16
direct3d openGl probléma
-
#16 DirectDraw os probléma lehet, de nemtom mit kezdjek vele.
Egyes játékoknál rossz képfrissítési frekvenciára vált, így használhatatlan lesz. ( pl. 200 Hz n akarja meghajtani a monitort... ) A "normál" Direct3D s és OpenGl es prgk simán mennek semmi ilyen gond nincs ( pl. counter strike ).
Környezet: Win98se, Dricetx 9, Ati 9200, Catalyst 3.7, Control Panel 3.9.
A hiba pl. Cossacks nél, Worms Armageddonnál jelentkezik... -
#15 javasolhattad volna, hogy szedjem le a régi drivereket a reinstall helyett (az még nagyobb szívás) és elmondhattad volna hogyan kell leszedni
-
#14 Ha közben nem volt windows reinstall, akkor az a minimum, mert ez kb 4 vidkari driver eccerre a renceren. Ezt nem szereti a winfos. Na meg újra kéne installálni a directx-et is. -
#13 Haveromnak TNT2-es videókártyája volt. Lecserélte egy TV-OUTos MX440re, hogy tudjon TV-n is filmet nézni. De ekkor fagyott a windowza. Hoztak neki egy Vooodoo3-at. Ezt viszont a játékok nem szerették. Most megint NVidia kártyája van, de már nem indulnak el a játékok. OpenGL errort jeleznek.
Hogy lehet ezt megcsinálni?
-
#12 . -
#11 Nekem jó volt az átalakítóm de amíg nvrefreshtoolom volt nem tudtam beállítani 640*480@4bitnél nagyobb felbontást és színmélységet. Utána ment 800*600*32 bit. -
Borg #10 A TVOUT fekete fehér képe általában a rossz átalakitóktól van. -
#9 Win install
DirectX install
Alaplapi csipsz driver install
Driver install
fekete-fehér kép--> ne használj nvrefreshtoolt, de használj tvtoolt.
ha nem műxik próbálj ki más vidkarit a gépedben vagy a te vidkarid más gépekben. -
#8 Ilyen direct3d.dll probléma volt nálam is, nemtom mi volt a megoldás. Talán az akkor legfrisebb Detonator, de nálam minden unsupported volt (akkor még TNT2 :D ) -
#6 direkikszet is feltoltad? xp ide vagy oda, nekem az ati kötexik, ha nem rakom fel :D -
neménvoltam #2 azzzzzzzzzzzzzzz -
#1 Üresss