211
...kellene, ami a force-os kormányt is jól kezeli.
  • UNREG
    "Hogy csinálsz te ps2-n ilyen screeneket?"

Pendrive PS2-->PC.
    A GT4 tud 1080i felbontást.
  • Istencsászár
    Jó ronda ha ilyen a graf ps2őn
  • karikusz
    Hogy csinálsz te ps2-n ilyen screeneket?
  • mohus
    Nos megjelent a GT4 euban is

Photo mode...mindenki nyomathatja a screenshotokat...magának...csacsira:)
    Íme az első verdám...
  • mohus
    Gran Turismo 4 - PS2
  • ranGer2
    #22 mármint erre :P
  • ranGer2
    nem :)
  • mohus
    GT4..PS2
  • mohus
    GT4...PS2
  • mohus
    a b3 kijött és tarolt....legjobb árkád...NFSU mehet a sunnyogóba, mondjuk eddig is ocskább volt, mint a b2...ráadásul az NFSU2 továbbra is csak éjszaka és nyáltengeren játszódik...
  • 12346
    b3-ra én is kivi vagyok:)
    nekem nem mind1. guruljon és jó legyen (ami újabban elég ritka ). már a mafiát használom autós gémnek. cserélgetek ezt-azt, aztán belső nézetből autókázok.
  • mohus
    egyébként meg a topic címe "jó autós játék"...nem az hogy "jó vérbeli autós szimulátorok"

valakinek a Burnout 3 lesz a jó autós...nekem mindegy csak guruljon:))))
  • mohus
    szted én nem ezt írtam??
  • 12346
    egyébként meg tényleg nem kötekedés meg baszogatás képp, de ez a gt4 se egy akkora durci, ha a grafot nézzük:)
  • 12346
    rzt=ezt
  • 12346
    mohus a nascarban azért nincs ennyi csili-vili effekt, mert ezek csak másodlagos, fölös dolgok. rzt inkább akkor használják, ha már végképp nincs más érték a gaméban. ezt szirup nékül is el lehet adni, mert jó. igaz, csak réteg game, mert nem mindenki szeret mélyrehatóan állítgatni, meg nem mindenki szereti, ha autót vezet egy gaméban szappan helyett, de mégis sokan szeretik. a konzolos verdás gémek meg csak csillognak többnyire:)
  • Bucser
    Hát nem igazán fogom meglátni, mert nem hinném, hogy bármilyen dobozra pénzt fogok valaha kiadni amin csak játszani lehet.... nálam PC munkaeszköz és csak másodlagosan játék...Rally Champ 2000-ben nehezen volt IV-es golf.. inkább 3-as... ÉS Akkor sem vagyok hajlandó elhinni egyetlen konzolosnak sem, hogy jó szimulációt csinálnak egy dobozra.. látványos lehet szép lehet közelíteni közelíthet a valóságoshoz, de amíg csak egy csík jelzi a gyorsulástz irányítást és végsebességet és ezek módosulásait és nem számadatok és telemetria (lásd SLRR) Addig nekem lehet akármilyen kafa vezetési élmény nekem csk egy Árkád... Ugyanígy veszem a Colin McRae rallyt is.... Soha nem volt szimuláció... jó volt meg élvezetes... de nem szim.... Csak egy szimhez hasonló szép licenszeket felhasználó ÁRKÁD GAME...
  • mohus
    "Nekem anno nagyon bejött a Rally Championship 2000 "

huh az nagyon baba.én máig ezzel játszom bátyusommal nála...PC-n,ha autókázni akarunk egy jót ketten egyszerre...nagyon baba hogy osztottban lehet egymást "osztani"

remélem nem keverem más játékkal, ennek az introjában van egy sárga seat talán...meg négyes rallye golf is van benne
  • mohus
    Szia Alex...látod téged is érdekel, mert idejöttél

konzolosok fóruma???

ez nem a játékosok fóruma véletlenül???

és eszem ágában sincs reklámozni, nem vagyok a zsugori Sony fizetett bérence
  • mohus
    "Hacsak nem a Nascar 2002 színvonalán lévő fű meg autómodell + a gyönyörűre festett eget ami valszeg forog veled amikor kanyarodsz...." - Bucser

a megjelenésig kár bármit is mondani...novemberben viszont már lehet mazsolázni:) érdemes ezen oldal alsó fertályában elhelyezkedő képeket is megvizsgálni ,hogy ezek a japcsik hogyan is készítik játékaikat...

valszínű, hogy élőben nem láttad a sorozat legutolsó tagját(GT4 Prologue)..tagjait, a háttér (hátsó fák, torony+felhő) egy gömbre van felfeszítve...ami miatt természetesen nem úgy forog veled a felhő, mint az nyolcvanas években kiadott Outrun játéktermi automatában

autómodellileg meg kár volt belekötni...

A Nascar 2002 de még a 2003 is "botrányos" grafikailag a GT utolsó részeihez képest...gyalult közönség, tűéles papírmásé PC-s grafika stb...sehol egy "életszerű" effekt vagy Daytonai hangulat... egy kamera mélyfókusz effekt vagy a betonról felemelkedő hősugárzás effektje...

de a Nascar nem is azért KIVÁLÓ, hanem azért mert kurva sok autó van, ami törik is és nagyon sok benne a szimulációs cucc...keréknyomás, motor főzés realisztikus irányítás...vagyis minden kanyarért meg kell küzdeni stbstb...
  • Alexease
    Van konzolosok foruma, szerintem ott reklamozd, itt senkit nem erdekel.
  • mohus
    GT4...Hongkong (feltehetően a Photo mode-dal készült kép)
  • Bucser
    Szerintem Rally Trophy jó kis autós jáékt:) Nascar 2003 is jó + jól kezeli a force-os kormányt:) VAlamint Nekem anno nagyon bejött a Rally Championship 2000 (persze kibővítve egy külső fizikát buheráló progival).

És még ami úgy ahogy helyben volt az NFS Porsche 2000 vagyis régebbi nevén Unleashed... Jahh és persze nem lehet elmenni a maygar fejlesztésű Screamer 4x4 mellett sem de az néha kicsitérdekes volt:) de fizikája tetszett annak is nagyon:) És ugye ott az Invictusos Street legal sorozat... (redline-t megint lekéne szedni....)
  • Bucser
    Kisebb nem volt?? Másrészt qrvára semmi látnivaló nincs ezen a képen... Hacsak nem a Nascar 2002 színvonalán lévő fű meg autómodell + a gyönyörűre festett eget ami valszeg forog veled amikor kanyarodsz....
  • mohus
    GT4...PS2
  • mohus
    GT4...PS2
  • Alexease
    Ezt nem ertem. Ki b*szott le kit?!

A Tough Trucks tenyleg nagyon jo, de ezt mar jo nehany helyen emlitettem is. Ahoz kepest hogy Value, tokeletes megoldasok vannak benne. Ami meg sokkal jobb lesz, az a Flat-Out. Ugyan ez a tovabb fejlesztett engine (BugBear), csak "nagy" sajat jatek, autoverseny, zuzas, belsonezet stb. Ha lattad a Rally Trophy-t es a Tough Trucks-ot, es tetszett, gondolhatod milyen jo lesz a kovetkezo jatekuk, plusz 1 ev fejlesztessel;)) Kepek itt
  • Alexease
    Sajnos a liszeszhez sok-sok penz kell, ahoz komoly jatek eladasok. Egy normalis autoszimulatorbol, amihez esz kell, logika, turelem, tudas stb., abbol nagysagrenddel kevesebett adnak el, mint egy egyszeru, "3 gombos", autotologatos, agyon liszesszelt NFS:U vagy a kedvenc GT-dbol.

Igy hirtelen, nem is tudok sok liszenszelt, jo autoszimulatort felsorolni. De pl. NR2003, GPL, F1Challenge, Screamer4x4 (a torest kivetettek!). A tobbi jo autoverseny program vagy ingyenes (netKar), vagy MOD (GTR2002, ETCC, DTM), vagy eredeti autok mintajara, emblema nelkul keszult (LFS).
  • Alexease
    Van mar egy gyari, erdedeti, licence auto;) MRT5 (MRT5 Kep)
    Tobbet ne varjal. Itt nem a Sony koltsegvetesebol dolgoznak, nincs penz "vasarolgatni". Raadasul itt tores is lesz, es az koztudottan problemas az eredei autoknal.
    Plusz egy jo autoszimulator, autoverseny program, nem attol jo, hogy ott fityeg az auto elejen az emblema! Akinek a liszenszelt verdak a legnagyobb gondja egy autoverseny programban, azzal valami gond van.
  • mohus
    tényleg milyen fázisban van már?

vannak benne már gyári liszenszelt verdák?
  • Tika
    !!!!!THE BEST!!!!!
    LFS: Live for Speed
    !!!!!THE BEST!!!!!
  • Carlos
    :(
  • WiZZaRD
    epp nem megy a servere:(
  • Carlos
    Csekkolom Kolléga!
  • WiZZaRD
    ezt erdemes megnezni: http://www.voodoofiles.com/13792
    letoltes utan csak el kell inditani egy gyors regisztracio es mar lehet is gyakni ezerrel dragversenyeket:) nehez barmihez hasonlitani, de elso ranezesre szimpi nagyon, lehet kihivni valakit, tuningolni, vasarolni, szoval van minden. es free...
    bocsi, hogy felhoztam egy ilyen regi topicot, de nem tudtam bepasszentolni sehova...
  • mohus
    figyi Alex...fogod, azt papírból kivágod a műszerfalat és ráragasztod a TV-re:)))aztán autóként cserélgeted....

csak kb.170 ilyen sablont kell kivagdosni...

"A hardware-es efekteket leszamitva (tukrozodes, arnyek, kamera efekt) elvileg semmi extra."

"elvileg" tényleg semmi extra...de ehhez még hozzávenném az igen stabil ricegésmentes képfrissítést, ami miatt szerintem az alább tárgyalt dolgok kihagyása mellett döntöttek...és de jól tették...ha beszaggatna, ricegne, képkocka kettétörne, vagy filtering hibás lenne (autóút széle homályból tűélesre vált) akkor csak olyan lenne mint egy átlag autósjáték.

Inkább legyen 3 poligon egy autó de ne ricegjen ,mert hazavágja az irányítást!!!!

és ez az elvileg PC-n is simán düböröghetne( a stabil framet kivéve??)....képzeld milyen MODOK születhetnének...

Egy Gran Turismo kinézetű Street Legal....nyamm, na nem fájdítom szívem....

• Alexease
    Igy tiszta, THX.
  • M. Tibor
    Most mar eloveszem meg egyszer Gt3,de ahogy az a vizes aszfalt az esti környezetben kinéz...azt tanítani lehet,igazad van..:)
  • M. Tibor
    En 6 autora emlekszem tevedek?
  • mohus
    aham

4 autó van egyszerre a vizes pályákon.....

de, ahogy az a vizes aszfalt az esti környezetben kinéz...azt tanítani lehet