16
direct3d openGl probléma
  • O0D:
    DirectDraw os probléma lehet, de nemtom mit kezdjek vele.
    Egyes játékoknál rossz képfrissítési frekvenciára vált, így használhatatlan lesz. ( pl. 200 Hz n akarja meghajtani a monitort... ) A "normál" Direct3D s és OpenGl es prgk simán mennek semmi ilyen gond nincs ( pl. counter strike ).
    Környezet: Win98se, Dricetx 9, Ati 9200, Catalyst 3.7, Control Panel 3.9.
    A hiba pl. Cossacks nél, Worms Armageddonnál jelentkezik...
  • mikike
    javasolhattad volna, hogy szedjem le a régi drivereket a reinstall helyett (az még nagyobb szívás) és elmondhattad volna hogyan kell leszedni
  • ollie
    Ha közben nem volt windows reinstall, akkor az a minimum, mert ez kb 4 vidkari driver eccerre a renceren. Ezt nem szereti a winfos. Na meg újra kéne installálni a directx-et is.
  • mikike
    Haveromnak TNT2-es videókártyája volt. Lecserélte egy TV-OUTos MX440re, hogy tudjon TV-n is filmet nézni. De ekkor fagyott a windowza. Hoztak neki egy Vooodoo3-at. Ezt viszont a játékok nem szerették. Most megint NVidia kártyája van, de már nem indulnak el a játékok. OpenGL errort jeleznek.
    Hogy lehet ezt megcsinálni?
  • dikki*yysw
    .
  • dikki*yysw
    Nekem jó volt az átalakítóm de amíg nvrefreshtoolom volt nem tudtam beállítani 640*480@4bitnél nagyobb felbontást és színmélységet. Utána ment 800*600*32 bit.
  • Borg
    A TVOUT fekete fehér képe általában a rossz átalakitóktól van.
  • dikki*yysw
    Win install
    DirectX install
    Alaplapi csipsz driver install
    Driver install

fekete-fehér kép--> ne használj nvrefreshtoolt, de használj tvtoolt.

ha nem műxik próbálj ki más vidkarit a gépedben vagy a te vidkarid más gépekben.
  • RelakS
    Ilyen direct3d.dll probléma volt nálam is, nemtom mi volt a megoldás. Talán az akkor legfrisebb Detonator, de nálam minden unsupported volt (akkor még TNT2 :D )
  • RelakSfromhome
    direkikszet is feltoltad? xp ide vagy oda, nekem az ati kötexik, ha nem rakom fel :D
  • neménvoltam
    azzzzzzzzzzzzzzz
  • RelakS
    Üresss