Etherlords 2

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennek a játéknak már nem lesz folytatása?
OliApa
Én az elsõ részt nyomom egy HP xt6050-es laptopon és nekem is korán kapcsol be és sokáig megy a hûtõventi más 3D-s játékokhoz képest (pl: Quake 3). Pedig nem egy bonyolult grafika. Vszínû, a kódolás lehetne jobb is . . .
Sziasztok!
Sztetek miért van az (csakis ennél a játéknál), hogy egy idõ után leáll a laptopom... teljesen túlmelegedik és egyszerûen kikapcsol. Semmi más játéknál nem csinál ilyet. P4 2GHz ati radeon mobility 9000 64MB a vas....
help plz
Hellhammer
Biztos jó lenne, de sajnos nekem otthon csak vodanetem van, azon meg inkább nem próbálkozom :| Melóhelyemen meg lenne sávszélesség dögivel, csak itt meg NT4 van, meg elég gyér a videócucc a gépekben (valami alaplapra integrált) de proci + RAM az lenne hozzá 😊

hát ip-ip-s duelnek nem feltétlen sok az értelme szvsz mert 2-3 mecs érdekes még egy ember elen de aztán sanyi, master serveren, esetleg ahol számolják ki menyit nyer/veszit még jó is lehetne akár...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Továbbra is várom a duelezni kívánó játékos kedvû egyéneket. IRC-n, a #vkk szobában megtaláltok.

Hellhammer
Szomorú 😞
Pedi jó kis játék. Az elsõ résszel is sokat szarakodtam, a másodikkal is szintúgy. Szvsz jobb mint a mostanában megjelent Magic játék. Mivel sokáig játszottam Magic-et IRL nagyon rossz véleménnyel vagyok a PC-s játékról.

ki... 😞

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hellhammer
Amúgy nekem a vitaloknál a méhes kombó jött be nagyon, majdnem végig azzal nyomtam, talán a legutolsó 2 ellenfélnél váltottam evil eye-okra.

Hellhammer
Kihalt a topic?

Jockey
Na itt újra!
Végre sikerült elindítanom agammát, pedig már letettem róla 3.8as ati driver alatt is kihalt 9800as kártyával, aztán tegnap feltettem a 3.9et, és szúrópróbaszerûen ráprobáltam azért agammra, hát elindult és megy szépen, nagyon állat😊
szal el is kezdtem egy campain-t, mondjuk én a chaos-l kezdtem, kcsit mérges voltam a tegnap, így ez jött be épp, de nem bántam meg😊
szal nagyon tetszik a gamma, már lvl4es vagyok asszem, és írásokbol ítélve nem is vette el akedvemet még az AI, sõt, sokkal rosszabbra számítottam, nehezebbre, így tõk jó volt😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

A synthet elsõ pályán kiszabadítom a fickót, legyaktam még pár enemit és nem tudok továbbmenni, pedig látom még lenne mit lootolni. Aki járt itt elárulná mi a megoldás?

elolvastam és tapaszaltam is ezért kérdeztem
ez az ablakosdi viszont jo 5let, bár nem a legjobb megoldás de azért király 😛

Jah és még vmi, ha az 1.01-es patch után is vannak gondok az ATI kártyákkal akkor érdemes próbálkozni a 8x-os agp-t lejjebb venni (pl 4x-esre) kikapcsolgatni szépen az FSAA-t és nem utolsósorban tessék kipróbálni a catalystek helyett egy módosított változatot, nevezetesen az Omega's 3.8-as drivert, melyet az omegacorner.com-on találtok meg.
Bár nekem nem ATI van így személyes tapasztalatom nincs, de több helyrõl ezt hallottam, hogy ez segít a folytonos desktopra kidobáláson és reseten.

Alt+Tab-ot nem bírja, bele is írták a Read.Me-be, csak el kéne néha olvasni 😉
Amúgy meg ha mindenáron kint is akarsz lenni desktopon, indítsd ablakban (full képernyõ helyett) máris tudsz mellette bármit csinálni párhuzamosan.

Diamandával is kétfelé lehet elindulni ugyanis két teleport van.

jah es meg egy kerdes: dual hoz (haveral multyzunk 😛)
mondjatok pls egy jo kinet (air heads) paklit pls (vagy valami odlalt ahonét lehet pakliölteleteket lesni) 😄

egy kérdés kivételesen nem elakadásos 😊 :
van valami minimizer vagy hasonlo ehez a gamehoz, mert amugy nem nagyon csipi az alt+tab ot... 😞

Hali tömeg!
Egyet mondjn meg nekem vki. A vital-t végignyomtam az utolsó küldi diamandával van. Az megvolt kezdtem a chaos-t és erre kijukadtam diamandához megen. Most ugyanazt végig kell játszani amit már egyszer lenyomtam? Nagyon gáz lenne nem? 😊
igen igen, köszike megtaláltam

siker! nem tom hogylehetem ekora balfasz hogy nemvetem észre 😊
pedig már szinte centinként fésültem át a többi részen az erdõt egyedül ere nem jöttme valahogy (gyk nem láttam a fátol az erdõt?? 😛PP)
thx megint midnenkinek 😊

Ha nem keverem a dolgokat akkor: jobb oldalon menj ki a városból és indulj a fal melett felfelé északra elõbb-utóbb eléred a havas részt. Kell majd kulcsot begyüjteni és találhatsz egy artifactot is Ring of Domination ha minden igaz. Hajóra is szállhatsz és ahol kikötsz még van egy-két ellen plusz egy teleport, ha jõl emlékszem.
hmm, hát én aszem mentem ara is de arra csaka chaos-okat találtam, bár lehet hogy mégse és ako vakvagyok és ako sorry a hülyeségért 😛

Eye-scream
Kösz a segítséget megcsináltam!

A havas terepre úgy jutsz el, hogy északnak indulsz a kezdõvárostól.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

havas? nah ott meg nem voltam, oda hogy kell eljutni???

Szia antijedi!
Engem a végén engedett harcolni velük, ha jól emlékszem egy teleport a közelükben rakott le. Nyomd le az összes többi ellent a térképen, az északi havas részen szabadítsd ki a fogoly treantet, lesz ott egy Barnard nevû synth hero, az nagyon tud szivatni! Aztán menj vissza a városba beszélj a megmentettekkel és utána próbálj visszamenni a fogolyhoz.
Üdv
Ersiman
nah változatoság kedvéért megint elakadtam 😄DD
szal:
3. vital map (ahol a golden akármi városába kel meni, aztán kiszabaditani 2 rabot)
a csaj meg is van, chaos-ok lenyomva de amikor a kinet-ekhez érek közlik hogy ne menyek közelebb mert megolik a tuszt, (gyk már csak õk maradtak elenfél a mapon amugy , mármint amit fel tudtam fedezni) és ezutána a csaj azt modnja valami más utat kell keresnem..., na a kérdésem az lene hol van ez az ut mert én sejol sem találom 😞

pluhi
Ha van rá skilled, többször is használhatod. Nem bug.
Az miért van, hogy az artifactokat csak egyszer lehet csatánként alkalmazni? Elvileg van több töltet, írja mennyi kör után lehetne használni, de nem. Mondjuk patch még nincs installva. Most épp kifagyott, miután legyaktam a 2 rozsdást akik õriznek valakit. Kicsit elvette a kedvem.

pluhi
Hmm, igazad lesz. Én a "charge"-ra költséget gondoltam, hibásan.
Szia Eye-scream!
Próbálj meg az erdõn keresztül kimenni a pályáról van ott egy út észak-kelet felé. Remélem jól emlékszem és nem keverem a helyszíneket.
Nekem egyszer nem idézte meg a Konungot akkor legyõztem, de ez az X.-edik kísérlet volt.
Eye-scream
Na az szopás. 😄 Azt én is kb 10. alkalomra tudtam megölni, de akkoris csak mert mázlim volt. Jó sok erõsítés+erõs lények lehetõleg first strike-al.

Nekem vki nem tudna segíteni a #165-ben leírtaknál?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Az szerintem a töltetet nem eszi, tehát körönként hányszor lõheted el. Charges
Mit lehet csinálni a kinet hõssel aki egy 9/9 lényt idéz? Se varázslattal se képeséggel nem lehet célozni. Valami treantot szabadítottam ott ki.

pluhi
Elég gáz, most pont erre akartam rágyúrni 3as Luck-kal. Mûködne is faszán. Még jó, hogy van másik 1634 féle lehetõség a nyerésre.
pluhi
A Thrifty Casting-nek nem azt kéne csinálnia, hogy nem fogyaszt az adott vari ethert (már amikor bejön ugye)? Nálam nem mûködik. Idegesit.
nah emgtaláltam, ha másnak sem mene hcgamerrõl:
etherlords 2 patch 1.01

hcgamer-rõl nem jön 😞

pluhi
Szerintem nyomd fel SP1-et, meg a patch-et is. Nekem SP1, 9600Pro, semmi gond.
Nekem nincs SP1, 9000pro Catalyst 3.8. Néha kidob desktopra valami surface memory hibaüzenettel, de többnyire megy, sûrûn nyomkodom a Quick save-t.
Eye-scream
Izé, a Kinet champagin harmadik pályájának a végén vagyok, de nemtudom mit kellene csinálni. Pale-eket megöltm, és a kastély után hajóra szálltam, jött vcmi másik hõs, megdícsért, hogy ügyi voltam, stb. és ezzel annyi. Nem tudok semerre továbbmenni, mert a folyót eltorlaszolja a jég és a csajjal se tudok újra dumálni. Help pls.

pluhi
Anyám, mennyit szivtam az orkokkal! Kellett némi mák, mire lenyomtam õket.
Patch meg a hcgameren van belinkelve. Crack hozzá gcw.
Eye-scream
Tényleg el is felejtettem a Glitterdustot, pedig az király spell 😄

Eye-scream
Használj lifetapos egységeket és powert növelõ cuccokat (pl mantis+bless vagy str. of the woods). Mivel az orkok berserkelnek ha bekerül egy ork warrior így nem fognak tudni védekezni és mindkettõtök HP-ja csökken, de a tied töltõdik is a lifetap miatt. Esetleg ajánlhatók még mellé treant-ek, mivel 1-es regenerationuk van, és így remekül tudnak védekezni.

Eye-scream
Na azért! Nagyon rájuk fért a gyengítés, irreálisan erõsek voltak... Remélem a reaper típusú pale-ekkel is kezdenek vmit(azok amelyikek elpusztítják a náluk kisebb thugnessel/powerrel rendelkezõ lényeket, a thougness hozzáaddik a varázsló HP-jához, és még a lény kap +1 pow/thog-ot) Bár ugyanez vonatkozhatna szinte az összes pale lényre, nagyon elszaladt a paci az alkotókkal mikor kiötlötték õket.
És mondjátok már meg, hogy honnan lehet letölteni ezt a peccset 😄

engem meg az erdkeelne hogy a 7es szintü ork warriorokat vagy miket hogy kell lenyomni? (fossa az ork warrior cimu egyseget ami mindig ad +1 powert es eletet az osezs orknak, kb amikor megidezi a 3.at adigra szoktam befucsolni.. 😛)

[HUN]Stravinsky
Üdv mindenkinek!
Kéne 1 kis segítség mert kicsit tele van a hócipõm:
A White Lord-ot,hogy tudnám lezúzni???
Elõre is thx!

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

van már patch ??
honnét lehet elszedni? 😊

nem lehetet felnyomni anyir amert mondom ha megoltem 1et köv korbe termetet helyete 2-t 😛
amugy a megoldás az az votl hogy volt egy vari ami tamadas kor elejen lenyomja restbe enemy lényt, nah iylenbõl pakliba raktam 3at, és szerencsére közben kaptam iylet vagy 4-5ször és ez elégvolt ahoz hogy lenyomjam (azért kelet ilyen sok mert 50es hpja volt... 😛)

nah sikerült lenyomni a szemetet 😛PP thx a helpet mindenkinek!!

Oldal 1 / 5Következő →