198
Várom a segítségeteket.
-
#118 Sennheiser természetesen
-
#117 hali!!
kéne kis help!
msot veszek mp3 lejátszót és kéen valami jó füles hozzá
7-8 rugó körül
lényeg hogy legyen jó basszusa de magas is szép legyen!!
aki tud valami okosságot irjon!
thx -
Mihail #116 Tudna vki ajánlani egy tűrhető "fülbedugható", fejhallagatót
szóval vmi ilyesmire gondoltam
-
#115 na tegnap utánnanéztem a -eknek
Pécsi Árkádban néztem (Médiamark)
az MX300-as az akciós de én 2500-ért egy jobbat vettem
olyasmi min ez (MX400)
csak rá van írva, hogy MP3 és for digital
mindenkinek ajánlom! -
#114 most olvasom forumokon hogy másoknak is ez a problémája vele, szoval megprobálom becserélni. -
#113 ja :)
tényleg elég erős ez a fos, nem akar tágulni, az előző fulesemnél nem volt ilyen probléma... -
#112 Nagy a fejed! -
#111 vettem egy altec lansing-et, de olyan eros a két fulest osszefogo része, hogy egy ido után kényelmetlenné válik... csak én választottam rosszul, vagy tobbi fulesnél is van ilyen probléma? :D -
#110 Depo
Sennheiser.com
Logitech -
#109 helló!
Hol tudnék utána nézni headseteknek? -
LadekMaster #108 Seake! Megeszen majd beszelgessunk mar a fulesekrol, ha tenyleg szaki vagy, most rendeltem be egy AKG 271 ST fulest, de ha van valami isteni tapasztalatod akkor oszd meg velem, mert a Sennheisser markarol most akartam leszokni. -
#107 HI -
#106 ezt szeretném megtudni
de ennyiért bármelyik megéri sztem -
#105 Melyik típus? -
#104 Mármint országosan érdekelne -
#103 Hallottátok, hogy Sennheisert mérnek a tescoban (börsön legalábbis) akciósan <2000Ft ?
Van valakinek erről bővebb infója?
-
#102 -
#101 Konkrétan a Nokia HDS-3 headset milyen? Esetleg van ilyen valakinek? -
#100 Hi. Szerintetek milyen minőségű hangot adnak mobiltelefon headsetek? -
#99 :)
Simán szétszedtem, és összeraktam úgy hogy SEMMI sem bizonyítja, vagy igazolja, hogy egtettem!
Fölesről szivacs le, 3 csavar és annyi. -
#98 de ha szétszedem, akkor fuccs a garinak -
#97 Én nekem meg ciripelt. Fogtam szétszedtem és az volt a gáz, hogy kibaszott sok kábel megy ott össze-vissza és az rezonált! -
#96 nálam is vagy a mély, vagy pedig a jobb oldali hátsó sugárzó torzit, inkább az utóbbi, azt hiszem viszem is vissza -
#95 akkor nemtom -
#94 integrált -
#93 Én azé' vettem mert "natural sound", azaz semmit sem emel kis, semmit sem nyom el, szal. azt hallod, ami kijön a csövön, de azt aztán vegytisztán ! Direkt klasszikus muzikhó' ajánlják ! -
#92 Igen ! -
#91 annyira nem kicsi, de szürke donozben van egy felkete doboz, igen
milyen hangkártyád van? -
#90 5.1? Az a fekete kis dobozos?
Nekem nem csinál ilyet. Nagyobb hangerőn a basszus torzít, de nincs baj mással -
#89 speed-link
az a gondom vele, hogy az emberi beszédnél néha torzít, főleg az sz-eknél. Ez előfordult másoknál is, vagy ez inkább abból adódik, hogy
1. szar az alaplapi hangkártyeszcsoda (mondjuk ez annyira nem meglepő Abit - alc650)
2. tulvezérelt a jel (erősített a kimenet)
szóval az érdekelne, ha veszek mondjuk egy 5.1-es Philips vmilyen Edge-t, akkor jelentkezhet-e ez a jelenség újra -
ShaiHulud #88 nekem is k66 van es tenyleg nagyon jo minosegu hangot tud produkalni, minden hangtartomanyban. -
#85 es csak egy sima alaplapi alc-650 hajtja -
#84 no vettem egy speed linket
kicsit nehez, kicsit kenyelmetlen, de korrektul szol -
#83 Én is a bekapcsolt monitort tévét (60-70Hz)! -
#82 Példának okáért meghallom a szunyog és egérriasztókat is sajna stb. ! -
#81 Nem, csupán az emberek különbözőképpen hallják a hangtartományokat. Én a magasra és az ultra tartomány aljára vagyok érzékenyebb (sokkal). -
#80 mert neked robot fuled van? -
#79 akkor mondjuk érdemes venni az alaplapi helyett mondjuk egy Philips Acustic Edge-t? -
#78 Attól függ hány db-s a karesz, mennyi zajt szed fel a gépből (nem véletlen csináltak régen külső hangkareszokat), meg mennyire vagy érzékeny/vájtfülű az ilyesmire ! Én az ultrahang tartomány alját is hallom, szal. nekem nagyon problémás az alapzaj ! -
#74 Hát én K-66-ost használok, az nagyon tiszta és bejövős ! Csak ahhoz már furmányosan jó hangkártya kell, vagy meg kell szoknod a jó öreg alapsistergést ! :DDD