225
Madonna & Britney
-
#59 azaz a refrént, ehh úgyis értitek.. :) -
#58 hehe azért vicces volt, hogy nem a Britney énekelte a "like a virgin" kezdetű sort a dalból :D -
#57 Mármint milyen egyszerű és olcsó trükkre gondolsz?
És milyen nézőket szereztek vele? Mert az awards-on nem volt bereklámozva, hogy smárolni fognak. Ergo nem ezzel szerezték a fizetőnézőket.
Az, hogy én itthon megnéztem 3-szor, azzal meg nem tömik tele a zsebüket....
Szal nem értem. -
#56 :-DDDDDDDDDD
CSOCSO! unlogin=LOGOUT :-DDD -
#55 nekemis nadon tetszett.. kirázott a hideg mikor bejött missy:)))))) -
#54 Blastanal a pont. Verprofi produkcio volt. Ja es van par poen a szovegben is. -
#53 sajnos ez a baj, hogy ilyen egyszerű és olcsó trükkel szereznek nézőket, már akinek ez kell, és igy tömik végtelenségig a zsebüket... LOL! -
#52 Legalább J Lo is benne lett volna :P -
#51 Nagy show. -
#50 ezek loálok... vagyis... r*banckk*rvák ! -
#49 Ennek behun hírré kellett válnia -
#48 LOÁL :D -
#47 Banyek... Britninek tényleg eltűntek a mellei! :-O -
#46 hehhe -
#45 OWNED LOL -
#44 Kedven Aktív sablonszövegem: xy ezt csinálta (hatásszünet), igen, jól halloták xy ezt csinálta :DD Ez beszaro ka röhögéstől! :D -
#43 ami most megy az live vagy replay? -
#42 vagyis video -
#41 windows music awards.. hja nem.. world music awards -
#40 ez milyen showban volt? -
#39 állat, THE SHOW MUST GO ON -
#36 Kegyetlen jó ez a videó :PPP Hatalmas!
Nem tudom min akadtatok ki végül.
1. smaci? és?
2. begyakorolt? és? ez egy produkció, amit valaki megkoreografált, a sztárok begyakorolták, és előadták.
3. tévék? minek néztek ilyent? -
#35 végre vmi igényes dolog a sztároktól.. -
#34 HuáHuáHuá -
#33 Csak Christinának nagyon!!! nem áll jól a fekete haj.
Mondjuk őt nem csípem annyira, csak a hangját ismerem el, ami ugye kétszer leübereli Britney és még Madonna hangját is! :-) -
#32 Esküszöm a csókot eleve leübereli ez a négyes, meg amikor a mikrofont berakják a cici közé tánc alatt....
Kurvanagy. -
#31 ÁÁÁ ez kurva jóóó volt!!Ekkora show-t!! -
#30 Én nem értem, mi ebben a gusztustalan!!!!!!!!!!
Ez a SHOW! Ráadásul nem is akármilyen show!
Madonna, Britney, és Christina közösen utálták egymást erre fellépnek egy ilyen számmal, (nyilvánvaló, hogy rengeteget gyakoroltak elötte, vagyis együtt kellett lenniük) férj&feleségek design, elcsattan egy-egy csók is.
Teljesen a show része volt, lévén esküvői díszletben volt az egész!
MI EBBEN A GUSZTUSTALAN???? A kis picsáknak is meg Madonnának is csak gratulálni lehet. Nem utálkoznak tovább (legalábbis nem nyilvánosan) SZINTÉN a SHOW kedvéért.... -
#29 Na megnéztem!
Ez bazzeg produkció! Aztakurva!
Medonna Britney-vel és Christina-val, Like a virgin-t nyomatják, smaciznak (igen megbeszélt csók volt, de ez nem ront az értékén), aztán Missi Elliot ráüberel vazze!
Csak nézem...
Ezért szeretem az MTV adwards-okat. Kitesznek magukért a régi és az új sztárok is! -
#27 nálunk nincs pax :((((((((((((((((( :)))))))))))))))))))) -
#26 áll a britni bimbója!:)))) -
Cat #25 -
#24 A másik: a műsor címe TÉNYEK! közben mást sem hallasz, mint hogy a: "tények inform,ációi szerint", "meg nem erősített információ alapján", "szakértőnk (LOL) véleménye alapján"! És ami utánna jön! További háttéinformációk, és pánikkeltés az Aktívban! Ha ez így folytatódik tovább akkor csak a Pax-ot nézem, az legalább nyugalmat sugároz!:)) -
Cat #23 -
Cat #22 kicsit nagy lett, de ez itt elfér sztm :) -
Cat #21 -
#20 csak így leírva is röhögök :DDDDD -
Cat #19 a tv2 alig egy hete égette le magát előttem hasonlóan, az aug 20i beszámolo kb. ez volt, szorol szora; konferálás:
xy átrepült a lánchid alatt a kisgépével, majd nem sokkal ezután a malév xy utaszállító gépe is átrepült a lánchid......(3sec szünet)....felett!
kajáltam könyhában, majdnem félrenyeltem a röhögéstől -
Cat #18 a legzavarobb számomra az, hogy ha megnézed a videot, akkor ez egyáltalán nem jelentős dolog, nem erre lett kihegyezve, hanem eleve az volt a megdöbbentő lennt a közönség számára hogy ők hárman együtt begyakoroltak egy ilyen számot, és felléptek vele
ez a smár szvsz csak poénjelleget adott az egész dolognak, de ezzel szemben a tv2 már az 5orás jóbarátok alatt futó feliratban tájékoztatta erről a fontos eseményről a közönséget, hogy véletlenül se az rtl hiradót nézzék egy óra mulva
szoval, nemcsak hogy szenzációhajhászok, szerintem még be is szennyezték az eseményt, teljesen mást ragadva ki csucspontnak mint ami -
#17 :D