Etherlords 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más.
"Hostile Ambience: all enemy creatures enter play rested." Ez marhaság nem? A pdf-ben már jobban hangzik a definició:
"All enemy creatures enter play in forced rest" Vagyis a Haste ability-t negálja.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
kigyot megprobalom majd de abbol meg csak a grass snake vagy mi van
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Most szedtem le a patch-et, azt csekkolom.
mert aszem 5 vagy 6. szinten vagyok de ilyenjeim még nem nagyon vanak, inkább lényekbõl van nagyon sok
enchantokbol meg nicns tul sok nem jarok oylan magas szinten (ether ado van meg ilyen öngyogyito/felaldozosok, d enem sok, meg fõleg lénytápolo varik vanak)
(Ha repülnek, akkor meg hurricane biztos van már)
Én a Vital camp. vége felé már lények nélkül mentem. FoN, meg az a vari amikor sebzõdik, ha varázsol. (Ether Thorns asszem) Ja, és persze mérgezéssel kell inditani, botból, spellbõl jól kitömni vele. Ha nincs felkészülve sok enchant eltávolitására, akkor ettõl megfekszik.
Ha regen szörnyek vannak, tessék elszivni az ellen etherét támadás elõtt. Ha a hõs spec. képessége a regen (ritka), akkor meg szivtál. Mondjuk 3as supress alap szvsz.
adventure modban mi a fasz értelme van ezeknek a wall creaturáknak? gyk kalapsz szart érnek csak az idõt huzzák a gyözelemig, smei reális veszéjt nem jelentenek
ráadásul vital campaignban pont egy iylenbe akadtam el, mert fosa a védelmet és egyszerüen sehogysem tom legyõzni mert mindig ujratermeli...
viszont õ meg se bir szinte sebezni, gyogyitás miatt már 100+ hp-m van de hát mint tugyuk a gép a türelmesebb bármedig elhuzza 😞(
A Blank Artifactot hogy kell teni? Többször próbáltam a feltöltõ szerkezeteknél, de nem történt semmi.
Angol tudásról meg eszembe jut az a kis történet mikor írkáltuk be a nival-nak a béta teszt alatt a bugokat, elgépelési hibákat, fejlesztési javaslatokat, stb. Akkor volt olyan, hogy többen észrevettünk egy félrefordítást, vagyis akkor még nem tudtuk hogy az 😊 Ugyanis (mivel ugye orosz termék) oroszból fordították angolra, és hát más értelmet kapott, mi meg panaszkodtunk, hogy de hát nem is azt csinálja ami oda van írva, õk meg erõsködtek, hogy pedig de ... aztán persze kiderült, hogy a fordítás nem volt jó, csak srác úgy gondolta, hogy oda is ugyanaz van írva nagolul mint nekik oroszul 😄DD
És mindezt csak azért mondtam el, mert sajnos maradtak még mindig hasonló hibák így is benne (ráadásul most teszteltük multiplayer demot is, és még abban is voltak hasonlók, pedig az már javított változat volt) szal most a patch-ben megint ígértek ilyen irányú korrigálásokat is. Tehát ha vkinek nem teljesen "értelmes" néha (pl artifact blank-nál) a recept, akkor nem feltétlenül a mi angol tudásunkkal van baj. Persze nem nagy hibák amik vannak, csak nyelvtani, tehát azért megérthetõ mindig hogy mit is akartak oda írni 😊
Mondjuk ezzel már ezt is elárultam, hogy hamarosan jön a multiplayer demo is, amivel ugye hivatalosan lehet majd menni a master szerverre is nyomulni.
Persze sajnos korlátozott lesz, csak a Chaot és a Vital lesz benne, azok viszont teljesértékûen, tehát a Pale paklival együtt (legalábbis tesztben így volt most, és nem említették, hogy nem így lenne majd végleges multi demo).
Úgy látom azért van akit kidobál desktopra, nem csak engem. GeForce kártyám van szóval nem ati betegség 😊
Ity még annyit, hogy vszínüleg angol tudásomban is vannak hiányosságok, de a vital campot már végignyomtam és baromira nem tudtam egy blankot sem feltölteni 😄 Viszont így is lejátsz6ó.
Artifact Blankot sikerült már feltölteni, több félét is, bár nem egyszerû feladat. Némelyik csak sokadszorra sikerült, de érdemes vele "bajlódniû" mert mivel ingyen van így sokat segíthet a csaták során.
Nekem pl. még 1x sem lépett ki a játék, de gondolom ha ez globális probléma, akkor ez is orvosolva lesz a patch-ben.
Mindenesetre én megvárnám a peccset és azzal megint megpróbálnám.
Erisman: büntetést nem kapsz sõt én úgy vettem észre ha egy ellenfelet sokszor nem tudsz lenyomni akkor visszavesz a szintjébõl.Már ha nem loaddal mész vissza csak simán folytatod. A másik, hogy gyakran az összes spellkészletet le kell cserélni egy-egy ellen miatt.
Viszont nekem is van egy-két kérdésem: Valakinek sikerült már feltölteni a blank atrefactokat? 😊 És nektek is van-e olyan, hogy minden elõjel nélkül kilép a game? Én már majdnem minden 2. csata után mentek 😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Majd próbálok variálni.
Hangsúly szerintem a lapok összeválogatására van helyezve, így akárhányszor próbálkozhatsz.
Újabb kérdés: ha vesztek egy csatában, azért kapok valami büntetést (eddig nem vettem észre ilyesmit) pl. varázslatok elvesztése, xp csökkenés vagy lehet akárhányszor próbálkozni a csatával?
2. Elsõ résztõl fõleg a single player részben különbözik, mivel itt teljesen eltûnt az elsõ részben található stratégiai rész (a mikromanagementel együtt). A multi része is csak annyiban különbözik, hogy az új paklinak köszönhetõen (Pale) sokkal összetettebb lett az egész.
Amúgy meg mindekinek jó hír, hogy a játékhoz (alapként) beígért PÁLYASZERKESZTÕ és az elsõ patch nagy valószínûséggel még ezen a héten kint lesz.
Reméljük a legjobbakat 😊
Nemrég kezdtem a játékot és lenne egy-két kérdésem a tapasztaltabb játékosokhoz:
1. Meg lehet-e támadni közvetlenül az ellenség teremtményeit? Nem a Zap és spóra támadásra gondolok hanem az egyszerû odamegyek és lezúzom módra.
2. Mennyire különbözik ez az elsõ résztõl? Azt most elég olcsón meg lehet venni, de mivel én nem szoktam stratégiai játékokkal játszani, nem ismerem. Ez viszont tetszik.
Elõre is kösz a válaszokat!
Ersiman
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
A Vitalokkal azért nem indultam, mert kissé uncsi lett volna. A demóját már végigvittem, és (mint tudjuk) ott ugyanazon küldik vannak (mármint 2 térkép belõle)
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
A Vital végigjátszásával játszhatóváválik a Syneth(Rusties)
A Chaot végigjátszásával játszható lesz a Kinet(Airheads)
Ha a Synethet vagy A Kinetet végigviszed játszható lesz egy speckó hadjárat, de ez maradjon meglepetés 😉
Most a 3. térképnél járok. Amúgy mennyi van összesen?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nekem sem akad csak az alt+tabot nem bírja.
"vessetek a mókusok közé" :)