208
Avagy az éter urai ! :-DDD
-
ity #118 1. Meg lehet. Többféleképpen is. Egyik pl a Zap féle varázslatok (csak sokkal erősebbek) másik lehetőség pedig, hogy vagy kimész megtámadni a hőst és ha kijön blokkolni akkor lecsapod őket (ha erősebb vagy) ill. szándékosan otthon maradsz blokkolni, hogy ha jön támadni kimehess védeni és szintén legyakod őket (ha erősebb vagy) :)
2. Első résztől főleg a single player részben különbözik, mivel itt teljesen eltűnt az első részben található stratégiai rész (a mikromanagementel együtt). A multi része is csak annyiban különbözik, hogy az új paklinak köszönhetően (Pale) sokkal összetettebb lett az egész.
Amúgy meg mindekinek jó hír, hogy a játékhoz (alapként) beígért PÁLYASZERKESZTŐ és az első patch nagy valószínűséggel még ezen a héten kint lesz.
Reméljük a legjobbakat :) -
Ersiman #117 Üdv mindenkinek!
Nemrég kezdtem a játékot és lenne egy-két kérdésem a tapasztaltabb játékosokhoz:
1. Meg lehet-e támadni közvetlenül az ellenség teremtményeit? Nem a Zap és spóra támadásra gondolok hanem az egyszerű odamegyek és lezúzom módra.
2. Mennyire különbözik ez az első résztől? Azt most elég olcsón meg lehet venni, de mivel én nem szoktam stratégiai játékokkal játszani, nem ismerem. Ez viszont tetszik.
Előre is kösz a válaszokat!
Ersiman -
Jacky #116 A DC++ -on rajta van. Pld. a Matrix és a Koli hubon. -
Az 1 ben volt? nem tudjátok honnan lehetne letölteni? -
1 inkább a heroesra jellemző külsö tulajdonságokkal bírt, és ott volt custom game is, de elég gagyi volt szvsz. -
Felőlem. Attól még kissé messze vagyok. Csak az a baj, hogy rossza hadjáratot kezdtem el, mert a Synetekre vagyok, nagyon kíváncsi. De a Chaotot nyomatom. Á mind1. A Kinet is jó lesz.
A Vitalokkal azért nem indultam, mert kissé uncsi lett volna. A demóját már végigvittem, és (mint tudjuk) ott ugyanazon küldik vannak (mármint 2 térkép belőle) -
Hát az 1-el nem játszottam. Az is ilyne volt? Mármint csak hadjárat volt benne. És semmi Custom game? Ezt azért hiányolom. De ettől így is nagyon tetszik a progi. -
Nekem speciel még mindig tetszik a grafika, bár semmit nem fejlődött 1-hez képest. -
4 térkép/hadjárat.
A Vital végigjátszásával játszhatóváválik a Syneth(Rusties)
A Chaot végigjátszásával játszható lesz a Kinet(Airheads)
Ha a Synethet vagy A Kinetet végigviszed játszható lesz egy speckó hadjárat, de ez maradjon meglepetés ;) -
Ja tényleg. A "Rusties" és az "Airheads" hadjárat, mikor válik játszhatóvá? Egyáltalán van olyan? Mert nekem egyenlőre csak Vitals, meg valami Chaos, vagy Chronos...áh nem tudom a nevét...AZ van (mág csak most keztem játszani a game-el, meg a nevek terén, amúgy is hülye vagyok).
Most a 3. térképnél járok. Amúgy mennyi van összesen? -
Nem az engine a lényeg. -
Nah. Csak megszereztem az etherlords 2-t. És elkeztem az egyik fajjal (valami Chaos, vagy hasonló). Mondjátok csak. Nincs a játékban custom game? De adveture-al. Mint a heroesban is. Gyűjtögetni, fejleszteni, harcolni. Csak duel van? -
Megnéztem a demót... grafikailag nem tűnik túltuningoltnak a game... -
Más. Nyomom a csajszis hadjáratot, eddig ment is, de most elkezdtek szivatni. Benyomja a cannot get up-os varikat, én meg nem tudok mit csinálni (Van egy artifactom ez ellen, de csak egyszer tudom használni.). Boltokban nem láttam leszedő spellt. Szopás. -
3.8 Catalyst itt is. 16* aniso, 6*AA, jól megy. Persze WinXP. -
antijedi #103 jah ok :) -
Jó az új logód, de még mindig baromságokat beszélsz :)
Nekem sem akad csak az alt+tabot nem bírja. -
antijedi #101 van benne valami igazság mert nekem pl 512sd-vel eddig meg sohanem telt be memoria hogy akadozott volna :PPP -
mert szar a géped -
Gear #98 sorry , de nekem 3,6 / 3.7 / 3.8 as cat. al is megy ...
-
nekem továbbra sem sikerül elindítanom
kapják be, pedig tök kivi voltam a gammára -
Na ez király game, kicsit felidéződtek bennem a régi MagiC-os partyk :) A Balance elég jó a chaos oldalon, és elég nagy rugalmasságot követelő lények vannak benne (van ahol a teljes deck-ek szét kellett szedni) -
Jacky #93 Sikerült megszereznem a magyar Etherlords 1-et, viszont nem jó hozzá a crack. Tudna valaki küldeni/megmondani, honnan tölthetek le hozzá?
Előre is köszönöm. -
feltettem 3.8at is, azzal sem megy sajna
kezdem feladni
még amit irtál megprobálom, hátha -
Gear #91 A havernak is volt ilyen gondja , de mióta feltette a Cat.3.8-at azóta megszünt. Nekem is ATI-m van de nincs gond vele (na azé néha kidob a kicsike), viszont elég darabos a scroll a térképen , meg csaták közbe néhány effektnél is megtorpan.
Meg kapcsold ki az AA-t meg a Anisot az ATI controllpanelen. -
Hát nekem megy simán GeForce4-el csakaz alt+tabot nem bírja, ráadásul eszméletlenül zabálja a memóriát, 512 DDR-el a negyedik load után elhal... -
sot, a cd/n levo ati driver sem megy fel
hat a faxm, valami otlet? -
Ezer hála és köszönet! :) -
ity #85 Etherlords 2 NoCD Patch -
Köszi szépen!
Mondjuk a GameCopyWorld-ön néztem valamikor, de nem láttam. Most megint felmentem, és még mindig csak az elsőhöz találtam dolgokat. DC-n senkinek nem volt, a Google 0 találatot írt ki, vicces. Ezért gondoltam, hogy itt próbálkozom.
Mindegy, nem olyan égető a probléma, az ATI patch jöhetne, addig megnézem azt a Catalyst-et.
Mégegyszer köszi! -
ity #83 Sajnos a külföldi fórumokon is panaszkodnak az Ati tulajok, ha nem is mindenkinek de sokuknak vannak különböző problémáik, mindenesetre a patch megjelenéséig a legműködőképesebb (értsd a játékkal legkomtatibilisabb) változat a 2-es CD-n található Catalyst, azzal érdemes próbálkozni.
No-CD patch-et meg tudok DCC-n küldeni irc-n, a #vkk csatin megtalálsz.
De ha ez gondot okoz, rákeresel GameCopyWorld-ön, és leszeded vhonnan (én is onnan szedtem, de a pontos linket már nem tudom). -
ja, meg egy kérdés:
peccset nem tud valaki, hogy honnan lehet tölteni? (no cd) -
mindenek előtt leszögezem, hogy nekem nagyon bejön a játék, de senkinek nem szaggat iszonyatosan a térkép rész??? gondoltam egy Radeon 9600-nak nem nagyon kellene szaggatnia. meg azért valljuk be, annyira nem szemkápráztató, hogy ilyeneket csináljon. -
Sziasztok. nm tudjátok, hogy honnan lehetne letöltei az etherlords 2-t? A demójával játszottam, és nagyon megfogott. Csak tudni kéne, hogy honnan lehet letölteni. lehetőleg ingyen, de ha fizetős, az sem baj. Légyszi, rendes címet írjatok. Szóval www.xyz/akármi.com - szóval mindent. És mailban plííz. -
ity #79 A játékban található kiegyensúlyozatlanságokat is figyelembe véve sem állítható össze olyan deck ami a "legjobb", vagyis minden paklit le lehet győzni, pont ez adja meg a játék szépségét/sokszínűségét. (Duel-re vonatkozik)
Viszont Vital-oknak max regent adni ... szerintem felesleges volt, hiszen pont nekik van a legtöbb életnövelés/visszaszerzés varázslatuk/lehetőségük, így hasznosabban is el lehetett volna költeni azokat a skillpontokat.
Amúgy meg továbbra is várom a duelezni kívánó emberkéket mircen a #vkk csatin. -
Hi All!
Most próbálgatom a gamet, eddig nem nyomultam ilyesmivel.(Arcomage, vagy mi volt a MM7-ben kártyás game.) Kircsinek tűnik, csak a hang szüttyög. -
Bandeeka #77 Hali!
Segicsetek pls! Mi a legjobb csapat összeállitás a vital és a chaosnál? Még nagyon kezdő vagyok most ismerkedem a játékkal. Dobjon meg vki 1-2 ötlettel hogyan csináljan. Eddig a vitalal jáccok és a regenerálásom max. Thx a helpet -
ity #76 Az a bizonyos Articaft Blank, egy üres artifact, amit speckó kombókkal fel tudsz tölteni egy csata során.
Az első recept vmi ilyesmi volt, fejből nem biztos hogy pontosan emléxem:
1. Legyen elkasztolt Ether Thorn varázslat (mindegy, hogy te vagy ellenfél, az se baj ha mindketten, sőt az a jobb minél több van)
2. Haszálj Ether Drop, Ether Tap vagy Ether Draw varázslatot.
3. Ugyanebben a körben használd el az összes éteredet ami az étergyűjtőben van.
4. Nem használhatsz semmilyen gyógyítóvarázslatot abban a körben.
Ha minden feltétel teljesült, akkor a csata végén, mikor megkapod a tapasztalati pontokat, az Articact Blank-ból egy Ether Draw (vagy más, amit használtál) artifact lesz, éteradó mennyisége és töltetek száma pedig attól függ, hogy mennyi Ether Thorn, és Ether Draw (tap, drop) használat történt a "készítés során". -
ity #75 A rest dissipate this creature azt jelenti hogy a már vmilyen módon manifesztálódott bright aspect formában levő pale visszaváltozik pale aspect-be. Ez azonban csak akkor lehetséges ha az adott körben nem csinált semmi mást (tehát se nem támadott se nem haszálta a rá jellemző másik speciális képességét).
A spelleaternél érdekes amit mondasz, mert soxor használtam már és úgy működik ahogy le van írva, leszed egy saját enchatmentet és megtestesül tőle, max azt tudom elképzelni, hogy pl egy Lock Aspect vagy hasonló bűbáj megakadályozza az átváltozását. -
ceas #74 Ok. Viszont a pale-el kapcsolatban, mintha hiba lenne a leírás és a valós működésük között.pl: azt írja a leírás minden pale-nél, hogy "rest:dissipate this creature". Ez nem azt akarná jelenteni, hogy ha a lény pihen, mondjuk egy támadás után, akkor disszipálódnia kellene, azaz újra manifesztálni kéne, hogy ismét támadhasson? Vagy pl a pale spelleater-nél azt írja:"destroy owned bright aspect enchantment to manifest...", tehát a saját enchantment elpusztításával manifesztálódnia kéne, ehhez képest nálam lazán leszedi az én hősömről is az enchantment-et és utánna nem manifesztálódik. Ez most, hogy van? Lehet én értelmezem rosszul, van valami ötlet?
Egyébként Diamanda problémát megoldottam, de inkább nem írom le, csak ha nagyon muszáj, nem akarom elvenni senkitől a felfedezés örömét.