhoz egy olyan segítség, mint a myst4ben volt, hogy első szinten csak halvány utalások, aztán konkrétabbak, végül rendesen lépésről lépésre leírva a tennivaló. Így szinte soha nem kell megnézni a szóról-szóra segítséget, és jobb érzés is így játszani. -
Zafir100 #131 Köszi. Próbálom. -
Idhren #130 Betatester: igazad van :)
Tényleg nehéz így, hogy gyakorlatilag te döntöd el, milyen sorrendben haladsz.
Azért csináltam egy végigjátszást, és majd felrakom, de tényleg csak akkor nézzétek meg, ha már nagyon gáz. Tudom, hogy vannak káromkodós részek, de próba cseresznye.
Zafir: fotóelőhívó könyvecske alján képek...
Ilyenek vannak a folyosó falán is. sorrend, ilyenek. -
Zafir100 #129 Azaz papagáj. :( -
Zafir100 #128 Idhren: Arra az udvarra gondolsz ahol a papagály van? Oda nem tudok kimenni! A titkos társaság törzshelyén nem voltam még, de nem is tudom merre menjek igazán, mert már minden helyszínt végigjártam, de sehol nem találtam semmi újat és sajnos senkivel sem tudok beszélni. -
astronaut #127 Sziasztok, most ismerkedem ezzel a műfajjal, egész jól haladtam addig a pontig, míg... Szóval a fényképezőgép, a tükör , a tricikli a helyén, viszont a kötélvéggel mit csináljak? -
Betatester #126 Tök jó látni, hogy milyen sokan (és egyre többen) játszotok! Annyit azonban szeretnék megjegyezni, hogy a mostani epizód abban mindenképpen különbözik az előzőektől, hogy sokkal inkább non-lineáris a játék. Azaz: MINDENKI MÁS SORRENDBEN ISMERI MEG A HELYSZÍNEKET, REJTVÉNYEKET! Ebből kifolyólag nagyon könnyű egy jóindulatúnak szánt segítséggel is óriási spoilereket nyomni. Csak tanácsolni tudom nektek, hogy ne írjatok konkrét segítségeket, mert véletlenül olyan információkat is közölhettek, ami más játékosoknál még felfedezésre vár. Ne rontsátok el egymás játékélményét! (szerintem) -
cintiasr #125 Sziasztok!
Most már írok mert tényleg nagyon elakadtam. A helyzet a következő, be vagyok zárva, meg van a lánc a kötél, megtöltöttem a hordót, rakosgatom mindegyiket össze-vissza, de a másik polc tetejére nem tudok feljutni. Melyiket melyiknek a tetejére kell rakni és a palló????? segítség, segítség, segítség
-
Idhren #124 (amúgy épp egy walkthrut írok a cucchoz, majd belinkelem) -
Idhren #123 Menj ki a másik kijáratán a csatornának, az udvarra. és onnan be tudsz menni egy ismerős helyre, ahol körülnézhetsz szabadon. (A titkos társaság törzshelyén voltál már?) -
Zafir100 #122 Sziasztok!
Most aztán én is nagyon elakadtam! Zenedoboz mindhárom zárját kinyitottam már, előhívtam a fényképet is és odaadtam a csajnak, aki már el is ment azzal. Most a csatornarendszerben bolyongok, ahol találtam egy kaput, amit sehogy nem tudok kinyitni!!!!! Tudna valaki segíteni? -
Idhren #121 Szorry, félreértettem hol tartotok.
Még ne törődjetek azzal, amit írtam, mert még nem aktuális, ahogy nagykispeter mondta.
A festő szobája nem az emeleten van, hanem a földszinten jobbra a csajtól.
Amíg ott nem jártál, nem is jutsz tovább :)(Biztos hülye vagyok, de én úgy emlékeztem, a fiú szobálába csak a zenedoboz kinyitása után jutottam el, de összefolynak már a napok :)) Ott kell körülnézni, és az ottani iratok, könyvek, információk segítségével kitalálni, mi nyitja a dobozt.
Hallgassátok bőszen a balerina mire táncol, és ezzel kapcsolatban lesz a megoldás. -
zsoffancs #120 Nem hagytalak itt! Csak láttam, hogy mire idejöttem, már mások válaszoltak a triciklis kérdésedre. :))
Amúgy írtam privit neked. -
miszkó81 #119 Zsoffancs jól előreszaladva itthagytál!
A nagy harci helyzet, hogy tegnap felvettem a triciklit végre,de megint nem jutottam tovább.
Én nem tudok kihajolni az ablakon!!Gondolom kéne, mert a tárgyakat nem lehet a szobából kivinni, ergo ott kell őket használni.A kereskedőnél nem láttam a falon a kardot(bár van ott több is) de gondolom kicsit elvan dugva és nem az "eladótérben" tartja.A fotólaborban sem voltam, mert még nem említette senki párbeszéd közben és gondolom az is csak úgy fog megjelenni a térképen. A zenedoboz gondolom a festő szobájában lesz,de a nőci csak ott áll, én meg nem tudok felmenni az emeletre.
Most ilyenkor mi van? Össze-vissza mászkálok a helyszínek között, de semmi új nem történik! -
zsoffancs #118 Azt hiszem, én igencsak előre szaladtam tegnap... Mivel a zenedobozt sem nyitottam még ki. Mi az a "A." a Lozano Op.28 előtt a kottában? Számít ez egyáltalán? Mindent megnéztem a szobában szerintem. Egyszerűen nem tudok továbblépni. Sehol, senki nem beszélget velem.... Valaki segítsen légyszi egy picit! Előre is köszi!!!! -
#117 Arra hogy még nem tartasz ott ahol használni lehetne! -
Idhren #116 gautama: ha még aktuális a kérdésed, akkor a holdnaptárat, és az öröknaptárat kell használnod, meg a festő hosszú leveléből infókat.
És sajna van itt egy kis bukfenc, vagyis én úgy láttam.
Ha nincs meg, írj privit. -
Idhren #115 Jártál már a fotólaborban?
És láttad már a kardot a régiségkereskedőnél?
Akkor Francesko szobájában nézz át a szomszédba, és nézz az ablakpárkányra. És használd a tágyaidat ;)
Sok kombinációt kell majd végigpróbálnod, és nézz mindig jól körül.
(Kell hogy legyen ott egy tricikli is, az ajtó melletti polcon. arra is szükséged lesz)
Amúgy nem is vagy annyira az elején, ha már itt tartasz :) -
miszkó81 #114 "szerintem ott még semmit, majd később" ezt mire írtad?
zsoffancs: milyen tricikli?
Valaki segítsen légyszi! -
#113 szerintem ott még semmit,majd később -
zsoffancs #112 ja, és van még egy triciklim is -
zsoffancs #111 Sziasztok!
Szintén az elején, és nagyon elakadva...
Kérdésem, mint miszkó81-nek. "Mit kell csinálni Francesco szobájában a tükörrel és a horgászbottal? Nem tudok onnan tovább menni,senki nem akar beszélni,mindenki bezárkózott." Valaki segítsen egy picit pls! Köszi -
miszkó81 #110 Sziasztok!
Eléggé az elején, de elakadtam!Mit kell csinálni Francesco szobájában a tükörrel és a horgászbottal?Nem tudok onnan tovább menni,senki nem akar beszélni,mindenki bezárkózott.Köszi -
gautama #109 Hahó fiúk hahó lányok!Vki megmondaná mit kell kiszámolni a második rekesznél??? -
littlefisch #108 Olvassad el a privát üzenetedet
-
gaspijoci #107 Már csak a trombita marad. -
#106 tanítványon kívül mi van még... -
gaspijoci #105 Feladom! Konkrétabb segítség nélkül nem megy. Már fejből tudon az összes dalt, ismerem a tanítványokat, és az összes kottát is. Mi kellhet még??????????? -
gautama #104 Ne aggódj nem csak te szívsz én több napig gondolkodtam ezen.Próbálj utána nézni hol szerepel még a "dal néhány adata" a szobában.Ez még csak a kezdet!!!!