Nyereményjáték - nem átverés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen a Canon camera? Vagy ezt nem lehet tudni?
Egy oldal, ahol kamerát és iPodot lehet nyerni ha készítesz egy saját kisfilmet, ami kapcsolódik a ragasztó témához !
http://filmfesztival.ragaszto.hu
http://filmfesztival.ragaszto.hu
Acer Aspire ONE netbook nyereményjáték!
Az USAnotebook.hu Kft. 2009 szeptember 30-án kisorsol 1 db ACER Aspire One D250 típusú netbook-ot a játékra és egyben hírlevélre jelentkezõk között, akik az alábbiakban elfogadják a játék feltételeit és megadják nevüket illetve email címüket.
Acer Aspire One D250
* - Intel Atom 1,6 GHz CPU
* - 10,1" LED kijelzõ
* - 1 GB RAM
* - 160 GB HDD
* - 6-in-1 kártyaolvasó
* - Beépített Webkamera
* - Windows XP Home
Értéke: 95.000,- Ft + Áfa
(Bruttó 118.750,- Ft)
REGISZTRÁLJ!
Az USAnotebook.hu Kft. 2009 szeptember 30-án kisorsol 1 db ACER Aspire One D250 típusú netbook-ot a játékra és egyben hírlevélre jelentkezõk között, akik az alábbiakban elfogadják a játék feltételeit és megadják nevüket illetve email címüket.
Acer Aspire One D250
* - Intel Atom 1,6 GHz CPU
* - 10,1" LED kijelzõ
* - 1 GB RAM
* - 160 GB HDD
* - 6-in-1 kártyaolvasó
* - Beépített Webkamera
* - Windows XP Home
Értéke: 95.000,- Ft + Áfa
(Bruttó 118.750,- Ft)
REGISZTRÁLJ!
nyerjetek ájfon 3GS-t twitteren http://krasznai.net/post/134894088
én az uborkapakoláson röhögtem a legjobbat, elképzelem ahogy valaki fehérre kent arccal felfelé pipiskedve rohangál a hulló ubik alatt <#nyes>#nyes>
vizuális típus vagyok...
vizuális típus vagyok...
a ruzsos a nyerõ nálam,meg az uborkapakolás sem rossz..😊)
Nah visszatértem és ebéd közben is nevettem egy jót 😊 merthogy a tojásos tészta mellé mi volt ? hmmm ? Uborkasaláta 😄
Azt hittem behalok,olyan jót nevettem 😄
Amúgy Ti melyiket játsszátok legszívesebben ?
Nekem az ubis viszi a pálmát 😊 a sapis meg idegesít...
Azt hittem behalok,olyan jót nevettem 😄
Amúgy Ti melyiket játsszátok legszívesebben ?
Nekem az ubis viszi a pálmát 😊 a sapis meg idegesít...
jó étvágyat hozzá..😊),a játék mindíg elragadja az embert,de ez nem is baj..ez a varázs...😊)
Én mostmár nagyon felpörögtem 😄 tök durva velem ilyen nem szokott lenni...de igazából a játék is tetszik,gondolom ezért van ez 😊
Inkább most megyek kajálni 😊 aztán még lehet visszakukkantok hozzátok !
Inkább most megyek kajálni 😊 aztán még lehet visszakukkantok hozzátok !
😊)),nem baj ha koncentrálsz egy kicsit jobban,hiszen ezért nyerhetsz is...én a rúzsos játékot nyomom..😊
jaj anyám ennyire fárasztó játékokat <#guluszem1>#guluszem1> teljesen ráfagytam az uborkapakolásosra, remélem nem látott senki közben, mert ilyenkor nagyon látszik rajtam, hogy koncentrálok.. <#eplus2>#eplus2>
dodok20
Jajj de buta vagyok nem is csatoltam az oldalt 😞 Bocsánat !
Nah,de most bepótolom,hátha még másnak jól jöhet 😊
http://www.baba.hu/trukkosjatek/
Jajj de buta vagyok nem is csatoltam az oldalt 😞 Bocsánat !
Nah,de most bepótolom,hátha még másnak jól jöhet 😊
http://www.baba.hu/trukkosjatek/
köszi, megtaláltam
jól jönne most az a cipõutalvány, de a többi sem lenne rossz 😄
jól jönne most az a cipõutalvány, de a többi sem lenne rossz 😄
hát megnéztem én is a nyeremények azért nem rossz,csak játszani kell kicsit,meg beregiznie magát az embernek,ennyi,azért ez nem nehéz....
kujbli
A nyarat és a napsütést én is várom,meg azt is hogy szabin legyek 😄
és akkor ,jajj mindenkinek 😊
Biztosan most is lesz valami kis meglepetésük a Babától...
Emlékszem pár éve volt az a cuki pöttyös felfújható labda,csak azt befújta a szél a Balcsiba...szóval jól jönne 😊 meg nagyon cuki volt 😊
De remélem idén az új papucsomban és hozzá illõ táskámmal huppanhatok bele a napozóágyba 😊 ami mondjuk a Horváth cipõbõl van,lesz 😄
Nagyon örülnék,ha nyernék,boldoggá tennének 😊
A nyarat és a napsütést én is várom,meg azt is hogy szabin legyek 😄
és akkor ,jajj mindenkinek 😊
Biztosan most is lesz valami kis meglepetésük a Babától...
Emlékszem pár éve volt az a cuki pöttyös felfújható labda,csak azt befújta a szél a Balcsiba...szóval jól jönne 😊 meg nagyon cuki volt 😊
De remélem idén az új papucsomban és hozzá illõ táskámmal huppanhatok bele a napozóágyba 😊 ami mondjuk a Horváth cipõbõl van,lesz 😄
Nagyon örülnék,ha nyernék,boldoggá tennének 😊
dodok20
A Baba csinál egy ilyen tök egyszerû nyereményjátékot...csak pár adat kell a regisztrációhoz...és máris megvan az esély 😊
A honlapon olvashatsz róla részletesebben és bele is vetheted magad a játékba 😊 nah jó ez túlzás volt 😄
Szóval nyerhetsz vásárlási utalványokat és hajszárítót is ...
A Baba csinál egy ilyen tök egyszerû nyereményjátékot...csak pár adat kell a regisztrációhoz...és máris megvan az esély 😊
A honlapon olvashatsz róla részletesebben és bele is vetheted magad a játékba 😊 nah jó ez túlzás volt 😄
Szóval nyerhetsz vásárlási utalványokat és hajszárítót is ...
hát én pedig a papucsnak meg a strandbelépõnek is örülnék, mert már úgy várom a jó idõt, meg a napsütést is.. na persze a cipõ utalványt sem dobnám vissza..😊
a játék ha jól értelmeztem a honlap alapján annyi, hogy regisztrálsz.. semmi mást nem kell tenned. és vagy bejön, vagy nem. nem egy bonyolult mûvelet..😄
a játék ha jól értelmeztem a honlap alapján annyi, hogy regisztrálsz.. semmi mást nem kell tenned. és vagy bejön, vagy nem. nem egy bonyolult mûvelet..😄
hmmm a baba tusikat én is csípem, de mi ez a játék??
én is akarok nyerni!!!! 😄
én is akarok nyerni!!!! 😄
korrekt hogy kaptál egy ilyen ajándékot,nekem is kellene,a baba-nak szerintem nem rossz termékei vannak,megnézem miket lehet nyerni...
Sziasztok !!!
Visszaolvastam,hogy miket írtatok és rájöttem,hogy most azért ilyen ajándékok-nyeremények vannak mert ez a tusi szerintem kifejezetten nõknek lett kitalálva 😊
Ezért gondolom,hogy nem strandbelépõ és labda a nyeremény 😄
de nekünk nõknek szerintem teljesen megfelelnek ezek 😊
Azt hiszem ha nyernék rögtön rohhanék fel is használni a vásárlási utalvány...láttam múltkor egy gyönyörû lila papucsot hozzá illõ táskával 😊
Jégkocka :szerintem kérdezz meg egy ügyvédet!Nehogy bajba keverd magad !
Visszaolvastam,hogy miket írtatok és rájöttem,hogy most azért ilyen ajándékok-nyeremények vannak mert ez a tusi szerintem kifejezetten nõknek lett kitalálva 😊
Ezért gondolom,hogy nem strandbelépõ és labda a nyeremény 😄
de nekünk nõknek szerintem teljesen megfelelnek ezek 😊
Azt hiszem ha nyernék rögtön rohhanék fel is használni a vásárlási utalvány...láttam múltkor egy gyönyörû lila papucsot hozzá illõ táskával 😊
Jégkocka :szerintem kérdezz meg egy ügyvédet!Nehogy bajba keverd magad !
Saját weblapomon szeretnék nyereményjátékot indítani, ahol tárgyakat lehetne nyerni. Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi kell ehhez? Szükségem van valami vállalkozásra? Vagy simán kisorsolom a nyereményt, kiírom, hogy 18 éven aluliak nem vehetnek részt a játékban, és postázom?
Levi
és jó illata van? én is szemeztem vele legutóbb..
Nekünk is van otthon 2 pár babás papucs.
Lehet, hogy idén is csinálnak ilyen ajándékozást!
Múltkor sétáltam az utcán és egy férfi leszólított, hogy adhat-e egy újságot, meg mellé egy tusfürdõt....mondom persze! 😊
Adott egy ilyet:

Lehet, hogy idén is csinálnak ilyen ajándékozást!
Múltkor sétáltam az utcán és egy férfi leszólított, hogy adhat-e egy újságot, meg mellé egy tusfürdõt....mondom persze! 😊
Adott egy ilyet:

Ezek amiket te írtál ez nem nyereménynek lenne jó hanem ajándéknak ami akkor járna ha tusfürdõt veszünk, régen mindig voltak ilyen vagy hasonló ajándékok, de mostanában nem látok ilyet! És az az érzésem, hogy idén nyáron nem is lesznek kis ajándékok 😞
tényleg, strandolós kiegészítõk tök jók lennének, papucs, labda, vagy babás napszemcsi 😄
papucsot már láttam is.
papucsot már láttam is.
Ha kiderülne az, hogy átverés, akkor az nem lenne túl jó nekik, ezért nem kockáztatnak és tutira lehet nyerni! 😊 jó lenne ha több nyeremény is lenne, mondjuk kerékpár, strandbelépõk <#vigyor2>#vigyor2> nah jól van, megelégszem a kicsivel is, csak akkor nyerjek!
nem hinném, hogy a BABA vagy Unilever (nem tom kinek a neve alatt fut pontosan a játék) akkorát szakítana azzal, hogy kamu nyereményjátékot hirdet... ez a sok cucc nekik nem tétel.. nagyobb a presztizs bukás, mint bármi más, ha nem sorsolnak, vagy kiderül, hogy bunda... én legalábbis emiatt biztos vagyok benne hogy nem átverés..<#heureka>#heureka>
az más kérdés, hogy kicsi az esély, hogy kisorsoljanak... <#taps>#taps> de meg kell próbálni..
az más kérdés, hogy kicsi az esély, hogy kisorsoljanak... <#taps>#taps> de meg kell próbálni..
Én ismerek egy embert aki már nyert ilyen nyereményjátékos izével! úgyhogy ha ezzel azt akartad kérdezni, hogy nem átverés e akkor biztosíthatlak, hogy nem az! Miért vernék át az embert ilyesmivel? Lehet nyerni és nyerni is fognak valakik! majd ha vége a nyereményjátéknak én utánajárok majd azoknak az embereknek, hogy tényleg nyertek e! és majd meglátod, hogy igazam lesz! <#smile>#smile>
én is még csak a szemeimet gyönyörködtettem ott, venni még nem vettem semmit... 😞 persze, a táskát ott lehet megvenni, általában a hozzáillõ cipõ mellett van, úgyhogy nem lehet eltéveszteni.. 😊
Még soha nem tértem be egyetlen egy ilyen üzletbe sem eddig, de legközelebb biztos megnézem már, hogy milyenek is ezek a cipõk!😊 És a cipõboltban lehet megvenni a táskát is? Milu00 te milyen rendes vagy, hogy barátnõdnek próbálsz megnyerni valamit! 😊
Amúgy itt a Babánál nem lesznek még újabb nyeremények? csak ezek maradnak, vagy majd bõvül a lista?
Amúgy itt a Babánál nem lesznek még újabb nyeremények? csak ezek maradnak, vagy majd bõvül a lista?
a horváth cipõk szerintem nagyon jó minõségûek, és ízlésesek is, nincs tele a legutolsó trend szerinti balerina-tornacipõkkel mondjuk. és egy csomó cipõhöz lehet venni hozzáillõ táskát is, csak hogy idegeljem a lentebb szólókat..<#bee1>#bee1>
Jók amúgy a Horváth cipõk? Én is fogok játszani a Babával szerintem, de elõbb meg kell gyõzõdnöm arról, hogy ha nyerek, akkor tényleg hasznos nyereményt kapok e!
Rossz hírem van ecsém. Téged behálóztak nem is kicsit. <#crazya>#crazya> Én a helyedben vigyáznék nehogy a gatyád is rámenjen az asszonyra. Aztán egész nap majd a nyereményjátékokat lesheted
Na csá p*cs*k... Én leléptem
Nehéz neki ellenállni, legalábbis mindig megmagyarázza, hogy mit miért kell épp megvenni. Jó azért nem viszi túlzásba a dolgot, de mégis ki tud idegelni egy perc alatt. Még szerencse, hogy ezen kívül más hibája nagyon nincs a drágámnak. Ha pedig megnyerem neki valamelyik 'baba' ajándékot, legalább nyugtom lesz egy darabig<#vigyor4>#vigyor4>
Játékok, sport, nyeremények!
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
Ha annyira akar ruhát, miért nem õ fizeti? Persze, hogy mindig újat akar, ha megveszed neki😄
<#nevetes1>#nevetes1> Én is rámentem a nyereményjátékra, most hogy közben megtudtam, mirõl is beszélgetünk itt<#vigyor2>#vigyor2> Jók a cuccok, thx Baba! A csajos kérdéshez csak annyit, hogy én is bírom az ien kombinációkat, de még jó, hogy nem volt velem a csajom, mert így is állandóan azon problémázik, hogy mit mihez tud felvenni, meg nincs egy ruhája, mikor közben tele a szekrény, ha ezt meglátta volna, tuti vérszemet kap, és megint durva vásárlásba kezd, én meg fizethetem majd....
Szerintem általában jól néznek ki ezek a kombinációk. Persze vannak szélsõségek. A barátnõm amúgy kb. 1 éve akar cipõt venni, de nem talált még olyat, ami árban meg mindenben megfelel neki. Úgyhogy ráhajtok az utalványra, de ha esetleg nyernék, és úgy se talál megfelelõt, hát nem is tudom mit csinálok vele...
Ezt én sem értem igazán, de tény, hogy a csajok sportot ûznek ebbõl. Ma láttam például egy kiscsajt, akinek ugyanolyan mintájú volt a nadrágja és az esernyõje<#falbav>#falbav>
@Bandura: konkrétan nem tudom, de minden nagyobb üzletközpontban van Horváth cipõ bolt, meg neten is biztos megtalálod. Vásárlási utalványról van szó egyébként?
@Bandura: konkrétan nem tudom, de minden nagyobb üzletközpontban van Horváth cipõ bolt, meg neten is biztos megtalálod. Vásárlási utalványról van szó egyébként?
"...hát igen ez már egy másik téma..a nõk és a cipõk."
Errõl talán Al Bundy-t kéne megkérdezni<#vigyor0>#vigyor0> Amúgy én sosem értettem a nõknél ezt az összepasszólós dolgot.
Errõl talán Al Bundy-t kéne megkérdezni<#vigyor0>#vigyor0> Amúgy én sosem értettem a nõknél ezt az összepasszólós dolgot.
Na csá p*cs*k... Én leléptem
szerintem bármelyikben be lehet váltani.. miért, te soron kívül már nyertél is egyet? 😄
Azt tudjátok, hogy hol vannak ilyen Horváth cipõ boltok, ahol be lehet váltani az utalványt?
hát, ahogy néztem az oldalon, ott is vannak párban termékek (cipõk+táskák). igen, igen, a cipõnek és a táskának passzolnia kell egymáshoz. én általában ezt csak színben veszem komolyan. a hasonló mintára annyira nem törekszem. bár az 50 e Ft-os utalványból már biztos szettet vennék..😊
általában a jobb cipõboltokban a cipõkhöz lehet választani hozzáillõ táskát, mert ezeket elvileg egymással összhangban szép hordani <#nyes>#nyes> bizonyám. én nagyon kevésszer látok úgy jó táskát, hogy kifejezetten cipõ mellé találják azt ki, de na legyünk õszinték, ha nagyon akarnék azért csak találnék...😊 fõleg ha 50e-s utalvánnyal 'fizetnék'.. <#nevetes1>#nevetes1>
lehet az üzletben táskákat is kapni, nagyon szépek..😊 én speciel a plafonig ugranék ha ingyen kapnék, nyernék egyet..😊 nem hiába, a vásárlás nagy szenvedélyem..😊😊
Nekem annyira nem tetszenek azok a cipõk, meg nem vagyok egy nagy cipõmániás! De a többi nyereményt szívesen fogadnám!
hát, én azért most szétnéztem annak a bizonyos cipõgyártónak az oldalán és mit ne mondjak, egy rakat cipõt szívesen elfogadnék onnan..😊😊
Inkább még nem is gondolkozok ezen😄 Elõbb meg kellene nyerni. Ha szerencsém lesz, majd akkor ráérek gondolkozni mire és hogyan költsem el😄