Madonna & Britney

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
Nem kell elbõgnöd magad, csak mindenki halálosan komolyan veszi az egészet.

Blasta
Mindjárt elbõgöm magam

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
....jajjnemá....

magus
ursiten akkora lol emberek vagytok hogy mar faj most komolyan. az utalkodas is csak egy medaifegyver volt, ahogy ez is. es mmindegyik egy nagy kurva ugyhogy nem tudom mirt vagytok kibukva ezen. ez is csak egy olyan mediafegyver amit azoknak talaltak ki akik egy ilyen internetes forumon kepesek ezen vitatkozni

Blasta
Mellesleg engem ugyan senki nem rángat az orromnál, én annyit jegyeztem meg, hogy ez egy profi produkció volt, ezzel szemben te ködös elméleteket gyártasz errõl az egészrõl, azt sem tudva, hogy éppen ki a hibás, csak nyafogsz...

Blasta
De azt még mindig nem találtad ki, hogy errõl ki tehet?????
A média, a közönség, vagy a sztárok, netán mindhárman egyszerre??????????

Speth
Téged meg az orrodnál fogva rángatnak! Beveszel mindent. Szerinted ez megbotránkoztatás volt, hogy smároltak? Manapság ez a divat! Szerintem szánalmas...
Madonnát régebben szerettem, a zenéjéért, mert jól csinálta, és tényleg le a kalappal...de ez amit most csinál...lehetnél kicsit igényesebb, de te dolgod. Én is csak a véleményemet írtam meg.
És a véleményem nemcsak erre az aktuális "szenzációra" terjedt ki, hanem úgy általában is...pl: az alul említett aktívban lévõ darazsas sztori. Azt is úgy adták elõ, mint valami hatalmas csapást az emberiségre, aztán miután mindenki beszart, megjegyezték a végén, hogy otthonunkat nem veszélyezteti, mivel amerikában történt mindez.

Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci

[HUN]PAStheLoD
Az egyik kutya másik eb... a média a büdös paparazzik és az erre rájátszó kiskurvák akiket sztárnak neveznek mert hollywoodban beszart... és ez csak azért lehetséges mert az emberek nem mutatnak be nekik hanem megveszik a szar zenéjüket meg ilyen olyan bulvárlapokat meg nézik a komolyabbnál komolyabb TV mûsorokat...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Blasta
De bazzeg! Találd már ki, hogy ki a hibás!!!!!!!!!!!
A média mert felkapja, vagy a sztárok, mert feltünõ show-t csinálnak? Bazzeg szerinted Madonnának a középpontba kellene kerülnie? 20 éve ott van! És miért? Mert 20 éve folyton megbotránkoztatja a közönségét!
Szûklátókör rulez mi, te ökör????

Speth
Én egyet értek azokkal akik még a topik elején írtak...gusztustalan az ahogy itt szenzációként állítanak be minden pitiáner dolgot. És alap nélkül vádaskodnak, meg kitalálgatnak minden félét! Volt szeretncsém egy ismerõsömön keresztül megtapasztalni, hogy mennyi pletykát ki tudnak találni és akkor most finoman fogalmaztam. A legnagyobb mocsokságot kitalálják, és úgy állítják be a szimpla hírt, mintha valami világszenzáció lenne. Ez nem hírközlés.
Kibaszott média!
Szóval ezt a smaci is fel lett fújva...undorító. Mert ezek sem tudják már, hogy mit csináljanak, hogy a középpontba kerüljenek! Nagyon szánalmas!
Legközelebb majd élõ leszbi show-t adnak elõ??

Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci

harakiri
azaz a refrént, ehh úgyis értitek.. 😊

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

harakiri
hehe azért vicces volt, hogy nem a Britney énekelte a "like a virgin" kezdetû sort a dalból 😄

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Blasta
Mármint milyen egyszerû és olcsó trükkre gondolsz?
És milyen nézõket szereztek vele? Mert az awards-on nem volt bereklámozva, hogy smárolni fognak. Ergo nem ezzel szerezték a fizetõnézõket.
Az, hogy én itthon megnéztem 3-szor, azzal meg nem tömik tele a zsebüket....

Szal nem értem.

Blasta
:-DDDDDDDDDD
CSOCSO! unlogin=LOGOUT :-DDD

CSOCSO
nekemis nadon tetszett.. kirázott a hideg mikor bejött missy😊)))))
Hangianix
Blastanal a pont. Verprofi produkcio volt. Ja es van par poen a szovegben is.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

csabawarchief
sajnos ez a baj, hogy ilyen egyszerû és olcsó trükkel szereznek nézõket, már akinek ez kell, és igy tömik végtelenségig a zsebüket... LOL!

PResident Evil
Legalább J Lo is benne lett volna 😛

Jano
Nagy show.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

PResident Evil
ezek loálok... vagyis... r*banckk*rvák !

dikki*yysw
Ennek behun hírré kellett válnia

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

The Garrett
LOÁL 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

dikki*yysw
Banyek... Britninek tényleg eltûntek a mellei! :-O

CSOCSO
hehhe
Davidus
OWNED LOL

V9ykn8_TZL0

I.C.ram
Kedven Aktív sablonszövegem: xy ezt csinálta (hatásszünet), igen, jól halloták xy ezt csinálta 😄D Ez beszaro ka röhögéstõl! 😄
CSOCSO
ami most megy az live vagy replay?
CSOCSO
vagyis video
CSOCSO
windows music awards.. hja nem.. world music awards
magus
ez milyen showban volt?

Ams
állat, THE SHOW MUST GO ON

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

dikki*yysw
Kegyetlen jó ez a videó 😛PP Hatalmas!

Nem tudom min akadtatok ki végül.

1. smaci? és?
2. begyakorolt? és? ez egy produkció, amit valaki megkoreografált, a sztárok begyakorolták, és elõadták.
3. tévék? minek néztek ilyent?

fm
végre vmi igényes dolog a sztároktól..

ThePartyFace
HuáHuáHuá

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Blasta
Csak Christinának nagyon!!! nem áll jól a fekete haj.

Mondjuk õt nem csípem annyira, csak a hangját ismerem el, ami ugye kétszer leübereli Britney és még Madonna hangját is! :-)

Blasta
Esküszöm a csókot eleve leübereli ez a négyes, meg amikor a mikrofont berakják a cici közé tánc alatt....
Kurvanagy.

HuAn82
ÁÁÁ ez kurva jóóó volt!!Ekkora show-t!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Blasta
Én nem értem, mi ebben a gusztustalan!!!!!!!!!!
Ez a SHOW! Ráadásul nem is akármilyen show!
Madonna, Britney, és Christina közösen utálták egymást erre fellépnek egy ilyen számmal, (nyilvánvaló, hogy rengeteget gyakoroltak elötte, vagyis együtt kellett lenniük) férj&feleségek design, elcsattan egy-egy csók is.
Teljesen a show része volt, lévén esküvõi díszletben volt az egész!

MI EBBEN A GUSZTUSTALAN???? A kis picsáknak is meg Madonnának is csak gratulálni lehet. Nem utálkoznak tovább (legalábbis nem nyilvánosan) SZINTÉN a SHOW kedvéért....

Blasta
Na megnéztem!
Ez bazzeg produkció! Aztakurva!
Medonna Britney-vel és Christina-val, Like a virgin-t nyomatják, smaciznak (igen megbeszélt csók volt, de ez nem ront az értékén), aztán Missi Elliot ráüberel vazze!
Csak nézem...
Ezért szeretem az MTV adwards-okat. Kitesznek magukért a régi és az új sztárok is!

Balo
nálunk nincs pax 😞(((((((((((((((( 😊)))))))))))))))))))

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

NaNoKuTyA
áll a britni bimbója!😊)))

\':..:\'

NaNoKuTyA
A másik: a mûsor címe TÉNYEK! közben mást sem hallasz, mint hogy a: "tények inform,ációi szerint", "meg nem erõsített információ alapján", "szakértõnk (LOL) véleménye alapján"! És ami utánna jön! További háttéinformációk, és pánikkeltés az Aktívban! Ha ez így folytatódik tovább akkor csak a Pax-ot nézem, az legalább nyugalmat sugároz!😊)

\':..:\'

kicsit nagy lett, de ez itt elfér sztm 😊

Balo
csak így leírva is röhögök 😄DDDD

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

a tv2 alig egy hete égette le magát elõttem hasonlóan, az aug 20i beszámolo kb. ez volt, szorol szora; konferálás:

xy átrepült a lánchid alatt a kisgépével, majd nem sokkal ezután a malév xy utaszállító gépe is átrepült a lánchid......(3sec szünet)....felett!

kajáltam könyhában, majdnem félrenyeltem a röhögéstõl

a legzavarobb számomra az, hogy ha megnézed a videot, akkor ez egyáltalán nem jelentõs dolog, nem erre lett kihegyezve, hanem eleve az volt a megdöbbentõ lennt a közönség számára hogy õk hárman együtt begyakoroltak egy ilyen számot, és felléptek vele
ez a smár szvsz csak poénjelleget adott az egész dolognak, de ezzel szemben a tv2 már az 5orás jóbarátok alatt futó feliratban tájékoztatta errõl a fontos eseményrõl a közönséget, hogy véletlenül se az rtl hiradót nézzék egy óra mulva
szoval, nemcsak hogy szenzációhajhászok, szerintem még be is szennyezték az eseményt, teljesen mást ragadva ki csucspontnak mint ami

Balo
😄