Kedv élénkítő szerek!

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Nem baj!!!
Itt van nekem Mrs. Right. 😄DD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Bezzeg nekem nincs
Hüpp...hüppp

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

loál

-the invisible-

Taranov
Vagy videót? 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nalátod 😊 és milyen a csajszi? képet!

-the invisible-

Taranov
biztos én 😊 Vagy lehet, hogy nem én, de én magától értetõdõnek gondoltam, hogy mindennek ez a megoldása 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

nemtom ki mondta ezt a csajozás dolgot de igaza volt

\"Life is around you and in you.\"

Taranov

Bandew
Oksi! 😄

Taranov
Lõdd le magad végre, az neked is jó, meg nekünk is!!!

Taranov
Kajakozz!

Szobabiciklizz!!

The Garrett
Én (mások elmondása szerint jókedélyû, ámde csendes részeg vagyok 😊 Ö

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Klántársakkal pl 1-1 közös játék alatt szénné röhögjük magunkat.

The Garrett
NA azért ezt így nemmondanám hogy nem lehet szórakozni gép elõtt...

BADE
Akkor jönnek csak az újjak😊))

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

kuzdosport, egyertelmuen
Buddy
Ha pedig agresszívabb típus vagy, akkor irány a lõtér

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
Úszni jó, én azt ajánlom
Leúszol 30 hosszt, azt rögtön elfelejted minden bajod

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Taranov

Bandew
Nekem mondod? 😄

Taranov
hát ez természetes 😊))

Bandew
Istenem! A gyermeki ösztönök! 😄DDDDDD

Taranov
én nem tudok focizni, de nagyon szeretem a labda után futkosást, meg rugdosást 😊)

Én is kapus vagyok, de ha futhatnékom támad (ami sokszor elõjön) akkor kimegyek rúgni a bõrt mint egy idegbajos 😄 na annál azért kicsit jobban 😄
Taranov
😊))))))))

focizz! ha nem szeretsz futni, akkor légy kapus 😄
Pyx
..hát akkaor kosarazz.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Taranov
akkor azt 😊)
Én kerékpározom.

Bandew
Az nagyon gázúl megy nekem.
De a kosárlabda az jó!!!!

Pyx
focizz, az egyszerü.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Bandew
Gondolkoztam azon, hogy sportolnom kéne velemit. De mit?
Adjatok tippeket lécci.

magus
belolem jokedvet😊 de ha megfigyeled xboxman esetet, o azert depresszios (sztem nem az), illetve szarhangulatu mert nincs semmi az eleteen ami kitoltené a sulin es a szamitogepen kivul. nem az alkohol kell, hanem a szorakozas, amit sose kaphat meg a gep elott.

K.András
Igen kokain, ügyvédek is ezt nyomják penge töle agyuk mint állat......

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Buddy
Lezárt agyam kulcsát eldobom...😊

PResident Evil
sztem egy kicsit eltúlzod... szted mi lenne Xboxman esetében ??? 😊 jókedv 😉

ha valakit komolyabban érdekel a téma:

http://origo.hu/mindentudasegyeteme/tringer/20030511tringer1.html

1. alkohol tipikus pótszer, az ilyenek miatt ivókbol lesznek alkoholisták
2. vagy jókedvet, vagy agressziot vált ki az emberekbõl, utobbi tapasztalataim szerint kb. 20bol 1nél

depresszionál az agy kémiai folyamatai megváltoznak - tehát egyértelmûen betegség, ami gyógyítható

Taranov
szerintem csak a sport meg a szex segíthet, más nem 😊

magus
õõõõ alkohol?

Taranov

vizes
(élet)Kedv élénkítõ szerek? Xanax. Napi 3x1.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

The Garrett
Ált a zöld teák 😊 MEg ami tiszta gyümölcstea.

BADE
Tegnap a Viván kávéfajtákról vagy teafajtákról beszélgettek,sajnos már nem tudom pontosan.Volt egy olyan fajta,ami fokozza a gondolkodást tehát gyorsabban tud az ember tanulni.Valaki esetleg látta a mûsort és tudja mi a neve?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Manta
A depresszió viszont évekig tarhat...
HuAn82
tart

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bandew
2 hét qrva sok idõ (legalábbis ha rossz a kedved 😄). Gondolj csak bele. Nem két nap, hanem fél hónap. Azért a rossz hangulat nem tart 2 hétig.

HuAn82
Tartós,hosszan elhúzodó állapot.Ezt szerintem kihagytad.dikki*yysw-nek igaza van 1-2 hét az csak rossz hangulat.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex
Köthetõ idõhöz HA Te eldöntöd, hogy holnaptól (mától stb.) nem leszel depressziós... A külsõ körülményeket nem mindig tudjuk befolyásolni (belsõket bármikor, akarat kérdés) ÉS ebbõl kifolyólag viszont nem köthetõ... Hiába az emberi elme kiismerhetetlen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Oldal 1 / 4Következő →