Nyereményjáték - nem átverés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nov 15 tényleg arrébb van még addig van idõ egy jó kis film elkészítésére. Csak kamerát kell szereznem , meg egy-két jó ötletet 😄
Sajnos azt én sem tudom, hogy mi van benne a szabályzatban. De a filmeket nov. 15ig kell elkészíteni. Addig még van egy kis idõ és szerintem össze lehet dobni egy megfelelõ filmecskét, még ha nem is lesz profi munka<#taps>#taps>
Persze, de ha nincs idõm normális videt készíteni, akkor összedobok egy rosszat, és garantált nyeremény akkor is jár.
Bár nem olvastam el, hogy milyen a "verseny elõírásainak megfelelõ film".
Ha már elindulsz akkor szerintem már az elsõ 3 helyre kellene rágyúrni, mert az ajándékcsomagot mindenki megkapja. <#ejnye1>#ejnye1>
Igen az ajándékcsomag miatt engem is kísért. Hiszen egy értékelhetõ videót nem lehet túl nehéz összedobni.
Valószínûleg az admin videók nem versenyeznek majd szerintem. ezeket csak a kedvcsinálás érdekében rakták fel. Mivel nincs sok induló szerintem megérné elindulni ezen a nyereményjátékon. Pozitívum az is, hogy mindenki aki elindul kap egy ajándékcsomagot, tehát senki sem távozik üres kézzel.<#nyes>#nyes>
Ha az admint sikerült legyûrni akkor vmi baj van az admin számítógépes képességeivel , ha mindenképp nyerni akar :d
Nekem a rajzos jobban bejön, egyszer majd legyûri az admint 😊
Debrecen- Fiorentina BL meccse lehet jegyet nyerni, csak regelni kell és szevasz:
http://fogyhat.hu/jatek
http://fogyhat.hu/jatek
Jaj tényleg, az elsõ videót az admin töltötte fel, és még õ vezet, de azért szerintem ennél simán lehetne jobbat csinálni😊
Hát az érdekes lenne ha az admin nyerné meg a kamerát!😄
Amúgy tényleg jó a videó, de nem verhetetlen.
Amúgy tényleg jó a videó, de nem verhetetlen.
Szerintem nem csak ragasztót kapsz, hanem mosóport meg öblítõt is😊
Egyébként ha valaki meg tudná csinálni, hogy fejjel lefele jár a plafonon, az mindent ütne😊
Egyébként ha valaki meg tudná csinálni, hogy fejjel lefele jár a plafonon, az mindent ütne😊
Nem felesleges, mert minden saját videót készítõ versenyzõ Henkel ajándékcsomagot kap. Mondjuk ez nem tudom mit takar, kapsz egy kiló ragasztót? 😄
Én is beszállhatok? 😊 Egyébként szerintem mobillal még poénosabb is videót készíteni, így miközben visszanézed sokkal inkább érezhetõ, hogy saját gyártmányod és nem egy profi stábbal készült videóról van szó.
én szívesen beszállok! Csak hogy osztozunk majd? 😄
nah, nincs kedve senkinek?<#gonosz3>#gonosz3>
értem. Ha vki társul hozzám akkor lesz film, ha nem akkor nem tudom, mert én kicsit analfabéta vagyok a számítógépek terén. De nagyon örülnék ha megnyerném a kamerát!<#vigyor2>#vigyor2><#wow1>#wow1>
Attól függ milyen telód van vagy kábelel vagy kiveszed a miniSD v. microSD s berakod egy kártyaolvasóba vagy Bluetooth on küldöd át a gépre.
Többféle megoldás is létezik.
Többféle megoldás is létezik.
fry day fry day sálálálláláá
hát a telefon jó ötlet, csak sajnos nem tudom hogyan teszem át a telefonomról a filmet a gépre<#confused>#confused>
Ha lenne kamerám, akkor valoszinuleg nem készítenék videót vele, hogy nyerjek mégegy kamerát 😄
Egy középkategoriás mobillal is jót lehet csinálni, amik fenn vannak videók az oldalon azok se full HD-sak 😄
én sem a szomszéd bácsikát szeretném megkérni, hogy kamerázzon! 😄
Az a baj, hogy nekem nincs videó kamerám, de anélkül nehéz lenne csinálni bármit is. <#integet2>#integet2>
Hát elfelezzük 😄
Különben tényleg inkább barátok álljanak össze és készítsenek videót, ott megoldhatóbb, hogy épp kinél legyen a kamera, persze csak akkor, ha nyernek 😊
Különben tényleg inkább barátok álljanak össze és készítsenek videót, ott megoldhatóbb, hogy épp kinél legyen a kamera, persze csak akkor, ha nyernek 😊
Sziasztok!
Nekem szívesen lenne kedvem társulni valakivel, mert van egy pát jó ötletem is milyen videót lehetne készíteni. De ha nyerünk hogy egyezünk meg a kamerán? <#vigyor2>#vigyor2>
Úgyhogy egyedül vágom neki!!!<#beka3>#beka3>
Nekem szívesen lenne kedvem társulni valakivel, mert van egy pát jó ötletem is milyen videót lehetne készíteni. De ha nyerünk hogy egyezünk meg a kamerán? <#vigyor2>#vigyor2>
Úgyhogy egyedül vágom neki!!!<#beka3>#beka3>
Tavaly is nyomatták már ezt, akkor is gondolkodtam rajta, hogy készítek valami videót, de nem jutott eszembe semmi, pedig jó lenne nyerni egy videókamerát.
Sziasztok nem társulna valaki velem egy hasonló mûvel, nézzétek meg s ha valaki fantáziát lát benne akkor jelezzen.
Kukkantsd meg!
Kukkantsd meg!
De véletlenül se egy olyan dolgon mutatnák be az erejét amit a hétköznapba is alkazmazhatnánk..
-Pillanatragasztó csak százasé! Bárkit felragaszthat vele a plafonra, ne hagyja ki!
-???
-Pillanatragasztó csak százasé! Bárkit felragaszthat vele a plafonra, ne hagyja ki!
-???
Nah akkor van tapasztalat, 39-év alatt csak fejlõdött még vmit.
Lehet, hogy kamion ragasztásra jó volt 😄
Mondjuk a Loctite már a 70-es években is felragasztott egy embert a plafonra, azóta csak jobb lett sztem.
Mondjuk a Loctite már a 70-es években is felragasztott egy embert a plafonra, azóta csak jobb lett sztem.
Nekem nem vágyam leragasztani egy Airbust, minek vegyek ilyet? 😊
de ha sikerülne tuti mindenki azt venné, régebben volt egy p betûs ragasztó tudjátok a kamiont odaragasztották az aszfaltra, nah az a világ leg xarabb ragasztója. Ezek a loctite-k viszont marha jók, én tom mert használom.
Nah az mondjuk tuti nem sikerülne, mert iszonyat nagy ereje van azoknak a gépeknek 😄
Kikéne próbálni egy Airbus-t leragasztani, s ha az se indul el akkor az legjobb. 😄
Pont az a lényeg hogy olyan videót csinálj amiben többet is elbír a valóságnál... Nem baj ha eltúlzod
Persze! Nehogy elhiggyétek! Tuti kamu!
Most olvastam, hogy rekordot döntöttek... 9 csepp ragasztóval tartottak egy 5 tonnás pickup-ot. <#wow1>#wow1>
lehet, h mégsem csinálok tesztet 😄
lehet, h mégsem csinálok tesztet 😄
Szerintem inkább ne teszteld, lehet csalódni fogsz benne! Inkább elégedj meg azzal, hogy nagymamád vázáját meg tudod vele ragasztani.
Lehet csinálok egy tesztet, hogy mondjuk 5 csepp hány kilót bír el.
Még nincs, de majd ha megszáll az ihlet...
Akkor tudok ám alkotni! Most viszont fáj a fejem, úgyhogy addig nincs esélyem.
Akkor tudok ám alkotni! Most viszont fáj a fejem, úgyhogy addig nincs esélyem.
Az nem semmi! Akkor tényleg érdemes videót feltölteni! Csak ragasztó is kéne hozzá...
A weblapon az is fent van. Canon LEGRIA FS200. Én nem értek hozzá, ez jóféle?