Madonna & Britney

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
A legpoénabb, amikor mutatják Avrilt (aki utálja Britneyt), és olyan finnyás képet vág, hogy beszarás:-DD Meg Eminem pofája is király:-D

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Gery1980
És kérlek mellõzd ezt az irónikus hangnemet!😊

Gery1980
😄DDD

Gery1980
A probléma sajnos világméretû, legalábbis az általunk civilizált társadalomnak titulált közösségekben biztosan.

Lynx_TWL
dejó,h ogy modnod...
tv2 híradó:
áááHÁHÁHÁ úristen, még az énekes volt bartája ÁHÁHÁH úristen jásztin áh hát, hogy történhetett iylen ÁHÁHÁHÁáá
hölgyeim és uraim jásztin timberlék is áááh háááh
alig tért magához, még amikor az áhá áháháááÁÁÁHH
az õ nevét mondták a LEGSZEXISEBB énekes ÁÁÁH féfri ááá hölgyeim és uraim ön a leggyengébb láncszem! viszlát!
áháhá

๏̯͡๏﴿

Gery1980
Mellesleg ahogy olvasgatom a kommenteke, szerintem nagyjából megegyezik a véleményünk a témával kapcsolatban, csak talán én kissé szélsõségesen fogalmaztam.
Leszámitva azt a kis személyes konfliktust, de attól pedig inkább elhatárolnám magam, mert csak meddõ vita amihez sem energiám sem pedig kedvem.

HuAn82
Á már csak egy széles réteg,nem az egész világ!Alakulsz...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Lynx_TWL
"magyarul" inkább feliratosan

๏̯͡๏﴿

Gery1980
Ha magadra vetted akkor az jelent valamit..Tudod hogy szól a közmondás...
Na de tényleg sajnálom, nem általánositani akartam.De tény, hogy a társadalom széles rétege ilyen téren fokozottan igénytelen.

HuAn82
Leszívták!!Biztos Justin!!!

Davidus
megettem😊

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
ja egyébként tényleg hova tünt titney csecse😄

๏̯͡๏﴿

Davidus
Amit én akarok azok az igényes anime-k magyarul. De amíg van ortt addig Magyarországon ilyen nem lesz😊

V9ykn8_TZL0

HuAn82
ja

Davidus
Vannak jó mûsorok gyakorlatilag 0-24-ig csak nem a tv2-n meg az rtl-en😊

V9ykn8_TZL0

HuAn82
Akkor kétlem,hogy félre értettem az általánosító hangsúlyod.

Gery1980
Cenzúrázott, átalakitott hirek és felfújt apróságok rulez!😄

Gery1980
Ez már tisztességes szám😊
Szvsz meg kéne változtatni a topic cimét, mert kicsit átalakult a téma😊

Speth
Akkor vághatod lefelé, mert nem néztem😊...talán amikor anyám nézte, akkor hallottam pár párbeszédet, és akkor olyan nevetségesnek éreztem, hogy már nem tudtam tovább megérteni azokat az embereket akik nézik. De ideje más témát keresnem. Ez már lerágott csont...kicsit. Várom az esti hiradót az RTL-en, vagy TV2-n!

Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci

Lynx_TWL
150

๏̯͡๏﴿

Gery1980
Az ember kiváncsi természet, és ebbõl fakadóan természetesen megismerkedik minden új dologgal.De azért valahol határt kell húzni.Lement egy rész, köszönjük, tudjuk, hogy ilyen is van.De az nem állapot, hogy már nem áll másból az egész, csak, hogy gagyibbnál gagyibb mûsorokkal butitsák a népet.
Persze, kell minden tipusú mûsor, hogy mindenki igényét kielégitsék, de éppen ez az ami nincs meg, és kizárólag a szart ontják...

Davidus
A tököm teszem rá hogy te is nézted a bb-t😊

V9ykn8_TZL0

Gery1980
Ott a pont😊

Gery1980
Mellesleg pedig ezt a témát megfelelõnek találtam arra, hogy ezen aggájaimnak hangot adjak.

Speth
Hát igen. Ha a nagy kukkolós fanok belegondolnának egyszer, hogy mi értelme van annak, hogy nézik??! De jól van, nézzék akiknek nincs jobb dolguk, de amikor hazamegyek és csak arra vágyok, hogy a fotelbe dögölve megnézzek egy filmet, akkor ezt a szemetet nyomják non-stop.
Na de ha nem a tévében, akkor az újságban. És a sok gyökér ember akikkel néha beszélek: Hallottad, hogy az Évi és a Renátó...?
Én meg...nem értem, hogy neki ez miért téma?
Engem nemcsak, hogy nem érdekel, de úgyérzem közöm sincs hozzá!
Miért érez sok embert mégis késztetést arra, hogy más ember szánalmas kis életén csámcsogjon??
Ez olyan mint a sztárolás! Lehet, hogy tehetséges valaki, azt elismerem és tisztelem.
De õk is ugyanúgy szarnak és törlik a seggüket!
Miért hiszi valaki azt, hogy nem?
Igazándiból Madonnán kívül nem hiszem hogy a másik két kis ratyi nagy szám...

Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci

Gery1980
Leirtam már, hogy nem tehetek én sem semmit, hogy bármi is változzon, de a véleményemet akkor is leirom, erre van a fórum.És egy szóval nem mondtam, hogy te közéjük tartoznál, de az emberek nagy része ebben él, köztük mi is.Ez a fogyasztói társadalom és a kapitalizmus átka.De személyeskedésrõl szó sem volt!!

Lynx_TWL
NÉZTED A BIG BROTHERT!!!!!
küldöm a likvidáló alakulatot😄
szerencséd,hogy elárultad, mert ha nem árulod el, én árulom el.....ugye ugye az a sok away 8 órától war3ban?

๏̯͡๏﴿

Davidus
Tehát zavar hogy 130-nál több hozzászólás van egy britneys topicban? Csak nem utálod britneyt?😊 Ha annyira magasról leszarnád akkor még ennyit se írtál volna ide. Na go vissza a képmutató topicba😊

V9ykn8_TZL0

engem speciel érdekelt, és letöltöttem azt a 15 megácskát 😊 megéri, higyjétek el, mivel - sokadszorra irom - ha végignézed, kiderül hogy korántsem errõl szol a dolog, hanem egy vérprofi színészi alakításról, csak a média ezt kapta fel, erre lettek kihegyezve a híradások

Gery1980
😊))
De most ne mond, hogy nincs igazam.A kereskedelmi csatornák nem csinálnak mást, csak árasztják magukból a szart...Jelentéktelen hirekbõl kovácsolnak oriási dolgokat, és a média hatalmával el is hitetik az emberekkel, hogy mindez mennyire komoly.De addig, amég az igény nem változik addig ez fog menni.
Csak sajnos ez egy ördögi kör.Az egyetlen dolog amit tehet az ember, hogy nem vesz tudomást ezen dolgokról, és nem követi az eseményekt kvázi nem nézi a tv-t.De ettõl még a jelenség megmarad, a társadalmi morál pedig mit sem változik.

precision
Kinemszarjale, hogy Madonna & Britney megcsókolták egymást??? Mert engem rohadtul nem érdekel, nem is írtam volna ebbe a topicba, ha nem látom, hogy már 130-nál is több hozzászólás van...pff...

Bazinga!

HuAn82
Miért van itt bálványozásról szó,meg rajongás??Megnéztük ezt a részt a díjkiosztóból tetszet és ennyi.De nem írkálunk rajongói leveleket és nem állunk sorba az öltözõ elõtt!A mammut vállalatok azt befolyásolják aki hagyja magát.Jössz itt a világ problémaival amikor nem is tartozik ide,vagy ennyi erõvel bárhova beszúrhattad volna ezt a hírt #71...Ha annyira más vagy akkor TE mit tettél a problémák ellen(megoldására).Az,hogy nem nézek TV-t a szád jár(kezed)azzal nem oldasz meg semmit.

Lynx_TWL
hölgyeim is uraim jancis bácsi eltaposott egy hangyát...de most következzen egy kevésbé fontos hír:
irak hadat üzen magyarországnak😄

๏̯͡๏﴿

Gery1980
Ha nem tudsz érvelni kérlek kimélj meg minket, mert csak magadat minõsited.

Davidus
Én nem nagyon nézek tv-t max sport1-et meg néha filmet de kb így lehet ahogy mondod😊 Na jó bevallom hogy a bigbrothert néztem ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ😊))
Én nem hiszem hogy olyan nagy baj lenne hogy a sok hülye megveszi a britney babát meg a madonna nyalókát. Legalább munkahelyeket teremtenek a brineybaba meg a madonnanyalóka gyártó embereknek😊

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
én ezt most ez a ugye, szóval!
szóval ezek "Dijkiosztók, sorozatok, hiradó, fókusz, valóságshowk..mi a különbség?.."
na érted, tehát itt ez a mocsok rohadék ez a senki, és akkro kiad egy ilyen mocskot, mert ugye õ a tvben volot dejóneki, és akkor nem elég, hogy a legmocskosabb mûsorban szerepel,(nem szeressem a valóságsóka😊)
utána még van pofája egy ilyen izét is kiadni😄
ez az ilyen médiasztár srác😊
szóval érted, még anno beraknak ilyen hírt, hogy a pongót meg akarta verni az iti.....
hát, hogy lehet iylet berakni tvbe????
hát ezek normálisak?
mi elsz maz az aktívban?????
renátó, és évi!!!!!!! várja a közös purdét😄
érted, hogy lehet ilyet tvbe rakni, egy ilyen senkirõl, két iylen senkirõl😄 ilyen mocskokról, akik nem csinálnak semmit, csak lopják a tv mûsor idejét, és nem a mozifilmeket nyomják😄 mármint a tvsek😊
szánalmas ugye ez a két tv csatorna, 30adszorra nyomják le ugyanazt a terence hill+ bs filmet, meg a jackie chan filmet, ami ugye jó....na de kéremszépen hányszor adják már le???
ja én is senki vagyok, de mégse megyek be a tvbe, hogy sziasztok srácok megjelent az újnagylemezem...DÁDÁDÁ😄

๏̯͡๏﴿

Blasta
Az a legjobb, hogy Gery-t nem érdekli és nincs is kedve a témával foglalkozni!

Csak azok a szegény iraki áldozatok, azok foglalkoztatják nap mint nap ezt az arany embert.

Én köcsög meg szégyelem magam, amiért ilyen mocskos dolgokról fórumozgatok, ilyenrõl vitázok, ahelyett, hogy még egy imát elmondanék értük...

Képmutatás Rulez!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gery1980
Ezért linkeltem be azt a hirt az indexrõl.Pontosan alátámasztom az állitásom, ez a sok szemét elvonja a figyelmet a valós problémákról, és a nép ráharap a fütykösre de durván😊

Gery1980
Ezt majd egy másik topicban megvitatjuk!😄DDD

Lynx_TWL
hát én csak röhögni tudtam, és hugom már ordított, hogy nyugodjak le😄

๏̯͡๏﴿

Gery1980
Mi a gondod, ez a mondat nyelvtanilag helyes!😄D
A sztár szó nem mûvést jelent, úgyhogy az IT-s példa nem helytálló!😄
A mondat második fele pedig nem cáfolja az elsõ felét, csak egy lehetõséget tár eléd😊

Lynx_TWL
úgyvan, és én vagyok a király
..vegyétek meg új nagylemezemet:én vagyok a király DÁDÁDÁ

๏̯͡๏﴿

Gery1980
😊Pontosan.Milyen társadalom az, amiben egy ilyennek hirértéke van?

Lynx_TWL
"És a legszörnyûbb, hogy ezek a "sztárok" mûvésznek tartják magukat.Maximum elõadómûvészek"
iti a földönkívüli...DÁDÁDÁ 😄DDD

๏̯͡๏﴿

Gery1980
Bábok vagyunk akiket érdekcsoportok IRÁNYITANAK a világ különbözõ pontjairól, és ehhez az egyik legmegfelelõbb eszköz a média...
Ez lemaradt!😄D

Lynx_TWL
a tv2 ténylegesen nevetséges volt, amikor híradós csávó ott nyomja elõzetesbe...
hölgyeim is uraim madonna és birtni szpirc áÁHÁHÁHÁÁÁÁ
és akkr hölgyeim is uraim most következzen úristen ki se bírom mondani ÁÁÁÁH hát ilyen áááháháhá
madonna és britni ááááháááh
ÁÁHÁ

๏̯͡๏﴿

Gery1980
Itt magáról a jelenségrõl van szó, az, hogy az emberek képesek rajongani ezekért az emberekért.Ugyanis a ti általatok úgy istenitett showbiznisz egy oriási szemfényvesztés.Emberek létrehoznak bálványokat, megteremtik a megfelelõ hátteret nekik, megirják a dalaikat, öltöztetik õket, és mindezzel befolyásolják a tömegeket.Rajtuk keresztül adják el mammutvállalatok a termékeiket a fiatalok millióinak.És a legszörnyûbb, hogy ezek a "sztárok" mûvésznek tartják magukat.Maximum elõadómûvészek, de az ilyenbõl pedig köszönöm, de nem kérek.
Dijkiosztók, sorozatok, hiradó, fókusz, valóságshowk..mi a különbség?..semmi..Mindegyik arra hivatott, hogy tudatosan elvonja a figyelmet a valós problémákról..Mert mi kell a népnek?!.Cirkusz és kenyér...vagy ugyanezen a szálon..boldogok a lelki szegények.....
És akkor az olyanok mint én, akik nem szopják be a savanyú tejet, azonnal a társadalom céltáblájává válnak, mert ugye a másság elfogadása az nem igazán megy a tömegeknek.
Bábok vagyunk akiket érdekcsoportok a világ különbözõ pontjairól, és ehhez az egyik legmegfelelõbb eszköz a média!
De könnyebb, ha az ember ezt nem ismeri be magának, és ellavirozik az aludttejben..
Nem megváltani akarom a világot, és nem is akarok senkit meggyõzni, mert ugye a legfontosabb a személyes boldogság, hogy azt hidd, minden a legnagyobb rendben, és ha neked ehhez segitséget nyújt egy showmûsor, csak irigyelni tudlak.....

Lynx_TWL
mondja a gyapotszedõ rabszolgánk😄

๏̯͡๏﴿

Davidus
egészséges fiatalember😊

V9ykn8_TZL0