Nyereményjáték - nem átverés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeretnél ingyen termékeket akár LCD tv, mp4 lejátszó, WII konzol, Sony PSP Base Pack Játék konzol , többéle kapbala, kulcstartó és még sok ajándék, napi 2 hirdetés elolvasásával, belépésével, 1 kérdes válaszolásával, ami napi 2-3 percet vesz igénybe. Akár 1-2 hét alatt is ajándékohoz lehet jutni.

Részletes tájékozatató és ajándékok képekkel ezen az oldalon található
http://kaparosjatekok.blog.hu/2009/11/16/pontpark_hirdetes_ajandekert

Regisztrálni itt is lehet
http://pontpark.eu/b_regisztracio/12c2a3ebbc5e0f1a88a4dbd0c08821c0

Sok szerencsét mindenkinek!
Megtörhetetlen
Az ilyet úgyis mindig az nyeri akinek a legtöbb ismerõse van nem az aki a legszebb :S:S
Egy független zsûri kéne...

fry day fry day sálálálláláá

mojito10
nem szimpik nekem sem, bár ez a liberos korrektnek tûnik. majd szólok a babás ismerõseimnek, hogy nevezzenek 😊 nõvérem babája tuti nyerne. bár mindenki szíve hazahúz😊

Úgy szívtam meg, hogy pénzt fizettem, be keveset, és semmire nem volt jó a játék. 2 hétig küldtek minden hülyeséget, aztán feladtam. De a többi is hasonló volt. semmi yneremény csak idegölés...

A videó nagyon jóó férjemnek nagyon bejön. Bár gyerekünk még nincs😄
http://pontpark.eu/b_regisztracio/3ab7015e9eada0d4e18a551825699b8b
Regisztrálj és Nyerj garantált ajándékokat!😉
akkor nem ártott volna egyet fölszerelni elõtte 😄, bár ilyenkor az események gyorsan pörögnek 😄 de ha már pelenka ezt nézzétek mindjárt itt a vb szóval még aktuális is :babafoci
monkeymajom
biztos nyert csak nem tudta,hogy baba pelenkát lehet nyerni és meglepõdöttségétõl becsinált és ott állt gyerek pelussal és egy rakás....-val
ezt tudnám elképzelni megszívásnak 😄

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

Nem azért, de ilyen pelenkás nyereményjátékban, hogy szívtad meg?
Pelenka helyett a végterméket küldték, vagy mi? 😄
En bevallom nem kerestem, utána de ha te igen, akkor találtál ujat? Melyiken lehet többet nyerni? 😄😄 Remelem tenyleg nem atveres, 3 szor mar megszivtam... ugyhogy magamtol mar probalkozni sem merek.
mojito10
Hát néha egy két emberre ráférne a pelenka. fõleg a csövesekre, az aluljárókban. bár állítólag a babák végterméke még durvább szagú.

Desiderata
van felnõtteknek is pelenka <#ravasz1><#idiota>
pelenkás szerencsejáték.ugyan már kinek hiányzik az ilyesmi, hogy pelenkákat nyerjen 😄.Ez igy elég vicces habár ha belegondolsz akkor egyesek tényeleg örülnének hogy pelenkákat nyernek.
Megtörhetetlen
pelenkás nyereményjáték???? Ez nem volt túl egyértelmû, inkább keress rá a google-ban az tuti többet fog tudni és kapásból találtam 2-t is..

hallottatok már az új pelenkás nyereményjátékról?
mert én keresgéltem, de nem tudom pontosan, hogy melyik is az igazi😊
Sziasztok
A BidKing.hu-n Samsung LED TV-t lehet nyerni.
Én már regisztráltam is.
sziasztok!
Fejtsd meg a H-p ig szóló játékot,
gyûjtsd vele a pontokat és
kérd az ajándékod!
Feltétel: regizz,és aktívan játsz!
http://w1.ponter.hu/index.php?menu=belep&act=reg&code=825b370dca
Desiderata
milyen hasonló oldalak vannak mint a nyereménystart?
Szerintem egyébként a chrome elõbb utóbb nagyon fel fog ívelni... Én azt használok, és teljesen korrekt eddig, nekem volt már safarim is, az nem volt annyira pro.
joki5
Magától értetõdõ a diagram magyarázata, hisz explorer van alapból a windowsokon, más kérdés hogy a mozzila jobb sokkal.Ismerõsöm mondta hogy régebben safarit használt és most feltette a legújabbat, és nagyon jó szerinte. Én a telefonra szavazok nyereménystarton😛

Én már abszolút Firefoxot használok, ie nálam nagyon gáz.
Am nyereménystartról nekem leginkább egy notebook kellene 😛😛
Ezzel én is így vagyok! 😄
Több éve regisztrálva vagyok jópár oldalon, de sosem nyertem semmit.
Akkor ez most hogy van?
A netezõk több mint 60%-a így is ie-t használ
Megtörhetetlen
jó kérdés én is nézegettem, de én sem találtam ,ellenben egyre több helyen kampányol az ie8, gondolom nem sokan használják 😊 vajon miért? 😄

Desiderata
csak nem tudom hova kell bökni a regisztráláshoz, vagy a link alapból regisztrál?
És tényleg... Bár én utoljára az általános sulis tombolán nyertem 😄
A nyereménystarton elég világi cuccokat lehet nyerni. De azok mennyire felcsesznek, ahol fizetni kell a regért, vááá
Megtörhetetlen
Lol vicces jövõhéten a nyereménystarton is pont ugyanilyen xbox360-at lehet majd nyerni 😄😄😄
2-bõl egy csak összejön ;D (vagy nem :S)

Ha a megnézed a most fent lévõ, aktuális nyereménynapok listáját mindenhol elég pofás nyeremények vannak, mondjuk egy PS3-at elfogadnék ha már a 18.-ainál tartunk<#eplus2>. Kérdés hogy vajon sokan beregelnek e ha ilyen meghívásos rendszer van?
röfinaator
Én bevallom õszintén a legjobban az 5 csillagos szállásnak örülnék, bár a tárgynyereményeknek több értelmük van. De megnéztem a hotelt és nagyon bejövõs, a barátnõmnek szülinapja lesz szóval jól jönne...😄 Elájulna szerintem...

Néha van úgy, hogy sehogy!

Már fenn vannak a 18.ai nyereménynap ajándékai is. Azt hittem, hogy csak az elején lesznek ilyen nagyértékû dolgok, de úgy látszik, hogy folytatódik aza trend, hogy nagyértékû nyereményket sorsolnak ki.
Igen egyébként a linkkel a regisztráció honlapra jutsz, tehát csak az ujjakat tudod "levenni" <#hawaii>.
Volt régen az a lottószimulátor vagymi az is ilyen sorsolós volt, bár ott nem volt egymás alá regisztrálás ha jól emlékszem.
röfinaator:
Sajna én már bent vagyok, belõlem már nem gazdagszol meg 😄
röfinaator
Hali! Csatlakoztam én is a "remény hal meg utoljára"-társasághoz, de ha jófejek vagytok és szeretnétek segíteni nekem ( és cserébe én is segítek nektek ) legyetek oly nedvesek és kattintsatok a linkemre, hogy kaphassak még egy tombolát ezzel is növelve a nyerési esélyemet. Köszöntem szépen:
www.nyeremenystart.hu/?referrer=9c6b7335de491a2e44cc32bf54f5445c

Néha van úgy, hogy sehogy!

Majd meglátjuk hogy ki fog nyerni,mondjuk a 11.-e még arrébb van. Mindenkinek sok szerencsét😉
nagybek
Hm szerintem irok én is a barátaimnak és szolok nekik hogy száljanak bele a játékba õk is.Igy mégis csak több esélyem lesz arra hogy nyerjek és ha vki közülünk nyer egy játékonzolt akkor majd nála fogunk logni s szorakozni 😄

analfa
Minden héten kedden fogod kapni a leveleket, és ha olyan emailre regeltél, amit rendszeresen nézel, akkor biztosan nem fogsz átsiklani felette. Így egyszer hátha a te sorsjegyedet húzzák ki. Különben én már meghívtam 3 haveromat, és ezért kaptam még egy sorsjegyet. Szóval nekem már dupla akkora esélyem van rá, hogy nyerjek valamit.

Megtörhetetlen
Nah beregisztráltam ,aztán maximum ez is megy a süllyesztõbe...

nagybek
Az igaz hogy megvan az esélye arra hogy nyerjen az ember vele+ha jol olvastam a szabályokat akkor ha küldesz még további 3 ismerõsõdnek szintén errõl linket és akkor kapsz még +1 állando sorsjegyet ami megnõveli az esélyeid arányát szerintem elég szépen😄 (A tombola meg tényleg egy eléggé gáz oldal nem lehetett ott semmit sem nyerni :S)

Nah azt az oldalt kivételesen ismertem és tényleg elég gagyi...! Majd valaki egyszer biztos fog írni hogy nyert,arra is kíváncsi lennék. Nekem egy Wii kéne de sajnálom rá azt a 50-60e Ft-t...ezért is próbálkoztam meg vele.
analfa
Hasonló ez a tombola.hu-hoz, viszont itt sokkal értékesebb ajándékokat lehet nyerni. Tombolán csak ilyen szar könyveket meg Dvdket. A nyereménystarton meg LCD tvt, PS3-t stb. Én beregisztráltam, nem került semmibe, így mindenkinek ajánlom. Legalább az esély megvan rá, hogy egyszer nyerhetsz, és ezért az egyszeri regisztráción kívül mást nem kell tenned.

Megtörhetetlen
Már egybõl regisztrálni is kéne? (már a link miatt mondom😊)
Sok ilyenre be vagyok regisztrálva de sosem sikerült még semmit sem nyernem :S Mondjuk én az ingyen lottókat jobban csípem.

Ilyen típusú nyereményjátékot keresek mint ez az oldal. Ha tudtok még ilyet akkor plz. írjátok meg itt vagy privátban.
akyyy
van it egy facebookos nyomózós játék

akárhányszor megcsinálom, és mindig mást vádolok meg, sose õ a tettes. mégis akkor ki? tud valaki segíteni?😄 a szövegek ugyanazok, szóval nem lehet hogy ahány tettes amennyiszer játszok:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szeretnél nyerni Rubik kulcstartót?

http://kockajatekok.hu/rubik-kocka-nyeremenyjatek

Cosmo bikinishow április 17én, ahol ha meglátogatod a Lufthansa Italia standot, azok kirakhatnak egy óriás puzzle-t vagy keresztrejtvényt tölthetnek ki. minden órában sorsolás, ahol 10 db motívumos törölközõt, és egy 2 fõs milánói utazást lehet nyerni.
ez tényleg nem átverés! Ha kell küldöm a képet is, a gps-rõl, hisz megkaptam!
http://www.ponter.hu/index.php?menu=belep&act=reg&code=6038f16cbc
annyi a tenni való hogy regizel, elolvasod az érkezõ hír mailokat, és gyûlik a pont. ha több kell ajánld tovább több termékért cserébe!

Sziasztok!
Értékes nyereményeket nyerhettek nem kell mást tennetek csak katt a linkre http://www.ponter.hu/index.php?code=f92f727663 regisztráljatok!és máris esélyetek van az értékes nyereményekre!!!
akyyy
vonattal vagy repülvel viznek ki pestrõl persze, egy szállodába 2 napig, és utánna go verseny.

de már kihirdették az indulokat, legalább is 1 embert tudok itthonról a 207-el, hát micsoda meglepetés, hogy egy autóversenyzésben jártas emberkét "neveznek". 197% hogy ismertség útján történt a kiválasztás. hát ez van sprite.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dehogy az olcsóság... Nincs az az épeszû ember, aki szeretek címszóval elvezetne Párizsba. Mi azon az élvezet? Szeretek vezetni de nem tizen x órát autópályán. Abszurd.