28
-
#28 addigra már úgyis elvesztem a szüzességem, szal semmi gáz. az lnne a gáz, haholnap csapódna be, mert akkor még időm se lenne. na pá -
#26 Simán!
Valkee gondolatához (#19) még annyit: az 1. gondolat, a dugni halálig nálam 3 melléklettel bővül: szűrni mellé jó kis sört, széjjelhajtani a hangfalakat, no meg mindenféle csokit és nemes sajtot zabálni - ezek a luxuscikkek természetesen fosztogatásból származnának -
#24 Ha már ilyen jó eszmék zümmögnek fejedben, legalább tanuld meg helyesen leírni: anarchia :-p -
#23 lehet, hogy az a voros ize ott az egen nem is a mars, hanem valami mas? :))) -
#22 hat... egy akkora meteortol nemcsak egy idore tunne el... legfeljebb a marsrol visszajonnenek a bacik, amit a mi koszos szondaink odakuldtek, es kb 1 milliard ev mulva megint lenne 'ember' (naja... a jo oreg napnak meg 5 milliard eve van hatra...) -
Lez Lee #18 nem kell ide "űrszemetecske"! Elég egy idióta vidéki, paranoiás, pszicho és szociopata őrült, aki a hátizsákjában hordja a nitroglicerint a 6-os villamoson a "belvárosban" -
Lez Lee #17 nem kell ide "űrszemetecske"! Elég egy idióta vidéki, paranoiás, pszicho és szociopata őrült, aki a hátizsákjában hordja a nitroglicerint a 6-os villamoson a "belvárosban" -
#16 Ezt ki mondta neked,hogy mindenki fosztogatna,meg gyilkolna?Ezt láttad egy "komoly"amerikai filmben?Ha meghallod a rádióban,hogy 1 hét múlva becsapódik egy aszteroida,akkor azonnal elmész fosztogatni?Azt magyarázd már el,hogy hogy a faszba lehet összehozni ezt a két dolgot?Mi köze egymáshoz?Engem sem aszteroidával,sem nélküle nem fosztogatnak ki,az biztos,ha meg én akarok fosztogatni,akkor ahhoz nem hiányzik egy becsapódás.Komolyan mondom,ez a beszólás a Földkerekség legnagyobb közhely-dumája,amit életemben hallottam!És még van olyan,aki ezt szereti mondani:)))vicc... -
#15 király! :D -
P-ther #11 Jajj hova bújjak... :) -
#10 Na ki menti meg a fődet? :D
Ez tényleg hülye elv... "2014-re már olyan technika lesz..." tíz éve is pont ezt mondtuk a mára, aztán szinte alig változott valami. -
JTBM #2 Kell a pánikkeltés, hogy vizsgálják meg az új meteorok pályáját. Ha nem lenne, akkor csak akkor tudnánk meg, hogy ütközőpályán van egy meteor, amikor már szabadszemmel is látni lehet. -
#1 Ez a kép NAGYON eltúlzott. Ez egy 1700-2000 Km átmérőjű meteor :)