1291
Fergeteges nyereményjáték!
-
klemento #930 mindegy. Gondolom minimum Európán belül bárhová. Itt is találnék magamnak helyet. Például Olaszország. Régóta tervezem. Vagy Párizs. Elnézést, kicsit beindult a fantáziám. :)
Ezért nem szeretem ezeket a nyereményjátékokat, mert ha nem nyerek, úgy érzem elestem valamitől és muszáj kimennem valahová. :) -
maszaniszlo #929 Nincs semmi konkrét kiírás róla, én is átböngésztem az oldalt egy regisztrálás keretében XD -
klemento #928 hamarabb is szólhattatok volna, csak két napon múlt..
Viszont én is kíváncsi lennék, hova és meddig lehet utazni. Bár ha nyernék, összedobnám gyorsan. -
kutakita #927 nem, pedig nézegettem. Ha valaki ki tudja bogarászni, szóljon. -
kíváncsi vagyok hogy a nyertes hova utazhat... te nem láttál valami erre utaló dolgot ? -
kutakita #925 regisztráltam. Visszafojtott lélegzettel várom a sorsolást. :-) -
Budapest Airportnál is van most egy nyereményjáték, 2 repjegyet lehet nyerni, ezenkívül még 2 laptoptáskát. Annyi a teendő, hogy fel kell iratkozni a hírlevelükre. -
alexalex #923 Na az zsír, akkor lehet szerdán benézek, úgyis kell vennem egy-két cuccot!:) -
kopi08 #922 hello
ezt lehet ám még kombinálni. mert ha 10-én veszel vmit az arénában, akkor 20% kedvezménnyel lehet az akciós boltokban.
http://www.arenaplaza.hu/cikk/nyomtathato-kuponok-februar
Ki kell nyomtatni ezt a kupont és bevinni. és így többet kapsz a 15ezredért és még nyerhetsz mini-t is. elég jó:) -
alexalex #921 Sziasztok!
Az Aréna Plázában lesz most ilyen akció, hogy március 7-ig, aki 15.000 Ft felett vásárol, az részt vehet egy nyereményjátékon, amin egy piros Mini One-t lehet nyerni. További részletek itt: http://www.arenaplaza.hu/cikk/nyerj-egy-izgalmasan-stilusos-tuzpiros-mini-one-t -
braider #920 Nyereményjáték figyelő portál. Áttekinthető, könnyen kezelhető, tartalmas, folyamatosan frissül. A játékok nyeremények szerint kiválaszthatók. Nekem a hasonlóak közül ez teccik a legjobban.
[IMG]Nyereményjáték figyelő portál. Áttekinthető, könnyen kezelhető, tartalmas, folyamatosan frissül. A játékok nyeremények szerint kiválaszthatók. Nekem a hasonlóak közül ez teccik a legjobban. http://nyeremenyfigyelo.hu [/IMG] -
bohust #919 A világ első Vitality-Közösség most startol! Gyűjts értékes pontokat és nyerj fantasztikus értéktárgyakat összesen 1 Mrd. forint értékben.
Nyeremények:
-luxusutazás,
- autók,
- tárgy nyeremények,
- vásárlási bónusz
Jelentkezz most és vegyél részt a játékban: www.wellsziget.info
Hívd meg barátaidat, ismerőseidet is!
-
mi a játék lényege? -
szlivike #917 Ha szereted az online játékokat, és még az értékes nyereményekért és kedvezményekért is harcba szállnál, ez a játék pont neked való! A ház játék egy virtuális ház virtuális lakókkal, a Tés családdal, melynek tagjai közül választhatod ki a neked legszimpatikusabb karaktert (általános iskolás kislány, egyetemista fiú, illetve anyuka), akivel játszani szeretnél. A család életét az időnként felbukkanó rokonok és egyéb családtagok teszik még színesebbé.
Nyeremények:
1 db samsung HD-Ready LCD TV
1db HP Compaq 610 típusú laptop Internet csomaggal
1db 500 GB-os Médiatár Internet csomaggal
+ napi nyeremények
[IMG][/IMG]
-
totti96 #916 Játszon velünk havonta megújuló nyereményjátékunkon és nyerjen egy kényeztető SPA kezelést, Spa Ajándékutalványt vagy egy wellness hétvégét!
http://www.spakereso.hu/wellness-nyeremenyjatek -
Wolfsnack #915 nyeremény: 3 nap 2 éjszaka, 2 személy részére a Kék Duna Wellness Hotelbenm spamerek előnyben 
-
én nem csináltam videót de nem is hangoztatom,hogy hú fogok csinálni egy olyat,hogy ááá. -
Kerki #913 az nem lenne tisztességes a többiekkel szemben. gondolj bele, ez megint egy ördögi kör lenne: van egy kamerád, tudsz csinálni filmet tehát te nyersz. lesz egy jobb kamerád ,utána az összes ilyen pályázaton te fogsz nyerni.... -
Na látod ez baromi jó kérdés. Ez egy szimpla ördögi kör, elmagyarázom. Hiába vannak jó ötleteim, ha nincsen kamerám, amivel leforgathatnám a videót. Így viszont nem tudom megnyerni a kamerát, amivel forgathatnék.
Szóval szerintem a legtisztességesebb megoldás az lenne, ha odaadnák nekem előre a kamerát, én azzal forgatnék egy remekbeszabott filmet, azt feltölteném az oldalra, aztán úgyis megnyerném az egész pályázatot. Mit szóltok?
-
Kerki #911 Ruben személyében elég kreatív embert tisztelhetünk úgy érzem.
Ha ennyi ötleted van, miért nem csinálsz te is egy videót. Simán lehetne még valami szép eredményt elérni, mert tényleg elég karcsú még a mezőny. Ez biztos azért van, mert ugye jó munkához idő kell és a legjobb alkotások majd csak most fognak felkerülni. mind1, azért érdemes még próbálkozni vmiel -
Mert te csináltál, kedves névtelen? Én már nagyon várom a linkedet a hiperkreatív videóról.
Pár ötlet:
-korcsolya odaragasztása a jéghez a korcsolyázó egy bágyadt pillanatában
-söröskorsó odaragasztása a pulthoz (részeg emberrel vicces csak megjátszani)
-rózsaszín felcsatolható multiplikátoros műguminudli felragasztása az iskola ablakára kívülről.
-szintén iskolában, WC-tartály pöckének a ragasztóval való preparálása, hogy ne lehessen rendesen lehúzni (ebből a B verzió: olyan pozícióban megragasztani, hogy folyamatosan folyjon a víz)
-...folytassa, mylord... -
Annyian mondjátok,hogy hú én megcsinálom a menő videót és eddig sehol semmi. Valami nem stimmel itt. Amúgy valóban elég gyengus a felhozatal. Pedig ötletet a külföldi videókból lehetne meríteni mert azok oda tették magukat. Remélem nem ilyen vérszegény a kreatív részen az agyuk a mai magyar társadalomnak. -
ribot #908 Az az 1-2 lehet hogy meg is fogja nyerni a versenyt!
Nem nagyon látok újabb videókat feltöltve! -
Jimboo23 #907 van még mit kihozni a témából, az biztos.. legalábbis a tuti videó még nincs fent, mert még készítem:P -
moruf #906 Megnézegettem ma az idei videókat és eddig tényleg nem túl erős a verseny szerintem, talán 1-2re mondanám,hogy tényleg faja. -
Jimboo23 #905 nyuszifül!! engem érdekelne a ragasztózás, ha még aktuális -
sirogka #904 Játék a Fiorentina-Debrecen Bajnokok Ligája jegyekért! Regisztrálj minél hamarabb!
http://fogyhat.hu/loki_bl_jatek/
Amit nyerni lehet:
2 darab jegy a Fiorentina-Debrecen mérkőzésre, valamint 2 darab repülőjegy és szállás egy négy csillagos szállodában. A belépőkön kívül kisorsolnak még 3 darab Loki-sálat is a helyes választ adó játékosok között. -
electrokilla #903 Priviben küldtem az e-mail címem. Az ötletedet oda küld.
Majd ragasztunk mindenfélét! :D -
Szoffer #902 Na akkor veszek pár tubus Loctite-ot, és akkor priviben meg is beszélünk egy forgatást,. Oké electrokilla? -
nyusziful1 #901 Hát ti akartátok! Pedig szerintem nem vagyok jó ellenfél! Az ellenfeleim mindig kikapnak tőlem. -
electrokilla #900 Ne haragudj, de szerintem már sokan leszünk.
De ekkora lelkesedéssel biztos találsz valakit magad mellé, és akkor ellenfelek leszünk :( -
nyusziful1 #899 A nyereményből engem se haggyatok ki! Szívesen fogom a kamerát, ha gondoljátok. -
Szoffer #898 Én is Bp. Tényleg kevés videó van fenn, meg is lepődtem rajta, ja és ha nem nyernénk ami nem fordulhat elő, legalább a garantált ajándékcsomagot megfelezhetjük:D:D -
electrokilla #897
Ja hát én bp csak gondoltam te is. Jó ötlet ez a videó dolog. Elég kevés vid van és szerintem nem is annyira jók. Ha jó az ötleted, akkor szerintem leverhetjük őket és bezsebeljük a nyereményt :) -
Szoffer #896 Honnan veszed, hogy nyerünk, még nem is hallottad az ötletemet:P, amúgy honnan írsz? Az ország két végéből nem hiszem, hogy öszzehozhatnánk:D -
electrokilla #895 Nekem van egy viszonylag új kamerám, de ötletem nincs. Ha gondolod társulhatnánk. Bár a nyereményt nem tudom, hogy feleznénk. Mert, hogy nyerünk az természetes :D -
nyusziful1 #894 A lényeg, hogy szerepeljen benne a Loctite, nem??? -
Szoffer #893 Nekem van egy nagyon nagy ötletem, de nincs kamerám. Igaz, hogy azt írtátok, hogy mobillal is jó, de megnéztem a videókat és a mobilos rosszabb minőségűeket egyből leoltják, szóval, ha valaki segítene megköszönném.. -
árkádban láttam ma, le is fényképeztem :)
-
lolita99 #891 Hát kamerát sem fontos szerezned, elég egy mobiltelefon ami aránylag szép videót csinál. Az ötleteken pedig tört az agyad mert a videó elkészítése tart sok időbe.