94
lovagmetál albumokat keresek!
-
#54 Az már nagyon régen volt, amikor úgy öltöztek. És NEM dzsunga zene, de én ezzel befejeztem. -
Noodlee #53 Bőrcuccos imidzs. Kilóg a seggük a gatyából :))
Dzsunga zene, de valakinek ez kell. -
Noodlee #52 ... -
#51 Ami a Manowart illeti, én is megmosolygom a szövegeiket, és nem veszem túl komolyan a "harcostestvér" image-t, de tény, hogy nagyon jó zenészeik vannak, és nagyon király hangulatot csinálnak. A Manowar egy nagy show. Egy igazi Rock and Roll banda, a szó legjobb értelmében. És abból mindig kell. -
Noodlee #50 "Hát, ízlések és pofonok..."
Felesleges ezen a hülyeségen vitatkozni! -
#49 Hát, ízlések és pofonok... A Manowar koncerten adja magát igazán. SENKI nem tud olyan fasza koncertet adni, mint ők. A Nájtvis akkor is egy teljesen középszerű zenekar, akiknek mázlijuk volt, és befutottak. Semmivel se jobbak, mint mondjuk a Hammerfall, vagy a Stratovarius. -
Noodlee #48 Messze jobb, és igényesebb zene, mint a Manowar :))
Régen én is szerettem, de felnőttem! :PP -
Noodlee #47 Zőcségeket beszész te is :)) :PP -
#46 A Nightwishben nincs semmi különleges, szerintem. Van az a vörös liba, elfogadható opera jellegű énekhanggal, és vannak a nem túl tehetséges zenészek, akik teljesen ötlettelen, ezerszer lerágott témákat nyomnak. Összhatását tekintve tisztességes iparosmunka, amit csinálnak, de ennél semmiképpen sem több. -
#45 Így van. Nincs jobb a Manowar-nál. -
#44 Nem. -
Noodlee #43 Nem muszáj "leragadni" a DT-nél. -
Noodlee #42 Szvsz a néni hangja eléggé különleges...
A zene is jó na! -
#41 mind1. én magasabb inteligenciával rendelkezem (:
és nemtudom mi a jó a nightwisdhbe. unalmas...
ráadásul semmi kulonleges nincs benneö -
Noodlee #40 De a végeredmény nem változik: Nem túl jó a Manowar. :)
-
Noodlee #39 "tiniknek megfelel."
Inkább ez a LOL :D -
Cat #38 ezt oly szépen lenézően irtad :D
"Életkor: 14-18 között" -
#37 SZERINTEM fostalicska banda. unalmas, egyhangú...tiniknek megfelel. -
Noodlee #36 Hátö annyira nem is. -
Xboxman #35 manowar rulez -
Xboxman #34 :D:D:D -
Noodlee #33 Cimbora!
Te valamit nattyon félreértöl...
Ha szar lenne, akkor azt írtam volna, hogy Sux!
Szal Nightwish nattyon jó. -
#32 miii? nigthwish szar! ÉRTEM? -
#31 émmeg szarnak -
Cat #30 én operametálnak hívom -
Noodlee #29 Nightwish Rulez! -
Noodlee #28 Ez a topig LOL!
-
#27 hammerfall? -
#26 loál :DDD -
soldier #25 rendőrmetál nincs?
VAgy esetleg tűzoltómetál?
Vagy kukásmetál?
:DD -
#24 haha ezt power metalnak hívják ám .. symphonic power metal , meg extreme power metal .. pl Dragonforce ;>
/nembaj hogy régi a topic úgyis jövőre nézek be lekközelebb :D/ -
savafan #23 A Rhapsody tipikusan ilyen szerintem. Illetve a szintén olasz Galloglass is ilyenben nyomul. Nézzetek szét a Rhapsody kiadójának oldalán, ha jól emlékszem van ott pár ilyen tipusú, kevéssé ismert banda. -
Lateralus #22 A The Four Horsemen bibliai témán alapul, tehát a korai Metallica prófétametál, vagy ótestamentum metál :)
Ráadásul ugyanolyan erőltetett lenne tényleg így hívni mint az állítólagos "lovagmetál" zenekarokat, akik többségének semmi köze nincs a lovagokhoz. Mivel inkább karddal hadonászó, vasba bújt barbárokról énekelnek. A fantasy-metal, vagy mese-metál jobban illene rájuk. -
#21 te meg holvagy most ? :D -
#20 Lovagmetál a manowar! Haggard ilyenek :D Rulzah :D -
#19 loál :DDD -
#18 Lovagmetál akkor a Metallica is! Tudjátok: The For Horsemen!!! -
#17 katonametal az az ossian:D
kockametal, az amit a kockak hallgatnak:D
bővebben, könyvemben, "A metal csillogása" c. bestsellerben, 6999 Ft, megrendelheted nálam:P -
selwik #16 Ezeket a rapsody, nightwish, stb zenéket nem gothic metalnak hívják úgy összefoglalóan? -
#15 katona ? :DDDDDDDDD
KOCKA ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD