198
Várom a segítségeteket.
-
#73 Nem halgatok hangosan, csak néha. :) -
#72 Westend-ben.
Tapasztalat? Nagyon jó, bár most cserélem majd ki a hangkártyát alatta. Jelenleg egy Terratec Aureon 7.1 Space-szel használom. -
#70 Jó kis cucc! kb 3 hónapja használom. Tényleg szépen szól, csak a hangerőt nem bírja. -
#69 BAKKER, OTT KAPNI???
AZ INDEXES CIKK ÓTA AKAROK ILYET VENNI
Melyik MM-ben vetted?
Tapasztalataid? -
#68 SpeedLink Medusa 5.1 surround headset
MM-ben vettem 16580 ruppoert. -
Cvd #67 Nekem. Mi érdekel vele kapcsolatban? -
#66 és mennyi egy olyan? tipusát ird már le, majd megérdeklodom lehet e kapni errefelé :) -
#63 hi
létezik olyan hogy például megveszem ezt a lenti fulest, de ugye ezen nincs mikrofon, hogy vmi utolag a fulesre kapcsohato mikrofon? :))
nem az ingre csiptethetore gondolok mert az szar.... -
UnConnecteD #62 ilyen Kinek van?
-
#59 Sennheisser PC130 vagy PC150 -
pinehead #57 Heles.Ennél jobb nem nagyon van. -
#56 Hááát??
Én megvagyok a jó kis Sennheiser fülesemmel ami stereo ugyan de bolti ára még mindig 53.000 Forint (mondjukmnem is hifihez meg számítógéphez használom) -
#55 miért nem ér semmit? pc-hez biztos nem, de hifiél már számit. -
#54 Nekem nem kell profi fejhallgato, csak egy átlagos, a trust az miféle márka?
Sennheiser-t akartam venni de nem találtam csak olyat ami nem tetszett :)) -
[Walaki]D`Lair #53 És szoftverfrissítést mikor kapsz végre?....:DDDD -
[Walaki]D`Lair #52 Bizony! -
#51 Hát nem szaros HAmákat meg ilyen és ehhez hasonló fostrágya nomád szarokat kell venni,hanem minőségit!
(Vagy az ember növesszen új füleket!!!!) -
#50 eh, nekem is ez van, egy darabig diszkoztam is vele, ugyhogy kapott mar ezt azt.Strababiro darab, a hangja pedig nekem tokeletesen megfelel. -
#49 Asszem ide illik legjobban a kérdésem: a fülesembe valszeg megszakadt a drót mer általában nem szól a jobb fele. Ezt meglehet vhogy csinál(tat)ni? -
#47 pedig nem -
#46 Fölösleges fejhallgatót venni pc-hez...bőven elegendő egy nyakpántos mikrofonos kis szar (amilyen nekem is van) -
#45 Az új Gamestarban van egy fülhallgató teszt. Nem tudom mennyire értenek hozzá, meg én sem értek hozzá nagyon csak úgy beírtam.
Persze a győztes is 12k+fa körül van csak szóval ez még messze nem profi gondolom de hátha valakit érdekel. -
#44 Powah! -
#43 Ja, mert az új generációnk már gyári aranyozással kerül a harctérre ! Én magam utólag kaptam érdemeim elismerése képpen ! -
#42 JAJA "aranyember"! -
#41 VILÁGOS vaze ?!! :DDD -
#40 Ok ok! -
#39 Nekem még az S-VHS kábelem is aranyozott, mer' csak ! :DDD -
#38 Jah az más! -
#37 Az arany jobban tetszik, ezért veszem ! Nagyügy... -
#36 ÉS ?!! Mondtam én olyat ! :DDD -
[Walaki]D`Lair #35 Pontosan...csak szép kis árdrágító tényező...ilyen aporféléknek való...:) -
#34 Mint szakmabeli,megmondom neked,hogy az aranyozás szart sem ér!
-
#33 Csak vegyen aranyozott spécit, ha már... -
#32 Nekem K66-om van ! Brada ! -
#31 Persze hogy lehet....bármilyen műszaki boltban! -
#30 nekem AKG K 171 Studio-m, vagy 15ves, jack kimenettel, így a pcbe nem tudom bedugni. lehet kapni átalakítót? -
#29 Nekem egy EDnet nyakpántos mikrofonos fülesem van...amire kell arra jó...amúgy meg egy Sennheiser HD 25-ösöm van! -
#27 Nekem egy alap 10 rugós AKG K•55 van és PC gémhez meg esti filmnézéshez tökéletes. Már vagy 100x ráléptem/ledobtam/belerugtam de még mindig nincs semmi baja:) -
#26 NEkem Sony MDR-V700 van az a biztos es imadom!!!!!