Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segitsetek lécci
elöre is köszi
most találtam meg!
köszi
köszi elöre is!
ide küld [email protected]
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A papir virágok azért érdekessek...
Nem rossz a kilátás
Mindjárt tûzharc bontakozik ki az erdei bázis elõtt...
A tûzharc kibontakozott az erdei bázis elõtt...
Nem kellett volna annyit inni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Next PC upgrade: 2022
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
így gyorsabb
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
DEMÓ (330M😎 és gépigény.
info: Gamestar
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Fákjúal!
MAN T.G.A.
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
Nem tud valaki olyan honlapot vagy valamit, ahonnan le tudom tölteni a ChromeEd tutorial.pdf magyar nyelvû változatát? (Már ha van ilyen) Nagyon kellene. Köszi a segítséget!<#law>#law><#law>#law>
Sziasztok!<#wave>#wave><#wave>#wave><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Chrome fejlesztõje, a Techland fedõnevû lengyel borzfésülgetõ kommandó szövetségre lépett a Masters of the Universe 2003 és annak elsõ kiegészítõjét a The Rise of the Snakement kovácsoló Continuum Inc.-vel. Két gárda összefogásával megnövelik a SpecForce címmel ellátott Chrome 2. taktikai elemeinek hangulatát és élvezetessé varázsolják a történetet. Megjelenés õsszel várható, mert a Continuumnak még piacra kell dobnia az elsõ negyedévre beharangozott Aeon Fluxot, valamint a 2. negyedévre elkészülõ StarCops Operationst.
Jövõben vagyunk, hatalmas bolygókolonizálás közepette. Sajnos a Konföderáció keze már nem ér el a galaxis szélére, így ott tombol a maffia. Szindikátusok sanyargatják a szárnyas bárányokat legeltetõ Ûrparasztokat és a kocsmában dúl az anarchia. Terroristák kezdik kinyírni a magasrangú hivatalnokokat. Különleges Konföderációs kommandó tagjaiként kell kinyomoznunk a gengsztereket szuperagresszívvá tévõ vírus kifejlesztésének körülményeit.
Képek:
1.2.3.
info: Gamestar
Sogun, 13:34 - Játék: Taktikai
(GameSpy) A Techland almát adott a hörcsögöknek, aztán a mikrofon felé fordult és örömmel jelentette be nagysikerû Chrome címû játékának SpecForce fedõnévre hallgató következõ részét, mely futurisztikus taktikai akciólövöldözõ lesz a javából és folytatja a Chrome történetét. Természetesen a fejlesztés már jó ideje folyik, amely tényt az almán meghízott Tömpeorrú Szõrhörcsögök vigyorogva igazolják. A Techland szõrmérnökei a Chrome 3D motor modernizált változatát izzítják be ezerrel. Nemsokára jönnek a screamshotok!
Info:Hardwired
Kiváncsi leszek mit alkotnak ezek.Remélem megint valami szépet és jót.
Egy kis segítség kéne... Szóval megvan nekem a játék, de vhogy nem akar menni. Serial stimmel... Elvileg crack nélkül is mennie kéne... Valószínû, hogy 1 crack megoldaná a problémát. Ha vkinek megvan, el tudná küldeni privibe??? Lécci!!! A hálón egyszerûen nem találok...
Még egy kérdés: GameCopyWorld-rõl hogy lehet letölteni?
Bocs, ha loosernek tûnök... :-D
Címem: [email protected]
A segítséget elõre is köszönöm!!!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Tudna nekem küldeni valaki egy mentést a finálé elõttrõl?
Onnan ahol el lehet dönteni, hogy kinek segít az ember.
Nekem csak gyorsmentéseim voltak sajnos!
Amikor a Zetrox bázisra kell betörni, hatástalanítani a 3. SAM kilövõ rakétaállomást, meg megszerezni a szkafandert,...
Akkor hogy tudok bejutni a bázisra úgy, hogy ne vegyenek észre? Kinyitom az elsõ kaput, és amikor egy kis épületben kellene hackelni a gépet, hogy a második kapu is kinyíljon... mindig jelzi a csaj, hogy sikertelen küldetés, mert lebuktunk.
Már nagyon unom, hogy mindig sikertelen, teljesen mindegy, hogy merre indulok... :-(
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Meg lödd a kabintetõt mint "állat" egyszer majd felrobban...
Nem nehéz..😊
Help Me Please!!!!