Jó autós játék...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nem mind1. guruljon és jó legyen (ami újabban elég ritka
). már a mafiát használom autós gémnek. cserélgetek ezt-azt, aztán belsõ nézetbõl autókázok.
valakinek a Burnout 3 lesz a jó autós...nekem mindegy csak guruljon😊)))
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
. ezt szirup nékül is el lehet adni, mert jó. igaz, csak réteg game, mert nem mindenki szeret mélyrehatóan állítgatni, meg nem mindenki szereti, ha autót vezet egy gaméban szappan helyett, de mégis sokan szeretik. a konzolos verdás gémek meg csak csillognak többnyire😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
huh az nagyon baba.én máig ezzel játszom bátyusommal nála...PC-n,ha autókázni akarunk egy jót ketten egyszerre...nagyon baba hogy osztottban lehet egymást "osztani"
remélem nem keverem más játékkal, ennek az introjában van egy sárga seat talán...meg négyes rallye golf is van benne
konzolosok fóruma???
ez nem a játékosok fóruma véletlenül???
és eszem ágában sincs reklámozni, nem vagyok a zsugori Sony fizetett bérence
a megjelenésig kár bármit is mondani...novemberben viszont már lehet mazsolázni😊 érdemes ezen oldal alsó fertályában elhelyezkedõ képeket is megvizsgálni ,hogy ezek a japcsik hogyan is készítik játékaikat...
valszínû, hogy élõben nem láttad a sorozat legutolsó tagját(GT4 Prologue)..tagjait, a háttér (hátsó fák, torony+felhõ) egy gömbre van felfeszítve...ami miatt természetesen nem úgy forog veled a felhõ, mint az nyolcvanas években kiadott Outrun játéktermi automatában
autómodellileg meg kár volt belekötni...
A Nascar 2002 de még a 2003 is "botrányos" grafikailag a GT utolsó részeihez képest...gyalult közönség, tûéles papírmásé PC-s grafika stb...sehol egy "életszerû" effekt vagy Daytonai hangulat... egy kamera mélyfókusz effekt vagy a betonról felemelkedõ hõsugárzás effektje...
de a Nascar nem is azért KIVÁLÓ, hanem azért mert kurva sok autó van, ami törik is és nagyon sok benne a szimulációs cucc...keréknyomás, motor fõzés realisztikus irányítás...vagyis minden kanyarért meg kell küzdeni stbstb...

És még ami úgy ahogy helyben volt az NFS Porsche 2000 vagyis régebbi nevén Unleashed... Jahh és persze nem lehet elmenni a maygar fejlesztésû Screamer 4x4 mellett sem de az néha kicsitérdekes volt😊 de fizikája tetszett annak is nagyon😊 És ugye ott az Invictusos Street legal sorozat... (redline-t megint lekéne szedni....)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A Tough Trucks tenyleg nagyon jo, de ezt mar jo nehany helyen emlitettem is. Ahoz kepest hogy Value, tokeletes megoldasok vannak benne. Ami meg sokkal jobb lesz, az a Flat-Out. Ugyan ez a tovabb fejlesztett engine (BugBear), csak "nagy" sajat jatek, autoverseny, zuzas, belsonezet stb. Ha lattad a Rally Trophy-t es a Tough Trucks-ot, es tetszett, gondolhatod milyen jo lesz a kovetkezo jatekuk, plusz 1 ev fejlesztessel😉) Kepek itt
Igy hirtelen, nem is tudok sok liszenszelt, jo autoszimulatort felsorolni. De pl. NR2003, GPL, F1Challenge, Screamer4x4 (a torest kivetettek!). A tobbi jo autoverseny program vagy ingyenes (netKar), vagy MOD (GTR2002, ETCC, DTM), vagy eredeti autok mintajara, emblema nelkul keszult (LFS).
Tobbet ne varjal. Itt nem a Sony koltsegvetesebol dolgoznak, nincs penz "vasarolgatni". Raadasul itt tores is lesz, es az koztudottan problemas az eredei autoknal.
Plusz egy jo autoszimulator, autoverseny program, nem attol jo, hogy ott fityeg az auto elejen az emblema! Akinek a liszenszelt verdak a legnagyobb gondja egy autoverseny programban, azzal valami gond van.
vannak benne már gyári liszenszelt verdák?
LFS: Live for Speed
!!!!!THE BEST!!!!!
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
letoltes utan csak el kell inditani egy gyors regisztracio es mar lehet is gyakni ezerrel dragversenyeket😊 nehez barmihez hasonlitani, de elso ranezesre szimpi nagyon, lehet kihivni valakit, tuningolni, vasarolni, szoval van minden. es free...
bocsi, hogy felhoztam egy ilyen regi topicot, de nem tudtam bepasszentolni sehova...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
csak kb.170 ilyen sablont kell kivagdosni...
"A hardware-es efekteket leszamitva (tukrozodes, arnyek, kamera efekt) elvileg semmi extra."
"elvileg" tényleg semmi extra...de ehhez még hozzávenném az igen stabil ricegésmentes képfrissítést, ami miatt szerintem az alább tárgyalt dolgok kihagyása mellett döntöttek...és de jól tették...ha beszaggatna, ricegne, képkocka kettétörne, vagy filtering hibás lenne (autóút széle homályból tûélesre vált) akkor csak olyan lenne mint egy átlag autósjáték.
Inkább legyen 3 poligon egy autó de ne ricegjen ,mert hazavágja az irányítást!!!!
és ez az elvileg PC-n is simán düböröghetne( a stabil framet kivéve??)....képzeld milyen MODOK születhetnének...
Egy Gran Turismo kinézetû Street Legal....nyamm, na nem fájdítom szívem....
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
4 autó van egyszerre a vizes pályákon.....
de, ahogy az a vizes aszfalt az esti környezetben kinéz...azt tanítani lehet
arra hogy a GT4-et csak videon láttam..képeket interjúkat...én nem tudtam kipróbálni semmi elõverziót...annak ellenére leírtam a GT4-rõl ezt azt(manus kidolgozása kabrióban stb)...aztán lehet, hogy nem is úgy lesz😊))
szóval csak óvatosan fogalmazok a GT4-rõl...
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
Tudom, hogy kicsit gany lenne, de engem ez valaszt el a programtol😉)
"NINCS DEMÓ, sem forráskód konzolon legalábbis közkézen nincs...😊))" Ez meg hogy jon ide?!?!
de egy 3D-ben kidolgozott LCD-s merdzsóbelsõ bõrkormányyal?😊a PS2 közeli texturháji nem a legjobbak😊
szted a GT3-ban miért csak hat autó van egy versenyben?...vizes pályán pedig csak 4!!!
az elég ratyi lett volna hogy kívürõl a verda olyan, mint az igazi belül meg tizedrangú turha...kár lett volna lehúzni...ugyanígy a törés is ezért hiányzik...sem a gép sem a programozók ideje nem engedi, hogy olyan megvalósításban jöjjön, ahogy a progi többi része meg van csinálva...
szóval belsõ kidolgozás 0...és igazából be sem látsz a kocsiba. GT4 egyetlen nagy újítása ilyen téren, hogy a kabriók valóban kabriók lesznek, vagyis nem húzzak fel a tetõt mint azt tették a GT3ban...és a vezetõ mozdulatai stb minden meg vannak csinálva igen jó minõségben...legalábbis az ingame videón...
viszont extraként a DVD-n lehetne a verdákról belsõ "széleslátószögû" kép, hogy körbe lehessen nézni..meg hasonló nyalánkságok....
de egyelõre még csak készülget, de amit eddig megvillantottak az minden várakozásot felülmúl számomra ilyen teljesítményû konzolt figyelembe véve...
NINCS DEMÓ, sem forráskód konzolon legalábbis közkézen nincs...😊))
a 4MB video ramból és a 32MB alapmemóból...

a simulationban meg kell vened az autód tuningolhatod a versenyekkel pénzt nyersz...
tehát nem teljesen arcade de nem is teljesen szimulátor.
nekem nagyon bejön. egyébként a 2 van meg PS1-en
őőő