211
...kellene, ami a force-os kormányt is jól kezeli.
-
#211 Street Rod? -
torzito #210 Hali!
Volt régen egy autos játék, két versenyző volt és csak gyorsulásra ment a dolog. Lehetett benne motort, váltót,kasznit meg minden félét venni. Kb.1.3 MB lehet az egész játék. Nem tudja véletlenül valaki mi a neve a játéknak?
Torzi -
gábor1235 #209 nekem tetszik az oldal csak egy baj van hogy sokkat kell várni a letőltéshez
-
#208 nincs oda írva hogy ez a PC-s
én játékos vagyok...
Fórum>>Játékosok fóruma>>Jó autós játék
a burnout 3 jó autós játék....
ne kelljen már elmagyarázni...érdekes hogy ezzel foglalkozol...miért fáj ez neked?? -
#207 nehogymár nekem keljen elmagyarázni:
Számítástechnikai fórumok:
Játékosok fóruma <= Ez a PCs
Konzolosok fóruma <= Ez a konzol
egyszerű mint az 1x1 -
#206 nomeg van PC-m is...a videót ott vágom...vágod? -
#205 hova van írva hogy PC-s forum???? -
#204 ez mind szép de mér a pcs fórumba kell a consolos videókat képeket rakdnod mindig.. -
#203 Burnout 3 Crash - 15MB - MPEG4 -
#202 Jaja, aztán egy elszabadult rugózás és belerugóztál a porfelhőbe (magyarul: talajra érkezés, pályán kívül). :-) Jó móka volt. -
#201 Flatout is van PS-re
Sztem már ne vegyél PS2-t, hacsak nem tudsz extra olcsón...egy-másfél év és PS3 fog mindenhol terjedni meg X360 -
#200 nekem 2 magos procim van. :D De jó lenne. Akkor mind1. Veszek PS2-t.(Ha lesz pénzem) Amúgy amit szerintem nagyon eltaláltak, bár annyira nem teszteltem le mindenféle játékot, a FlatOut. Ez nemtom van-e PS-re, de PC qrva jó! Köszi az infót. -
#199 van működő emu
DE
3-4 FPS-sel megy
és erősen bugos...
sajnos a PS2 multiprocis technológiáját nehéz egyprocesszorossal lerendezni...
-
#198 egyátalán nem "csúnya" -
#197 és ha nekem, teszem azt megvan a burnout 3, de nincs PS2, akkor nincs valami emulátor, amivel tudnám használni? -
#196 ha meg csúnyára akkor F1CH:) -
#195 uhhh
ezt de rég láttam:)
istenien rugózott -
#194 hmm ha arcade kocsis gémre vagyász akkor vagyél ps2őt jó hogy ilyenek nemjönnek ki pcre nagyon jó -
#193 Stunt Car Racer.
Bár nem tudom, hogy van-e a programban ültetve force lehetősége... de azért akkor is isteni... ;-))
-
bazze #192 huhhh asszem sok embert kell agyon ütnöm -
bazze #191 omg amikor belegondolok abba hogy hány kocsi vann a drand turismo 4 ben mindig sirva fakadok hogy nincs PC re :(
DEMIÉÉÉÉRT NINCS??????
Agyon ütném azt ameiknek nem jutott még eszébe hogy milenne ha megcsinálná a klónját PC re... SOK KOCSI TELIS TELE 1 ÁLOM :((
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
#190 nemvagy béna, nincsenek -
#189 ezek vannak PC-re? Vagy csak béna vagyok és nem találtam? -
#188 burnout 2
burnout 1
és idén burnout revenge -
#187 Háj. Arra lennék kíváncsi, hogy nem tud-e valaki egy olyasmi játékot mint a BurnOut 3? Ilyen karambolós. De közben mégis verseny -
#186 GT5 - video - 25 MB -
#185 Mohus digit videó: Chevy 54' - 17MB - MPG -
#184 GT4 - Chevy 54' (with backfire)
-
-
#182 GT4 Duo Drifting - 41MB - thx to TeamFBI -
#181 GT4 - Audi RS6
-
#180 GT4 - Gran Turismo Skyline
-
#179 Friss digitek:
GolfArt
Intro1
Intro2
GT Nürburgring egyenes -
#178 "A jatek ingame nem ekkora felbontasa nem ilyen tueles"
RGB kábellel ilyen tűéles a gém a felbontás azonban TV felbontás, ami TV-n persze bőven elég. Lásd F-1 közvetítés vagy DVD nézés. -
#177 akinek nem tetszik az álló nézze meg mozgova...
Golf -
#176 ja már leírták::) -
#175 "Hogy csinálsz te ps2-n ilyen screeneket?"
van benne photo mode...thx to Yamauchi
bárhogy belőheted elhelyezheted a verdát...aztán shot
bedug PS2 USB slotjába pendrive...rátölt...PC bedug feltölt...kilinkel:) -
#174 hát ez nem is szép elmosott kocka graf dehát egy ps2 ennyit tud.... -
#173 En se ertettem regen :)
A jatek ingame nem ekkora felbontasa nem ilyen tueles stb, egy csak egy foto mod amivel ki lehet meneni pl usb egy beallitott kepet ami jobban nez ki mint amugy :) -
#172 Ronda a nénikéd... :))