LOVAGMETÁL

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zakika
de nem zeneben
nekem pl. a metallica hangzik tokegyforman, meg ha evek alatt valtozott is

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Voltan
Részben igaz, amit írsz, de azért létezik ám objektivitás is a világon.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zakika
kulonben mindennel igy van amit nem szeretsz, meg a keveset is unod. de ha valamit szeretsz akkor egy dalnak a huszadik valtozatat is meghalgadot es el tudasz hossasan vitazni, hogy melyik koncertfelvetel jobb - a hangzas, az eloadas a felvetel, az enekes hangja a gitarszolo

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

amúgy:
LOVAGMETÁL 😄DDDDDDDDD
Stormwitch?😮

nájtvish száksz!
van az összes albumról öszvissz vagy egy kislemeznyi számuk ami egész jóak, többi mind full ugyanolyan. Mekhallgacc tõlük egy albumot és olyan mintha végig egy számot hallgatnál 70 percen keresztül.-

Flórika
Nightwish-t én is szeretem!!! 2002-ben voltam is kint a koncertjükön, a Szigeten... <#smile> <#eljen>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Flórika
Lovagmetál... na így sem hallottam még... <#awink> <#vigyor5>

Node mindig tanul az ember lánya valami újat. <#vigyor3>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

zakika
mar lent van
meloba nem tudtam a proxy miatt, de othon modemmel 😊 doc, doc, doc- ledocogott...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

QuippeR
fent van a teljes album is

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

zakika
mar megvan, csak nem tudom bealitani a proxyt

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
koszi

es bittorentet honnan lehet letolteni?

QuippeR
a szövegek nagyrészt fantasy alapúak, habár legtöbbször gagyik...

QuippeR
suprnova.org-on keress rá rhapsody-re, és bittorrenttel letöltheted

fifi
Na így már vágom...
Csak azt nem értettem mitõl fantasy ez...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

zakika
ja es ahogy a rhapsody definalta - hollywood metal

es nem csak szinfonikus zenekar, hanem nepi motivumok, reneszansz vagy a new world symphony (jol hangzik benne)
luca turilli masodik lemeze meg egy kicsit az elektronika fele kacsintgat - olyan kevereke a rhapsodynak, therionnak es marilyn mansonnak

zakika
nekem az se nincs 😞

QuippeR
baze, te hogyan definiálsz egy zenei vonalat?

általában nagyobb szimfonikus zenekarral kiegészített, témájában sokszor fantasy stílusú metálzene. kábé ennyit tudnék róla mondani, de sokkal egyszerûbb, ha meghallgatsz egy rhapsody számot.

QuippeR
még nincs meg, csak a kislemez (the dark secret).

zakika
uj rpapsodyt, pls!!!

fifi
Mi a tököm az a "fantasy metál"?
Definiáld...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

QuippeR
argh, lovagmetál? talán inkább fantasy metál, nemde?

egyébként: rhapsody összes, luca turilli összes, blind guardian összes, demons&wizards összes (sajnos csak 1 album, de az legalább üt), meg még van néhány kedvencem, de az nem fér bele a stílusba.

szacsi
Gagyi madzsar muzik. Tankcsapda és a Junkies mellett az egyik legnépszerûbb banda itthon...

:-O http://www.ashes.hu O-:

szacsi
Jugulator

Jahh! Ha már classicrock, akkor a tényleg nem az, de akkor is király! (Esetleg Jugulator, Rocka Rolla????)
Painkiller tényleg
Judas Priest: Painkiller!!!

Voltan
Baszki pont a Turbo????????

Manowar sem rossz, de akkor inkább egy kicsit classicrock-osabb Judas Priest (pl. Turbo album)!
Nightwish, HammerFall, Rhapsody (ill. Luca Turilli)
(Tény, a szöveg néhol gagyi, de a zene az fergatages!)
Magyarock közül: Ossian, Pokolgép, Black-Out, régi CSapda számok!
Új Csapda klipp:>> Bõrkabát ujján ENERGIE felirat?? HEEee???
Ez undorító!

A régi Ossian nekem bejött anno, bár akkor még mindent bekajáltam 😊
A régit még talán most is meghallgatnám nosztalgiából. Az új Ossian szvsz tényleg gyenge. Nem értem, hogy miért nem változtattak nevet? Már nem sok köze van az Ossianhoz...

Voltan
Ez nem feltétlenül mérvadó. Nézd meg például az Osszijánt. Már vagy 16-18 éve léteznek, és még mindig olyanok, mint a f*s. Jó, igaz, a tagság változott, de akkor is.

Vitatkozni tényleg hüleség!

"nájtfis pedig még fiatal a zenei világban."
Ha egy 8 éves zenekar annak mondható, akkor tényleg fiatal.
A manó vár tényleg régebbi...
Zeneileg tényleg nem egy a két banda.

pikk8
filmszakadás történt. Én szeretem mind a kettõt és a Manowar szerintem is jobb. De hülyeség összehasonlítani õket. A Manowarnak sok-sok éves tapasztala van a nájtfis pedig még fiatal a zenei világban. Szóval nem egy kaliber.

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

pikk8
Én szeretem mind a kettõt és szerintem is a M

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

Voltan

zakika
mittomen

nemvagyok rokker de manowar télleg jobbabb minta nájtfis😊

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá&#8482; hogykellkistéemetirni&#8482; stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

szacsi
oliver hartmannal?

zakika
de szepen tudjatok fitymalni masok kedvenc stilusat 😊

maradjunk a lovag testvereknek... jon az uj rhapsody

szacsi
Néni hangja különleges? A Mostly Autumn-t ismered?

És nem ragadok le a DT-nél, elég sok zenét hallgatok.

Vita vége

Voltan
Az már nagyon régen volt, amikor úgy öltöztek. És NEM dzsunga zene, de én ezzel befejeztem.

Bõrcuccos imidzs. Kilóg a seggük a gatyából 😊)
Dzsunga zene, de valakinek ez kell.

...

Voltan
Ami a Manowart illeti, én is megmosolygom a szövegeiket, és nem veszem túl komolyan a "harcostestvér" image-t, de tény, hogy nagyon jó zenészeik vannak, és nagyon király hangulatot csinálnak. A Manowar egy nagy show. Egy igazi Rock and Roll banda, a szó legjobb értelmében. És abból mindig kell.

"Hát, ízlések és pofonok..."

Felesleges ezen a hülyeségen vitatkozni!

Voltan
Hát, ízlések és pofonok... A Manowar koncerten adja magát igazán. SENKI nem tud olyan fasza koncertet adni, mint õk. A Nájtvis akkor is egy teljesen középszerû zenekar, akiknek mázlijuk volt, és befutottak. Semmivel se jobbak, mint mondjuk a Hammerfall, vagy a Stratovarius.

Messze jobb, és igényesebb zene, mint a Manowar 😊)
Régen én is szerettem, de felnõttem! 😛P

Zõcségeket beszész te is 😊) 😛P

Voltan
A Nightwishben nincs semmi különleges, szerintem. Van az a vörös liba, elfogadható opera jellegû énekhanggal, és vannak a nem túl tehetséges zenészek, akik teljesen ötlettelen, ezerszer lerágott témákat nyomnak. Összhatását tekintve tisztességes iparosmunka, amit csinálnak, de ennél semmiképpen sem több.

Voltan
Így van. Nincs jobb a Manowar-nál.

Oldal 1 / 2Következő →