808
Chrome
-
#808 Most mind a két Chrome cím a Build-a-Bundle 3 része, 1.5 $. Steames kulcs! -
#807 Sajnos ez a játék fóruma. Itt próbáld. -
CzBeno90 #806 Sziaztok! Kérhetnék egy kis segítséget? Tökéletesen működött a Chrome nálam, egészen a mai napig, mert most nem hajlandó a Youtubeon semmilyen videót lejátszani, és üres fekete kocka van a lejátszó helyén. Ez mért van? Meg lehet oldani? -
#805 Értem. Azért köszi!
Kipróbáltam persze, de nem az igazi. -
#804 Csupán ennyi infó van a Widescreen Gamingen. Lévén 203-as a játék és 2005-ös nem volt szélesvásznú támogatása, még natívan se. Én is 1152x864 felbontásban játszok egy 19" 1440x900 monitoron. :( -
#803 Pár napja vettem meg Steam-en, "na akkor most nosztalágiázok egy jót" címszó alatt (régebben végigjátszottam párszor). :)
Igen ám, de közben wide monitorom lett, játékban a beállításoknál meg csak 4:3-as felbontásokat látok 1600*1200-ig.
Így is elég topik van a kedvenceim között, ez meg már nem igen népszerű topik, így nem menteném el.
Tehát akinek van valami ötlete, az kérem pm-et küldjön!
Köszönöm! -
#802 Nos, elvileg 1280x960, de nekem 1440x900 max felbontású wide a monitoron így csak 1152x864. :( Elvileg lehet trükközni vele, de akkor levág a kép alsó és felső részéből.
Mi a Steam neved? Az enyém: Optimus2007 -
#801 1024x768 csak a max. felbontás? :( Mondjuk nem mai játék az is igaz... -
#800 Ja együtt vettem meg a kettőt most Steamen. -
#799 Én meg újra, Steamen. Egy kis infó, hogy ott is kapható SpecForce-szal egyetemben 4 euró, vagy 6 euro bundle-ben.
A multi látom még nem halt ki, meg van az a 3 szerver. És játékos is akad rajta. -
#798 Megvettem a gamet, kéne multizni. -
#797 Nehogy félreérts,maga a játék és a szinkron is nagyon tetszik(az egyik kedvencem).Egyébként maximálisan megbecsülöm a szinkronos gamékat,ahogy ezt is.Csak egy kicsit bolondoztam,úgyis ritkán írnak ide be.Nem akartam senkit megbántani,a játék pedig nagyon jó. -
#796 Ha ezzel a szinkron minőségére célzol inkább ne legyen szinkron és kész. Max felirat. :)
Bár a Specforce angol szinkronja se ász. -
#795 Jó napot kívánok uraim.A minap eljutott tenmagamhoz a Döglégy Zoltán által fémjelzett játékprogram,és kellemesen csalódtam.Bár a művészúr egy kissé pongyolán és sarkalatosan fogalmazza meg az őt körülölelő problémát a játékprogramban.Remélem a második részt már a Kulka János művészúr fogja szinkronizálni.Viszontlátásra. -
binybus #794 Hello! Egy kis segítség kellene. Megvan a chrome Specforce igaz nem eredetiben. A telepítésnél odáig jutok el hogy kéri a 2-es cd-t. Be-mountolom, de a telepítő nem ismeri fel. Mit kell ezzel csinálni? -
#793 Ha nem a magyar kiadás: fogalmam sincs. A multi megy, de ellenőrizd, hogy a tűzfalad - nálam pl. ZoneAlarm - engedélyezze a net elérést. -
Robber #792 hopp az előzőt nem ide akartam írni bocs :D
a játékkal kapcsolatban annyi érdekelne hogyan tudok neten játszani mert azt írja a játékba h MS kapcsolat nem található. meg magyar szinkront honnan lehet letölteni hozzá. -
Robber #791 Megtudnátok mondani honnan lehet hozzá crack file-t letölteni mert azt írja a hozzátartozó crack file-ra h vírusos. -
Robber #790 kössz -
Robber #789 jaja, nekem is úgy volt meg. -
#788 Magyar szinkronos mind. :) Azt hiszem másképp meg se jelent nálunk. Logant pl. Ganxta Zolee szinkronizálja. -
Robber #787 de, a szinkron is magyar nemcsak a felirat? -
#786 Tesco, 576 üzletek. Szerintem akad még itt-ott, és bármelyik változat magyar. A Tescós puritánabb csomagolású, de olcsóbb 1290, az EVM-s kiadás szebb, átlag 1990 de lehet már 990. -
Robber #785 Hy, megtudnátok mondani honnan tudnám megszerezni full magyarul? -
joly73 #784 Köszi! -
#783 LOL=Laughing out loud ,magyarul: hangosan nevek(ek) -
#782 Az XD a, a THX a thanks rövidítése - vagy a LucasArts féle tanúsítvány :) - a lol egyfajta angol rövidítés. Pontosan nem tudom milyé, de lényeg hogy ezt valami vicces szituáció lévén használják. -
joly73 #781 Helló! Ugy látom csak mi beszélünk itt,de lenne pár kérdésem,nyomom a Chromot is,és az üzenetekben van egy két rövidités amit nam érték,PL: XD , THX, LOL,ha nem gond,igazits el a témában,amugy a multi tök jól megy ,de még mindig akad egykét táltos érjü játétos.Nem értem hogy miért jó csalni,én unnám a játékot ilyen fölényben.JA ÉS BUÉK! -
joly73 #780 Köszönöm a tippeket,a Cross és a Exteel nem teljesen az én világom de érdekes,Combat Arms viszont teli találat,(a többihez karcsú a gépem,) ugyhogy a napokban rá szivom magam és jeletkezem. -
#779 Mostanság multis témában a Cross Fire és az Exteel a kedvencem. Bár egyik se népszerű vagy ismert, tegnap pedig a Combat Arms EU-s változatra találtam rá.
A népszerű játékok mostanság talán a Crysis, Far Cry 2, COD4-5. -
joly73 #778 Üdv Optimus! Köszönöm a válaszoka.Te mivel játszol mostanában? Én viszonylag amatör vagyok,csak hullámokban tör rám a játszhatnék de akkor nagyon,mi az ajánlatod ,mi menö játék most szerinted!? Ugy látom benne vagy a témában. -
#777 Szerintem nem, túl régi játék ahhoz. És szerintem jobb is a billentyű+egér megoldás. -
joly73 #776 Helló!Az érdekelne hogy a chromot lehet-e gamepaddal játszani? Ugyanis kaptam egyet de ugy tünik hogy nem megy vele. -
joly73 #775 Örömmel hallom hugy a tiszta játék hive vagy,köszi a tippeket ha meg tudnál a témárol valamit kiváncsian várom. Én is szimatolok és nézz fel a multira gyakrabban biztos össze akadsz a "Darálokkal",bar a rutin sokat számit.Üdv joly -
#774 Bár sose használok, de elsőre valami trainer proginak hangzik. a hétvégén felléptem egy kicsit, de nem érzékeltem a szokásosnál nagy mészárlást... magamon. :D
Ami sajnálok a multis részben, hogy elég kicsi. Mert lenne pár klassz, de ugyan akkor írtó nagy pálya. Talán a Specforce-ot kéne beszerezni, ott hátha nagyobb a játékos és szerver arány. Meg szebb a grafika is. -
joly73 #773 Amugy kb minden nap 11 és 16 között ott vagyok,igy vagy ugy,benne vagyok a team -be. üdv
-
joly73 #772 Köszi Opti a választ,esetleg van tipped hol érdeklödhetek a témárol bövebben,egyébként ugy látom hogy klánokrol van szó,ök tudnak valamit amit mi nem!!! jó lenne erröl többet meg tudni,nagyon érdekel+oda vágnék én is szivesen.A játék amugy be jött,változatos volt de nekem nem okozott fennakadást egy rész sem,csak kitartás kérdése az egész.Ezért is gondolom hogy a mulitiban valami nem oké, szeretném kiegyenliteni az esélyeket. Várom a tippeket !Ui:annyit meg tudtam a temárol hogy hogy van valami segéd progi ("célzás nélkül egyböl fej lövés") itt van a kutya elásva. -
#771 Ez tényleg fura, bár mostanság nem voltam fent sokat. Cheat kódokról nem tudok, főleg multiban. Szerverekből már csak 3 van Techland 2 és 2.2, gyanítom ezek még a céges MS szerverek lehetnek. Illetve egy demó szerver, 1 pályával, CTF, de inkább TDM.
A játékos nevem Optims85HU. -
joly73 #770 ja és a te játékos neved? -
joly73 #769
Üdv Optimus! Nos azokon a szervereken,amit a prgram magátol be ad,chrom net serv.De nekem akkor is gyanus a jelenség PL:ha az ottaniüzenöben kérdezem a játék alatt,csak a mosoj jel jön vissza,és ott is megy az üzengetés,röviditések stb(xd , gg, meg "oké most normál game" stb meg ilyenek)valamit biztos használnak!!!A multkor magyar srácok is voltak fenn,és ök is rázták az öklüket,és irták hogy a "kods anyákokat" tehát nem csak én küzdök a jelenséggel,számomra teljesen aránytalan a küzdelem,egyébként nagyon bejön a játék.jolyjoker néven futok. a konkrét problémám a célzással van ,az a gyanús, hogy a pája tulso feléröl leszednek,egy lövésbol és nem távcsövessel!! kicsit gyanus!Kösz a választ!Ui:már arra is gondoltam hogy a gépemmel lehet valami az lehet hogy lassu?