Etherlords 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztetek miért van az (csakis ennél a játéknál), hogy egy idõ után leáll a laptopom... teljesen túlmelegedik és egyszerûen kikapcsol. Semmi más játéknál nem csinál ilyet. P4 2GHz ati radeon mobility 9000 64MB a vas....
help plz
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Pedi jó kis játék. Az elsõ résszel is sokat szarakodtam, a másodikkal is szintúgy. Szvsz jobb mint a mostanában megjelent Magic játék. Mivel sokáig játszottam Magic-et IRL nagyon rossz véleménnyel vagyok a PC-s játékról.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Végre sikerült elindítanom agammát, pedig már letettem róla 3.8as ati driver alatt is kihalt 9800as kártyával, aztán tegnap feltettem a 3.9et, és szúrópróbaszerûen ráprobáltam azért agammra, hát elindult és megy szépen, nagyon állat😊
szal el is kezdtem egy campain-t, mondjuk én a chaos-l kezdtem, kcsit mérges voltam a tegnap, így ez jött be épp, de nem bántam meg😊
szal nagyon tetszik a gamma, már lvl4es vagyok asszem, és írásokbol ítélve nem is vette el akedvemet még az AI, sõt, sokkal rosszabbra számítottam, nehezebbre, így tõk jó volt😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ez az ablakosdi viszont jo 5let, bár nem a legjobb megoldás de azért király 😛
Bár nekem nem ATI van így személyes tapasztalatom nincs, de több helyrõl ezt hallottam, hogy ez segít a folytonos desktopra kidobáláson és reseten.
Amúgy meg ha mindenáron kint is akarsz lenni desktopon, indítsd ablakban (full képernyõ helyett) máris tudsz mellette bármit csinálni párhuzamosan.
mondjatok pls egy jo kinet (air heads) paklit pls (vagy valami odlalt ahonét lehet pakliölteleteket lesni) 😄
van valami minimizer vagy hasonlo ehez a gamehoz, mert amugy nem nagyon csipi az alt+tab ot... 😞
Egyet mondjn meg nekem vki. A vital-t végignyomtam az utolsó küldi diamandával van. Az megvolt kezdtem a chaos-t és erre kijukadtam diamandához megen. Most ugyanazt végig kell játszani amit már egyszer lenyomtam? Nagyon gáz lenne nem? 😊
pedig már szinte centinként fésültem át a többi részen az erdõt egyedül ere nem jöttme valahogy (gyk nem láttam a fátol az erdõt?? 😛PP)
thx megint midnenkinek 😊
A havas terepre úgy jutsz el, hogy északnak indulsz a kezdõvárostól.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Engem a végén engedett harcolni velük, ha jól emlékszem egy teleport a közelükben rakott le. Nyomd le az összes többi ellent a térképen, az északi havas részen szabadítsd ki a fogoly treantet, lesz ott egy Barnard nevû synth hero, az nagyon tud szivatni! Aztán menj vissza a városba beszélj a megmentettekkel és utána próbálj visszamenni a fogolyhoz.
Üdv
Ersiman
szal:
3. vital map (ahol a golden akármi városába kel meni, aztán kiszabaditani 2 rabot)
a csaj meg is van, chaos-ok lenyomva de amikor a kinet-ekhez érek közlik hogy ne menyek közelebb mert megolik a tuszt, (gyk már csak õk maradtak elenfél a mapon amugy , mármint amit fel tudtam fedezni) és ezutána a csaj azt modnja valami más utat kell keresnem..., na a kérdésem az lene hol van ez az ut mert én sejol sem találom 😞
Próbálj meg az erdõn keresztül kimenni a pályáról van ott egy út észak-kelet felé. Remélem jól emlékszem és nem keverem a helyszíneket.
Nekem vki nem tudna segíteni a #165-ben leírtaknál?
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Mit lehet csinálni a kinet hõssel aki egy 9/9 lényt idéz? Se varázslattal se képeséggel nem lehet célozni. Valami treantot szabadítottam ott ki.
etherlords 2 patch 1.01
Patch meg a hcgameren van belinkelve. Crack hozzá gcw.
És mondjátok már meg, hogy honnan lehet letölteni ezt a peccset 😄
Kéne 1 kis segítség mert kicsit tele van a hócipõm:
A White Lord-ot,hogy tudnám lezúzni???
Elõre is thx!
Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
honnét lehet elszedni? 😊
amugy a megoldás az az votl hogy volt egy vari ami tamadas kor elejen lenyomja restbe enemy lényt, nah iylenbõl pakliba raktam 3at, és szerencsére közben kaptam iylet vagy 4-5ször és ez elégvolt ahoz hogy lenyomjam (azért kelet ilyen sok mert 50es hpja volt... 😛)