Kedv élénkítõ szerek!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Nem te kötöttél hozzá idõt hanem dikki*yysw. Csak te fogalmaztad meg, hogy mi a depresszió. Tehát az alapján amit mondtál, én úgy gondolom, hogy a depi nem köthetõ idõhöz. Ez nem vita veled, csak közös megegyezés, miszerint dikki*yysw elmélete nem helytálló.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
nem köttötem hozzá idõt..nem tom' mirõl beszész...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

The Garrett
KB nekemis ennyi a depresszió foglama. De akkor nemtud valaki valami jobb szót rá?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandew
Az miért nem lehet 2 hétig? 1 napig is lehet, ez nem kötõdik idõhöz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
Depresszió: Levert lelkiállapot, nyomott hangulat, bús komorság. ...kb ennyit

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Buddy
Mit neveztek depressziónak? (eddig még senki nem tudta megmondani nekem, mi az)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

The Garrett
jó akkor nem :) Legyen igazad :) de tényleg.

Manta
brutális 2 hét lehetett...
dikki*yysw
Jó. Van a világ meg te.

Garrett! Depis voltál!

Két egész hétig.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

The Garrett
Hát abban a 2 hétben nagyon magamalatt voltam :PPPP még annális :)

Bandew
Én nem hiszek a gyógyszerekben!
Ha valamit magadtól érsz el gyógyszer segítsége nélkül, az maradandóbb.

dikki*yysw
"Keresztkérdés:ilyen Romeront nem lehet kéz alól szerválni(csak pár szemet kiváncsiságból)"

1-2 szem nem csinál semmit, kb. 3-4 hónap után lett jobb a közérzet.

dikki*yysw
Nincs olyan hogy 1-2 hetes depis idõszak. Fura, mindenki szereti összekeverni a rosszkedvet a depivel.

The Garrett
Mármint hogy ugy a társadalmi értelembe vett felnõtt korba lépek.

Bandew
Mi az, hogy nemsokára "felnõtt" leszel? Azt te döntöd el.

Adi
Ne cuccozál ember.. mert ledzsalsz és kipusztitod magad!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Na Xboxman bazzkiii!! Én egész nyáron bazz szinte bf-tem, forumoztam. Reggel felkeltem és utána mentem edzeni haza bf aztán tanulás a pótvizsgára utána megint bf... tv nézzek, lefekszek!! Most.... kimegyek bp parádéra és most pörgök mint vmi hülye... bulik ezerel, csajok, minden. Kicsit mozdulj ki bazz... és teljesen befogsz pörögni.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

The Garrett
Nekem utolsó nagy Depi-s idõszak akkor volt mikor belegondoltam hogy nemsokára "felnõtt" leszek. És kicsit elrémített. De tultettem magam rajta. Meg elég sokat komolyodtam is utánna, megváltoztt 1-2 dologról az elképzelésem, véleményem. (pozitív irányba) szal ha mondhatom akkor még hasznos is volt az az 1- másfél hét blackout :)

Én azt akartam megtudni milyen szerek vannak és milyen a hatásuk ennyi(egy jó már el is hangzott)

\"Life is around you and in you.\"

"Idénre változtam egy kicsit. Persze sokban nem: másodpercek alatt felbassza bárki az agyam, hülyeségeken felhúzom magam, ilyenek. De sikerült kilépni abból a brutális mélységbõl, ahova leküzdöttem magam..."

Aha ez gáz:/Annó ilyen dühroham cucc nekem is volt ,de azt már sikerült kiküszöbölni(vagy inkább átesni a ló túloldalára nemtom)De azóta már dühöngeni sem tok nagyon,szal talán jó is hogy ideges vagy(ööö ez kicsit hülyén hangzik)

"Nekem nem ment egyedül, pszichiáterhez jutottam. Teszt alapján, amikor már nem is volt annyira durva a kedélyállapotom (nem sírtam minden este, ilyenek) azt állapította meg elég súlyos depresszióm van (mit mondott volna fél évvel azelõtt). Felírt egy gyógyszert, meg néha elmegyek hozzá dumálunk fél órát."

Pszichiátert a végsõ esetre hagyom(apám ciki dolognak tartja a depit ezért el sem mondanám neki az fix)!Neked mennyire segített?Vagy csak
annyiból jó ,hogy lehet valakivel lehet dumálni ilyesmirõl(végülis a tényeken kívûl nem sok mindent tud megállapítani vagynem)?

"A lényeg hogy a beszûkülést megakadályozd. Én most léptem abba a fázisba, hogy beszûkül az életterem, az emberi kapcsolataim. Elvesztettem 1 barátot, 1-2 havert, 1 barátnõt egyszerre. Kéne valami felé nyitnom, pl. eljárok majd úszni, meg egyéb faszságok"

Az szvsz nem is barát aki ilyenkor szarban hagy!Próbálj meg olyanokal dumálni akiket eddig almának tartottál(meglepõ milyen jó arc tud lenni egynéhány)Uszás jó ötlet mondjuk nem valami beszédes sport:)

Keresztkérdés:ilyen Romeront nem lehet kéz alól szerválni(csak pár szemet kiváncsiságból)

\"Life is around you and in you.\"

Davidus
mivan?:)

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
jahajj:D

๏̯͡๏﴿

Davidus
Egy 26 részes anime sorozat.

V9ykn8_TZL0

dikki*yysw
Miaz az NGE?

Taranov
csak egy kis sajnálatot akart, és egy kis vígasztalást. Vagy csak a figyelem központjába akart kerülni a gyermek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

The Garrett
Mármint akkor a pillanatnyi rosszkedvet :)

The Garrett
Mármint akkor a pillanatnyi rosszkedvet :)

Davidus
Akkor azok nem igazi gondok:)

V9ykn8_TZL0

The Garrett
Velem egy kiadós játék a haverokkal is elfeledteti a gondokat.

Bandew
Nekem az olvasás elég sokat segít. Mivel több mint három éve vagyok bejárós Pestre, ezért eléggé meg tud eröltetni egy-egy nap. Fõleg ha a suli is kemény. De ha olvasok, szinte teljesen kikapcsolok. Egy más világba kerülök. És ellenben a számítógépes játékokkal, az olvasás (legalábbis a mesék) gyógyítják a lelki sebeket.

Davidus
Láttad az NGE-t? Rólad szól nézd meg:) Most viccen kívül szedd le mert segíteni fog:)

V9ykn8_TZL0

dikki*yysw
lol

The Garrett
6 év mulva lesz! :D remélem :)

Manta
Izé, lehet hogy már régen. (és soha többet nem is megyek!) Anyám jár kamuból kezelésre, majd bekérdem, hátha tud feliratni. Már csak mozognom kéne.
ollie
Mikor voltál sorozáson?

ollie
Mindenkinek szüksége van rá...

Manta
Sebaj, sorozáskor úgyis kaptam beutalót pszichiátriára :D
dikki*yysw
Nincs szükségem rá, hogy együttérezzenek velem.

Manta tényleg csak receptre megy, még így hogy 10% fizeted is 800 ft :~

ollie
van itt pszichiáter? ;D

csak receptre adják. pszichiáter írja fel...

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

Manta
Hogyé adják ezt a Remeront? Mert hízni is akarok.
Blasta
Ismerõseim amúgy szedtek valamibogyót, ami nem kábszer, gyógyzsertárban kapható, valami rózsaszín tabletta.
Hasonló a hatása a fûhöz, mármint, hogy jókedvet csinált!
Nemtudom a nevét!
Egy hátránya volt a dolognak: KIBASZOTTUL MEGHAJTOTT! Olyan fosás jött rá az emberre másnap, mint állat! :-DDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ollie
együttérzek veled

dikki*yysw
Aha. :)

a Remeron tényleg iszonyatos étvágyat csinál... viszont egész jól normalizálja az ember lelkiállapotát...

az emberi kapcsolatok meg... szóval ha az ember kicsit zárkózott vagy "geek"-típus, akkor manapság elég nehéz... mindenhonnan azt reklámozzák, hogy buli meg pörgés meg hasonlók, közben az ember néha a szobájából is alig tud kilépni... és így tényleg nem igazán lehet barátnõt találni.

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

HuAn82
Soha nem mond,hogy soha!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

fluga
ajánlhatom az egyiptomi kék liliomot. legális és naggyon jó a hatása. meg kell enni a levelét és már jó is a világ:)
csak vicc, menj el szórakozni, és tuti, hogy kiránt a dologból!

Manta
Riszpekt!
tudom ajánlani a #19esbe beirt linkemet :)

dikki*yysw
Ja. Az én legnagyobb problémám hogy választhatok: egyedül leszek boldog vagy egyedül leszek komor. Nem lesz nõm soha ez már biztos :/