808
Chrome
-
jelszavakat elmenti? -
Hm, én ilyet nem tapasztaltam. A 3 szerverből melyiken lógsz? És mikor, milyen néven? Egy csapatban játszhatnánk, és kiderülne mi a ludas. :)
De néha az is megeshet, hogy nagyon profikra lelsz, akik simán lekaszálnak. Engem a múlt korábban például vagy 6x robbantott fel gránáttal. És ha ismered a játékot tudhatod, hogy itt elég érdekes (vagy szokatlanul) "működnek" a gránátok. -
joly73 #766 Üdv mindenkinek! Nekem az a problémám,hogy multiplayerben a menök pillanatok alatt le darálnak, hiába használom az implantokat sokkal jobbak,valamit használnak szerintem! valamilyen kiegészitö programot.mi lehet az ha van ilyen? igy egyoldalú a küzdelem kösz a választ! -
Magyarítás azt hiszem az evm.hu-ról letölthető. Itt meg is találod -
tamas2641 #764 Sziasztok!
Specforce-hoz tud valaki végigjátszást, magyarítást?

-
csá keresgéltem itt a fórumban lévő hozzászólásokban, volt itt pár
sorozat szám de 1 -se volt jó, 1 kivételével ez a nyerő XTITY-92Y9L-MGPVA-KJ4Z6
azért köszi a segítséged csálesz
-
és tudnál tippet adni hol keresgéljek?
-
Ha a magyar Chrome és nem Specfoce kiadásod van meg nem kell kód. Kell, de az telepítéskor automatikusan be van már írva és a CD-t se kéri install után.
Ha meg nem eredeti, akkor keresgélj. -
valaki adja már meg a sorozatszámot
-
csá skacok!1 olyan problémám akadt nem tudom a játék telepítő kódját,
tudna nekem valaki ebben segíteni?
Esetleg meg dobna 1 cd key-el?
Nagyon meg köszönném. -
cruelgod666 #758 Nekem ez a xar sehogyse megy,megprobáltam hangosan nagy csúzlival,sétálva hangtompitossal,berontva rambo-san,de két ört lelövök,marad egy,meg 3 fehérköpenyes,és bárhogyis de jön a kedvenc feliratom: "ÉSZREVETTEK" :((( Lehet én vok a hülye béna,de én feladtam. -
cruelgod666 #757 [email protected] köszi a segitséget. -
Hát igen ez a küldetés is gyakorta mission: impossible. De megoldható.
Szerintem inkább ad meg az MSN címed, ha van. Úgy könnyebb megvitatni egyes részeket. -
cruelgod666 #755 a b-sektorba hogy az istenbe jutok be,a hidon lelövöm az ört,aztán az ajto mögött nyüzsögnek a fehér köpenyesek,meg a katonák,mindenkit nem tok elintézni észrevétlenül,még ha láthatatlan vok akkor sem,ienkor mi van?vagy rossz helyen vok? -
cruelgod666 #754 mindhárom szabályt betartom,de igy se megy...na mindegy:( -
Igen, az űrállomásos pálya nagyon nehéz. Itt amolyan Splinte Cell stílusba kell - bár sose játszottam eggyel se, de ilyesmi lehet - átmenni.
1. Ne menj közel egy dolgozóhoz se az űrdokkban!
2. Ha biztos helyre jutsz gyors mentés
3. Használj hangtompítós fegyvert és gyorsan végez az ellenséggel, használ a slo-mo implantot. -
cruelgod666 #752 Énis csipem,de amikor már a pálya elején három lépés után kisurnak és lelőnek akkor abban semmi élvezetes nincs,én inkább idegtépőnek nevezném.Én jártani szeretek,nem idegességemben szétverni a gépet csak mert egy idiota játék ami az elején még élvezhető valoban,addig amig nem kell lopakodnod,meg köddé válnod...aztán onnantol rémálom,és onnantol a szép garfikát is cseszheted ha még abbol se látsz semmit mert nem jutsz tovább...na mindegy. -
én nagyon csípem ezt a játékot. nemrég megvettem a teszkóban a magyar szinkronos gold verziót és azt toltam végig, legnehezebb fokozaton. egykét helyen igazán kemény volt, de szerintem nagyon élvezetes -
cruelgod666 #750 Na végre leküzdöttem ezt a xar pályát,és én hülye azt hittem ennél már nem lehet rosszabb...az ürbázison amint kettőtt mozdulok már végem,még az elején,a séta fogalmam sincs hogy müködik,alap értelmezetten a caps loks...de hiába nyomom akkor is rohan ez a barom...:( ezek a bzi katonák még azt sem várják meg hogy körülnáézzek máris belepofáznak a dolgomba,hihetetlen!Meik agyament barom találta ki ezt a xar játékot...????biztos oan vki akinek nehéz gyerekkora volt,talán verte az anyja,vagy esténkén belopodzott hozzá a nagybátyja...de tuti hogy nem volt normális,és nem volt kibékélve a világgal....:(((( -
cruelgod666 #749 Köszi szépen,majd csak megoldom,a multit majd kiprobálom...hátha érdekfeszitöbb:) na ha nem megy még majd zaklatlak:) mégegyszer köszi szépen. -
Jah, én azt hittem azért zavarnak, mert lelőnek. :)
Nos igen, a riadó. Én nem régiben mentem végig és ez a pálya engem is megizzasztott. A trükk: menj be, lődd le hangtompítóssal a két őrt, majd szép lassan ki az épületből és búj el. Ha nem szól Carrie, hogy zűr van, gyors mentés. Majd be az épületbe, lassan, csendben, irány a lift, használd a "fallátást", mert lesz egy őr, amint felérsz szed le gyorsan! Újabb lift - ha nincs zűr, újabb gym. - Ott fent szintén lesz 3 őr, csendbe szed le őket, majd irány konzol. Ha azt sikerül meghackelni akkor már sima ügy a többi. Nyugodtan mozoghatsz.
Az űrállomás már egy másik sztori, de ha egyszer végig viszed a játékot, nem tudom milyen nehézségi szinttel viszed, büszke lehetsz magadra.
De ha ráunsz a singlere, menj fel multizni. Az jó móka, van minden játéktípus meg két-három szerver összesen.
-
cruelgod666 #747 Azé köszi hogy probálsz segiteni,már rég nyomtam olyan játékkal amin percenként kell menteni és csak egy komplett csapat munkával napok alatt lehetett vna megoldani... -
cruelgod666 #746 ja és abbol a láthatatlan bigyobol is kifogytam,anélkül is bemehetnék valahogy a Zetrox-ba?? -
cruelgod666 #745 Miaz h a lövésekkel ne törödjek?a zetrox épületében ketten lönek lentről ketten az emeletről,és azonnal riadoztatnak.a csaj meg csak a szokásos rizsát nyomja hogy már nincs esélyem bejutni...bla bla. amugy a 9mm hangtompitossal vok.meg egy távcsövessel. -
A főépületben van a kapuzár. A lövésekkel ne törődj, gyűjt be mindig annyi Healthexet, amennyit tudsz és hasnál a Dermál páncélt meg a "fallátást". Fegyverből melyik van nálad? A 8mm-es CAPFS nem a leghatékonyabb. A játék egyébként még közepesen is állati nehéz, de nem is a szokásos Rambós piff-puff FPS. Ettől már csak az űrállomásos küldetés izzaszt majd meg jobban. -
cruelgod666 #743 Az a gáz hogy a baloldali konténereknél végik megyek egyenesen és a legközelebbi épület ahova be tok menni gond nélkül na ott nincs semmi,csak a négy oldalán exit felirat,onnan már csak a Zetrox főépületébe tudnék bejutni de ott is mire az egyik barmot elintézem,addigra már az emeletrőlis lőnek ezerrel:( kivan ez találva.a 3ik sam.hez meg az ajto a falon zárva...visszaut meg már veszélyes...nem csoda hogy nem népszerü ez a játék,az embernek még az életkedve is elmegy ennyi tulbonyolitott xar után:( -
cruelgod666 #742 Köszi,már oda is bejutottam,azt mondja a nőci menjek balra a konténerek mögé,onnan bejutok egy oan épületbe ahol megin csak hekkelni tok és egy ujabb kaput nyitni,aztán amikor kijönnékonnan már visitanak is a katonák... -
Sajna a játék nem valami népszerű, ezért nem sokan szöszölnek vele.
Nos, ugye azon pályán vagy amikor az űrruhát és a siklót kell ellopni, de előtte kik kell iktatni a 3 SAM egységet. Nos, kettő szórtan van, a harmadik a bázison belül van, miután a nagy épületbe bemész CSAK ÓVATOSAN és mindig gyors mentés, ha tuti nem buktál le. Tudod "Mozgolódást látok a központi bázison. Most már nincs esélyed bejutni oda!"
A lényeg a főépületből kell kinyitni a kaput és akkor át tudsz menni a 3. SAM egységhez is. Ugyan olyan épület, lift mint a többinél. -
cruelgod666 #740 Üdv mki.nagy dő után ujra neki leselkedtem a Chrom-nak,és megin ott vok elakadva amikor a SAM-eket kell kiiktatni,az első kettő megvan,a c-hez hogy a francba jutok oda?hiába indulok északnak ahogy a csaj mondja,akár merre is kerülöm meg a szigetet a fal rossz oldalára jutok.Ez idegtépő! vagy a 3adik Sam-et a nagykapu nyitása után kell kiiktatni belülről?? Segitsen vki légyszi mert megőrülök!Én már azon is csodálkozom hogy egy ien nem mai játékhoz hogy nem lehet magyar végigjátszást találni...:( -
Egy újabb halott topic? Még nem olvastam végig az összes hsz-t, csak az utolsókat. Látom sokaknak fejtörést okozott a játék, és nem csoda. Nagyon nehéz még "könnyű" szinten. Én épp ma vittem végig újra, hosszú idő után, de lévén tudtam mit kell csinálni könnyű volt. Nem árt kiismerni és használni az összes implantot, én sokról mindig elfelejtkezem.
Multi: én sokat multizom vele. Nagyon jól megvan tervezve, rengeteg fegyver, pálya és jármű. No meg játék típus. Kár hogy 2-3 szerver fut, azok is kevés pályával. Pedig vannak hatalmas pályák, pl. egy óriási TD, amit csak járművel lehet bejárni. Egyébként a grafika elképesztő, lévén régi játék bármelyik mai gépen full grafikára állítva Far Cry-t megszégyenítő látványban lehet részünk. -
Én is ezen a level-en vagyok, már nagyon régen megcsináltam de már nem emlékszem, de ha megvan, megírom hol találtam meg.
Jó kis játék ez így szinkronosan. -
normandant #737 sziasztok kérek valakit aki tudna segiteni,az űrállomáson ahol egy kódkártyát kell keresni.hová kell menni?mit kell csinálni? a crome-ban.előre is köszönöm mindenkinek. -
Ginsei #736 Multizik vki? Nekem nem működik vmiért... -
csá nem tudna valaki 1 linket adni honnan lehet letölteni -
zord01 #734 CSő!
HÁt már én is rég toltam, és most nem ugrik be melyik pályán lehetsz, de mondom:
http://www.stratosgroup.com/guides/html/200401chrm/?cat=default
itt találod a végigjátszást, a jobb oldalon a "Walkthrough" alatt láthatod a pályálat. Csak végig kell olvasni, menni fog, mert jó részletesen leírják merre hány méter.
Sok sikert. -
alexander034 #733 Én már végigjátszottam -
adam333 #732 Csá!
Én a raktárok pályán vagyok és az 1a ban leteszem a bombát de az 1b-ben sehol se találom azt ahova lelehet tenni!
Ha vki tudna segíteni annak naon megköszönném! -
zord01 #731 Cső!
VÉGIGJÁTSZÁS ITT (sima chrome-hoz):
http://www.stratosgroup.com/guides/html/200401chrm/?cat=default
jobbra lent a Walkthrough alatt találhatók a fejezetek. Sajna nem magyar, de vannak képek így talán amúgy is menni fog.
Pár jótanács:
Lopakodás: álcázóval, és sétáljatok, és tartsatok 1-2 lépés távolságot.
A kódkártyás pályára kell a hangtompítós pityu.
Lépegetőket aknavetővel, vagy autó gépfegyverrel lehet leszedni. Tankokat csak aknavetővel, és akkor is meg kell őket szórni.
Használjátok a képességeket. különösen hasznos a retina és a reflexgyorsító a fejlövésekhez,
és a hűleátással átláttok a falakon.
Addig is, ami kritik lehet:
1. rögtön a második pálya: robbanószer a daruknál kissé eldugva van a ládáknál KÜLÖN ládában, aztán az ŰRKOMPPAL lehet bejutni a lézer kerítés mögé.
2. Dexont a legegyszerűbben kinyírni rendeteg gránáttal lehet.
3. Shybkov-nál az öreg nem túl agresszív soffőr, így nekünk kell lőnni mindtenre ami mozog. Lépegetőket, és embereket jó messziről le kell szedni, mert közelről ők is lőnnek. Tankokra ne lőjjetek, mert nem hat rájuk, és úgysem érnek utól.
4. Brown lánya. A bombát az épület belsejében kell egy falra rakni. Alig észrevehető a piros jelecske ahova rakni kell, úgyhogy szemeket kinyitni. amúgy meg nem is kell felrobbantani az épületet, ha szerettek mészárolni.
5. Shuttle pály: FIGYELEM: hangtompítós pigyu kötelező, meg álcázófelszerelésből is vigyetek és használjátok (a felszereléseket alaphejzetben a "."-tal tudjátok váltani és az álcázót "F"-fel lehet aktiválni (vagy "E"-vel, már nemtom. Az első Sam-hez egy csövön keresztül lehet bejutni. Aztán vegyétek el az egyik muksótol a belépőkártyát, mert a 2. Sam-et az nyitja.
Aztán meg kel kerülni a szigetet, hogy nehogy találkozz az őrökkel és jön a lopakodás a 3. Sam-hez. Ott álcázás, és hangtompítós cuccos.
Tipp: ha álcázva vagytok ne fussatok, mer akkor meglátnak.
6. Az űrálomáson rengeteget kell lopakodni (álcázó és séta vagy gugolva séta, + 2 lépés távolság mindenkitől) , és 3-4 álcázót is szoktam vinni. A generátor hatástalanítása után (ha a konzollal szemben állsz, ahogy használni tudod akkor) jobbra van egy cső, amihez be lehet mászni (ügyesen) ott lehet továbbmenni. Aztán figyeljetek, mert a hangár után a szobából szintén egy padlón lévő rácsos csatornafedőn lehet bejutni (azon amelyik törött, és szét kell lőni. Aztán a kétoldalt zárt folyosóbol a ládákra felugrálva lehet kijutni. A pálya végén a repkedős csajt reflexgyorsítóval, és sok fejlövéssel lehet elintézni. Tárazásnál bújjatok el a ládák mögé. és gyüjtsetek be sok healthex-et.
7. laboratórium: a SAM hatástalanításakor a terminál hackelése után lőjjétek is szét azt. Anélkül nem szól a csaj sem.
Akinek s***al problemája van: http://www.se****s.ws/ (remélem tudjátok mi van a csillagok helyére írva. -
kalcsó #730 hello!olyan problémám van,hogy felraktam a játékot ,elindítottam és ezután kiírja,hogy (ERROR no disc).Kérlek segítsetek! Előre is kösz! 

-
robébi #729 nem tud valaki végigjátszást specforce-hoz?
elakadtam.