1282
Fergeteges nyereményjáték!
-
plevii #1201 A haverjaim szerint már rám férne egy randi, és ezt küldték el nekem e-mailben: https://www.facebook.com/universalchannelmagyarorszag/app_376630649073588
Nagyon vicces :D Szóval Facebook-on is meg lehet találni az igazit, és nem mellesleg ezen videó női szereplői közül is lehet valaki a randipartnerem:
-
Tompabodza #1200 Voltam már többször is az aquaworldben, szerintem nagyon jó hely, csak kicsit drága, biztos fog örülni majd a nyertes ennek a nyereménynek. :) -
Béccy #1199 Igen ezt én is kipróbáltam, most lesz hamarosan vége a játéknak, nem bánnám ha sikerülne.. :) -
edisonson #1198 Csekkoljátok a Burger King nyereményjátékát, voltak annyira jó fejek hogy még a helyes választ is felrakták a honlapra amit be kell küldeni :) -
Multiple World Record Attempt -
ZsaniC #1196 Köszönöm, akkor szerintem össze is dobok egyet gyorsan :D -
krisztakelemen #1195 ebben benne van minden, a nyereményekről is! mizuzine.hu/static/pdf/reszveteli_feltetelek.pdf
De ittvan: A fődíjas a pályázati időszak (2012. április 9. 12:00 és 2012. április 30. 12:00 között) lezárultakor kerül kiválasztásra -
ZsaniC #1194 Azt lehet esetleg tudni, hogy pontosan meddig tart ez a nyereményjáték? -
majaskenyer #1193 Valóban jó, mert így nem kell összevissza kattintgatni az oldalak között, az 1 lap kevesebb memóriát foglal le mint a 8-10 amit amúgy megnyitnék az ilyen oldalak miatt, plusz ehhez hozzájön még ez az telefon és tab játék is... hát próba szerencse :D -
grrrrr #1192 És tényleg nem volt rossz ötlet tőlük csinálni egy ilyen oldalt :) -
grrrrr #1191 Jaj, ezt ismerem csak nem tudtam hogy T-mobilos :) -
grundy #1190 Regisztrálnod kell egy online magazinra (ami amúgy tök hasznos, mert össze tudod gyűjteni egy felületre a kedvenc hír/humor/sport magazinjaidat) majd terjeszteni kell azt ismerősök között, hogy nagy legyen a látogatottsága. Ha első vagy hetente nyerhetsz egy Samsung Galaxy Y-t, a harmadik héten pedig egy Samsung Galaxy 8.9 Tab táblagépet. Errőllenne szó. -
grrrrr #1189 Egy kicsit kifejthetnéd bővebben. :)
Mit kell csinálni, hol, mikor, meddig? -
grundy #1188 A t-mobilenál van ám egy nyereményjáték, ha valaki még nem tudná, hajtani kell érte, de a nyeremény, vagyis egy okostelefon garantált...;) -
köszi
csak épp nem müködik az oldal :S -
Nyerj SteelSeries(Fnatic) ajándékokat!
3 kérdésre kell csak válaszolni és utána Like-olni egyet.
A válaszok: 2004, the letters in our name, counter-strike
Sok sikert!:) -
OLI576 #1185 A következő oldalon lévő játékkal hordozható videojátékot nyer az aki január végéig a legtöbb pontot szerzi:
Nyereményjáték információk
Közvetlen link a játékra ami böngészőben fut:
Max Kalandjai -
Divatgabi #1184 A Live Nation Facebook oldalához a játék időtartama (dec 9-23) alatt a legtöbb egyéni hozzászólót gyűjtő kép feltölőjének nyereménye: páros belépők a Live Nation 2012-es koncertjeire.
http://www.facebook.com/LiveNationHungary -
messi78 #1183 16 darab ajándék színházjegy a Karinthy Színhááztól decemberre. Csak lájkolni kell és megosztani a linket a Facebook üzenőfalon! http://szineszblog.com/16-ajandekjegy-a-karinthy-szinhaztol-negy-eloadasra -
-
messi78 #1181 12 darab ajándékjegy a Karinthy Színháztól a hétvégére! Link -
messi78 #1180 Újabb játék indult a szineszblog.hu oldalon. Most női karperecórát, laptop hűtőt, TWEEZE elektromos szőrtelenítőt, autós telefon, PDA, Mp3 tartót lehet nyerni. Valamint főnyereményként egy relikviát. Idézet az oldalról: "Maksa Zoltán felajánlotta azt a CD melléklettel ellátott Öninterjú című könyvét, mely első darabként készült el a nyomdában! A népszerű humorista polcáról most egy kedves olvasónk birtokába kerülhet ez a ritkaság, melyet Maksa Zoltán névre szólóan fog dedikálni a nyertesnek." Részletek itt: Link -
Nyerj egy utazást Londonba kedvenc előadód koncertjére!
Kis szerencsével megnyerheted a fődíjunkat, egy 2 éjszakás, 2 személyes utazást Londonba, 2 fő részére szóló belépőjeggyel egy általad választott előadó koncertjére, vagy a további értékes nyeremények valamelyikét.
Inormációt itt találsz
-
hát erről lemaradtam -
Harmobile #1177 Harmobile szeptemberi nyereményjáték
Regisztrálj és nyerj egy Harmobile Gold készüléket!
Ma azaz 2011.szeptember 19-én 13 órakor lezárjuk!
A nyereményjátékunk keretében 2011.szeptember 19-én kisorsolunk egy Harmobile Gold készüléket.
A Harmobile nyereményjáték sorsolásán résztvehet minden 18. életévét betöltött magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély, aki kitölti a kérdőívet és ezzel feliratkozik a Harmobile hírlevelére.
A Harmobile Gold elektromágneses közérzetjavító készülékkel nyugodtabban és kiegyensúlyozottabban élhetsz minden nap, ezáltal fokozhatod a fizikai és szellemi teljesítményed!
Értéke: 187 500 Ft.
http://harmobile.com/
-
Harmobile #1176 [hatalmas]Harmobile szeptemberi nyereményjáték[hatalmas]
Regisztrálj és nyerj egy Harmobile Gold készüléket!
A nyereményjátékunk keretében 2011.szeptember 19-én kisorsolunk egy Harmobile Gold készüléket.
A Harmobile nyereményjáték sorsolásán résztvehet minden 18. életévét betöltött magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély, aki kitölti a kérdőívet és ezzel feliratkozik a Harmobile hírlevelére.
A Harmobile Gold elektromágneses közérzetjavító készülékkel nyugodtabban és kiegyensúlyozottabban élhetsz minden nap, ezáltal fokozhatod a fizikai és szellemi teljesítményed!
Értéke: 187 500 Ft.
http://harmobile.com/
-
tomi76 #1175 Sziasztok!
Próbáljátok ki ezt is:
http://www.haviextra.hu/index.php?pid=970
Ingyenes és havonta lehet nyerni... -
Akinuh #1174 Krimirajongók!
Kéthetente egy krimit nyerhetnek a helyes választ beküldők!
A játék linkje: http://www.irodalmihirdeto.hu/nyeremenyjatek/
Nem kell regisztrálni, csak jól válaszolni. A válaszra a honlap írásai között könnyen rá lehet bukkanni.
R. -
messi78 #1173 Sziasztok! Az alábbi oldalon mp3 lejátszót, női karperc-órát, laptop hűtőt és egyéb ajándékokat lehet nyerni. Lájkolni kell a Facebook oldalukat és megosztani egy hírt a kulturális weboldalukról az üzenőfalatokon. Minden hónapban van ott nyereményjáték! A játék részletei itt: http://szineszblog.com/indul-a-jatek-a-facebookon -
66zio #1172 Ezen a honlapon eredeti bontatlan Call of duty 2 vagy 4 et lehet nyerni Feltételek itt
Ráadásul ezen a honlapon pontokat is lehet szerezni (meghívással aktivitással pl hsz írogatás) amiket be lehet váltani cod2/4 szerókra vagy ts3 szeróra stb ) Legyetek szivesek rákattintani a hivatkozásra akkor is ha ti nem akartok nyerni mert akkor ezzel nekem segítetek (nem kell regisztrálni sem megadni adatokat.. -
UnionJack #1171 Sziasztok!
Pontgyűjtős nyereményjáték: Gyűjtened kell a pontokat és beválthatod nyereményekre: Iphone 4, Ipad 2, Digitális fényképezőgép stb.
A játékregisztráció linkje: http://bit.ly/oQjJVK
Nem küld hírlevelet, regisztrációkor nem kell megadni telefonszámot, nincs marketing célú megkeresés, egymás meghívásával nem lesz kevesebb esély a nyerésre, hiszen saját magunknak gyűjtünk pontot, azaz csak nyerni lehet vele. -
Notram #1170 Sziasztok!
Új nyereményjáték, regisztráljatok, és nyerjetek!
Csatlakozz és nyerjünk akár 300.000 Forintot a National Geographic Channel nyereményjátékán! Az is nyer, aki a nyertest meghívta! -
SzBarbi90 #1169 Sziasztok!
Új pontgyűjtős oldal indult! Gyűjts a pontokat és váltsd be értékes ajándékokra!
http://www.pontcenter.hu/regisztracio.php?ref=1986Za6d6a9d422ccd9398647bfc047c98057
Mindenkinek kellemes gyűjtögetés és Sok sikert kívánok! :) -
Barbiedoll201 #1168 Sziasztok!
Aki szereti a nyereményjátékokat annak itt a helye!
Az AEGON Direkt megint egy fantasztikus nyereményjátékot hozott létre, amivel felturbózhatod autódat vagy motorodat!
Gyere és regisztrálj hidd el megéri :-))
Katt a linkre és regizz be :-))
http://utonhazafele.aegondirekt.hu/?ref=bb3zp4
A regisztrációkor kiválasztott maximum 150.000 Ft értékű ajándékokat nyeri az, akit kisorsolunk és az ő meghívója is megnyeri a saját választása szerinti ajándékokat.
Választható ajándékok:
MOL üzemanyag utalvány
Segítünk, hogy ne legyen üres a tank. Ezzel az utalvánnyal tankolhat 50.000 Ft értékben.
MARSO autógumi, autófelszerelés vásárlási utalványt
A MARSO autógumi és gyorsszervízben vásárolhatod le ezt az 50.000 Ft értékű utalványt nyári vagy téli gumi vásárlásakor vagy egyéb autófelszerelés beszerzésekor. Náluk megtalálod a minőséget, amire szükséged lehet!
Espiro Optima biztonsági gyerekülés
Kényelmes és biztonságos utazás a család legkisebb tagjának is! Az egyik legnépszerűbb biztonsági autósülés a 0-25 kg-kategóriában. Már újszülött kortól használható felsőkategóriás babatermék.
Autós monitorok DVD lejátszóval
Újíts be és tegyél fel 2 darab DVD lejátszós monitort! Imádni fogják a hátsó üléseken lévő utasok. Csak úgy repül az idő út közben!
Tetőbox utalvány
Válogass kedvedre az 50.000 Ft-os utalvánnyal a Tetőbox Shop webáruházban! Bővítsd csomagtartódat akár egy tetőbox segítségével. Ne hagyd otthon, ami kell!
GPS navigáció + Európa térkép
Irány a nagyvilág... Dobd ki a régi autóstérképet a kesztyűtartóból! Ez a Navon GPS előre telepített IGO 8 teljes Európa térképpel rendelkezik.
LG Autórádió
Ez a CD-s autórádió CD/MP3/WMA lejátszásra is alkalmas. Igazi élmény vele hallgatni a legújabb nyári slágereket! Lehajtható és levehető előlappal és 3 soros LCD kijelzővel az autó igazi gyöngyszemévé válhat.
Motoros utalvány
Legyen az bukósisak vagy akár egy új motoros dzseki, amire régóta vágytál most tiéd lehet, hiszen egy 50.000 Ft-os utalványról van szó, amit egy motoros webáruházban vásárolhatsz le.
Motoros GPS + Európa térkép
Kifejezetten a motorosoknak készült a Garmin Zumo 220 GPS, ami strapabíró kialakítása mellett optimális felhasználást biztosít. Vízhatlan és egyben a benzin cseppekkel szemben is ellenálló. Interfészét még kesztyűben is könnyedén navigálhatod!
Extra ajándék
25.000 Ft értékű üzemanyag utalványt sorsolunk a TOP 10 meghívó között. Megéri a tíz legtöbb regisztrált ismerőssel rendelkező játékos közé kerülni.
Ne felejtsd el, hogy meghívottodat csak úgy tudjuk azonosítani, ha az egyedi linkedről regisztrál játékunkba!
+1 ajándék
50.000 Ft értékű üzemanyag utalványt sorsolunk ki azok között 2011.szeptember 22-én, akik segítették munkánkat és kitöltötték regisztrációjuk után az online kérdőívünket.
A kérdőív kitöltését e-mailben kapott egyedi linkkel lehet elkezdeni. -
hefii #1167 Legyen tied az 1 millió Ft összértékű Specialized bringák egyike!
-
Tervezz egy Emerica Westgate cipőt!
link -
harzol #1165 Igen jó eséllyel lehet WD külső winchestert és pendrive-okat nyerni: Gufedo - Ingyen sportfogadás
-
Tompabodza #1164 Én egész sokat eltaláltam! :)) Bár volt 1-2, ami elég nehéz volt.
Jól megcsinálták, ötletes játék.
Próbálkozok még hátha megnyerem a hétvégét! :P -
Timyce #1163 Na ez egész klassz, kipróbáltam csak azért van 1-2 kérdés amit esélytelen megtippelni :) Hány négyzetméter a terület meg ilyenek :DDD -
edisonson #1162 A Club Aliga a facebook oldalára csináltak egy játékot ahol a pályákon műholdas térképen lehet bejárni a Balaton partját és az üdülő területét.
A játék fődíja egy hosszú hétvége az üdülőközpontban.
A játék címe Barangoló
Ha szereted a Balatont és Zamárdi környékét nézd meg a játékot