Madonna & Britney
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
tv2 híradó:
áááHÁHÁHÁ úristen, még az énekes volt bartája ÁHÁHÁH úristen jásztin áh hát, hogy történhetett iylen ÁHÁHÁHÁáá
hölgyeim és uraim jásztin timberlék is áááh háááh
alig tért magához, még amikor az áhá áháháááÁÁÁHH
az õ nevét mondták a LEGSZEXISEBB énekes ÁÁÁH féfri ááá hölgyeim és uraim ön a leggyengébb láncszem! viszlát!
áháhá
๏̯͡๏﴿
Leszámitva azt a kis személyes konfliktust, de attól pedig inkább elhatárolnám magam, mert csak meddõ vita amihez sem energiám sem pedig kedvem.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Na de tényleg sajnálom, nem általánositani akartam.De tény, hogy a társadalom széles rétege ilyen téren fokozottan igénytelen.

V9ykn8_TZL0
Szvsz meg kéne változtatni a topic cimét, mert kicsit átalakult a téma😊

Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci
Persze, kell minden tipusú mûsor, hogy mindenki igényét kielégitsék, de éppen ez az ami nincs meg, és kizárólag a szart ontják...
Na de ha nem a tévében, akkor az újságban. És a sok gyökér ember akikkel néha beszélek: Hallottad, hogy az Évi és a Renátó...?
Én meg...nem értem, hogy neki ez miért téma?
Engem nemcsak, hogy nem érdekel, de úgyérzem közöm sincs hozzá!
Miért érez sok embert mégis késztetést arra, hogy más ember szánalmas kis életén csámcsogjon??
Ez olyan mint a sztárolás! Lehet, hogy tehetséges valaki, azt elismerem és tisztelem.
De õk is ugyanúgy szarnak és törlik a seggüket!
Miért hiszi valaki azt, hogy nem?
Igazándiból Madonnán kívül nem hiszem hogy a másik két kis ratyi nagy szám...
Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci
küldöm a likvidáló alakulatot😄
szerencséd,hogy elárultad, mert ha nem árulod el, én árulom el.....ugye ugye az a sok away 8 órától war3ban?
๏̯͡๏﴿
V9ykn8_TZL0
De most ne mond, hogy nincs igazam.A kereskedelmi csatornák nem csinálnak mást, csak árasztják magukból a szart...Jelentéktelen hirekbõl kovácsolnak oriási dolgokat, és a média hatalmával el is hitetik az emberekkel, hogy mindez mennyire komoly.De addig, amég az igény nem változik addig ez fog menni.
Csak sajnos ez egy ördögi kör.Az egyetlen dolog amit tehet az ember, hogy nem vesz tudomást ezen dolgokról, és nem követi az eseményekt kvázi nem nézi a tv-t.De ettõl még a jelenség megmarad, a társadalmi morál pedig mit sem változik.
Bazinga!
irak hadat üzen magyarországnak😄
๏̯͡๏﴿
Én nem hiszem hogy olyan nagy baj lenne hogy a sok hülye megveszi a britney babát meg a madonna nyalókát. Legalább munkahelyeket teremtenek a brineybaba meg a madonnanyalóka gyártó embereknek😊
V9ykn8_TZL0
szóval ezek "Dijkiosztók, sorozatok, hiradó, fókusz, valóságshowk..mi a különbség?.."
na érted, tehát itt ez a mocsok rohadék ez a senki, és akkro kiad egy ilyen mocskot, mert ugye õ a tvben volot dejóneki, és akkor nem elég, hogy a legmocskosabb mûsorban szerepel,(nem szeressem a valóságsóka😊)
utána még van pofája egy ilyen izét is kiadni😄
ez az ilyen médiasztár srác😊
szóval érted, még anno beraknak ilyen hírt, hogy a pongót meg akarta verni az iti.....
hát, hogy lehet iylet berakni tvbe????
hát ezek normálisak?
mi elsz maz az aktívban?????
renátó, és évi!!!!!!! várja a közös purdét😄
érted, hogy lehet ilyet tvbe rakni, egy ilyen senkirõl, két iylen senkirõl😄 ilyen mocskokról, akik nem csinálnak semmit, csak lopják a tv mûsor idejét, és nem a mozifilmeket nyomják😄 mármint a tvsek😊
szánalmas ugye ez a két tv csatorna, 30adszorra nyomják le ugyanazt a terence hill+ bs filmet, meg a jackie chan filmet, ami ugye jó....na de kéremszépen hányszor adják már le???
ja én is senki vagyok, de mégse megyek be a tvbe, hogy sziasztok srácok megjelent az újnagylemezem...DÁDÁDÁ😄
๏̯͡๏﴿
Csak azok a szegény iraki áldozatok, azok foglalkoztatják nap mint nap ezt az arany embert.
Én köcsög meg szégyelem magam, amiért ilyen mocskos dolgokról fórumozgatok, ilyenrõl vitázok, ahelyett, hogy még egy imát elmondanék értük...
Képmutatás Rulez!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
๏̯͡๏﴿
A sztár szó nem mûvést jelent, úgyhogy az IT-s példa nem helytálló!😄
A mondat második fele pedig nem cáfolja az elsõ felét, csak egy lehetõséget tár eléd😊
..vegyétek meg új nagylemezemet:én vagyok a király DÁDÁDÁ
๏̯͡๏﴿
iti a földönkívüli...DÁDÁDÁ 😄DDD
๏̯͡๏﴿
Ez lemaradt!😄D
hölgyeim is uraim madonna és birtni szpirc áÁHÁHÁHÁÁÁÁ
és akkr hölgyeim is uraim most következzen úristen ki se bírom mondani ÁÁÁÁH hát ilyen áááháháhá
madonna és britni ááááháááh
ÁÁHÁ
๏̯͡๏﴿
Dijkiosztók, sorozatok, hiradó, fókusz, valóságshowk..mi a különbség?..semmi..Mindegyik arra hivatott, hogy tudatosan elvonja a figyelmet a valós problémákról..Mert mi kell a népnek?!.Cirkusz és kenyér...vagy ugyanezen a szálon..boldogok a lelki szegények.....
És akkor az olyanok mint én, akik nem szopják be a savanyú tejet, azonnal a társadalom céltáblájává válnak, mert ugye a másság elfogadása az nem igazán megy a tömegeknek.
Bábok vagyunk akiket érdekcsoportok a világ különbözõ pontjairól, és ehhez az egyik legmegfelelõbb eszköz a média!
De könnyebb, ha az ember ezt nem ismeri be magának, és ellavirozik az aludttejben..
Nem megváltani akarom a világot, és nem is akarok senkit meggyõzni, mert ugye a legfontosabb a személyes boldogság, hogy azt hidd, minden a legnagyobb rendben, és ha neked ehhez segitséget nyújt egy showmûsor, csak irigyelni tudlak.....