Nyereményjáték - nem átverés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LadyBaBa
Én is örülnék ha a barátom ilyesmivel foglalkozna, hogy nekem nyerjen valami kis meglepi ajándékot! 😄 Mondjuk triumph utalványt 😄 jól jönne nagyon 😊

Majd ennek akkor utána nézek😄 Ha tényleg gyárt, akkor veszek én is ott egy cipõt 50 ezerbõl talán kijön kettõ, vagy ha nem akkor max kipótoljuk kicsit😄
hát a horváth cipõ utalványt én is elfogadnám, és vennék egy szép papucsot nyárra, meg valami nagyon fajintos táskát hozzá.. hmm.. lehet ellinkelem a barátomnak az oldalt <#lookaround>
Bogyo5
én úgy ugrálnék örömömben ha meglepnének egy hajszárítóval. általában a párom nem nagyon találja el mit is szeretnék, de sebaj, nem ezért szeretem..😄😄
mondjuk asszem a Horváth cipõ gyárt férfi lábbeliket is, meg talán táskákat is.

Most néztem, hogy férfiak is játszhatnak. A regisztrációnál ki lehet választani a nemet. Igaz csajos cuccokat lehet nyerni,de legalább meglepi lesz a barátnõmnek😄
Rubenvagyok
Bocsi, de nekem is ezt írta ki!<#ejnye1> Szóval akkor én vagyok verhetetlen? Végül is nekem 2 másodperc alatt sikerült... Hát igen...<#vigyor>

francba, azt hittem hogy végre vérprofi vagyok valamiben..😄
Bogyo5
nekem is azt írta. sõõõt, mindhárom játékban verhetetlen vagyok. biztos csak az egómat akarja pallérozni a Baba..😊 mindenesetre engem totál földobott..😄😄

UAZ-al a vasúti töltés mentén... kb.. <#eplus2>
egyébként ez tényleg inkább csajoknak szóló játék, persze poénból a fiúk is kitölthetik, csak ha kiderül, hogy rafináltabb a barátnõjéjnél, az talán kicsit kellemetlen.. <#nyes>
mindenkinek azt írja ki a zuhanysapkás játékban, hogy verhetetlen vagy, vagy csak én vagyok ekkora õstehetség? <#vigyor5>
LadyBaBa
Én ugye lány vagyok, de én is nevettem a kérdéseken 😄 nagyon vicceses szerintem! Fõleg az esõs kérdés, nálam mindig van ernyõ, engem nem fenyeget az elázás veszélye! 😄

Ez egy nõknek szóló játékok és kérdések férfi szemmel felesleges is nézni õket. Nem sminkeltem még kocsiban, de a játékot kipróbáltam. Bár kíváncsi vagyok milyen kocsival milyen úton kell ahhoz menni, hogy így mozogjon a világ😄
Bogyo5
sztem férfiként jót lehet röhögni a hülye csajos kérdéseken..😄 aztán beregelsz és ha nyersz, a csajod ugrálni fog örömében h milyen klassz pasija van..😄
jó ez a baba játék, bár nyernék, csak egyszer az életben.

Rubenvagyok
Ebben nem tudom mi olyan szív derítõ. A teszt kérdések tényleg komolyak, de csak férfi szemmel, mivel nem igen szoktunk azon morfondírozni hogy mi van akkor ha elázunk😛 Nõi szemmel tényleg máshogy kell nézni. De viszont nem csak a nõket csigáz fel ilyen lehetõség. Hidd el te is próbálkoznál ha lenne lehetõséged!

monkeymajom
Milyen szórakoztató férfiként ilyen játékokkal játszani....mókás nagyon.
Fõleg azok a teszt kérdések...most komolyan?😄
Mondjuk ha a férfiaknak állítanának össze egy hasonló játékot akkor meg a nõk mondanának hasonlókat rólunk 😛
Egyébként jópofa...de férfiként nem tudom átélni😊
A nyeremények se vonzanak...a barátnõm õ biztos már nyomná ha tudná😛 Fõleg ha új cipõket tudna szerezni...hát igen ez már egy másik téma..a nõk és a cipõk.

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

😊 Akkor majd próbáld ki a Call Of Duty 4-et! 😊
Rubenvagyok
Nem a penge arcoknak találták ki a játékot hanem normális embereknek akiknek a számítógépes játékok nem lételemük! Engem teljesen jól elszórakoztatott!

ez meddig tart még ez a nyereményjáték?
nagyon kéne egy olyan mobil
Coldplayer
Szerintem viccesek ezek a játékok. Bár nekem mind1 mivel ütöm el az idõt csak dolgozni ne kelljen. 😊

Na csá p*cs*k... Én leléptem

http://www.sg.hu/kep/faces/violent.gif http://www.sg.hu/kep/faces/circling.gif => Törölközõ!!! Mondjuk a fehérnemû utalvány miatt én is regeltem! Azt ki tudnám használni. Az uborkás játéktól meg majdnem kiugrottam az ablakon!
hát én sem sokat, by the way<#buck>
Durva milyen hajszárítók vannak, nem is hallottam még ilyenrõl.
Bár amennyit szárítom a hajam 😊
kicsikacsa23
oké, de az miért jó, ha ionokat fúj?

is it okay if i think its lame to dance?

Kimerítõ bemutató volt. Még egy új cucc, aminek soha nem fogom megérteni a mûködését. De akarok egyet<#vigyor2>
utána néztem csak a kedvedért és olyasmit találtam, hogy "Egy olyan mód amely valójában a természetes ionizációs folyamatot hozza létre. A vízcseppeket mikroszkópikus részekre osztja, amelyeket a hajgyökerek elnyelnek, így a haj nedvességtartalma megfelelõ mértékû marad." <#circling>

és vhogy így mûködik :
"A tekercs a nyélbe van beépítve. Ez a tekercs egy eloszlató csövön keresztül elektronokat juttat a levegõbe, amit a hajszárító motorja negatív ionokká alakít." <#violent>

remélem mostmár mindenki tisztában van az ionos hajszárító elõnyeivel 😊
amúgy nem annyira drága mint gondoltam, 7-8ezer Ft-ért már lehet kapni
Nõi illatú? Na az meg milyen? Talán a nõknek szóló tusfürdõnek az illat lehet hogy nõi lesz! Meglepõ nem is hittem volna.
Na mind1, valaki vágja mi a fene az az ionos hajszárító?

What would Jesus do?

Hát nekik az a céljuk, hogy minél többen megcsinálják, és regisztráljanak, ha most összeraktak volna egy brutális játékot, amit csak 10 óra alatt tudsz végigvinni, akkor nem biztos, hogy sikeres lenne a dolog
kicsikacsa23
Nem rossz a játék sem, de én a tusfürdõt mondom, mert az elég nõi illatú.

Láttam már én is jobb játékot, rosszabbat nem sokat mondjuk, bár az egész nem is erre van kihegyezve, sokkal inkább a nyereményekre. Azok jók, kérdés hogy mennyien regisztrálnak, remélem minél kevesebben, úgy nagyobb lesz az esély a nyerésre...<#circling>
A játék tipikusan arra jó hogy elüss vele kb 10 percet azt másnap megint! Jópofa.

What would Jesus do?

ne is mond.. kb óvodás szintûek ezek a játékok,mondjuk pár kellemes percet azért okoztak😊
na jó bakker azért vinném én is azt a cipõutalványt<#boxer><#boxer>
Sok netes játékot kipróbáltam már, irodában a legjobb elfoglaltság.
Hát azért láttam ennél már összetettebbeket is 😊
Persze belejátszik, hogy nincsenek autóban rúzsozási tapasztalataim.
kicsikacsa23
Nem lehet a tiéd, mert én akarom! Seggsz és nyújork!!!! <#wow1> Na jó, lehet mégis inkább nõknek szól<#nyes>, maradok a papánál<#beka2>

hát ez az arcpakolós játék, ahol el kell kapni az uborkákat... Szerintem elérkeztünk a világ végére 😊

Igen,ha ez igaz akkor inkább nõknek ajánlott.
Rubenvagyok
Hú nekem a 50e-s magassarkú utalvány kell!!!<#buck><#worship>

Ez az oldal. Majd ott meglátod😊
milyen oldal? milyen feladatok?

Hát itt nem mindenképpen nyersz az biztos, hanem attól függõen alakul a nyerési esélyed, hogy mennyien látogatják az oldalt. Amúgy vicces az oldal, gyakorlatilag bárki meg tudja oldani a feladatokat, csajomnak dobtam is smst, hogy regeljen, hátha nyer...
Én az olyan nyereményjátékokat szeretem ahol mindenképp nyersz 😊 Pl tescoba is volt BL ideje alatt, ha vettél 6 sört akkor kaptál egy kupont amivel mindenképpen nyertél, legrosszabb esetbe egy poharat. De a Baba gondolom nem ilyen

Sziasztok.

Nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem ismerek egy olyan embert sem aki ilyen nyereményjátékon nyert volna...

Barátnõmtõl tudom hogy most a Baba tusfürdõ oldalán is lehet nyerni valamiket. Szegény nem hiszem hogy nyerni fog mert õ játszott😊 De cáfoljatok meg ha nem így van😊
hát még nekem sem sikerült nyernem de remélem majd ezen sikerül,nyomni fogom 2-3 telóval is az sms küldést..😊)

W595 az ilyen walkman mobil, az az extrája hogy rázásra számot vált, meg lépésszámláló van benne(de minek? 😊 )
ez mit tud ez a telefon? nem rossz egyáltalán,bár én még soha életembe nem nyertem semmilyen nyeremányjátékban..😊

imázstanfolyam? gondolom vmi komplex átalakító dolog lehet, ruhák,öltözködés,smink,haj,kiegészítõk stb.
vagy lehet h tök baromságot beszélek..
de ilyen tanfolyamok már tényleg léteznek?

ja akinek van 2-3 telója az napi szinten el tudja sütni ezt az sms dolgot...

hát gondolom,minél több smst küldessz,annál nagyobb az esélyed is,ami nemvész,tekintve,h nem emeltdíjasa dolog😊
az imázs meg elõnyömre válna,az tuti😄
háttt sose lehet tudni😊
mindenesetre nem lenne rossz az a telefon...nyüssz😊
megnéztem én is,szerencse nyílván,de azért jó hogy nem emelt díjas számra kell küldeni az sms-t....

megnéztem a rexona oldalát, ott vannak a nyereményjáték részletei, van egy címke a dezodoron egy kóddal és azt kell beküldeni. ugyan mennyi az esélye annak, hogy megnyerek egy ilyet..?
a másik nyeremény meg egy imázstanfolyam, bármi is legyen az 😄

akkor veszek ilyen dezodort...😊