Jó autós játék...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
b3-ra én is kivi vagyok😊
nekem nem mind1. guruljon és jó legyen (ami újabban elég ritka ). már a mafiát használom autós gémnek. cserélgetek ezt-azt, aztán belsõ nézetbõl autókázok.

mohus
egyébként meg a topic címe "jó autós játék"...nem az hogy "jó vérbeli autós szimulátorok"

valakinek a Burnout 3 lesz a jó autós...nekem mindegy csak guruljon😊)))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
szted én nem ezt írtam??

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

12346
egyébként meg tényleg nem kötekedés meg baszogatás képp, de ez a gt4 se egy akkora durci, ha a grafot nézzük😊

12346
rzt=ezt

12346
mohus a nascarban azért nincs ennyi csili-vili effekt, mert ezek csak másodlagos, fölös dolgok. rzt inkább akkor használják, ha már végképp nincs más érték a gaméban. ezt szirup nékül is el lehet adni, mert jó. igaz, csak réteg game, mert nem mindenki szeret mélyrehatóan állítgatni, meg nem mindenki szereti, ha autót vezet egy gaméban szappan helyett, de mégis sokan szeretik. a konzolos verdás gémek meg csak csillognak többnyire😊

Bucser
Hát nem igazán fogom meglátni, mert nem hinném, hogy bármilyen dobozra pénzt fogok valaha kiadni amin csak játszani lehet.... nálam PC munkaeszköz és csak másodlagosan játék...Rally Champ 2000-ben nehezen volt IV-es golf.. inkább 3-as... ÉS Akkor sem vagyok hajlandó elhinni egyetlen konzolosnak sem, hogy jó szimulációt csinálnak egy dobozra.. látványos lehet szép lehet közelíteni közelíthet a valóságoshoz, de amíg csak egy csík jelzi a gyorsulástz irányítást és végsebességet és ezek módosulásait és nem számadatok és telemetria (lásd SLRR) Addig nekem lehet akármilyen kafa vezetési élmény nekem csk egy Árkád... Ugyanígy veszem a Colin McRae rallyt is.... Soha nem volt szimuláció... jó volt meg élvezetes... de nem szim.... Csak egy szimhez hasonló szép licenszeket felhasználó ÁRKÁD GAME...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mohus
"Nekem anno nagyon bejött a Rally Championship 2000 "

huh az nagyon baba.én máig ezzel játszom bátyusommal nála...PC-n,ha autókázni akarunk egy jót ketten egyszerre...nagyon baba hogy osztottban lehet egymást "osztani"

remélem nem keverem más játékkal, ennek az introjában van egy sárga seat talán...meg négyes rallye golf is van benne

mohus
Szia Alex...látod téged is érdekel, mert idejöttél

konzolosok fóruma???

ez nem a játékosok fóruma véletlenül???

és eszem ágában sincs reklámozni, nem vagyok a zsugori Sony fizetett bérence

mohus
"Hacsak nem a Nascar 2002 színvonalán lévõ fû meg autómodell + a gyönyörûre festett eget ami valszeg forog veled amikor kanyarodsz...." - Bucser

a megjelenésig kár bármit is mondani...novemberben viszont már lehet mazsolázni😊 érdemes ezen oldal alsó fertályában elhelyezkedõ képeket is megvizsgálni ,hogy ezek a japcsik hogyan is készítik játékaikat...

valszínû, hogy élõben nem láttad a sorozat legutolsó tagját(GT4 Prologue)..tagjait, a háttér (hátsó fák, torony+felhõ) egy gömbre van felfeszítve...ami miatt természetesen nem úgy forog veled a felhõ, mint az nyolcvanas években kiadott Outrun játéktermi automatában

autómodellileg meg kár volt belekötni...

A Nascar 2002 de még a 2003 is "botrányos" grafikailag a GT utolsó részeihez képest...gyalult közönség, tûéles papírmásé PC-s grafika stb...sehol egy "életszerû" effekt vagy Daytonai hangulat... egy kamera mélyfókusz effekt vagy a betonról felemelkedõ hõsugárzás effektje...

de a Nascar nem is azért KIVÁLÓ, hanem azért mert kurva sok autó van, ami törik is és nagyon sok benne a szimulációs cucc...keréknyomás, motor fõzés realisztikus irányítás...vagyis minden kanyarért meg kell küzdeni stbstb...

Alexease
Van konzolosok foruma, szerintem ott reklamozd, itt senkit nem erdekel.
mohus
GT4...Hongkong (feltehetõen a Photo mode-dal készült kép)

Bucser
Szerintem Rally Trophy jó kis autós jáékt😊 Nascar 2003 is jó + jól kezeli a force-os kormányt😊 VAlamint Nekem anno nagyon bejött a Rally Championship 2000 (persze kibõvítve egy külsõ fizikát buheráló progival).

És még ami úgy ahogy helyben volt az NFS Porsche 2000 vagyis régebbi nevén Unleashed... Jahh és persze nem lehet elmenni a maygar fejlesztésû Screamer 4x4 mellett sem de az néha kicsitérdekes volt😊 de fizikája tetszett annak is nagyon😊 És ugye ott az Invictusos Street legal sorozat... (redline-t megint lekéne szedni....)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Kisebb nem volt?? Másrészt qrvára semmi látnivaló nincs ezen a képen... Hacsak nem a Nascar 2002 színvonalán lévõ fû meg autómodell + a gyönyörûre festett eget ami valszeg forog veled amikor kanyarodsz....

mohus
GT4...PS2

mohus
GT4...PS2

Alexease
Ezt nem ertem. Ki b*szott le kit?!

A Tough Trucks tenyleg nagyon jo, de ezt mar jo nehany helyen emlitettem is. Ahoz kepest hogy Value, tokeletes megoldasok vannak benne. Ami meg sokkal jobb lesz, az a Flat-Out. Ugyan ez a tovabb fejlesztett engine (BugBear), csak "nagy" sajat jatek, autoverseny, zuzas, belsonezet stb. Ha lattad a Rally Trophy-t es a Tough Trucks-ot, es tetszett, gondolhatod milyen jo lesz a kovetkezo jatekuk, plusz 1 ev fejlesztessel😉) Kepek itt
Alexease
Sajnos a liszeszhez sok-sok penz kell, ahoz komoly jatek eladasok. Egy normalis autoszimulatorbol, amihez esz kell, logika, turelem, tudas stb., abbol nagysagrenddel kevesebett adnak el, mint egy egyszeru, "3 gombos", autotologatos, agyon liszesszelt NFS:U vagy a kedvenc GT-dbol.

Igy hirtelen, nem is tudok sok liszenszelt, jo autoszimulatort felsorolni. De pl. NR2003, GPL, F1Challenge, Screamer4x4 (a torest kivetettek!). A tobbi jo autoverseny program vagy ingyenes (netKar), vagy MOD (GTR2002, ETCC, DTM), vagy eredeti autok mintajara, emblema nelkul keszult (LFS).
Alexease
Van mar egy gyari, erdedeti, licence auto😉 MRT5 (MRT5 Kep)
Tobbet ne varjal. Itt nem a Sony koltsegvetesebol dolgoznak, nincs penz "vasarolgatni". Raadasul itt tores is lesz, es az koztudottan problemas az eredei autoknal.
Plusz egy jo autoszimulator, autoverseny program, nem attol jo, hogy ott fityeg az auto elejen az emblema! Akinek a liszenszelt verdak a legnagyobb gondja egy autoverseny programban, azzal valami gond van.
mohus
tényleg milyen fázisban van már?

vannak benne már gyári liszenszelt verdák?

Tika
!!!!!THE BEST!!!!!
LFS: Live for Speed
!!!!!THE BEST!!!!!

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Carlos
😞

Þór vígi þessi rúnar

WiZZaRD
epp nem megy a servere😞

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Carlos
Csekkolom Kolléga!

Þór vígi þessi rúnar

WiZZaRD
ezt erdemes megnezni: http://www.voodoofiles.com/13792
letoltes utan csak el kell inditani egy gyors regisztracio es mar lehet is gyakni ezerrel dragversenyeket😊 nehez barmihez hasonlitani, de elso ranezesre szimpi nagyon, lehet kihivni valakit, tuningolni, vasarolni, szoval van minden. es free...
bocsi, hogy felhoztam egy ilyen regi topicot, de nem tudtam bepasszentolni sehova...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

mohus
figyi Alex...fogod, azt papírból kivágod a mûszerfalat és ráragasztod a TV-re😊))aztán autóként cserélgeted....

csak kb.170 ilyen sablont kell kivagdosni...

"A hardware-es efekteket leszamitva (tukrozodes, arnyek, kamera efekt) elvileg semmi extra."

"elvileg" tényleg semmi extra...de ehhez még hozzávenném az igen stabil ricegésmentes képfrissítést, ami miatt szerintem az alább tárgyalt dolgok kihagyása mellett döntöttek...és de jól tették...ha beszaggatna, ricegne, képkocka kettétörne, vagy filtering hibás lenne (autóút széle homályból tûélesre vált) akkor csak olyan lenne mint egy átlag autósjáték.

Inkább legyen 3 poligon egy autó de ne ricegjen ,mert hazavágja az irányítást!!!!

és ez az elvileg PC-n is simán düböröghetne( a stabil framet kivéve??)....képzeld milyen MODOK születhetnének...

Egy Gran Turismo kinézetû Street Legal....nyamm, na nem fájdítom szívem....

Alexease
Igy tiszta, THX.
M. Tibor
Most mar eloveszem meg egyszer Gt3,de ahogy az a vizes aszfalt az esti környezetben kinéz...azt tanítani lehet,igazad van..😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

M. Tibor
En 6 autora emlekszem tevedek?

mohus
aham

4 autó van egyszerre a vizes pályákon.....

de, ahogy az a vizes aszfalt az esti környezetben kinéz...azt tanítani lehet

mohus
"NINCS DEMÓ, sem forráskód konzolon legalábbis közkézen nincs...😊))" Ez meg hogy jon ide?!?!

arra hogy a GT4-et csak videon láttam..képeket interjúkat...én nem tudtam kipróbálni semmi elõverziót...annak ellenére leírtam a GT4-rõl ezt azt(manus kidolgozása kabrióban stb)...aztán lehet, hogy nem is úgy lesz😊))

szóval csak óvatosan fogalmazok a GT4-rõl...

M. Tibor
4 auto???? de meg vizre??? sem emlekszem. Pedig toltam par szaz orat a jatekal.

Alexease
Tudom hogy korlatozottak a lehetosegek, ez erosen lattszik is rajta. A hardware-es efekteket leszamitva (tukrozodes, arnyek, kamera efekt) elvileg semmi extra.
Tudom, hogy kicsit gany lenne, de engem ez valaszt el a programtol😉)

"NINCS DEMÓ, sem forráskód konzolon legalábbis közkézen nincs...😊))" Ez meg hogy jon ide?!?!
mohus
egy motorháztetõ talán...de azon sem lett volna környezeti tükrözõdés...

de egy 3D-ben kidolgozott LCD-s merdzsóbelsõ bõrkormányyal?😊a PS2 közeli texturháji nem a legjobbak😊

szted a GT3-ban miért csak hat autó van egy versenyben?...vizes pályán pedig csak 4!!!

az elég ratyi lett volna hogy kívürõl a verda olyan, mint az igazi belül meg tizedrangú turha...kár lett volna lehúzni...ugyanígy a törés is ezért hiányzik...sem a gép sem a programozók ideje nem engedi, hogy olyan megvalósításban jöjjön, ahogy a progi többi része meg van csinálva...

szóval belsõ kidolgozás 0...és igazából be sem látsz a kocsiba. GT4 egyetlen nagy újítása ilyen téren, hogy a kabriók valóban kabriók lesznek, vagyis nem húzzak fel a tetõt mint azt tették a GT3ban...és a vezetõ mozdulatai stb minden meg vannak csinálva igen jó minõségben...legalábbis az ingame videón...

viszont extraként a DVD-n lehetne a verdákról belsõ "széleslátószögû" kép, hogy körbe lehessen nézni..meg hasonló nyalánkságok....

de egyelõre még csak készülget, de amit eddig megvillantottak az minden várakozásot felülmúl számomra ilyen teljesítményû konzolt figyelembe véve...

NINCS DEMÓ, sem forráskód konzolon legalábbis közkézen nincs...😊))

Alexease
Abba boven beleferne. Nem attol fugg.
mohus
sztem 10-20 milla dollárban, de lehet hogy több...

mohus
nem a költségvetésbõl😊

a 4MB video ramból és a 32MB alapmemóból...

mohus
én ha egy hétvégét ott lehetnék , mint vendég az is elég lenne

M. Tibor
Ez a project kb.8 mila hanem tobb

M. Tibor
Nekem a fejlesztesre boven eleg lenne.

Alexease
Most jelenleg barmelyik felnijenek az araval is kibekulnek😉
M. Tibor
Nekem csak 1% jo volna.😊

Alexease
... es ebbol a szereny koltsegvetesbol, mar egy belsonezetre nem futja.
mohus
szerény költségvetésû minõségi autósjátékgyártás....

mohus
szeretnék egy ilyen kis játszószobát

mohus
GT4 videók

és egy pár shot

mohus
NYC-ben már építik az új tornyokat

mohus
dede arcade DVD , meg simulation DVD😊)))csak itt megoldották egy kétoldalason😊))))

king13
bár gondolom ezt tudod 😊
mondjuk a 3 már kétlem hogy így lenne megoldva 😊

őőő

king13
van egy Arcade disc meg egy Simulation disc. bár a 2 közt annyi különbség van hogy az egyikbe gyári autókkal mehetsz+amit a simulationban csináltál, de nem tuningolhatsz.
a simulationban meg kell vened az autód tuningolhatod a versenyekkel pénzt nyersz...
tehát nem teljesen arcade de nem is teljesen szimulátor.
nekem nagyon bejön. egyébként a 2 van meg PS1-en

őőő