303
-
mátémiki #183 Szia!Segített valaki?Tudod,hogy kell összerakni az üvegnegatívot,a fotópapírt és a másolókeretet?Köszi,ha tudsz segíteni. -
eekson #182 Elakadtam a fotóelőhívásnál. Megfelelően összekevertem a sima vizet a Na2S2O3-al de nem engedi beletenni, sötét is van, az oldat is rendben van, szoval nem tudom mit hagyhattam ki. -
Idhren #181 Más: Né, kiraktak ide!
Tudom, hogy butaság, de nagyon örül a fejem ám! -
Idhren #180 Padisah: Ha jól emlékszem, már említett vki hasonlót, sőt hozzám is fordultak e-mailben emiatt segítségért. Sztem is bug lehet a dologban, próbálj egy régebbi mentéstől újra indulni. Mást sajna nem mondhatok, mert azt mondod mindent megcsináltál, tehát más gond nem lehet. (Van ugye 100 pezetád, amit még a bélyegből tartottál vissza?) -
Padisah #179 Sziasztok!
Valószínűleg találtam egy bug-ot a játékban és nem tudok tovább menni. Egy óra tökölődés után megnéztem a walkthrough-t és örültem, hogy nem tökölődtem tovább, mert elvileg mindent jól csináltam.
Ahol tartok: fénykép előhívva, csaj elment vele; kettős kulcs megvan; alagút felfedezve; pappal beszéltem, de Domingo nincs a "helyén".
Valaki tapasztalt hasonlót? A patch-t letöltöttem még korábban; ezt nem javítja. -
ercsa74 #178 szia enrico 21 te egy lángelme vagy köszi az utmutatót nem gondoltam,hogy ennyire egyszerü. Ercsa 74 -
enrico21 #177 Ugyanígy privátban én is kíváncsi lennék, persze csak sejtelmes utalásokkal... -
Idhren #176 Megtennéd, hogy privátban megírod nekem, hogy te hogy oldottad meg?
Mert én anélkül játszottam végig, hogy ezt megcsináltam volna...
:) -
enrico21 #175 ercsa:
az út jó, gondolj arra, mi a közös azokban akikkel játszatta a nótát...
Betatester:
Összevetettem a képeket, van ami többször is beállítható, de van amelyiknek egyik változatát sem tudom behozni. Vagy a számsort értelmezem rosszul? -
ercsa74 #174 Segitene nekem valaki még az elején elakatam. op 28 megvan, a füzetben is megvan, hogy kik játszoták,de hogyan tovább? Vagy nem is ez a helyes ut? segitsen valaki előre is köszönöm. -
Betatester #173 Amikor és ahol majd szükséged lesz a számokra, rá fogsz jönni, hogy a duplikátumok közül mindig csak egy használható. A párja kilóg a sorból.
Ja, és 10-es nem csak Arriaga házában van! De többet nem segítek. :o) -
enrico21 #172 W. K. ügyében sikerült valakinek előrébb lépni?
Ha igaz a feltevésem, akkor a titkos pincében található számsorral és a házszámokkal - illetve az azok melletti rajzolatokkal - kell valamit kezdeni.
A gondom a következő: Vannak duplumok, pl. a 11-es mellett más rajz van a fotólaborban és más az albumban, a 8-as szintén más a csatornában és a Candelas ház falán, a 12 és 14-es más a pincében és más az albumban.
Ha a számsort nézem kell benne lennie 10-esnek, de ez csak Arriaga házában látható, ahova utólag nem lehet már bemenni. (Ráadásul amúgy is nehezen olvasható a rajz.
Jutott valaki előrébb a végigjátszók közül? -
littlefisch #171 Jól hiszed, benne van -
Idhren #170 Amúgy asszem írtam is hol van ;) -
littlefisch #169 A játék nem tudja, hogy puskából dolgozol:-) Nincs olyan sok helyszín ahol keresni lehetne és ebből a templomot és a Candelas házat már ki is zártad.
A maradék helyszíneken kell körbebámészni meglesz az :-)Jellemzőjük, hogy általában lógnak valahol a falon -
mathieu12500 #168 hello mindenki!segítségre lenne szükségem: a végigjátszásban (hehe) megnéztem a társaság alapítási dátumát,de nem engedi kinyitni a második záras rekeszt a zenedobozban.már voltam a papnál is megnéztem az öröknaptárat is de nem tom h hol van a holdnaptár.sztem ez lehet a baj h azt még nem néztem meg.ha vki tudja h hol van pls segítsen!köszi -
#167 A kalandjáték már csak ilyen,mindent pontosan! -
Nyolan #166 De kössz a tippet! :D -
Nyolan #165 Ezek szeritn, ha a valóságban szeretnék valamit higítani, csak csapvízzel tehetném. Ha desztillált vizet öntenék a valamire, nem történne semmi. Ez egy baromság. -
gautama #164 olvasd el pontosan mi van a kiskönyvben az előhívásról nem mindegy mit hogyan és miből csinálsz!!!!A desztvíz később kell! -
Idhren #163 A "mosogatóktól" jobbra levő víztartályból ;) -
Nyolan #162 Nem mindegy, hogy sima víz vagy deszillált víz? Ennek semmi értelme. Amúgy nem tudom, hol lehet sima vizet szerezni. -
#161 Síma vízzel csináld -
Betatester #160 Az alább írt patch nem csak a levél esetében segít, hanem pl. a kereskedős bugot is javítja! Ajánlom mindenkinek, hogy töltse le és úgy játsszon tovább. -
Zafir100 #159 Sziasztok! Látom sokan írtátok, hogy a levél nem magyar szinkronos. Van ehhez egy patch amit innen tudtok letölteni: http://www.pcdome.hu/hirek/14219/a_g_o_n_toledo_patch
Ha a levelet már egyszer megnéztétek, akkor ennek már nincsen értelme. :(
Szerencsére nekem volt a levél nyitása előtt egy mentett állásom, így, meg tudtam hallgatni a levelet magyar szinkronnal a patch letöltése után. -
Nyolan #158 Nem tudom előhívni a negatívot. Lekapcsoltam a vörös lámpát, az első edényben 40 oz desztillált víz és 10 oz előhívó oldat van. Belemerítem az üvegnegatívot az oldatba, és azt mondja, hogy nem jó valami... Mi az a valami? -
gautama #157 Az rendben is van,DE!én is ott szívtam többször,hogy túl előre mentem a játékban egy vonalon és kihagytam a mellette jövő szálakat ekkor megállt az egész és keresgélhettem hol rontottam el.Ez az egy nem tetszett az egészben.Vagy rossz sorrendben kezdtem el gyüjteni az információkat, kihagytam 1-2 dolgot akkor beállt szóval szerintem nézz utána mit felejtettél ki!!!!!! -
Nyolan #156 Minden meg van. Jól van beállítva a gép, van benne film, minden össze van kötve, a tükör is ok. Mi van még? -
gautama #155 nyolan:valamit kihagytál akkor szokott így beakadni!nekem is volt ilyen és utána mikor megcsináltam mindent akkor engedett tovább!!!! -
Nyolan #154 Sziasztok! Elakadtam a játékban, úgyhogy megnéztem a végigjátszást. Már felszereltem a fotócsapdát, viszont amikor ismét Arriagahoz megyek, nem lehet vele párbeszédet kezdeményezni, pedig elvileg csak így lehet továbbjutni a végigjátszás szerint. Egy dolgot tehetek, megmutatom neki másodszor is a medált, ebben az esetben viszont a már az alant leírtak törtnénnek velem. Help!! -
mediocritas #153 köszi szépen, hála nektek, sikerült továbbmenni -
Idhren #152 Igen, én is hülyét kaptam.
Gondold el, a végigjátszás megírásakor is végig kellett hallgatni mindenkit :P (mer újra végignyomtam, és párhuzamosan írtam, nehogy elcsesszek vmit :)) -
Nyolan #151 Mediokritász: Az első levél nagyon rövid (a másodikhoz képest, ami 11 oldal). Elvileg az inventoryban jobb klikkel tudod megnyitni. Ezután oda kell adnod a lánynak.
Idhren: Vissza is töltöttem, csak nagyon idegesítő volt újra meghallgatni azt a 2 óra beszélgetést. Kár, hogy nem lehet továbbléptetni, mint minden normális játékban -
gautama #150 Kedves medio!Ez a meglepetés engem is bosszantott, de egyszer véletlenül mellényúltam és az egér "JOBB" gombját nyomtam meg és láss csodát megnyitotta.Csak ennyi/ez nincs leírva neked kell rájönni sajna/. -
mediocritas #149 én is nekikezdtem, nagyon jó, már kinyitottam az 1. rekeszt, Carmen odaadta a levelet és a medált, viszont nem tudom elolvasni, egyszerűen nem nyitja meg... ha valaki tudja, mi lehet a baj, írjon -
littlefisch #148 -
gautama #147 Tyű azannyát!Asszem Pierrot édesanyja sűrűn csuklott!Azért örülök hogy van ilyen emberünk.Irány china és a sárkányok!!Addig gyakorlok a Jumurdzsákkal! -
Idhren #146 Hajrá gautama! -
Idhren #145 Jaja, inkább tölts be egy régebbi mentést, és csináld újra.
Ezt velem is egyszer megcsinálta. -
enrico21 #144 bocs, most olvasom, hogy kimenni sem tudsz, ez már inkább bug. Velem is előfordult, hogy gyors kattintgatásokkor egyes dolgokat (pl. kulcsot) kétszer tudtam felvenni, vagy párhuzamosan mentek párbeszédek, amelyek gajra vágták a gépet.