808
Chrome
  • tibor16
    A játék nagyon jó, jó az MI, összehangoltan támadnak. Most kezdem a 3. részt. Ha jól láttam, 10 rész az egész. Lehet, hogy rövidebb mint az U2??? :(((
  • hagirez_melo
    LIFE nem csinálsz egy szervert? :) Nekem tetszik ez a game
  • Marcus_
    Ennyire azért nem szar h eltünjön a topic!
  • antijedi
    multy crack vagy valami hasonlo nem létezik hozzá?
  • Lacc
    Na jó hogy benéztem ide. Itt szívtam én is az install, aztán olvasom hogy egyszerre csak egy cd-t kell emulálni... :D
  • Mayday
    Meddig vartal?
    Van netkapcsolatod? :)))
    Utana ugyis megkapod, hogy Invalid cd-key... :)
  • Mayday
    Jaja, ugyanigy jartam en is... :)
  • Lifeforce
    Bazz ezt a szívást.
    Megpacheltem és a mentés nem tölthető be.
    Ezek idióták.
    Így megszopatni a jónépet, ilyet még nem láttam.
  • tibor16
    Köszi, kb 5 x mentem el mellette. :(((
  • zoli80
    ez kiba***** jó jatek,kötelező darab!!!!!!!!!!!
    egy pici kis hiba az rosszfiuk esése,az vicces.
  • Freeeee
    multiban azt irja hogy waiting for ms authentication,es nem tortenik semmi.mi lehet?
  • Freeeee
    koszonom
  • R@in
    Az emelő mögött a konténerek mellett vannak a bombák ugyanolyan ládában mint amiket korábban is találtál már. Ha ezekkel mész az épülethez akkor be tudsz majd menni. De a bombákat majd csak a kráterben kell használni.
  • tibor16
    Na visszaolvasva, lehet hogy rosszul csináltam a dolgot,-mert az épületnél távcsövessel kinyírtam aki kinnt örködött, de utánna az ajtókat zárva találtam. Ezután elmentem, kinyírtam a tányérnál aki mozgott. Kiiktattam a lézerkerítést és kinyitottam az ajtót. Elmentem a nano processzorokért, visszamenve ott találtam azt a szállító izét. Most a nano izé a bomba? és ha igen a két épületben lévő computerbe kell tenni? vagy más a bomba?
  • tibor16
    Ja, a tanuló küldi után vagyok, az 1 résznél.
  • tibor16
    Hát én teljesen levagyok maradva, -hol találom a bombákat? Az a repülő izé nem akar elvinni a tányértól, az emelővel meg nem lehet semmit csinálni, a parton levő épületbe meg nem jutok be, mert zárva az ajtó. Az a nano izé amiket a parti tartályokból szedtem össze, mire valók? Tényleg azokat az implantokat se tudom mire jók, ha bekapcsolom vmelyiket, rövid úton kipukkanva kikapcsolnak. Az az igazság, hogy összevissza csináltam meg a részfeladatokat...ha nem muszáj nem kezdeném előről a dolgot. Tegye meg már vki, írja már meg mi a megoldás...
  • R@in
    Alá kell tenni a bombákat.
  • tibor16
    Sziasztok, az első küldiben a nagy tányérnál a lávalukban vagyok. Az állványzaton 3 szint, 3 konzol, de egyik se aktivált. Vmi olyasmit ír, máshol kell aktiválni őket. Csak nem találom, hol. Help plzzz...
  • Marcus_
    Komolyan
  • zoli80
    ti4200-vel minden maxon gyors,akadásmentes.multizni jó lenne vele.
  • AndrewCB
    Ezt most komolyan kérdezed?????
  • Marcus_
    inplantátumok mire jók?
  • bazsi123
    freeeee:
    www.gamecopyworld.com
    www.megagames.com

• Freeeee
    Sziasztok!
    Eleg uj vagyok a Pc vilagaban.Honnan tudom letolteni a crck-et ehhez a jatekhoz?
  • Devilke
    Nem ott csak a bombát kell felvenni egy ladikából. A kontiner amire te gondolsz az a 1/a és 1/b pontnál van. Poén mert ez is csak egy kis ládika, és abban van valami ketyere. Ha megszerezted a bombát akkor egy repülő csomagterén kell bejutni a bázisra ,és felrobantani a műholdvevő szerű bigyót.
  • Lifeforce
    A 2pálya 2./a pontjánál az emelőnél mi a fa.. kell csinálni?
    Gondolom be kell kapcsolni, hogy leengedje a konténert de hoooool?
  • Skynet
    FX5200-tól mitvársz? Egy zsák fosaza kártya még egy riherongy MX440 is gyorsabb nálla....G3ti-ról nemis beszélve....
  • tibor16
    Jónak tűnik a game. A Bootok lehetnének értelmesebbek, -legalábbis amikor az pályán a nagy tányérnál vagyok, lennt összevissza rohangásznak, nagyjából 1 pályán. A tér viszont nagy, és kellemes, jók a hangok, összeségében nagyon élvezem. Nem tudja vki, hány pályás a game???
  • Marcus_
    köszi közben rájöttem én is...
  • jam@
    hivd a shuttle-t a központi épület emeletén lévő sz.géppel... és már bent is vagy.
  • Marcus_
    ja,nálam is geforce 4 el faszán folyik 1024-ben.

Valakinek felment a patch,csak a hangok miatt érdekelne h javitott e valamit?
  • Ssanya
    Adjatok tippet, mi lehet még a megoldás: Immersion-féle, próbáltam Daemon-nal, Alcohol-lal emulálni, onnan telepíteni, kiírtam Cdrwin-nel, nero-val, es a telepítés végén mindig hibával elszáll. Eljutok odáig, hogy megnyomom a Finish gombot, és ekkor egy ablak jön fel, amiben annyit közöl, hogy 1628:
    Ha ezután újra elindítom a telepítőt, akkor nem csak a számot írja ki hibaüzenetként, hanem hogy failed to complete installation. Uninstallálni nem lehet, ha kézzel törlöm a könyvtárát, akkor újra a teljes telepítés végig megy, bekéri a két cd-t, majd jön a hibaüzenet. Valakinek valami megoldási javaslata?
  • dzseni
    P4 2.4,R9800Pro,512MB,1024*768 minden maxon és nagyon folyékony :)
  • Ssanya
    Szerintem Fx5200-tól ne várj túl sokat, egyet teszteltem, 3dmark 2001-ben fele annyit ment, mint egy GF4 Ti 4200.
  • Marcus_
    oksi.Thx!
    Neroval irtam ki.

Segitsetek már!
    1. pályán vagyok a szigeten.Őrtornyokat kitakaritottam,van egy hid és utána egy lézerrel levédett tábor,benn egy hatalmas müholdantenna.hogyan kell bejutni??

Válaszokat előre is köszi!
  • dzseni
    Nem hal be a gép ,csak a képenyő frekit rakja fel túl magasra. (a tft-m a 85hz-et nem birja :))) ,szóval állitsd be a videokarid csak a 60 hz-el menjen.Pl ATI-nál a speciális->megjelenítők alatt.persze ez csak a tft-t használokra vonatkozik
  • Ssanya
    És mivel írtad ki cd-re? Nero, cdrwin, fireburner?
  • Marcus_
    én kiirtam cd-re és ugy másodszorra felment.Immersonom van,de a multi nem megy ill. kifagy.a peccs állitolag segitene rajta,meg még az is kurva szar hogy a hangok nagyon rosszak.ezt is javitaná a peccs.namost nekem meg nem lehet felrakni mert azt irja ki h rossz a crc ill. hibás.single megy...
  • Ssanya
    Úgy néz ki, nálam valamiért a telepítés nem akar sikerülni:
    az Immersion-os változatot tenném fel, és a végén ilyen üzenetet kapok: 1628: Failed to complete Installation.
    Daemon-nal próbálom, csak egy cd-t emulálva, és a végén a hibaüzenet jön. Van valakinek tippje, hogy mitől lehet?
    Én megpróbáltam a patch-et rárakni, de sajnos elszáll azzal az üzenettel, hogy nem találja a registry bejegyzéseit a játéknak.
  • Marcus_
    peccset felrakta mán vki?