1291
Fergeteges nyereményjáték!
  • f4ember
    Persze! Nehogy elhiggyétek! Tuti kamu!
  • dartpal
    Most olvastam, hogy rekordot döntöttek... 9 csepp ragasztóval tartottak egy 5 tonnás pickup-ot.
    lehet, h mégsem csinálok tesztet :D
  • nerhard
    Szerintem inkább ne teszteld, lehet csalódni fogsz benne! Inkább elégedj meg azzal, hogy nagymamád vázáját meg tudod vele ragasztani.
  • Thaison
    Nem is gondolnád mennyit elbír...
  • dartpal
    Lehet csinálok egy tesztet, hogy mondjuk 5 csepp hány kilót bír el.
  • werrro
    Még nincs, de majd ha megszáll az ihlet...
    Akkor tudok ám alkotni! Most viszont fáj a fejem, úgyhogy addig nincs esélyem.
  • Thaison
    Van ötleted arra, mit adj elő a videóban ?
  • werrro
    Az nem semmi! Akkor tényleg érdemes videót feltölteni! Csak ragasztó is kéne hozzá...
  • Thaison
    Eléggé... 70-nél kezdődnek az olyan kamerák !
  • werrro
    A weblapon az is fent van. Canon LEGRIA FS200. Én nem értek hozzá, ez jóféle?
  • ribot
    Milyen a Canon camera? Vagy ezt nem lehet tudni?
  • Thaison
    Egy oldal, ahol kamerát és iPodot lehet nyerni ha készítesz egy saját kisfilmet, ami kapcsolódik a ragasztó témához !

http://filmfesztival.ragaszto.hu
  • kisspepe
    Acer Aspire ONE netbook nyereményjáték!

Az USAnotebook.hu Kft. 2009 szeptember 30-án kisorsol 1 db ACER Aspire One D250 típusú netbook-ot a játékra és egyben hírlevélre jelentkezők között, akik az alábbiakban elfogadják a játék feltételeit és megadják nevüket illetve email címüket.

Acer Aspire One D250

* - Intel Atom 1,6 GHz CPU
    * - 10,1" LED kijelző
    * - 1 GB RAM
    * - 160 GB HDD
    * - 6-in-1 kártyaolvasó
    * - Beépített Webkamera
    * - Windows XP Home

Értéke: 95.000,- Ft + Áfa
    (Bruttó 118.750,- Ft)

REGISZTRÁLJ!
  • Desiderata #837

ezmiez?
  • ldavid
    nyerjetek ájfon 3GS-t twitteren http://krasznai.net/post/134894088
  • kujbli
    én az uborkapakoláson röhögtem a legjobbat, elképzelem ahogy valaki fehérre kent arccal felfelé pipiskedve rohangál a hulló ubik alatt
    vizuális típus vagyok...
  • angelacska17
    a ruzsos a nyerő nálam,meg az uborkapakolás sem rossz..:))
  • Iriszen
    Nah visszatértem és ebéd közben is nevettem egy jót :) merthogy a tojásos tészta mellé mi volt ? hmmm ? Uborkasaláta :D
    Azt hittem behalok,olyan jót nevettem :D
    Amúgy Ti melyiket játsszátok legszívesebben ?
    Nekem az ubis viszi a pálmát :) a sapis meg idegesít...
  • angelacska17
    jó étvágyat hozzá..:)),a játék mindíg elragadja az embert,de ez nem is baj..ez a varázs...:))
  • Iriszen
    Én mostmár nagyon felpörögtem :D tök durva velem ilyen nem szokott lenni...de igazából a játék is tetszik,gondolom ezért van ez :)

Inkább most megyek kajálni :) aztán még lehet visszakukkantok hozzátok !
  • angelacska17
    :))),nem baj ha koncentrálsz egy kicsit jobban,hiszen ezért nyerhetsz is...én a rúzsos játékot nyomom..:)
  • kujbli
    jaj anyám ennyire fárasztó játékokat teljesen ráfagytam az uborkapakolásosra, remélem nem látott senki közben, mert ilyenkor nagyon látszik rajtam, hogy koncentrálok..
  • Iriszen
    dodok20

Jajj de buta vagyok nem is csatoltam az oldalt :( Bocsánat !

Nah,de most bepótolom,hátha még másnak jól jöhet :)

http://www.baba.hu/trukkosjatek/
  • dodok20
    köszi, megtaláltam
    jól jönne most az a cipőutalvány, de a többi sem lenne rossz :D

• angelacska17
    hát megnéztem én is a nyeremények azért nem rossz,csak játszani kell kicsit,meg beregiznie magát az embernek,ennyi,azért ez nem nehéz....
  • Iriszen
    kujbli

A nyarat és a napsütést én is várom,meg azt is hogy szabin legyek :D

és akkor ,jajj mindenkinek :)

Biztosan most is lesz valami kis meglepetésük a Babától...
    Emlékszem pár éve volt az a cuki pöttyös felfújható labda,csak azt befújta a szél a Balcsiba...szóval jól jönne :) meg nagyon cuki volt :)

De remélem idén az új papucsomban és hozzá illő táskámmal huppanhatok bele a napozóágyba :) ami mondjuk a Horváth cipőből van,lesz :D
    Nagyon örülnék,ha nyernék,boldoggá tennének :)

• Iriszen
    dodok20

A Baba csinál egy ilyen tök egyszerű nyereményjátékot...csak pár adat kell a regisztrációhoz...és máris megvan az esély :)
    A honlapon olvashatsz róla részletesebben és bele is vetheted magad a játékba :) nah jó ez túlzás volt :D

Szóval nyerhetsz vásárlási utalványokat és hajszárítót is ...
  • kujbli
    hát én pedig a papucsnak meg a strandbelépőnek is örülnék, mert már úgy várom a jó időt, meg a napsütést is.. na persze a cipő utalványt sem dobnám vissza..:)
    a játék ha jól értelmeztem a honlap alapján annyi, hogy regisztrálsz.. semmi mást nem kell tenned. és vagy bejön, vagy nem. nem egy bonyolult művelet..:D
  • dodok20
    hmmm a baba tusikat én is csípem, de mi ez a játék??
    én is akarok nyerni!!!! :D
  • angelacska17
    korrekt hogy kaptál egy ilyen ajándékot,nekem is kellene,a baba-nak szerintem nem rossz termékei vannak,megnézem miket lehet nyerni...
  • Iriszen
    Sziasztok !!!

Visszaolvastam,hogy miket írtatok és rájöttem,hogy most azért ilyen ajándékok-nyeremények vannak mert ez a tusi szerintem kifejezetten nőknek lett kitalálva :)
    Ezért gondolom,hogy nem strandbelépő és labda a nyeremény :D
    de nekünk nőknek szerintem teljesen megfelelnek ezek :)
    Azt hiszem ha nyernék rögtön rohhanék fel is használni a vásárlási utalvány...láttam múltkor egy gyönyörű lila papucsot hozzá illő táskával :)

Jégkocka :szerintem kérdezz meg egy ügyvédet!Nehogy bajba keverd magad !
  • Jégkocka
    Saját weblapomon szeretnék nyereményjátékot indítani, ahol tárgyakat lehetne nyerni. Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi kell ehhez? Szükségem van valami vállalkozásra? Vagy simán kisorsolom a nyereményt, kiírom, hogy 18 éven aluliak nem vehetnek részt a játékban, és postázom?
  • granati
    és jó illata van? én is szemeztem vele legutóbb..
  • ribot
    Nekünk is van otthon 2 pár babás papucs.
    Lehet, hogy idén is csinálnak ilyen ajándékozást!

Múltkor sétáltam az utcán és egy férfi leszólított, hogy adhat-e egy újságot, meg mellé egy tusfürdőt....mondom persze! :)

Adott egy ilyet:

• nestanetty
    Ezek amiket te írtál ez nem nyereménynek lenne jó hanem ajándéknak ami akkor járna ha tusfürdőt veszünk, régen mindig voltak ilyen vagy hasonló ajándékok, de mostanában nem látok ilyet! És az az érzésem, hogy idén nyáron nem is lesznek kis ajándékok :(
  • granati
    tényleg, strandolós kiegészítők tök jók lennének, papucs, labda, vagy babás napszemcsi :D
    papucsot már láttam is.
  • nestanetty
    Ha kiderülne az, hogy átverés, akkor az nem lenne túl jó nekik, ezért nem kockáztatnak és tutira lehet nyerni! :) jó lenne ha több nyeremény is lenne, mondjuk kerékpár, strandbelépők nah jól van, megelégszem a kicsivel is, csak akkor nyerjek!
  • granati
    nem hinném, hogy a BABA vagy Unilever (nem tom kinek a neve alatt fut pontosan a játék) akkorát szakítana azzal, hogy kamu nyereményjátékot hirdet... ez a sok cucc nekik nem tétel.. nagyobb a presztizs bukás, mint bármi más, ha nem sorsolnak, vagy kiderül, hogy bunda... én legalábbis emiatt biztos vagyok benne hogy nem átverés..
    az más kérdés, hogy kicsi az esély, hogy kisorsoljanak... de meg kell próbálni..
  • nestanetty
    Én ismerek egy embert aki már nyert ilyen nyereményjátékos izével! úgyhogy ha ezzel azt akartad kérdezni, hogy nem átverés e akkor biztosíthatlak, hogy nem az! Miért vernék át az embert ilyesmivel? Lehet nyerni és nyerni is fognak valakik! majd ha vége a nyereményjátéknak én utánajárok majd azoknak az embereknek, hogy tényleg nyertek e! és majd meglátod, hogy igazam lesz!
  • granati
    én is még csak a szemeimet gyönyörködtettem ott, venni még nem vettem semmit... :( persze, a táskát ott lehet megvenni, általában a hozzáillő cipő mellett van, úgyhogy nem lehet eltéveszteni.. :)