Nyereményjáték - nem átverés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Egy kiváló, valós pontgyûjtõ játékot ajánlanék a figyelmetekbe, fõleg azoknak, akik napi internet hozzáféréssel rendelkeznek és van NAPI 3 szabad perce! A teendõ mindösszesen annyi, hogy hirdetéseket kell elolvasni, vagyis pontosabban csak a hirdetés fõcímére klikkelve megnyitni és 60mp-ig nyitva tartani, amit fent egy visszaszámláló óra jelez. Ezekért a 60mp-re megnyitott hirdetésekért pontokat kaptok cserébe, melyeket különbözõ ajándékokra válthattok be. Vannak értékesebb ajándékok is, mint például X-box 360, laptop, LCD TV-k vagy éppen érintõképernyõs telefonok stb....
Ha érdekel és van NAPI 3perced, akkor a következõ linken regisztrálj minél hamarabb:

http://pontpark.eu/b_regisztracio/c847a286d9c62fa43dfbe78e30d1c400

Fontos, hogy ez nem szerencse- és nyereményjáték, itt nincs sorsolás sem! FIX AJÁNDÉK!!!

(Az oldalon másért is lehet pontokat kapni...)
1 Gb? Nekem az kevésnek tûnik nem több az?
mojito10
Nekem ilyen van, nem régen vettem! Nagyon szeretem! Praktikus, könnyû, 1 GB és persze nagyon jól néz ki!

mennyire megbízható a telefon? egyáltalán melyiket ajánlanátok? idén diplomáztam és úgy döntöttem, hogy telefont kérek, mivel az enyém már õskövület. <#pardon1>
Rubenvagyok
Nem vastagabb csak egy kicsit. A mininek a a méretei 83*50*16 a proé pedig 90*52*17 és egy picit nehezebb. Szóval méretbeli különbségei nem igen eltérõek.
A qwerty billentyûzetnek a használhatósága meg pont határon mozog, ha ennél is kisebb lenne akkor azt már nem lehetne használni.

De azért vastagabb mer beépített aksija van nem?
Qwerty meg a kis méret nem nagyon fér össze szerintem😊
a mini pro vastagabb is ezért, ha jól tudom..
qwerty billentyûzet csak a x10 mini pro-ban van... a sima mini-ben nincsen, az olyan, mint egy kicsinyített x10 😄

de azthiszem azért van némi különbség pl a képernyõ felbontásában, tekintve hogy területe kb feleakkora mint az x10-é ezért nem képes ugyanarra sajnos. Sztem ez a telefon nem nõi, inkább fiatalos, én elfogadnék egyet. Hány pont milyen játékban?
hát én épp hogy túlléptem az ezret..
1004 azt hiszem..az milyen?😊
mennyi is a max?
Amúgy ti hány pontot értetek el a játékban?😊
alapvetõen tudásban és felszereltségben semmilyen különbség nincs a két telefon között.ugyanúgy érintõképernyõs,androidos,gps minden amit szeretnél..a centikben lesz eltérés, talán még jobban el fog férni a zsebedben a mini😊
Szinte csak a telefon méretében különbözik, és a qwerty billentyûzetben.
Fõleg a telefon méretében van a különbség,plusz a mini inkább nõi telefon. A játék július 02.-ig tart,a szabályzatban ezt írták.
Meddig tart ez a játék? És milyen telefon ez az x10-es és miben különbözik az x10 mini? Bocs de nagyon nem értek hozzá...
A Snickers-es az nem kamu, itt többet is megtudhatsz róla: www.snickers.hu/mg
Már biztos vannak 5 éve ilyen kamu nyereményjátékok, de még senkit nem ismerek aki nyert volna.

A telefonfülkéset a Sony Ericsson szervezi. Facebookon kell regisztrálni.
Pedig most van egy snickerszes nyereményjáték is pl és ott is lehet nyerni jegyet, meg van sztem ami igaz, bár tény hogy rengeteg a kamu
Thaison
Jajj falra mászok ezektõl,a "regisztrálj be ide aztán küldik egybõl az iphone-t nem vicc, spanomnak is megjött tegnapelõtt..." kamu mind<#pias>

mi ez a 10 ember egy telefonfülkébe?
<#nemtudom>

Desiderata
akkora átverés, ha szétszpemeled és beregisztrál 3000 ezer ember akkor is csak jelentéktelen százaléka fogja nézni a reklámokat, így pedig több év mire összejön a laptop vagy xbox
szerintem akkor már sehol nem lesz az oldal, ráadásul tuti felviszik a cuccok pontszámait a pirossal áthúzottra
nem érdemes veszõdni vele, max akkor ha meghackeled a rendszert, mondjuk az nem lehetetlen
igen, bent kell lennie mindenkinek, sõt még az ajtót is be kell csukni...
Nevezni sajnos nem tudok, mert elég nagy darab vagyok 😄 de biztos kimegyek megnézni

morleone
És 10-en beférnétek egy telefonfülkébe?😊
Nagyon kíváncsi leszek erre a versenyre. Remélem a mentõk készenlétben állnak mert nem tudom nagyon elképzelni sérülés nélkül.
Az is meg van szabva h mindenkinek bent kell lenni, vagy a tetejére is fel lehet állni?😊

<#wave><#nezze> Aki nem mer,az nem is nyer!
Csak h ez nem nyereményjáték.Itt pontokat kell gyüjteni és bevalthatod xboxra,ps2re,laptop,stb.. Regisztrálok
kalaposkan
Azért szerintem nem vészes a feladat én is megpróbálnám, de sajna akk nem leszek Pesten. 10 embert össze tudnék szedni.

Én meg nagyon ritkán szoktam próbálkozni mert általában úgy ítélem meg h nem éri meg a dolog az erõfeszítést, de egy telóért már hajlandó lennék ilyen nyereményjátékos oldalakon szarakodni... Na és mit kell tenni érte ha szabad tudnom?
Halassboy
Nekem ilyenekben sosincs szerencsém. Mindig próbálkozok, de 0 eredmény:S

A sony most elég jól belehúzott, x10 mini-t is lehet nyerni, bár ezért tenni is kell, ha jól olvastam 😊

Desiderata
a barmok szétcsítelték a játékot, mondjuk az se normális aki semmilyen védelmet nem rak be a flsah játékba, szóval a szervezõkre is haragszom, most nestea választ majd nyertest, nem lepõdnék meg ha nem osztanák ki a nyereményt, de azt hiszem errõl nem lesz tudomásunk
Ezen a miénk is fent van :$
Jo lenne, ha benne lennénk a 11-ben, mert nem túl olcsó ma már egy profi fotósorozat a lurkóról...
Amúgy ezt a babás fotóversenyt közben megtaláltam...mert linket senki nem adott😛😊
Desiderata
Én is úgy olvastam, hogy nem a pontok számítanak a nyeréshez, de akkor minek kell gyûjteni a pontokat? Csak a játékélmény miatt? 8-)
Én úgy olvastam, hogy mindenki nyerhet aki regisztrál, mert ugyebár sorsolásról van szó. Amúgy ötletes.
Ezt már láttam,elég ötletes hogy az ismerõseidet is felhasználja,bár engem jól megszívatott😊Azt nem tudom hogy mindenki nyer aki regisztrál vagy csak az akinek a legtöbb pontja lesz?
nyerj SE X10-es telefont és tudd meg mennyire ismered barátaidat a facebook-on!!
nyereményjáték

Desiderata
Desiderata
igazából annyira nem az apukákról szól ez a játék, mint a babákról.de én a szervezõk helyében még belerejtettem volna egy kis plusz trükköt ebbe az egészbe, hogy aki olyan ügyes vagy vicces típusú apuka, õ esetleg tudjon még valami extra nyereményre is szert tenni..én ilyesmire is beneveztem volna😊
Én már megbeszéltem a nõvéremmel, hogy intézkedjünk valamit 😊 Õ és a férje nem annyira focifügggõk, ellentétben velem, úgyhogy én kiélhetem kreatív hajlamaimat most 😊

Thaison
Ez egy jópofa nyereményjáték,bár ez tényleg csak a nagyon focifüggõ apukáknak jó😊 Mondjuk a szülõknek biztos jó érzés lehet hogyha a gyereküket látják a fotózáson + a félévi pelenkamennyiség sem elhanyagolható😄

Desiderata
fényképezõ is
Desiderata
http://www.nestea.hu/
itt ipad nyerhetõ, de nekem nem túl világos hogyan, ez a játék elég bugyuta
Miért ne lehetne felrakni szabadtéri képet? Ilyen megkötés nincs ahogy nézem: "0-4 év közötti gyermekükrõl feltöltenek egy darab olyan fotót vagy videót, amely a gyermeket bármilyen játéklabdával mutatja."
én sok mindent nem értek ezzel a Libero-s babafotózással kapcsolatban.például, hogy miért nem számolja az oldalon a szavazatomat azonnal, ha esetleg ráfrissítek, vagy pedig azt, hogy csak fotót lehet-e feltölteni, és ahogy néztem a legtöbben mind-mind otthonról készített képeket tettek fel.a szabadtérbeli labdázást nem lehet felrakni?
Hehe valóban egész jó ez a babafoci, ahogy a sok kis puca ott nyomul a focis pelenkákban. Amolyan babamez mi, frankó lenne ha mégjobban, vagy akár teljesen lemásolták volna a csapatok mezeit, de így sem rossz. Hiába focival meg lehet fogni a férfiakat 😊
Nyerj Egyhetes családi nyaralást a Török Riviérán!

Idõpont: 2010. augusztus 20-27., 7 éjszaka
Szállás: Eftalia Holiday Village 1. típusú családi szobában
2 felnõtt és 2 gyerek részére (14 éves korig),
Ellátás: all inclusive

Kattints a linkre és regisztrálj!
http://www.hurra-nyaralunk.hu/torokorszag?referer=98135
azabaj,hogy ez tényleg így megy, mint beszavazós show-k is, csak persze ott még raknak be valami zsûrit is akinek szintén elég nagy beleszólási joguk van. De mondjuk ez nem megy vérre szóval , nem hiszem,hogy összedõlne a világ, ha valakinek nem sikerül pont emiatt...
CaptainJack
persze, hogy a sajátra szavazok, ez nem fair dolog kérdése, ez csak egyszerû versenyszellem, mindenki nyerni szeretne 😄
Amúgy csak egyre lehet szavazni??Erre még nem jöttem rá, hogy müködik.

nem feltétlenül az nyer akinek a legtöbb ismerõse van... persze sokat számít... de én például ha látok valami jót/szépet, vagyok olyan "fair" , hogy nem a sajátra szavazok 😊